| | #1 (mesaj-linki) | |
| Daisy-BT
O hep bizimle olsun Allahım.
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Daisy-BT
Çok şeker | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
Cana yakın hoş sohbet biri kalbi temiz insan
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Daisy-BT Tanımıyorum Ama Papatya Kız'a Benziyor :d | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Temiz kalpli, neşeli, zeki, yardımsever. Ben onun gibi insanı gözlerini açıp ve bütün dikkatini vererek dinleyen bir insan daha görmedim. Bir başka özelliğide sadık olması. Sevdiği insanlara asla ihanet etmez. Kendisine etseler de etmez. Hatta sevdiklerinin uğrunda kendisini feda eder. | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
İyi geceler Bitanem. Seni çok sevdiğimizi unutma. ve hep bizimle ol. Sakın bizi bırakıp gitmeyi aklından bile geçirme.
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Daisy-BTBenim için bütün yazdıklarınıza teşekkür ederim. Sevilmek, düşünülmek çok mutlu etti beni ![]() Bütün mesaj yazan, yanıtlayan ve teşekkürünü esirgemeyen arkadaşlarıma diyeceğim bir şey var.. Hayat çok güzel..Ne olur hayatın ve sevdiklerinizin kıymetini bilin. Hepinizi ve MsXLabs'ı Seviyorum.. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
Arkadaşın olduğum için gurur duyuyorum. Seni tanımak bir ayrıcalıktır.
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Daisy-BTSeni geçte olsa tanıdığım için mutluyum.. | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
Burada benden başka da onu tanıyanlar var, eminim herkes onun kişiliğindeki güzel yanların farkında. Daisy-BT ile ilgili bir anımı yazmaya çalışacağım. Okuldaki birçok kızdan biriydi, ama okula sadece derslere girip çıkmaya gelir, çoğu zaman eşortman tarzı spor giysiler giyerdi. Buna rağmen, sanki bir prenses gibiydi. Bir gün anfide yere yığıldı, o gün hayatım değişti, yardımına koştum ve kucağıma alıp ne yaptığımı bilmeden kilometrelerce koşup hastaneye yetiştirdim. İyi ki tanıdım seni Bitanem, yoksa bu kadar ayrıcalıklı birisi olamaz derdim,çok şey kaybederdim. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| daisybt |
Daisy-BT Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Papatya (Daisy) - Papatya Resimleri | CrasHofCinneT | Doğadan Manzaralar | 614 | 4 Hafta Önce 15:25 |
| Papatya (Bellis sp.) | asla_asla_deme | Botanik | 0 | 17-11-2008 19:07 |
| Daisy Berkowitz (Daisy Berkowitz Kimdir? - Daisy Berkowitz Hakkında) | TiglonBoYs | Yabancı Rock | 0 | 01-09-2008 21:32 |