Arama

Max Payne 3

Güncelleme: 1 Haziran 2012 Gösterim: 4.123 Cevap: 2
ThinkerBeLL - avatarı
ThinkerBeLL
VIP VIP Üye
29 Haziran 2009       Mesaj #1
ThinkerBeLL - avatarı
VIP VIP Üye
Max Payne 3
Max Payne 2' nin bilgisayar sürümünde, oyunun sonunda yapımcılarının adının geçtiği bölümde "Max Payne"in gecenin içindeki yolculuğu devam edecek" yazmaktadır, ama hikâyenin bitmiş olduğunu düşündürecek noktalar da vardır.
Sponsorlu Bağlantılar
İlk oyundan itibaren öyküde yer alan karakterlerden geriye sadece Max Payne ve Jim Bravura kalmıştır. Alternatif bir sonda Mona Sax'ın da yaşadığı görülebilir, ancak olası bir üçüncü oyunda yer alıp almayacağı soru işaretleri barındırmaktadır.
Take-Two Interactive firmasının CEO'su Jeffrey L. Lapin tarafından Max Payne 3'ün çıkacağı 2004 yılında duyurulmuştur. Max Payne'in 3. sürümü şu an geliştirilme aşamasında ve Max Payne, bundan sonra yoluna Alan Wake isimli oyunuyla oldukça meşgul olan Finli geliştiricisi Remedy'le değil, Rockstar'ın Toronto'daki kendi stüdyosuyla devam edecek. Bu gelişme her ne kadar bazı oyun fanatiklerini üzse de, aslında verilen kararın doğru olduğunu anlamak için çok fazla düşünmemize gerek yok. Remedy "Alan Wake" ile öylesine meşgul ki, Max Payne 3'ü araya sokmak pek de mantıklı bir iş olmayacaktır.
Max Payne 3'ün Rockstar Games tarafından sonbaharda piyasaya sürüleceğini belirtmiş ve sitesini şimdiden almıştır.
Max Payne 3 ilk olarak açıklandığında ve oyunla ilgili bir kaç görsel sunulduğunda bir çok kişi oldukça şaşırdı. Yeni Max önceki oyunlardan çok daha farklıydı. Kel, sakallı, dağınık ve çok daha iri bir haldeydi. Yapımcılar neden böyle bir değişikliğe gitti bilinmez ama artık serseri ve hoyrat görünüşlü bir Max var karşımızda.
Rockstar son olarak oyunun 6 ekran görüntüsünü daha yayınladı. Önceki oyunlara ve genel Max Payne karakterine pek uyum sağlamasa da yeni görseller oldukça etkileyici.
Oyun, 2009'un 4. çeyreğinde piyasada olacak. PC, Playstation 3 ve Xbox 360 platformlarına aynı anda sunulacak.

Max Payne 3'ten bazı ekran görüntüleri
maxpayne3screen01124601

maxpayne3screen02124601

maxpayne3screen03124601


Tanrı varsa eğer, ruhumu kutsasın... Ruhum varsa eğer!
ByAzrail75 - avatarı
ByAzrail75
Ziyaretçi
21 Aralık 2011       Mesaj #2
ByAzrail75 - avatarı
Ziyaretçi
Konu:
Max Payne 3’te olaylar Max Payne 2’den sekiz yıl sonrasını konu alıyor. Yorgun polis Max Payne, New York Polis Departmanıyla ilişkilerini kesip Brezilya’nın Sao Paulo kentinde zengin müşteriler için özel güvenlik olarak çalışmaya başlıyor. Bölümlerden birinde Max Payne, müşterisi olan Rodrigo Branco’nun eşini fidye karşılığı Commando Sombre adındaki bir sokak çetesinde kurtarmakla yükümlü. Oyunun sanat yönetmeni Rob Nelson’un yaptığı açıklamaya göre senaryoda sürekli zamanla oynamışlar. Hikaye bir ileri, bir geri doğru akıyor. Max Payne, Branco’nun eşi için istedikleri fidyeyi değiş tokuş etmek için çeteyle bir futbol stadında buluşuyor lakin adamlar falso yapıp kadını vermek yerine kurşun yağdırıyorlar. Üçüncü oyunun hikayesi, ilk iki oyundan farklı olarak çizgi roman konseptinde anlatılmamış. Onun yerine oyun içi bir anlatım entegre edilmiş. Rockstar’ın bundaki amacı, oyunu bölmeden hikayeyi oyun içinde bir bütün olarak sunabilmek. Nelson’un yaptığı açıklamaya göre oyunda aksiyon asla durmayacak. Camların kırılması, kanların fışkırması, eşyaların parçalanması ve tabii ki hedefine kadar takip eden geliştirilmiş kurşun kamera açısı, aksiyonu hep zirvede tutmaya yardımcı olacak. Max Payne ilk iki oyunda kendini sağa sola atabiliyordu, bu kez kurşunlardan kaçmak için kendini bir yere attığında çevre ile etkileşime girebilecek; hatta omuzunu veya elini destek olarak kullanıp düşeceği yerden gelen darbeyi absorbe edebilecek.
Sponsorlu Bağlantılar

Özellikler:
Öncelikle oyun yalnızca Rockstar Vancouver tarafından değil; Toronto, Londra ve New England'daki Rockstar stüdyolarının da desteğiyle geliştiriliyor .
Max'i yine James McCaffrey seslendirecek.
Oyun, Brezilya'nın yanı sıra New York ve birkaç farklı mekanda daha geçecek.
Hikaye çizgisel olmayacak (en azından biraz) ve zaman zaman ileri-geri gidiş gelişler yaşayacağız.
Çizgi roman tadındaki ara sahneler geri dönüyor. Ancak alıştığımızdan biraz farklı. Bu sahneler tamamen oyun içi görsellerden oluşacak ve "24" tarzı aksiyon sekanslarıyla dolu olacak.
Önceden hazırlanmış birçok enteresan sahne olacak.
Bullet time (şu zamanı yavaşlatma benzeri oynanış mekaniği), düşman öldürdükçe yenilenecek.
Max, aynı anda 3 farklı silah taşıyabilecek ve iki farklı silahı aynı anda iki elinde kullanabilecek.
Bir çeşit siper alma mekaniği olacak.
Oyun GTA 4'te de kullanılan Euphoria motorunu kullanacak
Inner Circle, tekrar karşımıza çıkabilir.


Not:Alıntı Wikipedia.

Lebron James - avatarı
Lebron James
Ziyaretçi
1 Haziran 2012       Mesaj #3
Lebron James - avatarı
Ziyaretçi
Genel Olarak Max Payne 3
Max Payne 3 Microsoft Windows, Xbox 360 ve PlayStation 3 için 15 - 18 Mayıs 2012'de, PC versiyonu ise 1 Haziran 2012'de piyasaya sürülen Rockstar Vancouver tarafından geliştirilen ve Rockstar Games tarafından da yayımlanan Üçüncü şahıs nişancı türünde bir video oyunudur. Finlandiyalı oyun geliştiricisi Remedy Entertainment tarafından geliştirilmeyen ve senarist Sam Lake tarafından da yazılmayan serideki ilk oyundu.
Oyunun başlangıçta 2009 sonu çıkması planlanmıştı, ancak "geliştirme süresinin uzaması oyunun kârına" olduğu belirtirilerek diğer Take Two Interactive serilerinin yanında oyunun çıkışı 2012'ye çekildi.Max Payne 3’te olaylar Max Payne 2’den dokuz yıl sonrasını konu alıyor. Yorgun polis Max Payne, New York Polis Departmanıyla ilişkilerini kesip Brezilya’nın Sao Paulo kentinde zengin müşteriler için özel güvenlik olarak çalışmaya başlıyor. Bölümlerden birinde Max Payne, patronu olan Rodrigo Branco’nun eşi Fabiana Branco fidye karşılığı Commando Sombra adındaki bir sokak çetesinde kurtarmakla yükümlü. Oyunun sanat yönetmeni Rob Nelson’un yaptığı açıklamaya göre senaryoda sürekli zamanla oynamışlar. Hikaye bir ileri, bir geri doğru akıyor. Max Payne, Branco’nun eşi için istedikleri fidyeyi değiş tokuş etmek için çeteyle bir futbol stadında buluşuyor lakin stadda tanımadıkları askeri bir çete tarafından fidye baskına uğruyor. Hem Branco'nun eşi Fabiana'yı hem de fidye parasını kaybeden Max, bu noktadan sonra Fabiana'yı bulup çetenin elinden kurtarmak için kendini büyük bir maceranın ortasında buluyor... Üçüncü oyunun hikayesi, ilk iki oyundan farklı olarak çizgi roman konseptinde anlatılmamış. Onun yerine oyun içi bir anlatım entegre edilmiş. Rockstar’ın bundaki amacı, oyunu bölmeden hikayeyi oyun içinde bir bütün olarak sunabilmek. Nelson’un yaptığı açıklamaya göre oyunda aksiyon asla durmayacak. Camların kırılması, kanların fışkırması, eşyaların parçalanması ve tabii ki hedefine kadar takip eden geliştirilmiş kurşun kamera açısı, aksiyonu hep zirvede tutmaya yardımcı olacak. Max Payne ilk iki oyunda kendini sağa sola atabiliyordu, bu kez kurşunlardan kaçmak için kendini bir yere attığında çevre ile etkileşime girebilecek; hatta omuzunu veya elini destek olarak kullanıp düşeceği yerden gelen darbeyi absorbe edebilecek.

Sistem Gereksinimleri
Oyunu en düşük detaylarda çalıştırabilmek için:
  • Windows 7/Vista/XP PC (32 ya da 64 bit)
  • Intel Dual Core 2.4 GHZ ya da AMD Dual Core 2.6 GHZ ya da daha iyisi
  • 2GB RAM
  • NVIDIA GeForce 8600 GT 512MB RAM ya da AMD Radeon HD 3400 512MB RAM
  • Düşük detaylarda çalıştırabilmek için:
  • Windows 7/Vista/XP PC (32 ya da 64 bit)
  • Intel Dual Core 3GHz ya da AMD eşdeğer
  • 3GB RAM
  • NVIDIA GeForce 450 512MB RAM ya daAMD Radeon HD 4870 512MB RAM
Yüksek detaylarda çalıştırabilmek için:
  • Windows 7/Vista (32 ya da 64 bit)
  • Intel i7 Quad Core 2.8Ghz ya da AMD eşdeğer
  • 3GB RAM
  • NVIDIA GeForce 480 1GB RAM ya da AMD Radeon HD 5870 1GB RAM
  • En yüksek kalitede çalıştırabilmek için:
  • Windows 7/Vista (64 bit)
  • Intel i7 3930K 6 Core x 3.06 GHZ ya da AMD FX8150 8 Core x 3.6 GHZ
  • 16GB RAM
  • NVIDIA GeForce® GTX 680 2GB RAM ya da AMD Radeon HD 7970 3GB RAM

max payne 3 2

Benzer Konular

13 Temmuz 2014 / operator94 Soru-Cevap
22 Şubat 2011 / Misafir Soru-Cevap