| | #11 (mesaj-linki) |
| | Cvp: MsXLabs Askerde Mehmetçik, meçhul askerdir Çünkü adı, sanı,memleketi,ırkı,hatta mezarı bile belli değidir Savaşta kartaldır,barışta güvercin.... Gerektiginde var, işi bittiginde yoktur Rütbesi ya gazi ya da şehittir Mehmetçik aynı zamanda malum ve meşhur" askerdir. Çünkü manevi kimlıgi ve kişiligi bellidir "Allah'ın kuludur,Resülünün de ümmeti....." İmanı ,ahlakı fazileti hep aynı kaynaktandır ; Kur' an dan dır Bu sebeple adı ne olursa hepside Mehmet'tır,Mehmetçiktir Onlar din ve vatan uğruna kan,can verir ; Dostluk uğruna feda eder. Vehbi vakkasoğlu |
|
| | #12 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs Askerde
her gidenin allah yolunu açık etsin
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs Askerde ben ömür boyu askerim!görev yapacağım heryerde msx ailesinden birini görmeyi çok isterim! umarım karşılaşırıs! ![]() ![]() ![]() | |
|
| | #14 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs Askerde | |
|
| | #15 (mesaj-linki) |
Cvp: MsXLabs Üye Fotoğraf Albümü
mrblar buda benim ama neyazıkki 10 günsonra vatani görevimi yapmaya gidiyorum
| |
|
![]() |
MsXLabs Askerde Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Bahar - Askerde Şimdi | Lavie | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 10-09-2008 14:10 |
| MsXLabs | kompetankedi | Duygu Yüklü Flash'lar | 7 | 30-04-2008 09:30 |
| MsXLabs - MsXLabs Nedir - MsXLabs Hakkında | yüksel2 | X-Sözlük | 1 | 10-12-2007 22:26 |
| Askerde Şimdi | MaLiNBeR | Duygu Yüklü Flash'lar | 0 | 17-05-2007 01:06 |
| Şaban Askerde :) | AreX | Komik Flash'lar/Video'lar | 0 | 08-11-2006 19:44 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||