| | #1 (mesaj-linki) | |
| My sassy girl![]() ALLAH(c.c.) rahmeti ve bereketi üzerine olsun )Sevgiyle kal.. ![]() | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: My sassy girl My Sassy Girl Vikipedi, özgür ansiklopedi My Sassy Girl Özgün ad Yeopgijeogin geunyeo Yönetmen Jae-young Kwak Yapımcı Chul Shin Senaryo yazarı Roman: Benim hayatımın filmidir nikin ilk boxta gördüğümde resmen taşikardiden kalp krizi geçirecektim..kalbimin atmasını sağlayan şeylerden hoşlanırım ![]() hoşgeldin Yeopgijeogin geunyeo ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: My sassy girl o benim balım,temiz kalpli meleğim canım bidenem | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: My sassy girl Tatlı , temiz kalpli kırılgam kuzucuk .... Umarım karşısına bundan sonrada çıkcak zorlukları eskileri gibi umursamaz ... Kötü insanlardan uzak kal bi ömür ... Amin | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: My sassy girl çok şeker çok tatlı sevecen ve de bir o kadar yaralı bir arkadaş tertemiz kalbine layık mutluluk dolu bir hayat dilerim arkadaşım ![]() | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: My sassy girl![]() | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: My sassy girl
Sassy .. Şeker Samimi içten .. sıcakkanlı bir arkadaş... sözü de özü gibi temiz açık yürekli .. lafını esirgemeyen dobra bi kız .. Kendisi arkadşaımo lmakla beraber kendime çok benzettiğim bi karaktere sahiptir ... Severim kısçeyi | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: My sassy girl![]() canım benim,saf aşığım dediğin gibi bu saatte ne yazılabilir bilemedim bende![]() Sen gülerken herkes güler ama ağlarken yalnız ağlarsın onun için öyle bir ağaca yaslan ki asla yıkılmasın öyle bir dost edin ki seni hiç bırakmasın...Bunu unutma hiçbir zaman ![]() Herşey gönlünce olsun | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: My sassy girl![]() | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: My sassy girl Bulunmaz Fransız doktorum... Canımın içi. Çok iyi kalpli bir insacık işte. Kimse üzülsün istemez. Sevgi kaynağı. Etrafına neşe saçıyor. Ayrıca temiz kalpli. İçinde hiç fesatlık yok. Çok şeker bir insancık. Canım benim... Ne rüzgar kırsın seni ne de güneş yaksın çirkinleşen dünyada yıkılan umutlara inat ne istersen gönlünce olsun. Bütün güzellikler seni bulsun... Çiçeğim... mucukkkk ![]() | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| my sassy girl, |
My sassy girl Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Rem - A Girl Like You | RoSSoRoSe | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 04-10-2008 10:17 |
| Ne-Yo - Go On Girl | RoSSoRoSe | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 04-09-2008 09:26 |
| Always Been Your Girl | My Love For You | YouTube'dan Seçmeler | 2 | 11-07-2007 13:11 |
| Marvel Girl / Rachel Summers (Marvel Girl Kimdir? - Marvel Girl Hakkında) | Blue Blood | Süper Kahramanlar | 1 | 24-03-2007 01:54 |
| Dead Girl / Moonbeam (Dead Girl Kimdir? - Dead Girl Hakkında) | MaKaLeLe | Süper Kahramanlar | 0 | 15-03-2007 05:07 |