| | #1 (mesaj-linki) | |
| H.I.M - I Love YouI Love You Can't you see, my darling But the harder i try the more we grow apart Please believe me The sweeter the kiss, the colder turn your arms And the colder grows your heart, And baby more i love you I see it in your eyes, i feel it in your touch I taste it from your lips, And baby more i love you I see it in your eyes, i feel it in your touch I taste it from your lips, And baby more i love you And you're in my heart my darling The closer i get, the more you're out of love Don't you feel it The colder your touch, the more it turns me on And the faster beates my heart And baby more i love you I see it in your eyes, i feel it in your touch I taste it from your lips, And baby more i love you I see it in your eyes, i feel it in your touch I taste it from your lips, And baby more i love you I see it in your eyes, i feel it in your touch I taste it from your lips, And baby more i love you I see it in your eyes, i feel it in your touch I taste it from your lips, And baby more i love you Seni Seviyorum Göremiyor musun, sevgilim Ama ne kadar çok denesem o kadar ayrılıyoruz Lütfen inan bana Öpücük ne kadar tatlıysa, kolların da o kadar soğuk oluyor Ve kalbin ne kadar soğursa, Ve bebeğim seni o kadar çok seviyorum Gözlerinde onu görüyorum, dokunuşlarında onu hissediyorum Dudaklarında tadıyorum, Ve bebeğim seni o kadar çok seviyorum Gözlerinde onu görüyorum, dokunuşlarında onu hissediyorum Dudaklarında tadıyorum, Ve bebeğim seni o kadar çok seviyorum Ve sen kalbimdesin sevgilim Ben yakına geldikçe, sen de aşktan o kadar uzaklaşıyorsun Hissetmiyor musun Dokunuşların ne kadar soğuk olursa, beni o kadar çok kışkırtıyor Ve kalbim daha hızlı attıkça Ve bebeğim seni o kadar çok seviyorum Gözlerinde onu görüyorum, dokunuşlarında onu hissediyorum Dudaklarında tadıyorum, Ve bebeğim seni o kadar çok seviyorum Gözlerinde onu görüyorum, dokunuşlarında onu hissediyorum Dudaklarında tadıyorum, Ve bebeğim seni o kadar çok seviyorum Gözlerinde onu görüyorum, dokunuşlarında onu hissediyorum Dudaklarında tadıyorum, Ve bebeğim seni o kadar çok seviyorum Gözlerinde onu görüyorum, dokunuşlarında onu hissediyorum Dudaklarında tadıyorum, Ve bebeğim seni o kadar çok seviyorum | |
|
![]() |
| Etiketler |
| love | a love you sarkisi, i love you sarki sozleri, i love you sozleri, love you sarki sozleri, love you sarkisi, love you sozleri, we love you sarki sozu, |
H.I.M - I Love You Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Jennifer Love Hewitt (Jennifer Love Hewitt Kimdir? - Jennifer Love Hewitt Hakkında) | KisukE UraharA | Sinema ww | 14 | 09-02-2009 23:03 |
| Lenny Kravitz - Love Love Love | ressam91 | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 16-10-2008 17:40 |
| Courtney Love (Courtney Love Kimdir? - Courtney Love Hakkında) | Blue Blood | Müzik ww | 1 | 04-07-2008 08:41 |
| Whitney Houston - My Love Is Your Love | MaRCeLLCaT | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 28-03-2008 17:04 |
| Love - Love Nedir - Love Hakkında | NeutralizeR | X-Sözlük | 2 | 10-12-2007 12:26 |