| | #1 (mesaj-linki) | |
| Anathema - EternityAnathema - Eternity Eternity As I turn away from a life so grey Where have all the flowers gone Just what went wrong? Innocence, insanity, irony Stone cold reality Oh lord come and save me Do you think we're forever? I've been in tears Hope has died in me But now I'm here, I don't wish to leave Trapped in time A miracle of hope and change A swirling mass no mercy now If the truth hurts prepare for pain Do you think we're forever? The unseen, the eternal river of understanding Persevering, dying escape Forever tempting fate Take me back.. A flood of tears bonding my soul with my mind A dream of love, reality closing in behind As I close my eyes, the vision dies As I bid my last farewell to mankind The unseen, the eternal river of understanding Persevering, dying escape Forever tempting fate Take me back.. Sonsuzluk Çok gri bir hayattan bir dönüş yaparken Bütün çiçeklerin yok olduğu, Tam olarak ne yanlış gitti? Masumiyet,çılgınlık,alay Taş soğukluğundaki gerçek Oh.tanrım gel ve kurtar beni Sonsuz olduğumuzu mu düşünüyorsun? Ben gözyaşları içindeyim İçimdeki umut öldü Ama şimdi buradayım,ayrılmayı dilemiyorum Zamanın tuzağındayım Değişim ve ümidin bir mucizesi Dönen bir kütle,şimdi merhamet yok Eğer gerçek incitirse,acıya hazırlanıyorum Sonsuz olduğumuzu mu düşünüyorsun? Görünmeyen,anlaşılmanın sonsuz nehri Gayret ediyorum,kaçışı öldürüyorum Sonsuza dek kaderi baştan çıkararak Beni geri al.. Gözyaşlarının akışı,ruhumu aklımla bağlıyor Bir aşkın düşü,gerçek arkadan yaklaşıyor Gözlerimi kapattığımda,görüş ölüyor,kayboluyor Son elvedamı insanlığa söylerken Görünmeyen,anlaşılmanın sonsuz nehri Gayret ediyorum,kaçışı öldürüyorum Sonsuza dek kaderi baştan çıkararak Beni geri al.. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Anathema - Eternity Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Anathema - Electricity | Requiem | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 05-08-2008 04:10 |
| Anathema - Deep | Requiem | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 04-08-2008 01:35 |
| Robbie Williams - Eternity | RoSSoRoSe | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 16-07-2008 17:50 |
| Anathema - Are You There? | Requiem | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 17-06-2008 02:02 |
| Anathema (Anathema Kimdir? - Anathema Hakkında) | n'aix | Yabancı Rock | 11 | 25-09-2007 02:07 |