| | #1 (mesaj-linki) | |
| Yavru_Aslan Çok tatlı sevimli bir üyemiz olmakla beraber malesef benim kardeşim olur kendisi çenesi düşük masraflı biri olup kompetankedinin de dediği gibi bir an önce kocaya vericez yoksa iş vahimŞaka bi yana kardeşim çok iyidir abisinin sözünü dinler yaramazlık yapmaz kimseyi kıramaz.Bide bu smileyi çok sever | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yavru_Aslan
O'nu sevdiğim kadar, çenesi var ![]() Şaka kız alınma hemen Çok şeker bişey, canım benim ![]() Ayrıca da çok inatçı bi tutturdu mu kamerayı aç diye bir daha kurtulamazsınız ![]() Ablasının bi tanesi | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
chat boxun ve evinin en gevezesi mini minnacık msx üyesi | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
yavrucum benim,kendisi chat box un gevezesi olduğu kadar cesur yüreklisidir. geleceğin kraliçe_Aslan ı | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
En minik üyelerimizden sevimlimi sevimli bir aslancık işte
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yavru_AslanŞakacı, okullu ve okuldan önce siteye uğramadan gitmez, o yavru aslanların en tatlısı, gerçi galatasaraylı ama bir gün büyüyüp güzel bir kanarya olacak...... ![]() | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Yavru_Aslan Ormanların Yavrusu. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
Chatboxta nickini ilk gördüğümde tahmin etmiştim Kral_Aslan'ın kardeşi olduğunu yanılmadımda Derslerinde başarılı ama programsız çalışan bir kardeş Chatbox müdavimi | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
O benim canıım o benim biricik kardeşim e tabi bende onun tek ablasıyımdır,söylemesi ayıp kendisin gibi bahtıda güzel olur inşallah.çok seviyorum seni yavrucum | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
Özellikle Spor bölümündeki mesajlarını ilgiyle izliyorum. Başka söze gerek var mı?; Forumun Aslan Yavrusu. | |
|