| | #1 (mesaj-linki) | |
| ER (Acil Servis)Aşağıdaki bilgi cnbce.com sitesinden alınmıştır TÜM ZAMANLARIN EN İYİ HASTANE DRAMASI: ER, HAYAT GERÇEK YÜZÜNÜ ACİL SERVİSTE GÖSTERİYOR.![]() 1994 yılında ER yayına başladığında televizyon tarihinin geri dönülmez evrelerinden biri de başladı. Gösterime girdiği ilk sezon ABD’de tüm ratingleri alt üst eden dizi daha önceki hastane dizilerinin başaramadığını başararak türe yepyeni bir atılım getirdi. Chicago’da bir hastanenin acil servisini her yönüyle ekrana taşıyan ER’ın hikayeleri öncelikle doktorlar, hemşireler, tıp öğrencileri ve diğer hastane personeli üzerine yoğunlaşıyor. İkincil öykü çıkış noktası ise hastaların yaşadığı problemler. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: ER (Acil Servis)
Gerçekten de çok güzel bir hastane dizisi.Bizdeki taklitinden daha iyi | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
er dizisini indirmek istiyorum bi yardımcı olsanız ne yapmam gerek link göremedim ben teşekkürler
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
Çok güzel bir dizi hastane konulu.
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| acil, servis |
ER (Acil Servis) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Vodafone Gizli Numaraya Kapalı Servis | crazy_gokhan | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 6 | 02-10-2009 12:15 |
| Acil Servis (Acil Servis Kimdir? - Acil Servis Hakkında) | GusinapsE | Türkçe Rock | 1 | 15-09-2009 19:54 |
| Sofra Servis Takımları | Blue Blood | Ev Ekonomisi ve Pratik Bilgiler | 0 | 24-10-2008 17:32 |
| Garson (Servis Elemanı) | Pollyanna | Meslekler | 2 | 21-03-2008 15:27 |
| Acil Tıp Teknisyeni | Pollyanna | Meslekler | 1 | 13-05-2007 17:37 |