| | #1 (mesaj-linki) | |
| ener O bir anne anne yüreği taşıyor şefkat ve merhamet dolu RABBİM çocuklarını ona bağışlasın ve çoçuklarını hayrını görsün İNŞALLAH | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ener
kendileri uzun zamandır tanıdığım bir kişilik olup 2 adet eki bulunmaktadır.bu eklerden birinin adıyla anılır ener ![]() kendisi guzummmuuunnn anasıdır .her ne kadar kuzum sehpanın üzerinde oturup saatimi parçalayıp bütün herkese çikolata yetiştirmeye kalksada seviyorum Sueyycimi... kendisi eski iş arkadaşımdır... kendisi uzun zamanlı sırdaşımdır ... | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
Kendilerini uzun zamandan beri tanır ve uzun zamandır sırdaşlığımı yapmaz ener 'i 1 deyimde kullandım ve sonuç tam 1 fiyasko İnce ruhlu , temiz,nazik v.s o kadar çok sıfat eklenirki çocukların inan çok şanslılar senin gibi anneleri var )
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: enermükemmel bir anne olduğu fotoğraflarından belli... ![]() ![]() | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
MarcellCat sağolsun canım benim ener'i doğum yaptığımda yanımda kalan tek kişidir ![]() oğlumun teyzesi olur kendileri. The Unigue beni kısa sürede tanımış sayılırsın ama bir eksik var nazik olduğum kadar çok sinirli ve agresifimdir ![]() Fadedliver tşk ederim | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
sueyimcim kucağıma aldığımda dünyaya geleli 1 saat olmuyordu belki ,ilk iğnesini yaptırdığım, sigara krizlerine girip gülmekten öldüğümüz hastane odasında teyze oldum . şimdi kendileri beni çikolata için kullanıp kocamla daha çok muhattap olsada uzunn yıllar birlikte olacağız gözlerini açtığında beni görmesi bir talihsizlik olsada ![]() sıra ener hanımda gün gelir devran döner bakalım benim bebeğim olduğunda kendileri nerede olacak | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
aşk olsun marcellim yeğenimin yanında tabiki Allah kısmet ederse.
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: enerenercim marcelin düğününde tanıdım son dakika da msn sağolsun pekiştirdik muhabbeti çok şeker ve samimi daha selenlere gitcez seninle yani götürcen beni ![]() | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
o benim ablam onu çok seviyorum hemde kimseyle paylaşamıcak kadar eger benim elimden alırlarsa benim koruyucu meleğim ben onu çok seviyorum inşallah oda beni benim sevdiğim kadar seviyodur ablam benim bide bu ablalarımı çok seviyorum marcell melekğim ablalarım benim iyi günde kötü günde hep yanımdaydınız sizi çok seviyorum![]() ![]() | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
canım benim bende seni çok seviyorum yavrucum korkma kimse elinden alamaz beni | |
|