| | #1 (mesaj-linki) | |
| BU VATANA NASIL KIYDILAR İnsan olan vatanını satar mı? Suyun içip ekmeğini yediniz. Dünyada vatandan aziz şey var mı? Beyler bu vatana nasıl kıydınız? Onu didik didik didiklediler, saçlarından tutup sürüklediler. götürüp kâfire : «Buyur...» dediler. Beyler bu vatana nasıl kıydınız? Eli kolu zincirlere vurulmuş, vatan çırılçıplak yere serilmiş. Oturmuş göğsüne Teksaslı çavuş. Beyler bu vatana nasıl kıydınız? Günü gelir çarh düzüne çevrilir, günü gelir hesabınız görülür. Günü gelir sualiniz sorulur : Beyler bu vatana nasıl kıydınız? Son Düzenleyen Blue Blood; 03-03-2008 @ 13:20. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Vurulup, tertemiz alnından, uzanmış yatıyor...Bomba şimşekleri beyninden inip her siperin Sönüyor göğsünün üstünde o arslan neferin. Ölüm indirmede gökler, ölü püskürmede yer, O ne müthiş tipidir, savrulur enkazı beşer. Boşanır sırtlara, vadilere, sağnak sağnak. Kafa göz, gövde, bacak, kol, çene, parmak, el ayak Vurulup, tertemiz alnından, uzanmış yatıyor, Bir hilal uğruna yarap ne güneşler batıyor. Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker Gökten ecdat inerek öpse o pak alnı değer. Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın? Gömelim gel seni tarihe desem sığmazsın. | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Vatan'ımıza Özel..![]() KOMANDO OLMAK ONURUMDUR! Olur ya bir çatışmada ölürsem, arkamdan yas tutmayın. Bırakın toprağımda rahat yatayım. Bedenimden komandomu çıkartmayın, onlar nice yollar aşacak. Şehit olursam sırat köprüsünden geçecek. Elimden tüfeğimi almayın, o benim namusumdur. Ölünce mezarıma sembol olacak. Yaramın kanını silmeyin, ahirette hesabı sorulacak. Göğsümden kör kurşunu çıkarmayın, o benim madalyam olacak. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Vatan'ımıza Özel.. Vatan Vatan topraktır Vatan davadır Vatan her tarafı senin olan Ebedi mülkündür Vatan sahip olamazsan Leş kargalarının düşüdür Vatan adın vatan evin Vatan rengarenk çiçeklerin Ovaların yaylaların Vatan güzel ötüşü hür kuşların Doğan güneşin O doyumsuz sabahların Vatan hayat ve sulh bayrağını Tutan ne Stalinin eli Ne Amerikadaki hürriyet abidesi Bir sürü keşfedilmemiş değerleriyle Hâlâ bir dünya prensi Vatan dediğin vatan Her yanı kanla sulanmış toprağın Vatan şehitlerin üzerinde Ay yıldızlı şanlı bayrağın Vatan köyüm kasabam İllerim ilçelerim Vatan Türkiyem cennetim Vatan Anadolum meralarım Gözü yaşlı analarım babalarım Kardeşlerim sevdalılarım Bir yanda ihanet edenlerin Bir yanda hısızların hortumcuların Bir gün gelir Hesabı sorulur o kansızların Ah benim hicran yaralarım Çalar söyler ozanım Durmaz çizer ressamım Vatan şükretmektir yaradana İmtiyaz sadece sana Yaşa dört mevsimi Kana kana Vatan namusla alın terinle Her köşesine sahip çıkılan Uzandığın uzanamadığın Mutluluklarını hüzünleri yaşadığın Aşkın aşığın otağın Kanımıza girmek istedi Bir yandan Amerika Bir yandan eski Rusya Hepsi fos aldatan fasarya Hepimiz aldatılmaya çalışıldık Çare sandık gurbete yelken açtık Oysa biz candık canandık vatandık Gurbet kime yar oldu Kimin yüzünü güldürdü Zamanlarımızı çaldı Bizleri bir birine düşürdü Ama başaramadılar Damarlarımızdaki asil kan köpürdü Bayramı olsun herkesin Gerçekler görüldü O kör düğüm çözüldü Ben vatan sen vatan o vatan Biz bir birimize yeteriz Farklılıklar olsada Yüzüne sinsi gülene aldanma Biz ancak bir birimizi severiz Düğün dernekler ederiz Yine de ister cahili ister okumuşu Kendi insanın kendi canın Güzel gözüksede Meyvası olmaz yabanın Çatlam çatlam Çatlasa da her yanın O yavan tadına Kurban etsinler beni bu toprağın Ne sen ne de ben Çanakkale de yatan şehitler Ve adsız kahramanlar Gerçek sahibi bu vatanın Ey sen ey ben Ölene dek sahibi olmalıyız Bu kanla yazılmış mirasın Yalnız sadece ve sadece Şunu bilmeliyiz Sonsuza dek değişmez ilkelerimiz Bizden olamaz her türlü bizi satan İster içten ister dıştan Her beden onların karşısında Kılıç kalkan Uğrunda nice kefensiz şehitleri Her karış toprağında yatan Benim senin onun Hepimizin adı vatan Uğur Oğuz Şahin | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Vatan'ımıza Özel..
dostum guzel olmus | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Vatan'ımıza Özel.. BAYRAK Arif Nihat ASYA | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Vatan'ımıza Özel..![]() Uyan ehli vatan,Vatan elden gidiyor İhanet şebekeleri yurtta işliyor Düşman sinsi,sinsi toprak alıyor Vatanı da yavaş, yavaş bölüyor Uyan ehli vatan,Vatan elden gidiyor Patrik hane olmuş kendi başına buyruk Vatanı kardeşim ne hallere koyduk Haini.insan hakları savunucusu yaptık Uyan ehli vatan,Vatan elden gidiyor Avrupa birliği diye birlikten olduk İMF’ ye borçlandık batağa battık Özelleştirme adına fabrika sattık Uyan ehli vatan,Vatan elden gidiyor Özelleştirdik stratejik kuruluşları Millete anlatmadık hileli oyunları Yok fiyatına sattık kâr eden kurumları Uyan ehli vatan,Vatan elden gidiyor Bak Kıbrıs hangi şartta,nasıl sattılar Zafer diye millete de nutuk attılar Girit adasını da yunana böyle sattılar Uyan ehli vatan,Vatan elden gidiyor | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Vatan'ımıza Özel..
***************çokm güzel ya inşallah deva mı gelir************
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Vatan'ımıza Özel.. Vatan Elden Gidiyor İhanet şebekeleri yurtta işliyor Düşman sinsi,sinsi toprak alıyor Vatanı da yavaş, yavaş bölüyor Uyan ehli vatan,Vatan elden gidiyor Patrik hane olmuş kendi başına buyruk Vatanı kardeşim ne hallere koyduk Haini.insan hakları savunucusu yaptık Uyan ehli vatan,Vatan elden gidiyor Avrupa birliği diye birlikten olduk İMF’ ye borçlandık batağa battık Özelleştirme adına fabrika sattık Uyan ehli vatan,Vatan elden gidiyor Özelleştirdik stratejik kuruluşları Millete anlatmadık hileli oyunları Yok fiyatına sattık kâr eden kurumları Uyan ehli vatan,Vatan elden gidiyor Bak Kıbrıs hangi şartta,nasıl sattılar Zafer diye millete de nutuk attılar Girit adasını da yunana böyle sattılar Uyan ehli vatan,Vatan elden gidiyor Haran ovası Şanlıurfa şehri talan edilmiş Tarlalar bir, bir Yahudi’ye satılmış Güney doğu siyonistlerce işgal edilmiş Uyan ehli vatan,Vatan elden gidiyor İsrail gözünü dikmiş arzı mevduda Davanın amacı, işgal etmek, Fırat’tan Nil’e Hainlerle düşman el ele, kol kola Uyan ehli vatan,Vatan elden gidiyor Alanya sanki olmuş Alman kazası Didim olmuş tamamen İngiliz yeri Satıyorlar şehit kanları ile sulanmış yeri Uyan ehli vatan,Vatan elden gidiyor Trabzon da Rumlar oyun peşinde Patrikhane ihanetin başında Vatikan gibi bir devlet peşinde Uyan ehli vatan,Vatan elden gidiyor Van’da ermeni alenen toprak satın alıyor Erzurum’da yerli satılmış alet oluyor Ağrı dağına ***** ermeni sahip çıkıyor Uyan ehli vatan,Vatan elden gidiyor Vatan severleri bir zaman hain ettiler. Veli olan ulu Hakanı kızıl ettiler Devlet kuruluşlarını bir, bir işgal ettiler Uyan ehli vatan,Vatan elden gidiyor Vatanı satmak için gizli, plan yaptılar Milletin öz evlatlarını bir birine düşman ettiler Sağ, sol diyip vatan evlatlarını vurdular Uyan ehli vatan,Vatan elden gidiyor Köhne kiliseler, tarih diye, kurnazca onarılmakta Üç beş, haclı bir araya gelinip, ayin yapılmakta Yıkılmış, köhnemiş Bizans hortlatılmakta Uyan ehli vatan,Vatan elden gidiyor Yaşar emmiler,Fatma bacılar,Ali dayılar Sütçü İmamlar,Bizans’ı dize getiren Battal gaziler Türkün kahraman kadınları,kara Fatmalar,Nene hatunlar Uyan ehli vatan,Vatan elden gidiyor Bu kutsal toprak için şehit düşen yiğitler Vatanı bekleyen ey Mehmetçikler Ey bu vatan bağrında yatan şehitler,evliyalar Uyan ehli vatan,Vatan elden gidiyor Bak orada vatan toprağı Karabağ kan ağlıyor Kerkük Musul kandaş elden gidiyor Telaferde her gün katliam oluyor Uyan ehli vatan,Vatan elden gidiyor Uyan asil Türk milleti vatan gidiyor Hainler haclılara durmadan toprak satıyor Şehitlerin yattığı topraklarda kemikleri sızlıyor Uyan ehli vatan,Vatan elden gidiyor Horasan ereni yüksek sesle feryat etsene Uyuyan Türk gençliğini uyandırsana Vatanın her tarafına haber salsana Uyan ehli vatan,Vatan elden gidiyor | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Vatan'ımıza Özel.. VATAN Tarihin yönünü çok emek çekip Çağı değiştiren çabadır VATAN. Kutsal bayrağını al kandan dikip Nöbetini tutan babadır VATAN! İnsanlık deyince yoktur ayarı Özgürlük, hoşgörü, dört bir diyarı Fakir, fukaranın namusu arı Yoksula yetime abadır VATAN! Sinesinde ayla güneş salınır Dost yoluna davul zurna çalınır Çakılına göz dikene alınır Düşmana korkudur, vebadır VATAN! Çağdan çağa barış ile üreyen Adım adım bilme, fenne yürüyen Gönül gözümüze sevgi küreyen Merhamet yüklenmiş yabadır VATAN! Misafirperverdir hemen sezilir Denizi var, güneşi bol, gezilir Türküsünde kinle kibir ezilir Titreyen garibe sobadır VATAN! Vefakardır köyü, kenti, kadını Hikmetiyle duyurmuştur adını Unutamaz gezip gören tadını Yiğitlik timsali obadır VATAN! İPEKLİ; töresi dengindir dengin Tarihi boyutu müthiştir zengin Halkının yüreği enginden engin Fesada, zalime kabadır VATAN! | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Özel, vatanımıza |
Vatan'ımıza Özel Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Vatan - Vatan Nedir - Vatan Hakkında | NeutralizeR | X-Sözlük | 6 | 21-01-2009 06:32 |
| Her Şey Vatan İçin | BARIŞ | Resimlerle/Fotoğraflarla Türkiye | 1 | 16-10-2008 19:26 |
| Vatan İçin | metglass | Resimlerle/Fotoğraflarla Türkiye | 0 | 22-09-2008 23:59 |
| Vatan | BARIŞ | Resimlerle/Fotoğraflarla Türkiye | 2 | 08-06-2008 01:21 |
| Her Şey Vatan İçin | hooligan_uA | YouTube'dan Seçmeler | 0 | 09-03-2007 02:46 |