| | #6 (mesaj-linki) |
| | Askerlik Yemini Barışta ve savaşta, karada, denizde ve havada her zaman ve her yerde milletime ve cumhuriyetime doğruluk ve muhabbetle, hizmet ve kanunlara ve nizamlara ve amirlerime itaat edeceğime ve askerliğin namusunu Türk Sancağının şanını canımdan aziz bilip icabında vatan, cumhuriyet ve vazife uğrunda seve seve hayatı- mı feda eyliyeceğime namusum üzerine andiçerim |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs Askerde Iste buda ben ve su anda kullandigim zirhli arac.. rec & Zirhli Personel Tasiti M113 A1 ![]() Buyutmek icin uzerine tiklayabilirsiniz.. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs Askerde benimde askerlik belli oldu malesef 88/4 gidiyorum ![]() | |
|
| | #9 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs Askerde
Ben zonguldak devrekteyim 86/4 tertibim terhis tarihim 14 Şubat 2008 Tüm Asker arkdaşlar Allaha Emanet Olun VaTAn BizimLe Gurur DuyuyoR ![]() 2nci Jandarma Eğitim TAbur Komutanlığı ŞehitLer ÖlmeZ VaTan BölünmeZ | |
|
| | #10 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs Askerde
bu konuyu açan kardeşe çok teşekkürler,gerçekten çok anlamlı bir konu,tüm asker kardeşlerime hayırlı tezkereler diliyorum
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| askere ne zaman gidecem, askere ne zaman gidecegim, askere ne zaman gidecem, askere ne zaman gideceğim, askere ne zaman gideceğim?, askere ne zaman gıdecegım, askere ne zaman gıdecem, askerle ne zaman gideceğim, ne zaman askere gidecegim, ne zaman askere gideceğim, |
MsXLabs Askerde Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Bahar - Askerde Şimdi | Lavie | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 10-09-2008 14:10 |
| MsXLabs | kompetankedi | Duygu Yüklü Flash'lar | 7 | 30-04-2008 09:30 |
| MsXLabs - MsXLabs Nedir - MsXLabs Hakkında | yüksel2 | X-Sözlük | 1 | 10-12-2007 22:26 |
| Askerde Şimdi | MaLiNBeR | Duygu Yüklü Flash'lar | 0 | 17-05-2007 01:06 |
| Şaban Askerde :) | AreX | Komik Flash'lar/Video'lar | 0 | 08-11-2006 19:44 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||