| | #521 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn![]() RÜYA Hayatım bir uyku Sende rüyamsın Hiç gerçekleşmeyecek kadar Güzel ve sahte Elimi tutacak kadar yakın Ama elini tutamayacağım kadar uzak Yüreğimin içinde ama bir acı olarak Bu rüyadan uyandığımda Ne sen olacak nede ben Çünkü uyandığımda yanımda olmayacaksın Yalnız olacağım yine Biliyorum Ben sana uyanmayacağım Ben ölüme uyanacağım Sensizliğe, yokluğuna, yalnızlığa uyanacağım Sen benim hiç gerçekleşmeyecek rüyam Uyanmak istemiyorum… ![]() | |
|
| | #522 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Üşüyorum, Sensiz daha karanlık burda geceler,korkuyorum. Yıldızlar soluk gecelerde,bense yine aynı dertte,sende... Her an seni düşünmek ne kadar zor... Başım,vücudum,heryerim ağrıyor,yorgunum Seni düşünmekten,özlemekten,beklemekten... Sana ait ne varsa yıkıp gittiğin ve sana dair ne varsa beslediğim Hepsi birer nöbetçi kapımda Senden kurtuluş yok bana... Onlar mı bırakmıyorlar yoksa ben mi gitmek istemiyorum?bilmiyorum... Bilmek neye yararki bunca vakit sonra Seni kaybettim!!! Kayıp gittin avuçlarımın arasından Yerin doldurulmaz,acın unutulmaz... Bu yaralar nasıl iyileşir,orası meçhul,bir de canımı nasıl yakıyor bu yaralar bi bilsen... Ama yinede umudum var vuslata dair Nedensiz olsada,kendimi kandırıyor olsamda,var. Belki o da üzgündür diyorum,onunda yaraları kanıyordur Ya seviyorsa diyorum,ya seviyorsa? Geç mi kaldık herşey için,bitti mi hikayemiz? Cevap yok... Ama yinede şunu bilmelisin; Bana gözyaşı borçlusun, Gözyaşlarımdan sen sorumlusun... | |
|
| | #523 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn EĞER O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler, arkalarında doldurulması mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer. Ömrümün en güzel senelerini Alıpta gittiniz bu şehir ve sen Gönlümün en masum ümitlerini Çalıpta gittiniz bu şehir ve sen Döktüğüm yaşlara aldırmadınız Giden gençliğime acımadınız Düştüğüm yerlerden kaldırmadınız Basıpta gittiniz bu şehir ve sen Beni iyi tanır bu kaldırımlar Bu kuytu köşeler bu taş sokaklar Sizlerden bir ömür alacağım var Çalıpta gittiniz bu şehir ve sen Bağlayıp durdunuz hep ellerimi Delik deşik ettiniz seven kalbimi İçimde dağ gibi hayallerimi Yıkıpta gittiniz bu şehir ve sen Biriniz sağırdı duvardan bile Biriniz kalpsizdi taşlardan bile Bütün acıları dizip önüme Yakıpta gittiniz bu şehir ve sen Kimsesiz yalnızdım kollarınızda Herşeyi kaybettim yollarınızda Şimdi bir hesap var aramızda Vermeden gittiniz bu şehir ve sen Ben yine yaşarım içimde yasla Ya siz neylersiniz bu ihtirasla Bir daha dönmek mi buraya asla İçimde bittiniz bu şehir ve senAhmet Selçuk İLKAN | |
|
| | #524 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NoranynnAğlamaklısın ağlamaklısın benim gül güzeli yarim ağlamaklısın yine akşam akşam bin derdin gönlüme girdiği şu anda yine dağ dağ devriliyor bakışların dal dal kırılmaktasın.... saçlarında yok o bahar rüzgarı yok gözlerinde parlayan mutluluk ışığı satmış gibisin feleğe geçmiş yıllarını sorsam hiç bir şeyin yok sapasağlamsın ama ben biliyorum sen bugün ağlamaklısın yoksa aşkımızmı tehlikede pusumu kurdu sevdamıza kader aman allahım başımıza gelene bak aşk dedik bulduk vaktin geçmişinde sevgi dedik tattık ömrün yetmişinde zoruma gider şimdi artık ayrılık ağlatır beni ayrı ayrı yaşamak en yalan yemini olurum bozduğu şimdi ya ayrılığa acı ayrıl yada gönlüme sımsıkı sarıl İsmailBaharşen | |
|
| | #525 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn![]() | |
|
| | #526 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Seni düşünürken kor ateşlere salıyorum yüreğimi… Yanıyor, yanıyorum… Gözlerini çiziyorum, arkasına saklandığım cümlelerime… Söndürüyorum ışıklarını yalnızlığın, rüzgarına kapılınca hayalinin… Seni görebilmek adına gözlerimi yumuyorum geceye… Dalıyorum bitmesini istemediğim derin uykulara.. Sen değil, Sana yakıştırdığım sevgi(m), huzuru getiriyor dünyama… Sevginin tonlarını iliştiriyor, ruhuma… Açıyorum gözlerimi, gideceğini bilerek.. İzin veriyorum, bensizliğe hazır duygularına… Beni hissetmiyorsa yüreğin, Ne gerek var, içi boş varlığına…? İşte şimdi uyandım… Sen’li hayatın ortasını bulamadım ki.. Bir o yana, bir bu yana çekiştirirken sevgim(n)i, Kırık dökük aynalara takıldı gözlerim.. Gizli kapılar arkasına tutundu umutlarım… Sen bilmiyorsun.. Kendimden bile gizlediğim kuytuları var, gülen gözlerimin... Hüzüne çalan renkleri var yüreğimin… Senin göremediğin, yıkıntılarım, Sende tutuklu korkularım var benim… Birde, Sebebine dahil olamadığın, mutlulukları var yüreğimin… Görmesen de, ‘sana’ kapalı kapılarım var benim… | |
|
| | #527 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn![]() Ben Sende Kaldım Seni her görüşümde Ateş yeniden düşer yüreğime Tir tir titrer bedenim Ellerin değmese de ellerime Renklerin en güzeli var gözlerinde Ben baharı yalnız sende yaşadım Zaten senden sonram olmadı Ben sende kaldım... Hüseyin Erdoğan | |
|
| | #528 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn KUNÂLA vakit geldi kunâladünyayı göreli çok oldutam kırk yılda seni buldum kunâlabu can tenden geçmeden bu dünyadan göçmeden bir kerecik sevmek çok değilsimsiyah saçların var kunâlakemiklerine yapışık etlerin var bir gün dökülecekkunâla kuşu gibi gözlerin var bir gün sönecekkunâlabu etlerin arkasında güzelliklerin var benden başka kimse bilmeyecekbu can içimde kuştur kunâla seni görünce titrerbu can gözümde muhabbettir kunâla seni görünce yanarbu can burnumda soluk olur kunâla uçar giderbu can benden geçmeden bu dünyadan göçmeden bir tek seni sevmek çok değil Asaf Halet ÇELEBİ | |
|
| | #529 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn![]() Hasretindeyim Elim ermez,gözüm görmez, Canımın canı hasretindeyim. Sitem değil bu kadere, Canımın canı hasretindeyim. Aramızda uzar sıra dağlar, Hasretin gönlümü dağlar, Sitem değil bu kadere, Canımın canı hasretindeyim. Gül gibi sararır solarım, Haberin almazsam ona yanarım. Sitem degil bu kadere Canımın canı hasretindeyim. Kısmetten ötesi gurbet imiş, Sensizlik bana ölüm imiş. Sitem degil bu yaradana Canımın canı hasretindeyim. Gül benzim soldugu zaman, Ecel beni bulduğu zaman, Sitemim yok yaradana. Canımın canı hasretindeyim Fatma Güven | |
|
| | #530 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn
Cahit Sıtkı Tarancı - Portre Seveceğim hatun kişi Saçı siyah gözü siyah illa ki esmer olacak Dişi öylesine dişi Aşık kolum akşam sabah Belinde kemer olacak Edası eda nazı naz Yolda yordamda bitirmiş Bir güzel bizden olacak Bir ömür boyunca kış yaz Doymıyacağım tek yermiş Sağ yanakta ben olacak | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| et ezikliği kaç günde iyileşir, |
Noranynn Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| NoRanynn | GÜLGECELER | Üyeler Hakkında | 6 | 19-03-2009 13:28 |
| NoRanynn | SatanpisT | Duygu Yüklü Flash'lar | 2 | 06-11-2007 18:02 |