| | #481 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn![]() Gel sen yoksun bütün sokaklarına kar yağıyor ömrümün nefesim üşüyen bir gelincik ayazı bütün geceler aysız durmadan bir ezgi savruluyor dudaklarında gecelerin hüznün uzayan saçlarında kimsesizliğim kanıyor yağmalanmıs bir ömrün ortasından sızarak yaralı gönlümün ırmaklarına doluyor gel her gece bır deprem oluyor ey çağlayan bir suda yittirdiğim menekşe gözlü kız seslen bana nerdesin, hangi uzak şehirdesin bir rüzgârın kanatlarına vursam duyulur mu sesim gel erişilmez uçurum diplerinde kaldı özleyişler yaralı ceylanlar sekiyor bakışlarımda tomurcuklar öksüz, serçeler dilsiz her durakta boynu bükük bir çocuk üşüyor ve ben bu yağmurlar dolusu yalnızlığımla bütün bulutlardan sana koşuyorum gel yürekler boş, bakışlar anlamıyor beni her akşam vakti, el ayak sesleri çekilirken caddelerden vurup yüreğimi narlı sevdalara yıldızlara ağladığımı kimse bilmiyor kimse bilmiyor, her gece dudağımda bir şiirin kanadığını ey yavru bir kuş gibi düşlerimin arasından uçup giden uçarı kız yaşım on beş idi, yüz oldu, binyüz oldu yaşlandım yaşamadan aşkı ve baharı farkında değilim şimdi, geçen günlerin değişen mevsimlerin yağan karlar altında kaldı kalbim gel geçmiş bahar sokaklarına çıkar beni bahçesi tarumar bir çiçeğin kirpiğindeyim bir kar çölünün ortasında bir insan mahşerinin içinde yapayalnız her bakışta bir hüzün, her hüzünde bir bakış kanamada bir sonsuz rüzgar başladı gittiğin yerde gel gel bahar sokaklarına çıkar beni yıldızları sönmüş bir gecenin sayfalarında ışıksızım özlemler damıtıyorum durmadan karanlığın yapraklarına kalbimin üstüne üstüne yağıyor kar, göçüp gitti kuşlar çoktan ve ben bölüp iklimlere o sevda tılsımı türküleri işleyip alnımın çizgilerine tel tel kalbimi sana rehin tutuyorum gel hasret ki yolları kanamalı ağır bir hüzündür geçip giden günlerin terkisinde rüzgâr koyaklarını yitirdi, sözcükler büyüsünü her mısrada çığlık çığlık yüreğim gel ömrümün bütün sokaklarına kar yağıyor şimdi. Nurí CAN | |
|
| | #482 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NoranynnBugün sana yabancıyım yüreğim.. Düşünmeden dökmek istiyorum içimdekileri.. Belki biraz kırıl istiyorum bana.. Biraz üzül… Biraz anla… Vazgeç istiyorum, Hayallerden… Kimbilir ! Belki de benden… Saçmalamak istiyorum alabildiğine… Bağırmak, durup dururken.. Gülmek, nedensizce.. Tersine yaşamak istiyorum hayatı… Anla işte ! Saçma ne varsa yapmak istiyorum kendimce… Ve sende saçmala istiyorum acımasızca… Belki de… Gelişi güzel ağlamak istiyorum sana… Her bir damla da bensizliğe alış istiyorum … Alış ki kolay olsun gitmek.. Can yakmadan… Yaralamadan... Yalan ! Hiçbir gidiş, acısız gitmez… Giderse ‘’o ‘’ gitmek olmaz… Ama sen git... Ve öyle bir git ki, Her adımda, senden değil kendimden vazgeçtiğimi hissettir acıyla … Yüreğim Sözün özü; Vazgeç, saçmala ve git istiyorum izinsizce…! Ben gidemiyorum ... Sen git işte ! | |
|
| | #483 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NoranynnSUS YÜREĞİM SUS! alıntı
gözyaşlarım süzülüp dökülmesin üzerine... gökyüzü benimle ağlarken ismini yüreğine kazısanda sevdiğini anlatacak gücün var mı?.. dudaklarım ismini söylese de, kollarım hayalini sarsa da içimi acıtmaktan başka yaptığın varmı?.. umutlardır insanın sarılacağı,gözlerin bakışlarıdır sevdiğini anlatan... sözlerdir aciz kalıp sevgiyi anlatamayan.. yanlış anlama yüreğim ağlamak istemiyorum.. içimi acıtmaktan,gözlerimi ağlatmaktan başka yaptığın varmı?.. her şarkıda hüzünlenip kahrolmaktan,bizim şarkımızda kahırlar dolusu ağlamaktan... hayalleri ,kanayan yaralarına sarmaktan başka yaptığın varmı?.. yıldızlara benzetip ellerimi uzatıp tutamamaktan, gökkuşağını saclarına taç yapamamaktan, rüzgarların kanatlarına sevdamı yazmaktan, dudaklarımdaki buseleri kırılıp yerlere dökmekten başka yaptığın varmı ? sus be yüreğim sus!! köz yapma yaralarımı, yaralarıma saracak sevdam mı var.. gözyaşlarıma dokunacak ellermi var.. yoksa sana sunulacak bir dilim ask mı var.. ne olur sus yüreğim !!! deli rüzgar olup esme, esipte canımı acıtma.. gözlerime kanları doldurma, kefen yapma bedenime herseyi... sus ne olur... sus ne olur!.. acıtma canımı bu kadar,dayanacak gücüm yok biliyorsun... senide çıkarıp canlı canlı gömerim yüreğim ...ne olur sussss!!! | |
|
| | #484 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NoranynnGüLLeRiN ZaMaNı ![]() Güllerin de ağladığı bir zaman vardır. Ama bir gül var ki onun gözlerinde her zaman gözyaşı vardır. Geceler onun gözyaşlarını kendine saklar. Ama gündüzün aydınlığında nemlenen gözleri onun hüzünlerini fısıldar. Denizler onun gözyaşları gibi ıslak; güneşler hüzünleri kadar sıcaktır. Güllerin de kokmadığı bir zaman vardır. Ama bir gül var ki onun sevgi saçan kokusu her zaman vardır. Kokusu sevgiden, rengi hasretten bir güldür. O, kalbi hasretle yanmış ama sönmemiş,kül olmamış, kor olmuştur ve Allah adını kırmızı gül koymuştur. Güllerin de seviştiği bir zaman vardır. Ama bir gül var ki sustuğu an bile sevgiyi yaşayan bir kalbi vardır. Onun gülerken bile yaprağında gözyaşı vardır. Ama o gözyaşlarında bile sevgiden gelen bir sıcaklık vardır. Onun gözünde vazolara girmenin bir anlamı yoktur. Ama onun hüznünü ve sevincini paylaştığı kır çiçekleriyle arkadaşlığı vardır. Güllerin de uyuduğu bir zaman vardır. Ama bir gül var ki onun geceleri bile kapanmayan gözleri vardır. Sevgisi gece gündüz yoldadır, duası, kokusu an be an sevdiğine varır. Güllerin de solduğu bir zaman vardır. Ama bir gül var ki kokusu sevgilinin yüreğine işlemiştir de Bu yüzden ölümsüzlük sırrına kadem basmıştır. Ve onun mezar taşına şu yazılmıştır: Sevmeyen insanlar ölür ama, seven güller solmaz, onların kabri de olmaz… | |
|
| | #485 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn![]() Biliyorum konuşacak birşeyimiz kalmadı, paylaşacak hiç bir şeyimiz yok. Yine de yüreğimden gücümün yettiği yere kadar sana sesleniyorum, seninle konuşuyorum... Bugün sana olan kırgınlığımı rafa kaldırdım, sevgimi aldım avuçlarımın arasına, ona sığınıyorum... Cümlelerimi kısalttım, kelimelerim buruk, gülüşlerim istenmeyen dudaklarımda... Bir ihtimal gelişine sığındığımı farkettiysem de, engel olamadım gurursuz ama umutlu hasretine... Bugün gönlümü hoş tutmak istiyorum, imkansız olan her rüyaya inanasım geliyor... Bir çocuk gibi isteklerimi bastıramıyorum... Çalmayan telefonuma elim gidiyor, sana halen bende olduğunu ısrarla yazmaya çalışıyorum... Bende olan seni, hiç kırmadım, değiştirmedim ve hep korudum desem de, sendeki benin nasıl olduğunu, gülüp gülmediğini anlamsız bir sıkıntıyla merak ediyorum... İçimdeki güzelliğine inanıp inanmamanı artık umursamıyorum! Üşüyorum, bu üşüme yalnızlığımdan geliyor ve sarıyor her tarafımı... Tutunabileceğim hiçbir güzellik yok, hatırlamaktan usanmayacağım anılarım dışında... Isınabilmek için onlara sarılıyorum... Anlamsız ve cevapsız sorular hıhzırca sırıtıyor, ben görmemeye çalışıyorum... Düşler uzak gibi görünüyordu ama yakındı... Belki de görmeyi istemek gerekiyordu... Gözlerini aç desem kapatacaksın ama kapatma gözlerini! Kendime bir demet papatya aldım ama bakmadım falıma... Gözlerimi gelişlere verdim, gözlerimdeki hüzün bile seni özlemiş itiraf etti sonunda... Düşüncelerim gururlu, hayallerim ve sevdam değil... Gelseydin, kendimi unutup sana koşacaktım, susturacaktım içimdeki isyanı, kavgaların ortasında bir güneş gibi doğup ısıtacaktım yüreğini, sevinçten ağlayacaktım bu defa, mutluyken hemen sarhoş olmuşum gibi, dokunacaktım, sarılacaktım. Ama gelmedin, gelemezdin belki de gelmeye de hiç niyetin yoktu aslında... Kendimi kandırdığımı anladığımda ağlıyordum... Eskiden kimi şarkıların ne kadar anlamlı olduğunu düşünürken, şimdi ayrılığın ardından çalınan her şarkı umutsuzluğumu ve sevgimi anlatıyormuş gibi geliyor... Sevdiğim ne çok şarkı varmış, bunu senin gidişin gösterdi bana... Her şarkıda sen varsın, her yerde, her gördüğüm insanda, denizde, gecede, uykumda... Nasıl beceriyorsun her yerde olabilmeyi... Bu bir marifetse eğer, neden benim yanımda degilsin ki? Gözyaşlarım asilliğini yitiriyor ve yenik düşüyorum sevdana... Gittin! Belki de hiç gelmemiştin ben, geldiğini sandım... Ayak uyduramadım yorgunluğuna... Dudaklarına düşlerindeki öpüşü konduramadım... Kimi zaman bir çocuk oldum gülüşlerinde şımaran, kimi zaman bir kadın; dokunuşlarında kendini bulan... Ama! En çok da imkânsızın oldum... Her gelişimde bir kez daha gönderdiğin oldum... İnanamadığın, Yenemediğin, üzerinden atlayamadığın korkuların oldum... Ağladığın, bağırdığın ya da sustuğun isyanın oldum, sessizce boşalan gözyaşların, birikmişliğin oldum... Yüreğindeki kadın ben olmak isterken yüreğine sığınan ve tozlanacak olan bir anı oldum... Haketmediklerin, artık yeter dediklerin ve herşeyin olmak isterken belki de hiçbir şeyin oldum... Söylesene ben gerçekten senin neyin oldum? Sesin hep uzakları çağırıyordu, ben üstüme alındım, sana geldim... Bilseydim, bana ait olmayan bir seslenişi sahiplenir miydim? Şimdi bir mevsimlik aşk kaldı avuçlarımda sadece bir mevsim yaşanan ama bir ömür gibi gelen aşk... Kalbime henüz söyleyemedim gittiğini, öğrenirse onun da acı çekmesinden korkuyorum... Seni halen benimle biliyor ve seviyor ama ben kalbime ilk defa yalan söylüyorum... Gittin! Sevdamın yokluğuna alışabilirim belki ama sesinin uzak yolların sonunda olması acıtıyor içimi... Suskunluğun en büyük silahındı, suskunluğunla vurdun beni asıl acı olan, canımı acıtan unutulmak... Söylesene unutulmak kime yakışıyor? Unutan sen olsan da sana bile yakışmıyor ... Merak etme, üstüne giydirmedim bu duyguyu, unutulmayan olmak sende daha güzel duruyor... Görüyorsun işte, aşk'a ve sana ihanet etmiyorum benim kırgınlığım aşk'a... Sen üstüne alındın... Pelin Onay | |
|
| | #486 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Ben senin degeri sonradan anlasılanınım. Sen benim uzaklastıkca yakınlasanımsın. Ben senin vicdanının kara deligiyim, kalbinin kabuk baglamayan yarası, icini rahat bırakmayanınım. Sen benim en gizli törenlerle icime gömdügümsün. Sen benim bogazıma takılanım, yutkunamadıgımsın. Sen benim geri dönüsü olmayan yollarım, cıkmaz sokaklarımsın. Ben senin herkesin yanındaki mutsuzlugunum. Bir türlü unutamayacagın, hafızanın söz dinlemeyen cocuguyum. Ben sende kalbin yargılanmasıyım, kalemin kırılması, adaletin ölümüyüm. Sen benim canim din keske dilsiz olsaydım o sözleri söylemeseydim...... Sen benim dolu bir bulut gibi üstümde dolasanımsın. Ben senin calmayan kapın, bosa cıkan bekleyislerinim. Bitip tükenmek bilmeyen son ümidin, her sabah yeniden baslayan umudunum. Sen benim ne kadar istesem de uzak durdugum, kacarken daha fazla asık oldugumsun. Kendime verdigim tutamadıgım sözlerim, icine düstügüm celiskimsin... Ben senin gözünden akan damlan, kalbinden gelen öfken, beyninde rahat durmayan kanim keske........ Ben senin bakıp bakıp hatırladıgın, geri alamadıgın zamanınım. Ben senin utancınim,sen benim yüzlesmekten kactıgım ama bir ayna gibi karsımda duran, saklanamadıgım, gözlerimi kapatamadıgım utancımsın. Ben senin son serzenesin, artık ne yapsan fayda etmeyeninim. Sen benim tükenen kelimelerim, kalbimin beynime söz geciremeyisisin. Sen benim.................. | |
|
| | #487 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NoranynnSENİ ARIYORUM BEN Seni arıyorum ben bilmeden, daha tanımadan, Gecenin bu soğunda titreyerek, ağlayarak, Kimsin? Nerdesin? ne yapıyosun? Bilmiyorum ama Varsın ya o da yeter bana. Düşlerimde var ettim ben seni, Önce iki muhteşem göz belirdi, sonrada o unutulmaz çehren, Bazen sokakta gözlerini sorguluyorum insanların, Sanki seni bulabilecekmişim gibi, Hiç gitmiyosun ki gözümün önünden, Sabah kaltığımda aynada seni görüyorum, Akşam Otobüsünün buğulu camında bile sen varsın artık, Ya gel artık bul beni, ya da vazgeç artık benden Çünkü ben tükendim, gözyaşlarım tükenmedi THE_CURSE | |
|
| | #488 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Unutmak zorundayım... Göz yaşlarımı bir kenara atmak ve senden kopmak zorundayım... Artık ne sana dönebilirim.. Ne de yeniden sevebilirim... Unutmayı hiç bilmem ben gülüm... Hiç alışmamışım ki böylesine sevilmelere... Hep tek taraflı oldu benim aşklarım... Hiç alışık değilim ki karşılıklı sevdalara... Onun için diyorum ya.. Çok zor olacak bu sefer unutması... İmkansızlıklar ve ulaşılmazlıklarla geçen bir ömrün sonunda... Belkide ilk defa aşkı sende bulmuştum... Belkide ilk defa böylesine tutulmuştum... Yine anladım ki... Şans kapıyı kıramamış... Yine ben kendi kendimi kandırmışım... Ve bugün anladım... Artık senden vazgeçmek zorundayım... Yeniden denemek istesende olmaz... Severek ayrılmış olsak da... Küllenmiş bir aşk yeniden doğmaz... Artık çok geç... Biten şeylerin başına dönmek için geç... Son pişmanlık fayda etmez... Artık çok geç... Bu yürek sevse bile kendini affetmez... Artık çok geç be gülüm... Zorda olsa kendi yolundayım... Ve farkına vardım ki... Artık her şey için çok geç demek için bile çok geç kalmışım... | |
|
| | #489 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Ben Her Gözde Seni Arıyorum yine bir bahar geldi sensizliğe inat ve yine aşk havası soluyor yürekler yakamozlara tutunuyor yeni sevdalar ve yeni gönüllere akıyor oysa ben birkez daha sensizim ben hep karlı havalarda aşık oldum ve ilk baharda sevdiğim tek sen vardın şimdi ilk bahar geldi neden yoksun? seni unutmam için mevsimleri üçe indirsinler ağaçlar da çiçek açmasın yeşil olmasın çimenler ve gidişinin ezgisini çalmasın hiçbir gitarın telleri oysa ben giderken bıraktığın gibiyim tek fark bir yudum içmesem dahi her akşam masamda iki kadeh bir şişe senin hiç bilmeyeceğin halde özenle duruyorlar önümde birde senin sevdiğin o kokulu mumlar yanıyor köşedeki konsol üzerinde seni hatırlatsınlar diye ne çok sevmişim meğer seni, vedasızca gidişinden beri her gece sen kokan odamda sensizliğe kahrederken unutmak yerine daha da işledin içime ya sen nerdesin? hiç geldim mi aklına? bir kez olsun andın mı beni? ve ağladın mı bir damla dahi olsa? artık senle gittiğimiz hiçbir yere gitmiyorum gidemiyorum başka gözlerde sen hiç beni aradın mı be ben her gözde seni arıyorum ve her bulamadığım gözden bir damla yaş çalıyorum. seni bulamadığım her gözden çaldığım yaşların hesabını veririm de kaybolan yılların hesabını ben kimden sorayım? Galip Sinecikli | |
|
| | #490 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NoranynnKapat gözlerini benim için ve dinle n'olur.Çünkü bunu sana ancak bir kez söylemeye cesaretim var. Seni ait olduğun çevre için değil,bana ait olman için değil,karşılığında beni sevmen için değil... Sadece sen olduğun için sevdiğimi söyleyebilseydim keske... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Noranynn Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| NoRanynn | GÜLGECELER | Üyeler Hakkında | 6 | 19-03-2009 13:28 |
| NoRanynn | SatanpisT | Duygu Yüklü Flash'lar | 2 | 06-11-2007 18:02 |