| | #1 (mesaj-linki) | |
| arwen
Senin için bu konuyu açmak istedim; Alçak gönüllü olduğunu düşündüğüm, sevdiğim bir üyesin... Hayırlısıyla herşey gönlünce olsun,arwen'cim ![]() | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Arwen Sitemizin Elf Prensesidir.... ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
|
kendisi ile çok uzun zamandır tanışmıyorum ama alçak gönüllü ve çokta duygusal biri umarım herşey gönlünce olur arwen | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| o benim birtanem...sırdaşım,can dostum...msxde iyiki tanımışım dediğim sulugözlüm...çok duygusal,anlayışlı,sır tutabilen,güzel arkadaşım... hep mutlu olmanı canı gönülden diliyorum...seni çok seviyorum... | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
|
O bi efsane... En fazla ekleyen şahsiyet... O bi delü ![]() O bi elf ![]() O benüm canım arwoşum... sana | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Sitenin Mavi Gülü... Şeker Mi şeker... Sevimlimi Sevimli... Vede Çok İyi bir dost.. | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
|
Sigara içmek için uzun uzun dolaştırdığım biricik bacumm..Evet evet en sonunda bir kaldırımda vuslata erdik sigaramla,bacumda rahat etmiş oldu.. Ama bu seferde ateş yoktu?![]() heheee birde yön özürlülüğüm yüzünden az çektirmedim ona sağ diyince sola giden bir şahsiyet daha varmı hayatında değerimi bil..! mucux
| |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
|
Mesajlarına Teşekkür vermekten parmaklarımı ağrıtan abbam | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Forumun en en en Mesajcilarindan özellikle Resim Galerisi bölümü herdefasinda arwen'i görmek münkün. Tebrikler ![]() O artik asmis biri söyleyecek baska bisey bulamiyorum ![]() | |
|
| | #10 (mesaj-linki) |
| Arwoo Msxlabs'ın Resim Galerisi Tutkunu | |
|
![]() |
| Etiketler |
| arwen | |
arwen Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Arwen (Arwen Kimdir? - Arwen Hakkında) | virtuecat | Masal Kahramanları | 24 | 12-06-2009 09:12 |
| Arwen | arwen | Duygu Yüklü Flash'lar | 0 | 25-06-2006 02:57 |