| | #61 (mesaj-linki) |
| | Cvp: MsXLabs Üyelerinin Meslek Grupları Ben Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama mezunuyum.Bilgisayar teknikeri yani.Malesef alanıma uygun bir iş bulamadım.Bir süper markette bilgi işlem olarak çalıştım ama şuan çalışmıyorum.ÖSS ve DGS'ye girdim sonuçlara göre değerlendireceğim.Kısmet olursa okumaya devam yoksa bir yandan da iş bakacağım |
|
| | #62 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs Üyelerinin Meslek Grupları
en çok meslek değiştiren msx kişisi olarak son mesleğim ev hanımlığı | |
|
| | #63 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs Üyelerinin Meslek Grupları hala öğrenci olmakla birlikte, ekonomi muhabiriyim ![]() | |
|
| | #64 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs Üyelerinin Meslek Grupları BENDE MUHASEBE-FİNANSMAN BÖLÜMÜ MEZUNUYUM ÖSS YE GİRDİM TERCİHLERİMİDE YAPTIM SONUÇLARI BEKLİORUM İNŞ HAYRLISI OLUR | |
|
| | #65 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs Üyelerinin Meslek Grupları
anaokulu öğretmeniyim.ama boştayım şu an...
| |
|
![]() |
MsXLabs Üyelerinin Meslek Grupları Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Düzce - Merkez - Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi | Bia | Okullarımız | 0 | 12-09-2008 03:25 |
| İstanbul - Pendik - Melek Aknil Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi | Bia | Okullarımız | 0 | 11-09-2008 23:07 |
| Karabük - Safranbolu - Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi | Bia | Okullarımız | 0 | 11-09-2008 18:59 |
| MsXLabs Üyelerinin Beste Çalışmaları | cnrcm | Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik | 1 | 01-04-2008 19:03 |
| MsXLabs - MsXLabs Nedir - MsXLabs Hakkında | yüksel2 | X-Sözlük | 1 | 10-12-2007 22:26 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||