| | #1 (mesaj-linki) | |
| MsXLabs.org Üye YEMİNİMiZMsXLabs.org ÜYE YEMİNİMİZZ Barışta ve savaşta, yerde gökte,tuvalette ve banyoda, ve forumda; 1-Üye olduktan sonra forum kuralları bölümünü okuyarak onun oraya süs diye konulmadığını anlayacağıma 2-Zeki ,çevik, ahlaklı ve aynı zamanda yazı yazıp paylaşan bir üye olacağıma 3-Foruma üye olur olmaz hemen kız erkek durumunu kontrol etmeyeceğime 4-Forumda ki güzel kızlara özel mesajla sarkıntılık etmemek için elimden geleni yapacağıma. 5-Arama yapmadan konu açıp yetkililerin sinir katsayılarını artırmayacağıma. 6-Chat odasına girdigimde güzel kız (yakışıklı erkek) aramayacağıma,sadece muhabbet edecegime 7-Adminlere itaat edeceğime 8-Açtığım konuları kilitleyen yetkililere sövmeyeceğime. Ayrıca konuyu kilitlediler diye özelmesajla hesap sormayacagıma 9-yolladıgım yazının forumda daha önce verilmiş olmasından dolayı arama motoruna çamur,mok, pislik atmayacağıma. 10-Forumda büyük harfle yazı yazmanın bağırmak anlamına geldiğini büyük harfle yazı yazmadan öğreneceğime ve uyarı almayacağıma 11-Zırtı pırtı yanlış yerlere konu açıp yetkililerin sürekli taşımacılık yapıp bel fıtıgı olmalarına sebep olmayacagıma 12-Asla ve asla bu adminler kendini ne sanıyo diye düşünmeyeceğime 13-Açtığım konulara kimse cevap yazmıyo diye kahrolmayacağıma.Ne olurr yorum yazın die sayfalarca aglamayacagıma Ne ararsan kendinde ara başkası yalan ağlar atasözüne göre davranacagıma 14- Gerekli gereksiz smileylerle mesajımı doldurup kendimi foruma bi katkıda bulunuyor sanmayacagıma 15-Üye olduktan hemen sonra bismillah yok şunu şöyle yapsaydınız, yok şu niye şöyle diye ukala tavırlar sergilemeyeceğime 16- Admin ve modlara sirinlik yapıp yağ çekip kendime katkı sağlama amacını asla gütmeyecegime 17-Üye olduktan sonra nerelisin diye soranlara MsXLabs'lıyım diye cevap vereceğime,neresinden diye sorarlarsa da apışıp kalacağıma. Harddiskim, ADSL modemim, mausum, klavyem üzerine and içerim Hatta bu kurallara uymazsam NoRanynn beni çarpsin, ThinkerBeLL yaksın, kompetankedi yıksın, webmaster assın... Yemini etmeyeni üyeliğe kabul etmiycez. İşte bu konu metini başka bir siteden araklanıp, tarafımdan editlenmek süretiyle MsXLabs üyelerinin kullanımına hazır hale getirilmiştir )))) Son Düzenleyen Blue Blood; 27-01-2007 @ 18:40. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLabs.org Üye YEMİNİMiZ vay be ne güzel bir yemindir beee çok severim ben bu yemini bayılırım uyarım ben bu yemine gusi ![]() ![]() ![]() ![]() En büyük MsXLabs Başka büyük yok | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MsXLabs.org Üye YEMİNİMiZ
tabe uyy beh bende uyyorum MsXLabs'ım Sen çok Yaşa Canım FEda olsun Sana | |||||
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLabs.org Üye YEMİNİMiZ ayy valla çok güzel olmuş msx msx msx başka bi site tanımorum ben msxin üzerine tanıyan var mı HAYIIIIIRR Son Düzenleyen GusinapsE; 28-05-2006 @ 22:59. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| KeTo CinneT
Daha Yeni Elim Ayağım Düzelmiştiki, Yeminden Sonra Sağ Gözümle Sol Gözüm Yer Değiştirip Burnum Bi Tarafa Dudaklar Şu Tarafa Kayıp Kısmı Felç Geçirdim. ![]() Boom Boom MsXLabs Boom Boom MsXLabs... Yemin Ederken Sağ Ayağınızı Kaldırmayın Unutmayınki Sadece Tek Ayağınızın Üzerinde Durup Fazladan Enerji Harcayıp Vucudunuzun Dengesini Bozup Kendinizi Kandırmaktasınız. | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLas.org Üye YEMİNİMiZBenim gibi bir MSXLABS delisine böle bir yemini ettirmek zor olmasa gerek Özellikle 17. madde çok hoşuma gitti Chat odasında nerelisin diyenlere hep o cevabı veriyorum ben MSXLABSsız bir ben düşünemiyorum (bensiz bir MSXLABSda olmaz dimi ) | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLabs.org Üye YEMİNİMiZ Bir BEn VAR Benden ÖTe Bir MsXLaBs'çı.... Bir BEN VAR Benden İçeri Oda MsXLabs' çı Son Düzenleyen GusinapsE; 28-05-2006 @ 23:01. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLas.org Üye YEMİNİMiZ
bende hep burdayımm ve burda olucam söz arkadaşlarr arwen hergece burda hep berabere inş.
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: MsXLas.org Üye YEMİNİMiZ
) | |||||
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: MsXLas.org Üye YEMİNİMiZ kamberısz dugun yaparsınız heee kulagınızı cekerım heee | |
|
![]() |
| Etiketler |
| msxlabsorg, yemİnİmiz, Üye |
MsXLabs.org Üye YEMİNİMiZ Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| MsXLabs | kompetankedi | Duygu Yüklü Flash'lar | 14 | 17-08-2009 19:45 |
| MsXLabs - MsXLabs Nedir - MsXLabs Hakkında | yüksel2 | X-Sözlük | 9 | 17-08-2009 19:40 |
| MsXLabs Askerde | kompetankedi | Üyeler Hakkında | 60 | 10-02-2009 16:02 |