| | #1 (mesaj-linki) | |
| Dream Theater - ForsakenDream Theater - Forsaken Forsaken For a while i thought i fell asleep Lying motionless inside a dream Then rising suddenly I felt a chilling breath upon me She softly whispered in my ear (Forsaken) Forsaken I have come for you tonight Awaken Look into my eyes and take my hand Give yourself up to me I waited painfully For night to fall again Trying to silence the fear within me Out of the night and mist I felt a stinging kiss And saw a crimson stain on her lips I have to know your name Where have i seen your face before? My dear one, don't you be afraid? Forsaken I have come for you tonight Awaken Look in my eyes and take my hand Give yourself to me Take me far away Close your eyes And hold your breath To the end of the earth Forsaken I have come for you tonight Awaken Look in my eyes and take my hand Forsaken Fly away with me tonight Awaken Renew my life Now you are mine Give yourself up to me Terk Edilmiş Bir an için uyuya kaldığımı düşünmüştüm Bi düşün içinde hareketsiz yatarak Sonra aniden kalkarak Soğuk bi nefes hissettim üzerimde Yavaşça fısıldanan kulağıma doğru (Terk edilmiş) Terkedilmiş Senin için geldim bu gece Uyan Gözlerime bak Ve ellerimi tut Kendini bana bırak Acı içinde bekledim tekrar düşmemek için Korkuyla susmaya çalışarak Gece sisinin dışında Acı veren bir öpücük hissettim Ve dudaklarındaki kızıl lekeyi gördüm Adını bilmek zorundayım Yüzünü daha önce nerde gördüm Sevgilim neden korkmuyorsun Terkedilmiş Senin için geldim bu gece Uyan Gözlerime bak Ve ellerimi tut Kendini bana bırak Uzaklara götür beni Gözlerini kapa ve nefesini tut Dünyanın sonuna kadar Terkedilmiş Senin için geldim bu gece Uyan Gözlerime bak Ve ellerimi tut Terkedilmiş Birlikte uzaklara uçalım bu gece Uyan Hayatımı yenile Şimdi benimsin Kendini bana bırak | |
|
![]() |
| Etiketler |
| dream, forsaken, theater |
| dream theater sarki sozleri, forsaken sarki sozleri, forsaken sarki sozu, |
Dream Theater - Forsaken Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Dream Theater (Dream Theater Kimdir? - Dream Theater Hakkında) | virtuecat | Yabancı Rock | 4 | 07-09-2009 01:23 |
| Dream Theater - Pull Me Under | Requiem | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 04-09-2008 04:24 |
| Dream Theater - Through Her Eyes | Requiem | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 04-09-2008 04:19 |
| Dream Theater - Scarred | Requiem | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 27-03-2008 20:53 |
| Dream Theater - As I'm | Requiem | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 08-03-2008 19:07 |