| | #1 (mesaj-linki) | |
| Iced Earth - I Died For YouI Died For You I can't believe this now This isn't what i planned I lived and died and now I just can't understand With all the love i feel I could never leave her No matter what the cost My soul's the price to see her Oh how i love you The pain won't go away Oh when i need you You're always so far away I cry for you Leaving myself to blame I died for you I gave up everything The pain was just too much When i finally saw her She's happy and in love In love with my best friend What makes it hurt so bad Is that i love them both And they will never know For love i sold my soul Oh how i love you The pain won't go away Oh when i need you You're always so far away I cry for you Leaving myself to blame I died for you I gave up everything Öldüm Senin İçin İnanamıyorum buna simdi Planladığım şey değil bu Yaşadım, öldüm ve Anlayamıyorum sadece Hissettigim tüm sevgiyle Asla bırakmazdım onu Ne olursa olsun Onu görmek ödülüydü ruhumun İnanamıyorum buna şimdi Planladığım şey değil bu Yaşadım, öldüm ve Anlayamıyorum sadece Hissettiğim tüm sevgiyle Asla bırakmazdım onu Ne olursa olsun Onu görmek ödülüydü ruhumun Nasıl sevdim seni Acım dinmeyecek Sana ihtiyacım olduğunda Hep cok uzaktaydın Ağladım senin icin Suçladım kendimi Öldüm senin icin Bıraktım herşeyi Çok fazlaydı acım Son gördüğümde onu Mutlu ve aşk yasıyordu En iyi arkadaşımla aşk yaşıyordu Bunu bu kadar cok acıklı yapan Çok sevmemdi ikisinide Ve asla bilmeyecekler Aşk için ruhumu sattığımı.. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Iced Earth - I Died For You Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Iced Earth (Iced Earth Kimdir? - Iced Earth Hakkında) | Naesse | Yabancı Rock | 5 | 28-08-2008 19:14 |
| Björk - Earth Intruders | RoSSoRoSe | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 01-08-2008 11:00 |
| Amerie - I Just Died | RoSSoRoSe | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 20-05-2008 09:34 |
| Within Temptation - Mother Earth | MaRCeLLCaT | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 27-02-2008 00:37 |
| Universe at War: Earth Assault | AngelFRANTIX | Bilgisayar (PC) Oyunları | 0 | 25-01-2008 22:30 |