| | #2791 (mesaj-linki) | |
| Çok günde yok ettin beni. Dünyam durdu vedan ile. Çok tünde yok ettin beni. Yakıp düştün beni dile. Çok günde yok ettin beni. Çağlar akar tüm sellerim. Deli eser tüm yellerim. Acı çeken tüm ellerim. Çok ayda yok ettin beni. Tüm gönlüm felç tüm gönlüm şok. Yıkılmadık bir yerim yok. Karanlığım geceden çok. Çok yılda yok ettin beni. Sedat HÜNKAR Suat Cakır | |
|
| | #2792 (mesaj-linki) | |
| gidişinin üstünden aylar gecti ben hala yollara bakar oldum birgün geliceksin diye yolunu gözler oldum giderken bir elveda bile demedin bari bunu söyleseydin esirgemeseydin benden bunu boş yollara bakar oldum sen gelmezzz acılarım kat kat oldu çöreklendi içime heryerde seni arıyo gözlerim içilen sigaranın dumanında bir fincan kahve telvesinde herseyimdin sen nereye baksam seni görüyorum elimi uzattıgımda elimi neden tutmuyorsun sıkıca eskisi gibi neden bakmıyorsun gözlerime uzun uzun neden gülümsemiyorsun eskisi gibi hayallerimizvardı mutlu bir yuva üzerine kurulu onları hatırlıyoorum birer birer gözlerim doluyo ama ben içten aglıyorum yüregim yanıyo ama bunlara engel olamıyorum dalıyorum uzaklara herseyime ortak etmiştim seni bütün dünyama ama sen güneşinden mahrum ettin beni çektigim acıları bile bile hafifletmek yerine bir yükte sen bıraktın omuzlarıma keşke son bir kez konussaydık seninle ama istemedin kolayı sectin ve gittin arkana bakmadan herkesin kıskanarak baktıgı mutlulugumuz şimdi herkesin acıyan gözlerle baktıgı acılarımız oldu ne oldu bize ben bunu bile anlamadan dagıldık yıprandık ve gittin yar keşke gitmeseydin son bir kez baksaydım gözlerine uzun uzun şimdi ne desemde istesemde önemi yok biliyorum aldıgım nefesinde öenmi yok sensiz çünkü sen yoksun içimdeki özlem ateşini söndürmeye hiç bir şeyin gücü yetmiyor biliyomusun gecende hani çok sevdigimiz çınarlı yol varya elele yürüdügümüz tek basına yürüdüm o yolda anılar canlandı gözümde gözlerim doldu herzamanki gibi.ç... keşke yanımda olsaydın dedim içimden amaolmadı.... seni çok özledim yar sesimi duyuyormusun haykırıyorum iştee sana sesleniyorum seni hala seviyorum.... ~sitem~ | |
|
| | #2793 (mesaj-linki) | |
| Sensizlik Severken sevilmek güzel olsa gerek Seni sensiz yasamak kaderim olsa benim Sevinçler, üzüntüler paylasilirmis Bilmiyorum..! Sadece sensizligim için kiziyorum kendime Son kez söylerken adini dudaklarimda Hiç unutulmayacak Seni sevmiyorum derken bile Sonsuz bir askla seviyorum Elbet bir gün çaresizligim bitecek Belki ebediyen seni sensiz yasayacagim..! Emine Üzeyiroğlu | |
|
| | #2794 (mesaj-linki) | |
| Ayrılığın acısı düştüğünde içine geceleri, En güzel anılar kovalar birbirini. Susuturamazsın yaşla dolan gözlerini Artık aşkın kanı kaplamıştır yüreğini Aslında çokda seçenek yoktur hani Ya ağlayacaksın deliler gibi Yada sabaha kadar tavana dikip gözlerini Tüm öfkenle sıkacaksın dişkerini Kim bilir ölmek isteyeceksin belki Ama cana kıymak öyle kolay değilki Eğilip de yere aldığında saçının telini İşte o zaman anlayacaksın onun kıymetini Belki yırtıp atacaksın tüm resimlerini Ya da kaçıracaksın ona bakan gözlerini Belki çöpe atacaksın alıdığı hediyeleri Ama asla çıkaramayacaksın içinden sevgini Becerebilecek misin rahat uyumayı geceleri Yastığını ıslatmadan kapatabilecek misin gözlerini Hadi kapattın diyelim ya ne yapacaksın hayalini İşte düşünemiyorum senin o zamanki halini fahri aktan | |
|
| | #2795 (mesaj-linki) | |
| BIRAKIP GİTTİN BENİ bırakıp gittin beni bütün kapılarda bütün çöllerde tek başıma kodun şafakta arayıp öğle vakti yitirdiğim vardığım hiç bir yerde değildin sensiz bir odanın sahrasını nasıl anlatsam hiçbir şeyin seni andırmadığı bir pazar kalabalığını denizde dalgakırandan da boşluğunu bir günün seslenip de senden cevap alamadığım sessizliği bırakıp gittin beni kalarak olduğun yerde hareketsiz her yerde bırakıp gittin beni gözlerinle düşlerin yüreğiyle bırakıp gittin beni yarım kalmış bir cümle gibi bırakıp gittin düşen hep ben oldum en küçük kımıldanışında senden başını çevirdiğin için ağladığımı görmedin hiç bana bakıp görmediğin için ben yokken içini çektiğin için ayağına düşen gölgene acıdın mı hiç sen ARAGON | |
|
![]() |
| Etiketler |
| bitmiş sevdalar için şiirler, bitmiş sevdalara, bitmiş sevdalara şiirler | coskun otluoglu, kirik aynalara baktim agladim, koray kizilcan, ozlemin alevlenir bazen, unutmusun siirler, |
Bitmiş Sevdalara -2- Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sevdalara Götür Beni | DeLLy | Duygu Yüklü Flash'lar | 3 | 30-01-2009 10:43 |
| Ayşen - Bitmiş Artık | RoSSoRoSe | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 05-06-2008 09:01 |
| Bitmiş Sevdalara -1- [Arşiv] | Blue Blood | Yazın Hayatı | 1769 | 03-12-2006 20:19 |