| | #1 (mesaj-linki) | |
| Placebo - Without You I'm NothingPlacebo - Without You I'm Nothing Without You I'm Nothing Strange infatuation seems to grace the evening tide. I'll take it by your side. Such imagination seems to help the feeling slide. I'll take it by your side. Instant correlation sucks and breeds a pack of lies. I'll take it by your side. Oversaturation curls the skin and tans the hide. I'll take it by your side. Tick tock, tick tock, tick tock tick - tick - tick - tick - tick - tock I'm unclean, a libertine And every time you vent your spleen, I seem to lose the power of speech, Your slipping slowly from my reach. You grow me like an evergreen, You never see the lonely me at all I... Take the plan, spin it sideways. I... Fall. Without you, I'm Nothing. Without you, I'm nothing. Without you, I'm nothing. Take the plan, spin it sideways. Without you, I'm nothing at all. Sensiz Ben Bir Hiçim Bu garip delice aşk akşamı gelgitlerle donatıyor gibi Bunu senin yanına getireceğim Bu hayal gücü hislerin kaymasına yardımcı oluyor Bunu senin yanına getireceğim Anlık "bağdaştırma" yalan tomarlarını emiyor ve büyütüyor Bunu senin yanına getireceğim Aşırı doyum tenini büküyor(Büklümlendiriyor) ve "postu tabaklıyor" Bunu senin yanına getireceğim Tik tak, tik tak, tik tak Tik, tik, tik, tik, tik, tik Ben pis bir hovardayım Ve senin her huysuzluk edişinde Ben konuşma gücümü kaybediyor gibiyim Sen uzanabileceğim mesafeden yavaşça kayıyorsun Beni yaprak dökmeyen bir ağaç gibi büyütüyorsun Aslında beni hiç yalnızken görmedin Ben.. Planı boşver, onu bi kenara at Ben.. Düşüyorum Sensiz ben bir hiçim Sensiz ben bir hiçim Sensiz ben bir hiçim Planı boşver, bi kenara at Sensiz, aslında ben bi hiçim | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| tik tak yabancı mp3, tik tak yabancı şarkı, tik tak yabancı şarkısı, tik tak şarkısı yabancı, yabancı tik tak şarkısı, |
Placebo - Without You I'm Nothing Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Placebo - Every You Every Me | Requiem | Yabancı Şarkı Sözleri | 1 | 04-09-2009 19:10 |
| Placebo (Placebo Kimdir? - Placebo Hakkında) | Blue Blood | Yabancı Rock | 22 | 24-06-2009 15:48 |
| Placebo - Because I Want You | Requiem | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 07-03-2008 03:24 |
| Placebo - 20 Years | Requiem | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 07-03-2008 03:22 |
| Placebo - Where Is My Mind? | Requiem | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 02-03-2008 15:03 |