Arama

TC Kimlik Numarasından Adres Bulma Programı

Güncelleme: 7 Ocak 2016 Gösterim: 102.908 Cevap: 4
mut33 - avatarı
mut33
Ziyaretçi
14 Aralık 2010       Mesaj #1
mut33 - avatarı
Ziyaretçi
TC Kimlik No Yaz Adres Bul 3.0

Sponsorlu Bağlantılar
Bir çok siteye baktım hepsinde bu konu var, ama hiç birinde link sağlam değil, sağlam olsa da program çalışmıyor. Arkadaşlar ancak ben hem sağlam bir link hem de çalışan bir program buldum ve sizlerle paylaşmak istedim.

TC Kimlik No Yaz Adres Bul programı ile 18 yaşını doldurup oy kullanma hakkı elde eden tüm Türk vatandaşları kendileri ya da merak ettikleri kişilerin TC kimlik no'larını yazarak ikamet ettikleri adresi kolayca bulabilirler.

TC Kimlik No Yaz Adres Bul programı ile kendinizin ya da her hangi bir kişinin ikamet ettiği adresi kolayca bulabileceksiniz.Programa sadece TC kimlik numaranızı yazarak son ikamet ettiğiniz ev adresinizi bulabileceksiniz.Örneğin seçim zamanlarında oy kullanmanız için gerekli olan sandık ve sıra no'larınızı bildiren bildirim kağıdını sadece TC kimlik numarasını girerek hem sizin hemde istediğiniz bir arkadaşınızın son olarak oturduğu ev adresini bulabilir ve böylece oy bildirim kağıdının nereye gönderileceğini öğrenebilirsiniz.

Programın tamamen Türkçe'dir ve bu nedenle kullanımı oldukça kolaydır.Programı bilgisayarınıza kurduktan sonra yapmanız gereken iki şey vardır.Bunlardan ilki gerekli bölüme TC kimlik no'nuzu girmek.İkincisi ise TC kimlik numarası girdiğiniz bölümün hemen üzerinde yer alan bölüme onunda üzerinde bulunan güvenlik harf ya da numaralarını girmek.İşte hepsi bu.Gerisini program otomatik olarak halledecek ve saniyeler içerisinde size merak ettiğiniz adres bilgilerini verecektir.
Not: Program Yüksek Seçim Kurulu seçmen listesi üzerinden arama yapmaktadır.Bu nedenle program sadece 18 yaşını doldurup oy kullanma hakkı elde eden Türk vatandaşlarını bulabilmektedir.18 yaşından küçük olanları bulamaz.

Link: (bağlantı kaldırılmıştır)

Tc İç İşleri Bakanlığı

Son düzenleyen Mira; 1 Temmuz 2013 16:27 Sebep: İçerik düzenlendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Kasım 2014       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Tc kimlik no ile adres bulma programının linki yenilenmiştir. Tc Kimlik No ile Adres Bul
Sponsorlu Bağlantılar
bilgicep - avatarı
bilgicep
Ziyaretçi
28 Nisan 2015       Mesaj #3
bilgicep - avatarı
Ziyaretçi
program artık çalışmıyor sanırım.
ecrin89 - avatarı
ecrin89
Ziyaretçi
3 Temmuz 2015       Mesaj #4
ecrin89 - avatarı
Ziyaretçi
verdiğin linke tıklıyorum ama bana ındırshop die bı sıte cıkartıyor karsıma.tc kımlık numarasıı yazmak için bir yer yok duzgun bi tanım verirmisn adres bulmam lazım?
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
7 Ocak 2016       Mesaj #5
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.

Benzer Konular

25 Kasım 2014 / Ziyaretçi Soru-Cevap
2 Nisan 2015 / ozti Bilgisayar
21 Temmuz 2014 / Ziyaretçi Soru-Cevap