| | #1 (mesaj-linki) |
Özlem -2- Aci cekmenin sonu yokmus anladim. Yaran bir yerlerde surekli kaniyor. Yarali olan nerelerim varsa hepsi bagiriyor aciyla "yardim et" diye. Hicbir sey yapamiyorum. Elim kolum bagli. Tipki ayriligimiza engel olamadigim zamanki gibi. Hicbir sey soylemeden gidilmezdi ya aslinda. Sen gittin! Beklide buydu dogru olan. Bir seyler soyleyip de gitsen ne degisecekti. Son ve anlamsiz birkac cumle. Olmadi, yapamadim yada seni hak etmiyorum gibi acima tuz basacak sacma sapan birkac cumle iste. Iyi oldu iyi. Iyi ki hicbir sey demeden gittin. Boylece daha degerli hissettim kendimi. Kiyamadi dedim. Cesareti kirilsin istemedi dedim. Gozlerime baka baka gidemezdi, belki vazgecer kalirdi, kalinca da yapamazdi dedim. Belki daha buyuk anlasmazliklar, kirginliklar yasardik, belki de nefret ederdik bir gun birbirimizden, dusman olurduk, iyi oldu boylesi dedim. Hakliydi dedim. Sevginin dorukta oldugu bir anda cekip gitti, askimiz hic bitmeyecek dedim. Avuttum kendimi. Donmen icin umut biriktirdim gonlumde. Bir gun hicbir sey soylemeden doneceksin diye her gun biraz daha umit ettim. Yasayamadigimiz binlerce hayalin ozlemiyle donecektin bir gun bana… Dokunamadin hic bana askla. Ve dokunamadim sana ayni tutkuyla. SimsIki sarildigimda sana karsilik veremedin bir kez olsun. Sen sarildigindaysa ben geride durdum hep. Karsilikli ve icten sarilmalara ozlem doluyuz. Bunun icin doneceksin bir gun… Her opmek istediginde beni cevabi sacma olan sorularla bunalttim seni. Ve ben her opmek istedigimde seni cesaret bulamadim. Her seyi bir kenara birakip doyasiya opemedik birbirimizi. Bunun icin doneceksin bir gun… Ozleyip her telefon actigimda sana kisa ve soguktu konusmalarin. Sen her ozleyip aradiginda ise mutlaka altinda bir sey aradim. Birbirimizden ote koy yoktu, anlayamadik. Ozlemi dindirecek bir konusma bile yapamadik. Bunun icin doneceksin bir gun… Beraber aglayamadik. Kosamadik el ele sahillerde. Izleyemedik gunesin dogusunu, batisini. Yagmurda islanamadik. Beraber uyuyamadik uyanamadik. Oyle cok sey yapamadik, oyle eksIk kaldik ki ozlem doluyuz. Yasamak gibi olmekte seninle olmali. Sensiz yasamaya mahkum etsen de beni, sensiz olmeyecegim. Hic olmazsa seninle olmek icin bekliyorum seni. Iste bunun icin doneceksin bir gun geri… Arşivlenmiş "Özlem" konusu için bakınız: Özlem -1- [Arşiv] Son Düzenleyen NoRanynn; 21-04-2008 @ 17:16. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: ÖzLem... Uzun zaman oldu sana mektup yazmadığım,ama sen beni en iyi bilen olarak nasıl olsa bir gün bir şeyleri seninle paylaşmak için yazacağımı biliyor ve beni iyi anlıyorsun. Bu defa içimin karasını doldurmak istemiyorum çizgisiz sayfalarının beyaz dünyasına. Nerelerde miyim? Sen sabretmesini ne zaman öğreneceksin?Bir tomar kağıdın sırt sırta dizilmiş halisin,birşeyleri hiç öğrenme ihtimali yok biliyorum da,bunca zaman sonra hiç değilse biraz sabret de başlayayım anlatmaya. Bir adadayım.Evet yanlış duymadın,bir ada dedim,ama öyle ıssız bir ada değil ve aşkım filan da yok yanımda.Yine neden deme sakın bak yırtarım bir kaç sayfanı.Gelecek oldu da ben mi getirmedim,olmadı işte nedenini defalarca anlattım sana. Şimdi susda lafımı dizme boğazıma.Bu ada senin bileceğin bir ada değil,daha önce böyle bir adadan hiç söz etmedim ki sana nerede ve nasıl olduğunu,ki ben de yeni öğrendim daha. Sevgi adası bu,çoğu sevgiyi kaybetmişlerin ya da bulamamışların toplandığı bir ada,tek tük elleri sevgiyle kenetlenmiş olanlar da vardır elbette,ama ben henüz misafirlikten çıkabilmiş olmadığım için bilmiyorum. Adanın denize kıyısı vardır mutlaka ama,kıyıyı görebilecek kaç göz vardır bilinmez,zira böyle adaların müdavimleri bir yerleri kırık dökük olanlar olur çoğu zaman,ve çoğunun da gözlerinde kızıl incilerin tuz izleri. Fırsat buldukça buradan yazmaya çalışırım sana, şimdilik bu kadar sevgili günlüğüm. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: ÖzLem... Gözlerime bak kan damlıyor gidişin ardından yaban düşler sonrası sürgünsün bu gönülden yalnız kaldı bahçede sevda tek başına da kalınıyormuş sevdayla sevgili, sevgi sözlerim bu gün elvedaya döndü. Eşikte adın sesimi kör kuyulara attım dudaklarımı dişlerimle kanattım gitme..! diyeceklerdi söyletmedim. Bir volkanmış ayrılık hep patlamaya hazır günlerden bu günü seçmiş zaten gönlün benden geçmiş yanıyorum gidiyorsun biliyorsun gidiyorsun. sarı sıcak senli yazlar yazacağım beyaz, ayaz kışlar da seni özleyeceğim biliyorsun gidiyorsun. Gönülden sevmedin mi sen bu terkediş neden? hüzün satan hazanı alıyorum gecelerime, düşlerime çocuğuma sevdama yakışmayan bu ayrılığı yazamıyorum. Gözlerimdeki yıldızları alacağını baharlarımı çalacağını ömrüme göz diktiğini bilemedim. Tek kişilik acılarımı kurşun yemiş yüreğimin sancılarını yazamadım yazamam ki alın yazım olmuş ayrılığı her defasında aynı nakaratı yazamam ki. uyut beni binbir yalanlar diyarında Tanrım ben bir gidişe daha dayanamam ki. Elçin ORHAN | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: ÖzLem... Özlemimsin Ölene Kadar Sensin sadece değer verdiğim sevdiğim Sensin sadece canım dedigim beğendiğim Sensin sadece hasret çektiğim özlediğim Sensin bi' tanem sensin tek aşkım sensin Gel bul beni, sar beni aşkım doyasıya Gel bul beni, öp beni aşkım doyasıya Yaşayamıyorum ellerinsiz Nerde o eski günler Gezerdik el ele göz göze Bak gözlerime yeniden Aşkım olmuyor sensiz yaşanmıyor Baktığım her yerde masum gülüşün Seni seviyorum deyişin kulaklarımda çınlıyor Hiç kimse senin gibi olmuyor Hiç kimse gözlerime bakıp, her şeyimsin demiyor Olmuyor aşkım olmuyor, ellerini tutmadan Gözlerine bakmadan bu kalp boşuna atıyor Mavişim derdin, canım derdin Sensiz yaşamak haram derdin Bi' tanem derdin, tek sen varsın derdin Sen yoksa ben de yokum derdin! Şimdi var mısın yok musun bilemiyorum Sensiz yaşamayı istemiyorum Haklısın, düşündükçe deliriyorum Aramızdaki dağların uçurumundan nefret ediyorum Sensizlikten, beni benden alan sesinden O masum yüzünden, o tatlı gülüşünden Marum kalmaktan nefret ediyorum Bakıyorum etrafıma, herkesin aşkı var! Benim ellerim bomboş Ben aşkı değil mantığı seçtim Mantık için kalbimi kor ateşe ittim Eğer doğarken deselerdi; "Ayrımcılık yüzünden aşkını terk edeceksin" Ben hayatı terk ederdim, aşkımı değil! Ben bir senin bir de sigaranın tiryakisiyim En büyük desteğim o, tıpkı sen yokken Yavaş yavaş ölümü seçmek gibi... Yoksun artık, ne gözlerine bakacağım Ne ellerini tutacağım, ne bitanem diyeceğim Ne de vazgeçilmezimsin diyeceğim Sadece unutamam seni diyeceğim Ben seni seveceğim, ölene kadar Yanımda olmasan da, en büyük Unutulmazımsın unutma! | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: ÖzLem Düşünmedim sanma seni. Yollardan akıp giderken geceleri.. Direksiyonu kırıp sağa, bir sürpriz yapmayı.. Işıklı akşamları kentin Sakin denizini (Herhalde masmavidir, ya da yeşile çalan koyulukta. Sahilinde kahkahalar olmaz nedense. İki adım ötede taş binaların içine ayna mıdır yoksa?) Düşünmedim sanma.. O hisleri: Baktığım. Gördüğüm.. Kıvrım kıvrım bir yürek. Yakından, çok yakından,,, İÇİNDEN,, İÇTEN... Ve geçtim gittim. İstemeden. Gözlerimi kapadım tam o an Dudaklarımı ısırdım Geride kalan levhalar ve ışıklar Dönülmez kavşaklar... Bir sağa bir sola virajlar. Başımı sağa sola sallamadım sanma hüzünle. Düşünmedim sanma... Fatih GÖKLER | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| askima ozlem mektubu, aşkıma özlem mektubu, aşkına özlem, aşkına özlem mektubu, bilemedim sana tutacağım sana seni özleyeceğimi, oezlem, sen benim alın yazımsın birtanem adlı mektuplar, özlem adanın kısaca hayatı, özlem ayaz müzikçi, |
Özlem -2- Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Şiir Nehri -2- | virtuecat | Yazın Hayatı | 6427 | 52 Dakika Önce 14:57 |
| Özlem Tekin (Özlem Tekin Kimdir? - Özlem Tekin Hakkında) | ThinkerBeLL | Türkçe Rock | 9 | 3 Hafta Önce 18:59 |
| Aşka Özlem (Aşka Özlem Kimdir? - Aşka Özlem Hakkında) | GusinapsE | Müzik tr | 1 | 29-07-2008 21:09 |
| Özlem... | Misafir | YouTube'dan Seçmeler | 2 | 28-01-2007 00:31 |
| Özlem -1- [Arşiv] | NoRanynn | Yazın Hayatı | 1193 | 03-12-2006 20:09 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||