Reaper Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Yaşam :: > TV Dizileri > Yabancı Diziler
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 28-06-2009   #1 (mesaj-linki)
KisukE UraharA - avatarı
Reaper

Reaper
MsXLabs.org

Tür: Komedi, Aksiyon, Macera, Fantastik,
Dizi Oyuncu:
  • Bret Harrison
  • Missy Peregrym
  • Ray Wise
  • Tyler Labine
  • Rick Gonzalez
  • Valarie Rae Miller
  • Donavon Stinson
  • Andrew Airlie
  • Christine Willes
Yapım: 2007
Konu;
Tembel, işe yaramaz , hayta bir adamdı… Okulu bıraktı ve 21. yaşgününde, annesiyle babasının onun ruhunu şeytana sattığını öğrendi! Bununla yaşayabilir mi? Şeytana uyarsa evet...

Üniversiteyi yarıda bırakmış Sam, 21. yaş gününde, ruhunun doğmadan önce ailesi tarafından Şeytan'a satıldığını öğrenir. Bu, tam olarak aklındaki doğum günü hediyesi değildir... Şimdi Şeytan'ın ondan istediklerini yapmak zorunda olan kahramanımız, firar etmiş kötü ruhları yakalayıp cehenneme geri göndermeye çalışacaktır.

Sam, önce bu tuhaf yazgısını kabullenmeyi reddeder. Ancak Şeytan'ın öfkesini kısa bir süreliğine gördükten sonra onunla anlaşmayı bozmanın çok çok kötü sonuçları olabileceğini fark eder. Kaçak ruhları yakalayabilmek için farklı farklı alet edevatla donanan kahramanımız, neyse ki bu tehlikeli ve ürkütücü görevde tek başına değildir. Durumu bilen yakın arkadaşları Sock, Ben ve Ben'in eski kız arkadaşı Josie de Sam'e yardım ederler...
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
reaper
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Reaper Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Goo Goo Dolls - Don't Fear The Reaper HipHopRocK Yabancı Şarkı Sözleri 0 05-05-2009 01:22
Children of Bodom - Follow The Reaper Bakteri Yabancı Şarkı Sözleri 0 30-12-2008 23:20
Grim Reaper (Grim Reaper Kimdir? - Grim Reaper Hakkında) MaKaLeLe Süper Kahramanlar 0 21-02-2007 09:34
Reaper v1.32 (Ses Editörü) virtuecat Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 23-10-2006 13:38