| | #1 (mesaj-linki) | |
| Limp Bizkit - My WayLimp Bizkit - My Way My Way Special, you think your special you do, I can see it in your eyes I can see it when you laugh at me Look down on me and, You walk around on me Just one more fight about your leadership And i will straight up leave your **** Cause i've had enough of this And now i'm pissed (Yeah) This time i'm a let it all come out this time I'm a stand up and shout I'm a do things my way, It's my way, my way Or the highway This time i'm a let it ll come out This time i'm a stand up and shout I'm a do things my way, It's my way, my way Or the highway Just one more fight about a lotta things And i will give up everything To be on my own again, free again This time i'm a let it all come out This time i'm a stand up and shout I'm a do things my way, It's my way, my way Or the highway This time i'm a let it all come out This time i'm a stand up and shout I'm a do things my way, It's my way, my way Or the highway Someday you'll see things my way Cause you never know, no ya never know When your gonna go someday You'll see things my way Cause you never know, No ya never know when your gonna go Just one more fight and i'll be history Yes i will straight up leave your **** And you'll be the one who's left missing me (Yeah) This time i'm a let it all come out This time i'm a stand up and shout I'm a do things my way, It's my way, my way Or the highway This time i'm a let it all come out This time i'm a stand up and shout I'm a do things my way, It's my way, my way Or the highway Someday you'll see things my way Cause you never know, when ya never know When your gonna go someday You'll see things my way Cause you never know, When ya never know Benim Yolum Özel ,özel olduğunu sanıyorsun Evet öyle Gözlerinden okuyabiliyorum Bana gülmenden anlayabiliyorum Bana bak Çevremde dolanıyorsun Son bir kavga Liderliğin için Ben de dosdoğruyum Şu boku bırak Çünkü ben bıktım Ve şimdi çok kızgınım Evet! Şimdi hepsini dışarı vuracağım Ayağa kalkıp bağıracağım Ne yapıyorsam kendi yolumda yapacağım Bu benim yolum Ya benim yolumdan gidersin Ya da defolup gidersin Dinle, dinle, dinle, dinle melodimi... Son bir kavga Bir çok şey için Ve herşeyden vazgeçeceğim Yeniden tek başıma olmak için Ve yeniden özgür Evet! Şimdi hepsini dışarı vuracağım Ayağa kalkıp bağıracağım Ne yapıyorsam kendi yolumda yapacağım Bu benim yolum Ya benim yolumdan gidersin Ya da defolup gidersin Bir gün benim gördüğüm gibi göreceksin Çünkü hiç bilmiyorsun Bilmiyorsun evet Nereye gideceğini Dinle, dinle, dinle, dinle melodimi... Son bir kavga Sonra tarih olacağım Ben de dosdoğruyum Bırak şu boku Sen terkedilmiş olacaksın Beni özleyeceksin Evet! Şimdi hepsini dışarı vuracağım Ayağa kalkıp bırakacağım Ne yapıyorsam kendi yolumda yapacağım Bu benim yolum Ya benim yolumdan gidersin Ya da defolup gidersin Bir gün benim gördüğüm gibi göreceksin Çünkü hiç bilmiyorsun Bilmiyorsun evet Nereye gideceğini Dinle, dinle, dinle, dinle melodimi... | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Limp Bizkit - My Way
eline sağlık şarkıda süperdir anlamını öğrenmem ii oldu | |
|
![]() |
| Etiketler |
| bizkit, limp |
Limp Bizkit - My Way Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Limp Bizkit - The Only One | Naesse | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 20-09-2008 19:43 |
| Limp Bizkit - Nobody Like You | Naesse | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 20-09-2008 19:42 |
| Limp Bizkit - Almost Over | Naesse | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 20-09-2008 19:15 |
| Limp Bizkit - Take A Look Around | Requiem | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 26-06-2008 02:12 |
| Limp Bizkit (Limp Bizkit Kimdir? - Limp Bizkit Hakkında) | Blue Blood | Yabancı Rock | 7 | 07-02-2008 18:21 |