Bir Kişi Yeter Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: Yaşam :: > Genel Mesajlar > Yazın Hayatı
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 26-10-2005   #1 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Bir Kişi Yeter



Dünya güzelliklerle dolu, hayat yaşamaya değer…
Sen?
Sen (en azından bence) güzelsin.
Seni, en azından bence güzel olman hiçbir şey ifade etmiyorsa sana;
Sevin….
Çünkü bu harika….
Çünkü o zaman, sen sandığın kadar yalnız ve sıkıntıda değilsin!
Yani seni yeterince önemseyen insan var..
Ama senin, en azından benim için özel oluşun
Kıpırdatıyorsa içini;
Sen önlenemez bir selsin…
Tutulamaz bir zıpkınsın.
Farkında ol bunun.
Çünkü, bir kişiye onu önemseyecek bir kişi yeter..
Diğerleri ikramiye!


Seni önemseyecek bir kişi…
Bu bir kişi; kim olursa olsun,
Dünyanın neresinde olursa olsun fark etmiyor.
Bir kişi için değerliysen…
Bir kişi bekliyorsa seni…
Bir kişi seviyorsa, önemsiyorsa;
Kaybetmiyorsun.
Çünkü vazgeçmiyorsun!
Binlerce örneği var bunun.
Kaybetmenin, dünyanın bütün lügatlarında bir tek soyadı var
VAZGEÇMEK……

Son Düzenleyen Blue Blood; 25-08-2006 @ 11:27.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 31-10-2005   #2 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Güneş gülüşünle birlikte doğdu bu sabah. Kasım ayı olmasına rağmen o kadar coşkulu ki İstanbul. İçim içime sığmadığından mı ne, zaman geçmek bilmiyor. Dingin bir gecenin ardında ,sabahı sabah ettim sensiz odamın rıhtımında.

Perdemin arasından yavaş yavaş sızmaya başladı üşümüş yüreğime curcunalı kent. Yarasalar çekildi kuytularına, diğerleri ise kanatlarını geriyor miskinlikle. Tüylerini serip günışığına, tadını çıkarıyorlar sabaha çıkabilmenin. Ay son direnişlerinde Marmara’nın üzerinde, uyanıyor Yeditepe.

Fırından taze ekmek kokuları yayılmaya başladı, olmayan köyümün sabah horozu ötüyor kümesinde. Çöpçüler kalleş akşamların son kalıntılarını süpürmekte. Yok şöyle yok böyle derken , tek tük ayak sesleri , araba sesleri........ ve insanlar döküldüler yola. Yavaş yavaş kepenkleri açılmaya başladı dükkanların, çocuklar okula gitmek için bağıra çağıra geçiyor evimin önünden, sanki dünyayı onlar döndürüyormuşcasına memnuniyetsiz yüzleriyle.

Ve ben yatağımda, gece uykuya dalarken olduğu gibi uyanınca da seni düşünüyorum. Uyurken meleklerin yüzüne bıraktığı gülümseyişi o kadar özledim ki.

Ay teninin kokusunu soluyorum güz yapraklarıyla. Duvarıma binlerce hayalini çizdim kirpiklerimle. Geleceğe doğru hep bir tünel kazmaya çalıştım tırnaklarımla, saçlarımla köprüler kurdum uçurumlara. Benden yana tozlanmasın diye bu sevda mümkün olduğunca beyaza boyadım bakışlarımı, düşüncelerimi.

Kuruttuğum her gül yaprağına can vermek isterim aslında, sana sunmak için geçmişimi. Katettiğim yolların keşke başında kalmış olsam. Tüm yıkık sevdaların, kırık dostların en başından beri olsan yanımda. Şimdiye kadar hep eksikmiş bir yanım, bir gözüm görmemiş, bir elim tutmamış gibi. Hiç büyümemiş yüreğim, aşkı hiç bilmemiş. Oysaki yaşadım, sevdim zannettim belki ama bu kadar değil. Özledim hemde çok özledim birilerini, yüreğimi kavurmadı uzaklıkları. Gitmeleri sadece bir kaç gün gerilere götürdü beni. Çoğunlukla bittiği yerden devam ettim yeni başlangıçlara.

Oysa ki şimdi herşey tanıdık ama ben yabancıyım hayata. Dostları, arkadaşları, yaptıklarımı irdeliyorum. Bugüne kadar görmediklerimi görür oldum kendi içimde.

Yeni bir ben yaratmak istiyorum, seninle büyümek için. Benden yana hiç kaygın olmasın diye sıfırlamak istiyorum edindiğim acı-tatlı tecrübeleri. Korkularımı sevmeyi öğrendim farkında olmadan. Beklentilerle karşıladığım için her duyguyu, yaşadığım hayal kırıklıklarını yapıştırmaya çalışıyorum bu sabah.

Güneşin doldurması için dua ettim ,yağmur bulutlarının cirit attığı odamı, kurutmasını istedim kanayan sevdalarımı. Anılarda kalan ne varsa , yok etmek mümkün değil biliyorum. Hani belki yapabilirim, değiştirebilirim diye tüm mücadelem. Dedim ya yeniden doğmuş gibi başlamak istiyorum senli hayatıma.

Bir o kadarda imkansızları düşlüyorum. Engellerini, temkinli yaklaşımlarını düşürünce aklıma , sığdıramıyorum geleceğime seni. Senli yarınları, sensiz yaşama düşüncesi ne kadar ürkütücü bir bilsen.

Güzel olanı paylaşmak istediğim için bu dengesizliğim. Zaman, birazcık zaman derken , eriyip tüketmesini istemiyorum bu aşkın. Bir yandanda özgür ruhunu seviyorum ama... ya uçup gidersen penceremden, ya düşmezse omuzlarına saçlarım, elimi uzattığımda orda olmazsan ! Biliyorum, yarına çıkacağımızın bile güvencesi yok. Bilinçsizce doludizgin koşturuyorum arzularımı. Her seferinde sen çekiyorsun dizginleri.İyiliğim, iyiliğimiz için dedikçe sen, bir tuğla daha ekliyorum gönül duvarıma.

Aşka sur örmek istemiyorum ki ben. Kapamak istemiyorum kendimi suskunluğa.

Uzaklaştırma beni umutlardan, yarınlarımı senle doldurmak isterken erteletme düşlerimi. Mesafeleri kaldırmak istedikçe tüm hevesimle,geri gitmekten vazgeç.

Dedim ya yarınlarıma sığdıramıyorum bu mesafelerle seni, oysa ki istediğim geleceğimizi sunman avuçlarıma. O da imkansız.. En iyisi ; Sen olduğun gibi kal, ben dönüyorum yalnızlığıma, buna mecburum güzel gözlüm.

Bebek yüzünden gülücüğü eksik etme ki, gamzende sun dünyayı yanında olanlara...

Son Düzenleyen Blue Blood; 25-08-2006 @ 11:28.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 03-11-2005   #3 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Bir kişi yeter bana...Yanımda olsun, paylaşsın kendini benimle, benimle ben olsun, bende can olsun...Bir kişi yeter bana.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 03-11-2005   #4 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

MachMood adlı kullanıcıdan alıntı
Bir kişi yeter bana...Yanımda olsun, paylaşsın kendini benimle, benimle ben olsun, bende can olsun...Bir kişi yeter bana.
Mach AnLadığım KadarıyLa Kendini Çok YanLız Hissediyorsun Umarım O Bir Kişiyi BuLursun Dostum..
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 03-11-2005   #5 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı
Sensizlik !

Sensizim.. Üşüyorum!

Bu sana yazdığım son satırlar...

Bu dinlediğim son şarkı bizim üstümüze söylenmiş. Kilit vurdum kalbime,
umutlarıma. Ne bundan böyle sevdaya dair bir şeyler beklenebilir yüreğimden ne
de nefret edebilirim birinden. Ben hamal değilim ki; hep kahrını taşıyım ömrün;
Alın atık üzerimden hayata dair ne varsa. Alın sevdaya dair acıları, paylaşın
aranızda...

Sen sanıyorsun ki, kolay geliyor gidişin bana.. Arkanı döndüğün ilk andan
gözlerim gülecek mi yeniden sanıyorsun? Söylesene! Sen ne sanıyorsun aşkı,
sevgiyi, söylesene! Kolay olan, kaçmaksa, yalansa, vazgeçişse; ben zor olanı
seçiyorum ve Seni Hala Seviyorum.

Sen öyle san, farzet ki her şey çok kolay... Gittiğini sandığın sen, giderken
bende kalanlarını, yani seni, yani aşkı, yani bizi alamayacaksın benden.... Geri
vermeyeceğim onları, benim onlar, bana ait.

Biliyor musun, acı olan asla gidişin değil.. Belki bir gün sevmeyi öğrendiğin de
yanında ben olmayacağım.. Bir sabah gözlerini yeni doğan güne açtığında başkası
olacak yatağında.. Benim içinse sadece "sen" var olacak baktığım her yerde... Ve
işte ilk defa o gün sebepsiz ağlayacağım, o gün yaan yağmur gizlemeyecek
gözyaşlarımı. Kim bilir belki de aynadaki hayalin ilk kez asacak suratını bana
ve o sabah sensiz ve üşümüş uyanacağım!

Her şeyin bir bedeli var biliyorum ve bende bu bedeli ödüyorum. Ödediğim bedel
sensizlik, yalnızlık, aşksızlık Oysa yüreğim her şeye rağmen mutlu olmanı
diliyor....

Seni bulduğum yerden başlıyorum yürümeye.. Seni düşünüyor ve gecenin ayazında
üşüyorum.. Veda bile etmeden gidişin geliyor aklıma, sadece susuyorum..


By MachMood

Son Düzenleyen Blue Blood; 03-11-2005 @ 11:14.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 07-11-2005   #6 (mesaj-linki)
SaTaNisT
Avatarı Yok (No Avatar)
Son Veda

O gelmeden kaldirmayin cenazemi
Birakin sogusun cesedim
Benki onu canimdan cok sevdim..
Belki oda sevdi kim bilir
Birakin örtmeyin yüzümü öyle kalsin
Hic olmazsa son defa gelsin görsün beni
Sonkez görsün yüzümü
Pi$manlik duymadan üzülmeden
Soguk ellerimi eline alsin
Sakin ha....
Susturun aglamasin
Onun gözya$lari beni ikinci defa öldürür
Ve o kendi elleriyle örtsün yüzümü
Yüzümü örten beyaz duvak degil Kefen olsun..
Sakin ha..Üzülmesin..
Kendi elleriyle koysun beni mezara
Sonkez kulagima "SENI SEVIYORUM" diye fisildasin..
Yoooooooooooookkk hayiiiiiir vazgectim...Cagirmayin..
Öldügümü duymasin..
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 07-11-2005   #7 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Bir kişi vardı benim için, sadece o vardı herşeyim...Gün gelecek ve bu sevginin arkasından böylesine suskun konusacagımı bilemezdim.Belkide beni böylesine suskun, böylesine boş baktıran biri olacagını ummazdım.Zamansız giden senin arkandan zamana isyan ederek üzülürken, beni ben yapan sen şimdi üzülüyor musun ? Benim kadar sende düşünüyor musun suçluyu ? Neye yarar ki düşünsen, üzülsen....Anlıyorum ki son pişmanlık fayda etmiyor işte...Pişman degilim yaşadıgım hiç bir sey için, yaşanan her sey bana bir seyleri tecrübe etmemi sağladı.Sadece bu sevdayı yaşadıgıma pişmanım, yaşamamalıydım ! Cümleme bir kişi diye başladıgım sadece sensin, sensin tek gördüğüm. Sen bendeki tek olmanı, bir sevda güzeli olmanı haketmiyorsun diye düşünüyorum artık.Sen sadece aklımdaki kalbimdeki yaşattıgım degerli bir parcasın ama yarım...!
Yarım kalacaksın, tamamlanamayacaksın !

Son Düzenleyen Blue Blood; 25-08-2006 @ 11:30.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 07-11-2005   #8 (mesaj-linki)
HÜLIA - avatarı

waaw neler görüyorumm
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 08-11-2005   #9 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

O güzel gözlerinden, sımsıcak gülüşünden ayrı
Ölümle eş anlamlı koca bir sene
Nasıl yaşadım bunca günü
Bakışlarından ayrı, hâlâ bilemiyorum...
Feryat etmek istiyorum böyle kadere
Sesimi duyurmak istiyorum sana
Ama nafile bunca çırpınış...
Bazen düşünüyorum da
Senin yerine ben ölseydim
Şimdi tek derdim seni beklemek olurdu
Fakat şu an özlem, kin ve nefret
Bütün bu duyguları bir arada yaşıyorum
İçtiğim içkideki her yudum,
Sokakta her rastladığım keş
Ve her beyaz gül seni hatırlatıyor..
Evet senin yüzünden içkiye de başladım
Bana gülümserken yaşattığın tatlı sarhoşluğu
Kadeh diplerinde bulmaya çabalıyorum
Seni güle benzetiyorum dokununca kırılacak
Ve seni herkese benzetmek istiyorum
Sadece yüzümde küçük bir gülümseme olsun umuduyla
Artık gülmüyorum, gülemiyorum
Sensizlik bir karabasan gibi çöktü üstüme
Daha fazla tahammül edemeyeceğim
Geleceğim...
BEKLE!!!

Son Düzenleyen Blue Blood; 25-08-2006 @ 11:31.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 11-11-2005   #10 (mesaj-linki)
Blue Blood - avatarı

Bir Kişi Yeter Bana

Ben aşkı bir üveykten sorarken,uçuşan martıları ve bulutları seyrederken düşünüyorumda..Bir kişi yeter bana.Sen yetmezsın bulut,Sen yetmezsin rüzgar,ve sen yetmezsın dünya.Bana bir kişi yeter.Yaşamdan derin bir nefes aldıgımda,aynada saçımı taradıgımda,ve çıkıp bir dost aradıgımda kimse yetmez bana.Her gece rüyalarıma sızan,derin duygulara koyan, her gün üstüme doğan yetmez.
Bir tek kişi yeter bana..Bir tek kişi.

Yanlızlıktan gün sayıyorum.Bir takvim alıp canıma,hergün bir yapragını koparıyorum.Koparmıyorum bir gününü, senin gelecegin günü koparmıyorum.O gün yeter bana.Ben boynumu ipe verdiğim o gece, tüm sevincimi, tüm heyecanımı verdim aşka.
Başka duygu istemem,bir tek duygu yeter bana.

Diyarlar dolaşsam,sokaklarda kaybolsam, geceleri karakola alsalar.Bilmediğim yollarda kaybolsam.Yürüdüğüm yolu bilmeden sana koşsam.Kaybolmusken yolumu değil, seni bulsam ve gözlerime bakıp elını elıme uzatsan.Derin bir nefes alıp desem ki, bana bu nefes yeter.Daha cok zamanımız var dediğinde bana bu an yeter desem...
Bana bu an yeter.

Seni görüyorum yanına koşup sarılıyorum.Aşk sözleri söylüyoruz.Güneş arkamızdan geliyor.Kuşlar rüzgara kulak verip bizi seyrederken, dünya döngüsünü bozarken, kainat sanki benım oluyor.Vuslatın perdesini açarken..Yine sabah oluyor.Sabah oluyor ve uyanıyorum bu rüyadan.Her gece aynı kabuslar içinde dalarken uykuya, sanki ölüme dalıyorum.Hep seni görüyorum hep seni.Sabah olupta uyandıgımda, sonsuz lanetler ediyorum geceye.Uyumaktan nefret ediyorum.Odamın perdelerini acmak üzere kalkarken mezarımdan, soruyorum kendime..Bir gün kalkmamak üzere uyuduğumda mezarıma kimler gelir? Gelmesin anam babam.Gelmesin arkadaslarım.Bir kişi gelsin yeter bana.Çiçek koymasın..Dua etmesın.

Yeter ki gelsin.yeterki..Bir kişi.....

Son Düzenleyen Blue Blood; 25-08-2006 @ 11:31.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
Yok
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Mesaj:
Seçenekler
Bir Kişi Yeter Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Beni kaç kişi seviyor? Ziyaretçi Soru-Cevap 19 2 Hafta Önce 16:46
Messenger Listenizde Kaç Kişi Var? NeutralizeR Genel Mesajlar 68 04-10-2009 16:21
MSN Plus Kişi Listesi esert100 Arşive Kaldırılan Konular 1 05-08-2008 13:11
Msn kişi listesine eklenmemek 8azmi8 Arşive Kaldırılan Konular 1 02-06-2008 12:55
Engellenen Kişi listesinden kurtulma levoank Arşive Kaldırılan Konular 1 07-04-2008 20:08