Arama

Örümcek Adam

Güncelleme: 13 Mayıs 2013 Gösterim: 3.316 Cevap: 1
chromey - avatarı
chromey
Ziyaretçi
2 Kasım 2011       Mesaj #1
chromey - avatarı
Ziyaretçi
4 bir tarafa ağ fırlatmak, taklalar atarak gökdelenler arasında süzülmek, New York'un en azılı suçlularını altederken, bir tarafdan da espriler patlatmak,gündelik yaşamını bir kenara atmak mecburiyetinde kalmasına rağmen, New York halkına yardım etmeyi kendine vazife bilen kahraman Spider Man, 2. oyunuyla bir kez daha karşımızda. Üstelik bu kez turnayı tam gözünden vurmuşa benziyor. Vizyondaki filmi ile aynı senaryoyu temel alarak, yeni birkaç düşman ekleyip yoğunlaşan hikayesi, muvaffak grafikler ve gerçekçi animasyonlarla birleşince ortaya oldukça muvaffak bir oyun çıkmış. İcra edilecek sayısız vazife ve harita üstünde limitsiz dolaşma imkanı sunan il yapısıyla oyunlarda epey vakittir aradığımız hissi yeni baştan yaşatıyor bizlere.
images?qtbnANd9GcQ7bjqVLMzUAImSCmCQIr5JviN119joeaATyV7 nHeUcUz1aP8iZcpRJWFS
Öyküsü
Sponsorlu Bağlantılar
Spider-man'in hikayesini bilmeyen yoktur. Genç gazeteci Peter Parker, olağanüstü örümcek güçlerini kullanarak yaşadığı şehri suçlulardan temizlemeye kararlıdır. Gelgelelim özel yaşamı ise hiç iyi gitmemektedir. Sevgilisi Mary Jane'e vermiş olduğu herhangi bir sözü tutamadığı ve derslerini aksattığı için her şey baş aşağı gitmektedir. Üstüne üstlük patronu Jamesson'un çektiği herhangi bir fotoğrafı beğenmemesi ve Peter'ın hak ettiğinin çok altında ücret ödemesi ise bu karamsar tabloya tuz biber eker. Günlük hayatında genellikle oldukça bitap ve yorulmuş görülen Peter, Örümcek kişi kılığına girdiğinde ise suçluların korkulu rüyası olur. Sıradan suçluları çerez niyetine yerken, şahsı gibi olağanüstü güçlere sahip kötü düşmanları ise onu esas uğraştıracak olanlardır.

"Hi! My name is spider-man. I'll be your superhero today."
Örümcek adamın hayatına giren en güzel oyunlar artık bu pakettedir.
Spider-man 2 DVD'sini konsolunuza yerleştirip, şehirde ilk turunuzu attınığınız anda fark edeceğiniz en ehemmiyetli özellik, aynen Grand Theft Auto'da (GTA) olduğu gibi yaşamakta olan bir şehrin olarak bulunması. Ana senaryo icabı yapmanız lazım olan zorlu görevlerin yanında arzu ettiğiniz zaman şehrin içerisinde dolaşabilmeniz ve halk arasından kişilerin küçük yan görevlerini yapmanız olası. Büyük bölümünü gökdelenlerin meydana getirdiği manhattan sokaklarının her yanını dolaşabilmek, empire state gökdeleninin tepesine çıkıp yaşamakta olan şehri izlemek oldukça neşe veriyor. Doyurucu karakter animasyonları ve göze hoş varan çevre dizaynı ile müspet puanlar toplayan oyun, güzel kurgulanmış hikayesi ile oyuncuya hoş anlar yaşatıyor.

Kaynak

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ejder lordu42 - avatarı
ejder lordu42
Ziyaretçi
13 Mayıs 2013       Mesaj #2
ejder lordu42 - avatarı
Ziyaretçi
Bu oyunda veya hem flimi var oyununda bilmediğimiz flimde görmediğimiz yaratıklar var degişik bir heyecan aşk aksoyon içeren bir flimdir
Sponsorlu Bağlantılar

Benzer Konular

25 Haziran 2020 / Morrigan Hayali Karakterler
6 Ocak 2015 / Misafir Soru-Cevap
27 Mayıs 2009 / erdem_cimbom Soru-Cevap
18 Mart 2013 / Emre Kaplan Soru-Cevap