| | #401 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Katilim Ben..! Katle kendimden başladım! Ne varsa geçmişten kalan, Paramparça olmalı! Anılarım mesela... Gülüşlerim mesela... Adınla yankılanan şiirlerim... Teninde kuruyan gözyaşlarım... Sonra yansıması yüzünün yüzümdeki... ... Ve sırf yüzüme çarpan yüzüm yüzünden, Derin bir darbe bıraktım hülyamda! Hüzünlerimin ayak sesleriyle, Çiğnendim! Zanlı benim! Faili oldum tüm senli hallerimin... Şimdi anlam vermeksizin akıttığım pınarlarım var... Kan damlıyor parmak uçlarıma, fersizliğimden... An ve an ardımda çığlıklar yükseliyor. Pişmanlık mı? Sanmam... Olmasını dilediğimin düşü bitti, olacaklar yaşanıyor... Kabul ettim her halimi ben! Halsizliğimi mesela... Sensizliğimi... Sonra hissizliğimi... Dedim ya, Katilim ben! | |
|
| | #402 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Âb-ı Hayat Süzülüyor ufukta günün son ışıkları, Gurubun sükûneti sarıyor âşıkları. Bir martı ıslığıyla donmuş zaman akıyor, Eller kelepçelenmiş, yürek volkan, yakıyor. Kıyıya çarpıp duran dalgalar köpürmekte, Meltem esintisiyle kâküller öpülmekte. Sokulmuş birbirine fısıldaşır tekneler, Hayat okyanusundan anlatır neler neler. Kumsaldaki izlerde sevgililer sır arar, Hülyalı gelecekte derin düşlere dalar. Bir çift güvercin kalbi heyecanla gerilir, Aşktaki musikiyi besteleyenler bilir. Saçlarını rüzgara salıveren serinlik, Bulut dolu gözlerde sevgideki derinlik. Dudaklardan dökülür sevgi soluklu sözler, Tüllenen ufuklarda gönüller Ay’ı gözler. Mehtap yıldızlarıyla açılır perde perde, Bu büyülü güzellik söyleyin başka nerde? Karanlığın koynunda tenlere çiğ yağacak, Şafağın ışıkları âşıkları boğacak. Ey sevgili! Sevgili, hayatın sırrı budur, Âb-ı hayat dediğin sırlı, sihirli, sudur. | |
|
| | #403 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Sadece Seni Bekliyorum Denizden esen Bir meltemdesin sen... Kırık dökük bir şarkının Hüzünlü notalarında... Ben ise yalnızlıkların en karasında, Bir gün umarak geleceğini. Sadece seni bekliyorum, Gözlerimde iki damla yaş Ve... Elimde bir kırmızı gülle... Serhan Yiğen | |
|
| | #404 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn hasret daglarımda kar yamaclarında ask yanar orman orman sensızzz hıcmıs bu gonul bombos bır kıtap sensız sayfalar sarıl sadece sarıl sımsıkı sarıl sadece bana unut herseyı unut herkezi gozunu kapat karanlıgın aydınlıgın umutsuzlugun umudusun senın ıcın dogmusum sende benım ıcın dogsana ASKIM! | |
|
| | #405 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Gittiğinin kaçıncı günü bilmiyorum sensizliğin adı ölümdüya hani, ölmedim sanırım ben, yanağıma düşen yaşlardan anlıyorum evet hala ağlıyorum, sana mı yoksa harcanan sevgime mi! kabuğunu kaldırıyorum yaraladığın yüreğimin her dokunuşumda daha çok acıyor.. ama bi o kadarda kapanıyor sanki izlerin daha tam gelemedim kendime zaten gittiğinin kaçıncı günü bunu da bilmiyorum günde kaç kez daldı gözlerim sensizliğe yada kaç damla akıttım geceye... belki burdan çıkarırım diyorum,gittiğinin kaçıncı günü olduğunu ama... neyse, seni kimseye anlatamamıştım ya hani sensizliği de anlatamıyorum, senle sensizlik arasında gidip geliyorum şu ara seni mi sevmişim yoksa sevgini mi beni sevmeni sevmişim ben, sevmeyi sevmişim... şimdi nerdesin bilmiyorum, acaba beni düşünüyormusun hiç aklına geliyormuyum? seninde için cız ediyormu, oturduğumuz bankta başkalarını görünce... elini kalbine koyduğunda hala beni duyuyormusun? aslında merak etmiyorum bunları, yo dur yalan söyledim nereye gidiyor yüreğim bilmiyorum ve yine işte tam burda susuyorum... | |
|
| | #406 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn artık, eski bir hatıradır kalbimde SEN'den kalan. ne güneş, ne kumsal, ne ateştir beni yakan. bu, öyle kolay kolay unutulmaz olan, unutulamayan. efsaneler eskitip, aşıklar ağlatan. belki, sadece tek damlada toplanan. için için yanıp, kan kusup gülücükler dağıtan. öfkelerinde kaybolup, özlemlerinde yok olan. ne geriye dönüşler, ne kendinden geçişler, "asla olmaz!" deyişler yaşatan. artık, yeni bir sayfadır açılan. karanlık dehlizlerde arayıp, okunmayacak ilanlar verip gazete köşelerine yine de uslanmayan, akıllanmayan. deli divane bir kalbin peşinden sürüklenip, kendini kaldırım köşelerinde uyuklar bulan. bilemem, diyemem, tarif edemem, özleminden, özlemekten, istemekten vazgeçemem sanılan. artık, acemi bir roldür hayatta yaşanan. ne güneşler, ne ateşler, ne "belirsiz" gidişlerdir beni susatan. sadece tek bir söz, çıldırtan. artık, eski bir hatıradır kalbimde SEN'den kalan. haykırıp ufuklara, iç rahatlatan. susturup dillerimi, kelepçeler vuran. gözlerimi kapatıp sana dair anılara, en yalnız kalabildiğim anda adını mırıldatan. artık, eski bir şarkıdır senden bana armağan. batmakta gün yine, yine bir şeyler batmakta içimde yine. bilinen ama inkar edilene inatla sarılan. ağlamaklı, bükük dudaklar ile, gözlerinden konuşan. artık, sadece... SADECE... ESKİ BİR HATIRADIR KALBİMDE SEN'DEN KALAN... | |
|
| | #407 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn
SENSIN BENIM DOGAN GUNESIM BENI SARAN,ISITAN,YAKAN, ICIME KADAR ISLEYEN SENSIN BENIM KARANLIK GECEYI AYDINLATAN AYIM VE YILDIZLARIM SENSIN GULUM; BENI DUYGUSALLIGA ITEN,AGLATAN,DUSUNDUREN BENI DELI YAPAN,ARZULARIMI CILDIRTAN SENSIN BANA; YASAMA SEVINCINI VEREN,SEVMESINI OGRETEN ANIDEN HIC OLMADIK ANDA GUZEL BIR SARKI SOYLETEN DALIPTA HAYAL KURDURAN YUCE ALLAH'A SONSUZ DUALAR ETTIREN BENI HIRSLI YAPAN SONRADA KORKUTAN SENSIN,ILK VE SON UMUDUM OZLEM DUYDUGUM,BAGLANDIGIM UGRUNA OLDUGUM SENSIN; MAVI DENIZDE,UFUKTA GORDUGUM HAYALLERIM SENSIN; CILGINCA ISTEDIGIM, SEVDIGIM... | |
|
| | #408 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn an sessizliğindi duymayı özlediğim söylediklerinse sayfada gül kokusu bir tutam... senden sonra... bozkır yüzdü sesimin kızıl sularında pul pul döküldü yürek adımlarım takıldı yolun sonrasına öncesinde kaldı ayak izlerim saklanıp dışımın kimsesizliğine içimden öldüm buğulu ateşiyle el salladı güneş düşecekken gecenin siyah cümlesine ıslığın çıka geldi köşe başından kanat vurup bahçemize kağıt sardunyalar büyüttüm kimdin... bir selvi dalına takılıydı aklım sonlar biriktirmiştim rüzgarın yıkıntılarında her gün batımı kopardı ruhumdan çareleri ansızın... gülen yaprağı düştü takvimin kasım yirmi gelişindendir yaş**ın bu mezarlıktaki zaferi ve biz... aynı cümlede iki ayrı anlamdık belki iki ayrı cümlede aynı anlam ayrılıklarımız kadar kavuştuk ne zaman soğuk esse yüreğin penceresinden gülüşün örttü üstümüzü içeride kaldı dört mevsim dil kemiğe dayandı bir neden bulup sustuk... şimdi... düşün beni düşlerin mavi aktığı yerde bir şarkı söyleyecektim söylüyorsun dinle... Ferhat Gülsün | |
|
| | #409 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Ilık bir ilkbahar gecesi.. gözlerin yokluyor yalnızlığımı.. gözlerin... sonsuzluk rüzgarlarının bir yaprak gibi salladığı benliğin.. şimdi serin ve sensiz bir gece var burda.. bilirsin ya..hep sevmişimdir günbatımlarına durmayı.. Düşümün tesbih taşlarını gülümseyerek şıklatmayı.. bu sefer güneşi yakalayamadım..olsun.. Oturduğum kafeteryanın adı Günbatımı.. Otantik bir havası var. Tavanı sarı hasır,duvarları eski-gri taşlardan.. araya serpiştirilmiş bir-kaç saksı çiçeğide yok değil.. duvarda siyah-beyaz resimler... Resimdeki insanları tanımıyorum ama resimdeki belde bu belde..şimdi siyahbeyaz olmasa da.. Radyoda hüzünlü bir şarkı..arabesk değil.. hüzünlü ama umutlu.. hüzünlü ama, aşkın o çiçeklenmiş anlarına öykünen bir şarkı.. bu şarkıyı en hisli ben dinliyorum.. herkesin masasında bir öteki var..benim karşımda sen.. yoksun da varsın hani.. bir yabancı olduğumu hiç rastlanmamış birine yöneltilen tuhaf-sın bakışıyla fısıldıyor;burdakiler.. evet bir yabancıydım bu beldede.ama hiçte tuhaf değildim doğrusu.. yalnızca ödünç aldığım kalemle, bir adisyon fişinin karnına içimdeki okyanusun gel-gitlerini işliyordum... bir yuvam yok burda.az evvel boşalan bir kaç masa bunu yüzüme vurmasa olmazdı sanki...arabaya atlayıp kontağı çevirmeli ve hızla vitesleri büyütmeliydim..1..2..3..4..5..150 160 170..git git.. bu yollar tükenmezdi ki..kimden kaçıp nereye varacaktım ki.. çok zamandır sana çıkmıyor hiç bir yolculuk.. hiç bir tekerlekli bilmiyor sana çıkan asfaltı.. gemiler gittikçe gidiyor .hep doğuya... dünyanın yuvarlak olduğunu ilk sen ıspatlıyorsun bana.. Badem toplamaya gittiğim çocukluğumun akş**üstleri geçtiğim bataklıklar geliyor aklıma.. kurbağaların söylediği yalnızca nakarattan oluşan şarkılar.. aynı sesle aynı şarkıyı aynı tonda durmadan tekrar edişleri.. hiç sevmezdim kurbağaları..susamış kuşlar gibi gırtlak oynatışlarını..o iğrenç bataklık kokusunda nasıl yaşadıklarına aklım hayalim ermezdi.. nakarattı hayatları düpedüz..pis bir bataklık nakaratı.. sensiz bir dünyada yol almakta tıpkı böyle birşeydi.. tekerleğin asfalta olan aşkına çamurlu bir su serpmekti,yalnızca.. biliyor musun bu yabancılık ağrısı bazen bir bıçak gibi saplanıyor insan-ruhuna.. işte bak bu hüzünlü şarkı, bu hüzünlü belde, bu kafası karışık insan grupları,bu sandalyeler; hepsi bİraz tanıdık bana,biraz da yabancı.. yurtsuz biri yeryüzününün heryerini yurdu bilirmiş..bazen bir ağaç dibini, bazen gecenin koyusunda projektörlerin aydınlattığı bir bahçeyi..belkide kaafeteryadaki bir masayı.. geç olmuş..bir ben kalmışım..haydi kalk gidelim yüreğim..çok geç kalmadan,çok fAzla üşümeden,kendimi daha fazla yabancı hissetmeden ...40km ötede uyuyabileceğim bir yatak biliyorum..belki sevgili yastığım bu gece kulağıma güzel şeyler fısıldar.. | |
|
| | #410 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kendi yazılarınız..Unut ne o ela gözlerini de Azat ettim seven kalbimi Adın da batsın adresinde Gidiyorum, tekim omzumda ceketim Yâd ediyorum da o yılları Seviyorum dediğinde yalanmış Düşündükçe kahrediyor insan Kaderde unutulmakta varmış Farz et ki ellerin hiç deymedi elime Tamam, hepsi bir hayalden ibaretti de Yakabilirsen yak yürüdüğümüz yolları Gücün yeterse sil, sil bütün anıları Hatta daha da ileri git istersen Ben bu adamı tanımıyorum de Vur gitsin, sapla yüreğime okları Karşındayım tekim omzumda ceketim Gecelere sorsan da bilmez Karanlığım ışıkların içinde Güneş doğsa da kar etmez Bir parça umut yok gözlerimde Seneler nasıl da geçip gidiyor Zaman hiç acımıyor insana Bir tokat gibi vuruyor yüzüme Hayat benden hesap soruyor Her şeyim senden ibaretse Soruyorum sensiz ben neyim Kızdım aynamda çatık kaşa Dedim ne, ölme mi öleyim Sıkıldım kendimi sorgulamaktan Gidiyorum, tekim omzumda ceketim… wxmeen | |
|
![]() |
| Etiketler |
| noranynn |
Noranynn Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| NoRanynn | GÜLGECELER | Üyeler Hakkında | 6 | 19-03-2009 13:28 |
| NoRanynn | SatanpisT | Duygu Yüklü Flash'lar | 2 | 06-11-2007 18:02 |