| | #41 (mesaj-linki) |
| | Cvp: MsXLabs Üyelerinin Meslek Grupları
ben hem ögrenciyim hemde calısıyorum.aöf.iktisat fak. de okuyorum(2.sınıf)hemde özel bi şirkette ön muhasebe elemanı olarak calışıyorum. sabah msn acmadan bile bu siteye giriyorum bence burası bagımlılık yapıyor encok hosuma giden şey forumda kaybolmak bide tabiki bu sitenin rengi
|
|
| | #42 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs Üyelerinin Meslek Grupları
özel bankacılık sektöründe insan kaynakları bölümünde II.müdürdüm ta ki banka kapanana kadar ![]() şuan evde, ev hanımı pozisyonu görevini yürütüyorum... | |
|
| | #43 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs Üyelerinin Meslek Grupları En rahat meslek "öğrenci" | |
|
| | #44 (mesaj-linki) |
Öğrencilik daha zor ya ondan sonrası ondanda zor | |
|
| | #45 (mesaj-linki) |
öncelikle slmlar herkese ben ressammım. halende özelbir atölyede ders alıyor kendimi geliştiriyorum bu yıl 7. yılım atölyede ve ayrıca hat sanatıylada uğraşıyorum...saygılar... | |
|
![]() |
MsXLabs Üyelerinin Meslek Grupları Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Düzce - Merkez - Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi | Bia | Okullarımız | 0 | 12-09-2008 03:25 |
| İstanbul - Pendik - Melek Aknil Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi | Bia | Okullarımız | 0 | 11-09-2008 23:07 |
| Karabük - Safranbolu - Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesi | Bia | Okullarımız | 0 | 11-09-2008 18:59 |
| MsXLabs Üyelerinin Beste Çalışmaları | cnrcm | Türkçe Rock - Yabancı Rock - Metal Müzik | 1 | 01-04-2008 19:03 |
| MsXLabs - MsXLabs Nedir - MsXLabs Hakkında | yüksel2 | X-Sözlük | 1 | 10-12-2007 22:26 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||