| | #1 (mesaj-linki) | |
| _cesminaz_VaLLa NaSıL BiRŞeY oLDuĞuNu BeN ÇöZeMeDiM SiZ ÇöZüN ![]() aMa CHaTBoX'uN KRaLiÇeSi DiYeBiLiRiZ... ![]() | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: _cesminaz_ azbucuk tanıdığım bir üye; arkadaşım Son Düzenleyen ahmed; 15-10-2008 @ 00:42. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: _cesminaz_ Kalbi yüreği kadar temiz kısacası onu anlatmaya cümleler yetmez. ) | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: _cesminaz_ Çeşmi_ >> ![]() | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: _cesminaz_ Cesmi ![]() Çoook iyi birisi. Azda olsa tanıdığım için Çok mutluyum ..Cesmi fişi çekcekler.. ![]() | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: _cesminaz_Bu konuyu ben açıcaktım söylemeye utanıyorum ama unutmuşum... Seni çok seviyorum cesmim Senin beni sevmediğin gibi hemde... ![]() | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: _cesminaz_ Paylaşımlarını beğendiğim bir forumdaşım 'Çeşminaz' | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: _cesminaz_tatlı,hayat dolu ) dilerim hiç eksilmez yüzündeki o tebessüm...her zaman mutlu kalman dileğimle...![]() | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: _cesminaz_
kendisi ile ilgili yazamayacaklarım yazacak olduklarımdan az olan kişi kendisi anladı ...bana ot çör çöp toplayan doğmamış bebeğime deli bir fanatiklik aşılamak için fenerbahçe önlüğü patiği tulumu zıbını cartı curtu alan garip insan ![]() dedikodu makinam | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: _cesminaz_
espri kabiliyeti yüksek,komplekslerinden arınmış,bu yüzden espri kaldırılabilitesini yükseltmiş muhterem zÂt-ı şahane..cilveli kirpik:p ![]() cboxa da bu emniyet kemerinden almak şart | |
|