| | #511 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn"Gecenin sıcağı emip, serin serin üflediği bir saatte;gözlerimi dikmişim gökyüzüne yine seni düşünüyorum..Düşünüyorum o halde varsın..Hep olduğun yerde, içimin en sakınılanındasın..." Kıpırtısız... Dingin... Yeşil gözlerinle gülümserken... Kıpırdama sakın...(Hafızama aldım bile..) "Saklıyorum seni bi yerlere, bekle biraz..Tam, acılarına merhem olduğumu söylerken çektiğim fotoğrafının yanına koyuyorum.. Gözlerinin yeşili… İki farklı tonu nasıl da güzel..Biri güneş vurmuş gibi parıltılı taze bir fidan ve diğeri puslanmış bir akşam üzerinde olgun bir koca çınar..." Yaslandığım... Dinlendiğim... Kendime dillendiğim... Yapraklarını dökme sakın...(Dilekler bağladım bile dallarına..) "Bize dair...Umut yüklü, henüz yitmemiş….Defter aralarında sakladığım kurumuş gül gibi saklıyorum seni içimin sayfalarında..Kimseler bilmesin demiştin, sakınıyorum..En büyük hazinem oluyorsun çocuk aklıma..Hırsızlardan sakınmak için kilitli tutuyorum dudaklarımı.. Sana susuyorum..Lal olup bize “sus” uyorum..Bir gülüşünle su veriyorsun gönlüme..." Bulut olup... Çisil çisil elerine yağıyorum... Sonra şımarık küçük sevgilin oluyorum... Sımsıkı sarıl, bırakma sakın...(Kokunu çektim bile içime..) "Narkoz almış gibi uykuya hazırım şimdi,sen kokulu rüyalara…Yarı baygın, yarı ölü halimdir sana en yakın olduğum zaman..Elimi uzatsam değecek kadar, gözlerimi yummam yeter..İşte buradasın..Kolların bana açılmış..Uçurtmamsın sevdaya doğru ayaklarımı yerden kesen..." Savruluyorum... Rüzgar kirpiklerimle sevişiyor... İçim çekiliyor... Takılıp gerçeklere, durma sakın...(Ben çoktan düştüm bile içine..) "Zamansız oldu, biliyorum..Hatta biraz da geç..Akıl edemedim, düşüşleri..Ben alışkınım uçurum kenarlarına, rüyalarımda çok atladım boşluğa, süzülüp parmak uçlarımda konuverdim sevdaya..." Ben gerçeğe hiç böyle çakılmadım... Bilemedim... Uyandım... Mahmurum ve hala aşık...(Acıtmadım ya seni. . ?) | |
|
| | #512 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn![]() Kendine İyi Bak, Ben sende Kaldım … . Şimdi biz ayrıldık ya seninle, Şimdi biz artık sevgili değiliz ya seninle, Şimdi biz farklı yollardayız ya seninle, Şimdi biz farklı insanlarız artık ya, Şimdi biz birbirimiz olamayacağız ya seninle daha, Şimdiler hep sonralara hazırlık oldu ya seninle bizde, Şimdi artık aynı şeylere sevinemeyeceğiz ya seninle, Şimdi ortak yarınlar hayallerimiz olamayacak ya daha, Şimdi biz can idik dün de bu gün hiçbir şeyiz ya, Ayrıldık biz dedik ya, birbirimizden habersiz Ayrıldık ya biz seninle, göremeyeceğiz birbirimizi Ayrıldık dedik ya, bakamayacağız birbirimize, öyle derinden Ayrıldık dedik ya sen orada ben burada Ayrıldık dedik ya, bir değil gecemiz günümüz seninle, Ayrıldık işte sevgilim yok daha ötesi, O zaman tek bir şey istiyorum senden ben Kendine iyi bak tamam mı, Çünkü sen bundan sonra benim yerime de bakacaksın kendine Benim gözlerimle de bakacaksın kendine Düşünürken iki kişilik düşüneceksin artık Severken de öyle Bunu bil de öyle bak kendine, Ayrıldık ya seninle Ben ayrılmadım sevgilim Ayrılmadım senden Ayrılmadım sevginden Ayrılamam da Bunu bil … Kendine iyi Benim yerime de bakıyorsun çünkü kendine Benim yerime de… Bir şey unuttum sen de ben senden ayrılırken Kendimi Öyle bak kendine … kendine iyi bak …… | |
|
| | #513 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn beklemek Bakmayın öyle sekiz harf, üç hece, tek kelime olduğuna… ne anlamlar barındırır içinde… ve ne zor bir kelimedir… hem söyleyen… hemde söyleten için… bekleyen bekler, bekleten bekler… Beklemek… beklersin elin telefonda… bir ses, bir nefes… şimdi dersin.. ha şimdi… beklersin… gelmez üzülür… gelir sevinirsin… birde ansızın gelenleri vardır, pat diye çalar telefonun.. dünyalar nasıl senin olur ki… gelen zaten dünyan değil midir?… Beklemek… gözün yollarda, kapılarda… belki dersin, şu yoldan karşıma çıkar.. bugünde burdan gideyim… beklersin çalan her kapı zilinde onu görmeyi… evini dahi bilmediği halde beklersin… açarsın kalırsın öylece… ve beklemek çokda hüzünlü bir şiirdir… Beklemek… tüm benliğinle, tüm hasretinle… geleceğini bildiğin için beklersin… hasretlerin hasrette… hasret çektiren hasret değil mi?… beklersiniz… birgün dersin.. gelecek… gitmeyecek… o an’ ın heyecanı ile beklersin… ve düşününce nasılda sevinç sarar her yanını…. hayali bile böyle iken… kendisi nasıl olur dersin… ve beklemek çokta güzeldir gelecek olan için… Beklemek, beklemektir… ve beklemek, bekleyen ile bekleten arasında bir bağdır aslında… Kimi zaman hüzün olur… kimi zaman sevinç ve heyecan… karar size kalmıştır… hangisini seçersen o anlamda beklersin | |
|
| | #514 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn![]() SON YOLUN SÖYLENTİSİ “Bir soluk yakınımdasın aslında. Ama yüzüne hasret ölecek kadar uzakta.” Tüm yollar bitti… Gerçeğin soğuk yüzü karşımda. Yanmış uzuvlarım acıyor. Uzatamıyorum ellerimi sana. Hasretin biriktiği sahilleri turluyorum. Ayağıma sensizliğin taşları takılıyor. Sana adandım… Yokluğuna, Durmadan kanım akıyor. Her yalnızlıkta sen oluyorum… Dik yokuşlarda tükeniyor nefesim. Bilmediğim yolların, Aşinası olmak varmış kaderde, Sayende… Zaman su misali, Akıp gidiyor bana gülerek… Oysa hak etmemiştim! Kendimi kaybetmeyi…. Çırpındığım kuyuda farkına varıyorum, Sensiz yürüyüşlere atandığımın… Öyleyse şimdi tam zamanı! Olduğun tahttan seni indirmenin. Ruhumun derinliğinde seni yitirmenin… Yeni bir ömür olmalı bana. Sensizliği taşımanın kefareti. Bak gökyüzü kızardı… Yıkıcı helezonlar yükseliyor sesimden. Gözlerim sabitleniyor bir ayna boşluğuna… Hissiz bir suretin hedefiyim, Anladım…. Artık kendime tehlikeyim.. Her şeyi olduğu yerde bırakmalıyım. Yitik sevdanın şahitleri… Belki de ibret olmalıyım… Sevene, Sevilene, Sevmeyi bilmeyene…. Acılarım sığmaz oldu, Ömrümün hırpalanmış sayfalarına. Neşteri ben vurmalıyım, Korkusuzca, Can damarıma… Öyleyse şimdi tam zamanı! Seni yaşarken öldürmenin…. Seni yakıp hasretimin ateşinde, Küllerinle yeniden dirilmenin… Susmalıyım artık.. Bitmeli bu yolun söylentisi… Bu ömürden, Bir soruluk nefesim arttı, Ey aşk!!!! Söylesene! Garezin bana mıydı? | |
|
| | #515 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn![]() Sevmek sucmu? Neden beni sevemedin Neden benimle alay ettin Neden benimle oynadin Ben sana aci verecek bi hatami yaptim Ben sana aci verecek bi sözmÜ söyledim Beni seni sadece canimdan bile cok sevdim Bu bÜyÜk bir sucmuydu Ama ellimde deyildi Ask birden unutulmas Bunu sende anliyacaksin Senden bir tek dileyim vardi "beni sevmen"j Ama bunu basaramadin Seni sevmek hataymidi öyle dÜsÜniyorsan sen özÜrdilerim Ve ASK hayatinda mutluklar dilerim!! | |
|
| | #516 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn SEVGi iSTiYORUM Sevgiler vardir ya hani Lekesiz tertemiz hani saftir Yapmacik yoktur onlarda içten bir gülüstü Bir küçük tebesümdür spati Birlikte aglamak ve birlikte gülmektir El ele omuz omuza yürümektir bu yolda anlami büyüktür Bazen bir güldür sunulan Bazen bir sözdür s öylenen Bazen bir gözyasidir, ayrilirken, süzülen dostça sarilan kollardir boyuna Hani sevgi ile bakan güzel gözler var ya ondan istiyorum bir avuç olsa da | |
|
| | #517 (mesaj-linki) | |
| ![]() Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... Son Düzenleyen Blue Blood; 23-03-2007 @ 20:51. | |
|
| | #518 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Bu gecenin tarifi imkansız... Acıların en koyusu yüreğimde,elime aldığım basit bir kalemle. Asilce seni anlatmaya,seni yaşamaya çalışıyorum.. SEN..deli mavi hoyrat esinti.. SEN..yüreğimin üstüne kapanmaz yaralar açan VE SEN.. aşk nedir bilmeyen yalancı varlık.. Kimbilir kimlerin dizinde uyuyorsun şimdi.. Ben bu gece biraz daha yorgun,huysuzum halbuki bu gece sensizliğin bilmem kaçıncı gecesi unutmalıyım seni öyle değil mi?Hatırlamamalı,ismini anmamalıyım..Ne zordur ki ! Böyle bir ihtimal bile yok.. Şimdi buraya yazıyorum seni benden sonra bir kaç kişi okuyup ellerine,yüreğine sağlık diyecekler..Bilmeyecekler ki bunlar benim sessiz çığlıklarım,sana yakınlığım,hepsi senden bir alıntı bir parça,ve bilmeyecekler ki.. Ben günlerce yitik rüzgarlarla uyandım.. Geceleri sen diye kapattım gözlerimi.. Ve nihayetinde uykuda terk etti beni..şimdi yapayanlızım! Gitmek neyi değiştirdi söylesene? O gördüğün düşler gerçeğe dönüştümü,ben karaları bağlarken sen pembe günler mi yaşıyorsun..peki mutlumusun söylesene..? Tamam.. Al işte bütün rüyaların gerçekleşti birer birer.Oysa ne sözler verilmişti değil mi???Mutluluk denen o zavallı varlığı yutan feleğe bir çomakta biz sokucaktık.Yıkıcaktık umutsuz yolları yerine yeni ümitler yapacaktık.. yürekler dolusu isyanım var sana anlasana..?? Affetmiyeceğim seni.. Sana her yazışımda birkez daha, Bir kez daha nefret edeceğim senden.. Sen beni kimlere,nelere değiştin.. Oysa sen canım,sevdiğim,sevgilim.. nelere değmiştin.. Nerden bilebilirdim ki sevmenin diğer adınında ayrılık olduğunu!.. | |
|
| | #519 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Söze nasıl başlamalıyım bilmiyorum.anlatmanın kafi gelmediği yerlerde yazmaya sığınan yüreğim , bu defa onu bile başaramamanın ezikliğini duyuyor içinde. Karanlık gecelerimin aydınlık sabahı!...bir günü daha özleminle kapatıyorum.çoğu zaman bir soluk kadar yakın olsan da bana , bazen bir ufuk kadar uzak olduğunu hissediyorum içim parçalanarak.istediğinde dokunamamanın ezikliğini şimdi daha iyi anlıyor buruk yüreğim.senin düşünerek daha kaç sabah tüketirim ve kaç gece daha adını sayıklayarak uyanırım…inan bilmiyorum…. özleminin talan ettiği bu yürek şimdilerde mahşer yeri sevdiğim.acımasız bir gün doğumu alıp gider diye seni ellerimden , karanlık gecelere mahkum ettim kendimi.doğmasın günlerim yanımda sen olmayacaksan.ve bitmesin günler sabahına kaderimde yazmayacaksan. Aydınlığın karanlığa düştüğü yerlerde ve denizlerin sahillere vurduğu zamanlarda aşığım sana.bir gün doğumu belki ay tutulması…belki de ölümün olduğu yerde vurgunum sana…bir ömür aidim sana ve sende bana. | |
|
| | #520 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn![]() Her düşüncemde hep sen varsın Her düşüncemde hep sen varsın Denizi düşünüyorum gözlerin aklıma geliyor Geceyi düşünüyorum Yattığımız yataktaki sinmiş kokun aklıma geliyor Bazen bir kafeye oturup sıcak bir çay yanında bir iki dilim kek istiyorum Nedense seni düşünüyorum benimle paylaştığın çayın aklıma geliyor Şimdi de düşünüyorum da Ne gereği var ki seni böyle güzel yanlarınla düşünmeye Bana yaptığın ihanet aklıma geliyor Beni en zor günümde bırakışın aklıma geliyor Beni her kesin öünde beni dünya ya rezil ettiğin aklıma geliyor. Denizi düşünüyorum tekrara??dan Bana ihanet suretini görüyorum sanki karşımda Beni o aklı selim insanlara tercih edişin aklıma geliyor. Geceyi düşünüyorum Senin için hayatta yapmayacağım şeyleri yaptığım Beş parasız dolaştığım geceler geliyor aklımaa??da Senin şuan benim yanımda olmamanın Beni ne kadar karmaşık duygular içine attığını hissediyorum | |
|