| | #291 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Sevmek... "Sevmek" dedim. "Yoluna ölmek" dedi. "Yol" dedim. "Alıp başını gitmek" dedi. "Gitmek" dedim. Bir "Ahh" çekip, "Dostlardan ayrılmak" dedi. "Dost" dedim. Durdu. Bana baktı. "Dost" diye mırıldandı. "Yüreğime nasıl koysam bilemediğim" dedi. "Yürek" dedim. "Dünyaları içine sığdıramadığım" dedi. "Dünya" dedim. "Hayatın bir yüzü" dedi. "Yüz" dedim. "Ardında ne gizli bilemediğim" dedi. "Giz" dedim. "Hep çözmeye çalıştığım" dedi. "Çalışmak" dedim. "Bitmeyecek öykü" dedi. "Öykü" dedim. "Binlercesini içimde gizliyorum" dedi. "Gizlemek" dedim. "İşte, her şeyin bitimi" dedi. "Şey" dedim. "Sevda" dedi. "Sevda" dedim. "Peşinden koştuğum" dedi. "Koşmak" dedim. "Hayat, bir maraton" dedi. "Hayat" dedim. "Öyle kısa ki!" dedi. "Niçin kısa?" diye sordum. "Yaşanacak çok şey var, zaman yok" dedi. "Yaşanması gereken ne var? " diye sordum. "Aşk" dedi. "Kaç kere?" diye sordum. "Bin kere" dedi, "Milyon kere" "Neden bir kere değil?" diye sordum. "Bütün aşkların toplamı, en yüce ve tek aşk" dedi. "Önce ona varsan olmaz mı?" diye sordum. "Keşke olsa" dedi, "Ama önce yoğrulmak gerek" "Acı çekmek mi?" diye sordum. "Evet, aşk acısında yok olmak" dedi. "Yok olunca!" dedim. "İşte gerçek aşkta o zaman yaşamaya başlarsın" dedi. "Gerçek aşk!" dedim. "Büyük o!" dedi. Durdum. Durdum. Ve sustum! "Neden sustun?" diye sordu. "Yüreğim titredi sanki" dedim. "Neden?" diye sordu. "Bilmiyorum" dedim. "Büyük O!" "Evet" dedi, "Büyük O!" "Nerede?" diye sordum. "Her yerde" dedi. "Nasıl?" diye sordum. "Yüreğini aç" dedi. "Yüreğimi açmak!" dedim. "Bir tebessümle bak her şeye" dedi. "Tebessüm" dedim. "Her kapının anahtarı" dedi. "Kapı" dedim. "Girmeden bilemezsin" dedi. "Ya korku!" dedim. "Bilinmeyenden korkar insan" dedi. "Ben bilmiyorum" dedim. "Neyi?" diye sordu. "Ben'i" dedim. "Sen kimsin?" diye sordu. "Ben kimim?" diye sordum. "Sevgiyle beslenensin" dedi. "Kimin sevgisiyle?" diye sordum. "Büyük O'nun" dedi. Durdum. Durdum. Yine sustum. "Kimsin?" diye sordum. "SEN'im" dedi. | |
|
| | #292 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NoranynnHüzün Yıldızım Bir buz tutmuş kış gecesi Her taraf kırağı çalsa da İçimi ısıtan bir şey vardı senin sevgindi Tıpkı rüzgar gibi esiyorsun İliklerime islercesine Ve sonra kayboluyorsun Bu gece yine seni düşünüyorum Yine oturup ağlıyorum Su yaralı kalbim unutmuyor seni Ve bir hüzün yıldızı parlıyordu gökyüzünde Gökyüzü yıldız doluydu Gökyüzü sen doluydun... Seni düşünürken Hüzün yıldızı koydum adını Gözlerimin içinde binlerde yıldız Delip geçti ilk kez bu kadar Sızlıyordu yüreğim Derin okyanuslarda Yüzmeyi bilmeyipte boğulmamak İçin direniyordum İlk kez senin için Bu kadar ağlıyor gözlerim Unutulmaz hatıran Bana bıraktığın bu gözlerim Sensiz neyi görecekse!!!. | |
|
| | #293 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NoranynnAYRILACAĞIM Gezdiğim her yerde hatıran dolu Bilmem ki ben nasıl unutacağım Ne yazık bu aşkın yok başka yolu Yarın bu şehirden ayrılacağım O mahzun yüzüne son defa bakıp Bütün anıları sana bırakıp Bu dertli, bu garip başımı alıp Yarın bu şehirden ayrılacağım Aldırma görürsen yaşlar gözümde Şarkımız olacak yine dilimde Mektubun cebimde, resmin elimde Yarın bu şehirden ayrılacağım Bir kilit vurarak aşka, sevgiye Bir çizgi çekerek senli maziye Dönmemek üzere artık geriye Yarın bu şehirden ayrılacağım AHMET SELÇUK İLKAN | |
|
| | #294 (mesaj-linki) | |
| son sevdiğimsin.. Bir ilki anımsayacak kadar uzak olsamda geçmişime Bir yaşamın en kuytu köşesinden Bir çığlık atıyorum gökyüzüne doğru Son sevdiğimsin diye! En sevdiğim değil ya da ilk sevdiğim Gelmişim geçmişimde değil Son sevdiğimsin. Çok uzak olsakta yaşayamadıklarımıza Birbirimize ait olamamışlığın ezikliğiyle- En son seni sevdim! Ve yitirdim bulup yüreğime koyamamışken. Saçma sapan nedenler var senin avuçlerında Benimkilerse bomboş Uzatma ellerini ne olur! Ne avuçlarım nede yüreğim dolsun istiyorum. İtirafı zor oluyor 'seviyorum' lafının Ve kanıtlaması! Artık yetmiyor her sevişmenin ardından dökülen göz yaşları Ve yetmiyor artık bir kez daha kaybetmek sahip olunan saflığı Acıysa yaşandı, Güzellikler en güzel yerlerinde takılı kaldı. Tamam! Buraya kadar! Herkes bavulunı alsın ve gitsin kendisine ait olmayan bu şehirden Yüreklerin kapısına bir kilit daha vurulsun Ve ölsün bizi tanıyan herkes... Kapat gözlerini. Kalbimin deliklerinden sızan ışığı görme Herşeyi bilmen gerekmiyor Son sevdiğimsin sadece. Alın yazımın son paragrafımın ilk cümlesi Azalan zamanımın katili En büyük boşluğum... Ömür yetmez seni anlatmaya. Tamam! Yeter, buraya kadar! Herkes toplasın bavulunu Ve ütüsüz kalsın bütün hayaller Perdeler kapansın,ışıklar sönsün Ve ölsün bütün en son sevilenler! | |
|
| | #295 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Gidiyorum Senden vazgeçtim seni özlemekten bir sıkımlık ömrü kalmışken ümitlerimin zamanı geldi artık gitmelerin ecel canıma susamadan çekip kendimi geceden bu defa ben gidiyorum senden... şimdi sabah ezanları ayrılığı haykırıyor şehrin semalarına yine başıma bela olacak yokluğun..biliyorum..! ama söz ağızdan çıktı bir kere sevgili isterse yansın gece tutuşsun gökgubbe ne yazar ömrümün bütün dallarını silkelerken hayat gidiyorum senden vefasız ezgini yanıma alarak... hoşçakal sevgili...! öpüşlerinin yangısı dudağımdayken hala içimin duvarlarında yankılanırken sesin sessiz hüzünlerimi alıp yanıma terkediyorum gözlerini yalınayak basarak sevda kırıklarına gidiyorum..! kör kalarak ardımda bıraktıklarıma artık mektupsuz kalsa da bıraktığım ellerin bil ki bir gün kapına dayanır şiirlerim... Seval Kemertaş | |
|
| | #296 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Bana bir şarkı yapar mısın? İçinde biraz senden, biraz kış'tan esintiler olsun. Yaz sıcaklığını hatırlatsın nameleri. Öyle bir şarkı ki, dinlerken beni burdan alsın. Ummanları aşayım onu dinlerken. Bedenim ayrı dolaşsın dünyayı, ruhum ayrı dolaşsın. Hadi bir şarkı terennüm edelim seninle. Saz sende söz bende, göz bende, gönül bende. Bana bir şarkı sunar mısın? İçinde sevda kırıntıları barındırsın. Dinleyen sevgililer onda kendilerini bulsun... Unutmadan bu şarkı da özlem de olsun, anlatmak için. Her tadı bulundursun sevda adına. Aşıklar maşuklarını hatırlasın. Küskünler barışacaklarını arasın dinleyince. Bana bir şarkı yapar mısın? Eskiden bir türkü vardı... "TELGRAFIN TELLERİNE KUŞLAR MI KONAR İNSAN SEVDİĞİNE YARİM BÖYLE Mİ YAPAR." Ne dersin?. Bana bana bir şarkı yapar mısın?. | |
|
| | #297 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Bitti sanmıştım, unuttum demiştim, ömrümün geri kalanını sensiz geçirebileceğim fikrine bile kendimi inandırmıştım!... En büyük yalan, insanın kendine söylediği yalanmış geç anladım. Kaleminden çıkan birkaç cümleyle gözlerimin karşılaşması, yüreğimin seni yeniden hissetmesi, beynimin içine kazınan kare kare resimlerin ve kalabalıklar arasında yaşadığım başıboş dalıp gitmelerim!... Seninle yaşadığı bir günü, tüm geçmişine ve geleceğine denk tutan bir ruhu, mahşere kadar taşımak zor gelecek biliyor musun?... Öyle ya bir yağmur da, bir göl kenarında, gözlerinden içtim yağmur ve gece kadar yoğun şarabı ben!... Gece senin derinliğindir ben de, yağmur benim yüreğimin sağanakları... Aklıma düşmeye gör, en fırtınalı denizde yolunu kaybeden en acımasız dalga olur bakışlarım... Dalgalarımın kayalıklarla buluştuğu an çıkan sesleri duymanı hiç istemem! Canı çok acıyan bir deniz ağlıyor dersin eminim... Seni özledim, anlıyor musun, özledim!!! Gördüğüm her kuşun kanadına gözlerimi koyuyorum, bulunduğun diyarlara gelirler de seni görürüm diye... Sana " yar" diyorum, " yaralarım" kanıyor... Sana "yara" diyorum, tüm sözlerimin öznesi oluyor " yar' a"... Yara giden yolda kocaman bir yaram var!!! Ne diyeyim, yara yardansa akan kanım değil, onun için gözümü bile kırpmadan verebileceğim canımdır!... | |
|
| | #298 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn eğer yapabilseydim içimden gelenleri, şimdi bu satırları yazmak yerine senin yanında olurdum. eğer imkan olsaydı ben hep sana geliyor olurdum. sadece susmanı görmek için bile, sadece gözlerinde kaybolmak seninle uykuya dalmak. eğer yapabilseydim içimde gelenleri, şu bu satırları yazmak yerine sana söylüyor olurdum bildiğim en güzel cümleleri "seviyorum" derdim mesela mesela "özlem" olurdu senin adın. mesela acının gerçek adı ayrılık senden derdim. sadece daha yakın olabilmek için bile sadece kapının önünden geçmek dahi olsa biliyorum bunlar "hayal" nasıl olsa! | |
|
| | #299 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Seni intihar ettim içimde... Varlığının yükü kaldırılamayacak kadardı güçsüzlüğüme. Sen doğdun, yine yeniden; ve ben Seni intihar ettim yaşatamadıklarım adına... Düşününce telafuz ediyor ruhum yaklaşıp yakınlaşıyor sebeb-i nefesine, Kırıyor nefis denen illeti Uzanıyor elleri... Ben senin içindim onca zaman, Lakin... Anlatamamak vardı ya, İşte o: -zordu. -yordu. -kordu. Tuhaf bilmeceleri olan bir bilinmezlik, -döndü. -dolaştı. -sordu. Ne yaparsın sen sebeb-i nefes, gayelerden yitip gidince? Ne yaparsın gözdeki yaş ille de yere düşünce? Ne yaparsın çaresizliğine ve darlığına? Ben sadece, Dilim, elim ermedi Ve... Seni intihar ettim içimde... Kırıl bana... Ben susturmayı başaramadım seni. Söv bana... Dilin neye ererse... Gitmeliyim. Zamansız bir vakitte ayrılıyorum ülkenden. Enginlik denizdeymiş, ben acizane kelam edendim... Çağır lazım olunca. Ama anla, ben beceremedim yaşamayı ve Seni intihar ettim içimde... Sen öldürüldün sanırken, yanılma... seni intihar ederken ölen benim en zifiri şekilde. Bu bir itiraf, Bu bir kaçış, Veda... | |
|
| | #300 (mesaj-linki) | |
| ... ;) Takılı kaldım sensizliğin orta yerinde... Karanlıkların tam ortasında bir kukla gibi asılı bekliyorum çaresiz. O kukla ki beklemekte olduğu oynatıcısı çoktan intihar edip gitmiş uzaklara... O kukla ki çoktan bitmiş sevildiği vakitlerde atılmış bodrumun bir köşesine, yakılmak için beklemekte habersiz... Ve o kukla ki çoktan kopmuş bacağı eli... Tıpkı ben gibi... Tıpkı katlettiğin sevdam gibi... Biz gibi... Sensizliği içime çekerek oturduğum sahilde,hüzünle dans ediyorum şimdi... İşte bir damla akıyor sol yanağıma,usul usul iniyor yüreğime, ilmek ilmek işliyor sensizliği benliğime... Akşam geliyor bulunduğum sahile şimdi.... Deniz coşmak istiyor, ben atlamak ve kulaç kulaç akmak sana... sonra... Sonra deniz vazgeçiyor, Ben... Ben unutuyorum yüzmeyi, boğulmaktan korkuyorum, Ve tıpkı deniz gibi vazgeçiyorum.... Vazgeçişimin ardına geliyor gece,hafif bir esinti yalıyor saçlarımı.. İnce bir sızı karanlığın tam ortasında hissettiriyor kendini... Adını SeN koyuyorum... Bulutlar gelmeye başlıyorlar derken... Son ışığımı da kapatıp yok ediyorlar Ay'ı bu gece sebepsiz... Derken Sensizlik işliyor iyice yüreğime... Sızım artıyor.. Sızım dayanılmaz olup kriz halini alıyor... Adını sensizlik koyuyorum bu sefer nedensiz... Bırakıyorum seni o kıyıda,boğulmaktan korkuyorum derken... Sensizlik koynumda dönüyorum karanlıklara,sol yanağımda bir damla yaşla... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| noranynn |
Noranynn Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| NoRanynn | GÜLGECELER | Üyeler Hakkında | 6 | 19-03-2009 13:28 |
| NoRanynn | SatanpisT | Duygu Yüklü Flash'lar | 2 | 06-11-2007 18:02 |