| | #266 (mesaj-linki) |
Cvp: Noranynn Ellerimde Bir Göztaşı Ellerimde bir göztaşı, gözlerim boş gidiyordum Ne bileyim, bir damlanın böyle deniz olduğunu Şaştım, mavi bir fal gibi açılınca önümde Giritli bir ölümüm varmiş, bir balıkçı fitil gibi Patlayacakmış avucunda otuz çubuklu gençliğim Üç günde mi desem, üç gökte, üç kulaçta mı Ben ki, o camgöbeği çiçekler açan ağaç Kırılmaz bardaklar gibi tuzla buz olacakmış Ne zaman boğulsam böyle yosun kokuyordu ışık Sabahcı kahvelerde bir çiroz ötüyordu Ve dalgalarımı geçen o deniz söförleri Böyle uyur düşlere bindirmiş gemiler Uyuklar gibi üstünde mermer masaların Bir tahta parcasıydım, osmanlı bir kazadan kalmış Yüzüyordum, islam kaptanın ahşap ayağında Öbür tahtalara öbür insanlara doğru Cumhurdu murekkep balığı, simsiyah yüzüyordum Ne bileyim, bir korkunun böyle destan olduğunu Ağardım, nisanlayınca gece, ve yavrulayan yalnızlık Ya da ilk insanın doğduğu, öldüğü dağdi Moby Dick Nefes aldıkça filbahriler köpürüyordu sulardan Çanlar çalıyor kulaklarımda, yunuslar yarışıyordu Alyuvarlar, dolkuşları ve rüzgar midyeleri Dedim, dünya gibi bulut yok dünya üstünde Ellerimde bir göztasi, gözlerim boş gidiyordum Ne bileyim, bir türkünün böyle Veysel olduğunu Açıldım, çıkmaz bir sokak gibi, kapanınca denizde. | |
|
| | #267 (mesaj-linki) |
Cvp: Noranynn Üşüyorum, Sensiz daha karanlık burda geceler,korkuyorum. Yıldızlar soluk gecelerde,bense yine aynı dertte,sende... Heran seni düşünmek ne kadar zor... Başım,vücudum,heryerim ağrıyor,yorgunum Seni düşünmekten,özlemekten,beklemekten... Sana ait ne varsa yıkıp gittiğin ve sana dair ne varsa beslediğim Hepsi birer nöbetçi kapımda Senden kurtuluş yok bana... Onlar mı bırakmıyorlar yoksa ben mi gitmek istemiyorum?bilmiyorum... Bilmek neye yararki bunca vakit sonra Seni kaybettim!!! Kayıp gittin avuçlarımın arasından Yerin doldurulmaz,acın unutulmaz... Bu yaralar nasıl iyileşir,orası meçhul,bir de canımı nasıl yakıyor bu yaralar bi bilsen... Ama yinede umudum var vuslata dair Nedensiz olsada,kendimi kandırıyor olsamda,var. Belki o da üzgündür diyorum,onunda yaraları kanıyordur Ya seviyorsa diyorum,ya seviyorsa? Geç mi kaldık herşey için,bitti mi hikayemiz? Cevap yok... Ama yinede şunu bilmelisin; Bana gözyaşı borçlusun, Gözyaşlarımdan sen sorumlusun... | |
|
| | #268 (mesaj-linki) |
Cvp: Noranynn Herseyi yok sayip gittigin gün varya... O gün hüsrani yasadim, gözyaslarimi tattim. Gerçek çaresizligin ve yikilmisligin ne oldugunu anladim, ve aynada kendime bakarken, gözlerimdeki kararsizligi gördüm. Sanki ben idim suçlu olan, yalniz ben idim azi çogaltan, sevdigini terkedip yollara koyulan Sanki ben idim. | |
|
| | #269 (mesaj-linki) |
Cvp: Noranynn insanoğlu herşeyi kendinin bildiğini sanan ve ne kadar dinlese de seni,beni kendi doğrularıyla yaşayan... dün anlamlı bir gündü.belki de hayatımın en çok anlam kazandığı gün..kendi hayatımın kahramanı olduğum gün..kimsenin benden güçlü olmadığı gün..herkesin oyunlar oynadığı bu hayatta en garip perdeyi dün açtık ve kapattık..bir daha tekrarı olmayan bir oyun... öyle büyük ve öyle acımasızca bırakılan bir iz ki bu;asla geçmeyecek ve asla iyileşmeyecek,kanadıkça kanayacak belki de..tam emin değilim.. yapay sevgi ormanının tüm ağaçlarını yakıyorum şimdi ki daha fazla acıtmasın beni.. zihnimdeki dalgalanmaları durdurmak istesemde olmuyor o durgun suya taşı attılar bir kere.. kendilerince ve kendimcelerle boğuşuyorum ve hiç antremansız çıktım bu maça ben..yenilgi kaçınılmaz.düşsem de kalkabilirim ama... zaferler kazandı herkes kendince..ben sevdim mi bu oyunu bilmiyorum ama bilinçsizce de olsa en iyi oynadığım oyun bu... seni sevdim de mi bu kadar üzüldüm?hayır..keşke öyle olmuş olsaydı..belki daha az belki daha çok üzülecektim ama haybeye yanaklarım tuzla ıslanmayacaktı..sadece umuda seni yükledim,sarıldım dostane,hiç karşılıksız..sen zevk alıyordun ben sana doyuyordum..gözlerin acı harmanıma su serpiyordu gayri ihtiyari..sen bana neler kattığını bilmeden neler aldığını bildirdin..kendi hayatının kahramanı olamadın yani..bir şeyleri ezerek çıktığın o yer her nereyse umarım seni vurmaz..çünkü,ben çoK şeyi ezdim sırf karşına oturup bana vereceğin gücü yaşayabilmek için.. bu vurgun öyle bir geldi ki basıncı dayanılmazdı..yüreğim parçalandı sonunda ve bu benim hatam değildi... ne kendimi aldattım ne seni...bu kahır çok tanıdık geldi bana fakat bu kadar göz önü aldatmacasına ruhu olan hiç bir insan evladı dayanamaz diyorum... tanımlamak çok zor hayatı..bi kağıda kaç duygu sığıyor baksana,bir hayata...düşünmek bile zor,çok zor...kayboluyorum.... bir gün karşılaşacağız biliyorum,belki dünde belki çok başka bir günde ama şimdi git ne olur....zihnimi bulandırma,kalbimi ağrıtma,canımı yakma...git tutamam kendimi,bir yanım tuz olur bir yanım buz...kendimi eritirim....git ne olur..şimdi git seni sevmedim ben sana güvendim.... işte bu yüzden,İNCİTME BENİ. | |
|
| | #270 (mesaj-linki) |
Cvp: Noranynn Seni ne kadar sevsem, O kadar pişman olacaksın, Acı çekmeni istemem; Ama gözyaşlarım yerde mi kalsın? Sen şimdi dönüşü olmayan bir zamansın, Seni bana unutturacak herşey,sensizliğinden utansın. Seni yazarken ağladığımı gizle, Kimse bilmesin. Damlalarca boğulmadan belki,belki birgün... Yok,hayır dönemezsin. Bir korku taşır gözlerin, Şimdi yükün benden ağır bilmezsin. Dudağında vakitsiz bir ayrılık türküsü kalırım belki, Belki yarım kalır herşey yine, Üşütür yabancı gözler seni,ellerin hiç ısınmaz. O zaman söylersin. Şimdi rüyalarının görülmemiş,en güzel yerindeyim; Geçtiğimiz yolların anısında, Söylenmemiş şarkıların tınısında. Sızısındayım yaramın Yokluğunun uykusuzluğundayım, Gözlerinin yasında... Seni,baktığım heryere çiziyorum Bana senden kalanlardan, Seni alıyorum,sonunda sensizlik. Sana bensiz olanlardan, Seni soruyorum,başında sonsuzluk kalıyorum. Bir soru arıyorum,bütün cevaplara. Seni gömmeye yer kalmadı yüreğimde,senden başka. Artık mezar aramıyorum. | |
|
![]() |
Noranynn Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kutlamalar | Blue Blood | Güncel Konular | 3139 | 1 Gün Önce 21:08 |
| NoRanynn | SatanpisT | Duygu Yüklü Flash'lar | 2 | 06-11-2007 17:02 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||