| | #1 (mesaj-linki) | |
| SüPeRsiNSüPeRsiN Benim için onu anlatmaya kelimeler yetmez... Samimi, içten, duygusal, kimi zaman huysuz kimi zaman da fazlasıyla eğlenceli... O benim diğer yarım benzer fazla özelliğimiz yok biz birbirimizi tamamlıyoruz... Ama öyle bi ortak noktamız varki herzaman +ları görmek veya birbirimize göstermek... O benim can dostum, kusum, bitanem yeri çok ayrı benim için bazıları bunu farklı yönlere çekebilir ama onlarda haklılar kimse böyle bi dostluk görmemiştir... Onu tanımamla hayatımda yeni bi çağ başladı... Herkese böyle dostlar nasip olsun isterim saf, temiz, açıksözlü, karşılık veya çıkar gözetmeksizin, iyi günde kötü günde(özellikle kötü günde değilmidir gerçek dostluklar) ve daima hoşgörülü... Kusum(kuzum) benim... ![]() | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SüPeRsiN![]() Allah bozmasın dostluğunuzu | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SüPeRsiN | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SüPeRsiN![]() Dost deniz kenarındaki taşlara benzer.Önce tek tek toplarsın sonra birer birer denize atarsın ancak bazılarına kıyamazsın.İşte sen o kıyamadıklarımdansın.. ![]() | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SüPeRsiN Ask ve arkadaslik bir gün yolda karsilasirlar. Ask kendinden emin bir sekilde sorar:- "Ben senden daha samimi ve daha cana yakinim sen niye varsin ki bu dünyada?" Arkadaslik yanit verir: - "Sen gittikten sonra biraktigin gozyaslarini silmek için...." Tabiki Hayatta Aşk ın Yeri Ve önemi Büyük.. Ama Arkadaşlık Olmasa Ne aşkın nede başka şeylerin önemi kalırdı... Benim için çok değerlisin... Seni çok seviyorum... ![]() | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SüPeRsiN
Gerçekten SüPeRsiN
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SüPeRsiN O benm Süperim ki yafrummm ![]() Bu sıraLar beni ihmaL etsede biras RuH ikizim iyiki hayatım da diyebiLceğim insanLardan biri ![]() Sen hep böLe kaL değişme iyi sıcakkanLı ![]() seviorum ki seni ![]() Bi gün buLuşcas inş | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: SüPeRsiNO Bir Kurşunsuzdur ![]() | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
|