| | #271 (mesaj-linki) |
Cvp: Noranynn ne şeytanım ne meleğim... ben aslında deli divaneyim... aşkı bilen harabeyim... ne şeytanım ne meleğim... ben aslında viraneyim.. acıyı tadan bir harabeyim... ne şeytanım ne meleğim... ben her insan için atan.. aşk için çarpan ufacık... bir yüreğim.... | |
|
| | #272 (mesaj-linki) |
Cvp: Noranynn En acı yalnızlık senin verdiğin yanlızlık oluyor... Sen yokken birşey düğümleniyor boğazıma,yutkunamıyorum. Nefes alamıyorum,sıkışıyor kalbim. Bulunduğum yerde yığılıp kalıcakmışım ve bir daha hiç kalkmayacakmışım gibi geliyor bana. Oysa senden önce de yalnız kaldı bu yürek. Gidenlerin bıraktığı tortuyu taşımayı bildi. Bir tek sen böyle çaresiz bırakıyorsun beni. Bir tek sen yokluğunla beni ölüme taşıyorsun. Ama elini uzattığında değişiyor her şey. Yokluğunun dilimde bıraktığı o acı tat, kalbimdeki o ağrı, yüzümdeki o üzgün tavır kayboluyor. Yüreğim deli bir ırmak gibi çağlamaya başlıyor. Hiç bitmeyen bir coşkunun içinde buluyorum kendimi. Renklerin güzelliğini yeniden keşfediyorum. Her renge senin adını veriyorum. Başka hiç bir duygu sana yakın olmanın, seninle olmanın verdiği hazzı vermiyor bana. Sana ulaşacaksam eğer , hiç şikayet etmeden kat ediyorum kilometreleri. Yolları , içimdeki tarif edilmez heyecanla aşıyorum. Gördüğümde seni titriyorum , bir yaprak gibi sallanmaya başlıyorum. Saklayamıyorum gülüşlerimi. Sevinç duygusu,yüzümden bütün hücrelerime yayılıyor. '' Ne güzel '' diyorum, '' Yaşamak ne güzel...'' Gerçekten de öyle... Seninleyken hiçbir şeyden korkmuyorum. Her zorluğa katlanabilecek gücü sen veriyorsun bana. Bir de anlatabilsem sevdanı............ Yetersiz kalıyorum ,bu aşkı tarif edecek bir kelime bulamıyorum. Yaptığım her şeyde , gittiğim her yerde sende oluyorsun. Yine de seni sana şikayet etmekten başka çarem yok. Zamansız gidişlerin felç ediyor beni , yapma.... Böylesine severken seni , yokluğunun acısına dayanmak kolay olmuyor. Hani sen varken tıkır tıkır işleyen zaman , yokluğunda duruyor. Ne gece geçiyor , ne gündüz. Ne içtiğim suyun tadı var, ne yediğim yemeğin. Günlerce aç kalsam hissetmem , biliyorum. Sitemimdir , doğru. Yokluğunun bu kadar dayanılmaz olduğu söylemeyip de saklasam kime ne faydası olacak? Her zaman duyguların açıkça ifade edilmesinden yana olan ben , bunu saklayabilir miyim ki? Gitme yâr , sensizliğin o korkunç girdabında tek başıma bırakma beni. Seni yaşamak istiyorum , seni....Ve senden başka hiç kimse kandıramıyacak beni........... | |
|
| | #273 (mesaj-linki) |
Cvp: Noranynn Geçmişi olmayan, gurbetten kopup gelmiş bütün mahalleler. Her sabah; renksizliğinizle üstüme gelseniz de birer birer. Size yenilmeyeceğim. Zırhım delik, karınca gibiyim üstelik. Ama, bedeli peşin ödemekten yanaysa usül , Bilesiniz ki; Akşamı çekmeyi öğreniyorum usul usul. Zamanın dibini delmeyi size borçluyum soğuk sokaklar. Hava karardığında; sırayla, ardımda tükenirken duraklar. Yaklaşan bir gölge kollarını açar ve beni kucaklar. İşte ancak; o anda gün doğar, çatısız bacalarınız gülümser. Ne zaman ki.... gölgenin göz bebeklerine kahrolası karanlıklarınız iner. İşte o zaman giderim İstanbul'unuzdan ve perde iner. | |
|
| | #274 (mesaj-linki) |
Cvp: Noranynn Hayat zar tutuyor biliyormusun.. Yılgın ve cok yorgunum. İçimde acılardan kuleler Yanlızlıkta korkutuyor beni Neden yabancısıyım hayat oyununun Ne gülmek istiyorum Ne de tat almak Beni caddeler boğuyor Sıcak bir yürekte saklanmak istiyorum.. | |
|
| | #275 (mesaj-linki) |
Cvp: Noranynn Ayrılığa ve hüzne dair ne varsa yüreğimde... Bu anda sana anlatacaklarımın ne öncesi var, ne de sonrası. Ne uzun uzun hazırlık yapıldı bu kelimeleri seçmek için, ne öylesine söylenmek istenildi sadece. Sadece bir yürek yangının alevlerinden haberdar olman adına... Sadece bir kül yığınından yeniden doğan duyguları bilmen için. Sana öyle anlatacaklarım var ki, hep kendimde sakladığım, hep saklanıp akladığım. Ben o bildiğin, o kekeme, o meczup senin için. Gölgelerini severdim hatıralarsan sen uyurken pencerenin altında. Hani sokak lambası sandığın ışık bendim. Donarken yaktığım, çakmağın aleviydi. Ki o alevdi temsilen sana olan aşkımı anlatan. Ayrılığa ve hüzne dair ne varsa yüreğimden taşıyor şimdiki zamanlarda. Şimdiki zamanlarda gökler gri, bulutlar lacivert, yağmurlar irin. Ben o meczup, o kekeme aşık. Hep kendimde sakladığım duygularımı gel gör bu gece! Tutulamaz olmuşlar, dökülüyor. Dökülen her yaşta bir sevgi hücresi ölüyor. Her hücrede saklı olan bir parçam toprağa akıyor. Seviyordum veya?.. Öldüm ya da ölüyorum. Sadece bir yürek yangınından haberdar olman adına... Gölgelerini severdim ben senin unutma! Unutma ki, "aşkım senin için ama senden bağımsız"... Sen sevmedin belki, belki idi imkansız?.. Hani sokak lambası sandığın ışık bendim donarken. Ben ağlarken senin mışıl mışıl uyuduğun. Bir gonca olup açarken sen, benim gün ve gün solduğum. Şimdiki zamanlarda gökler siyaha durmuş, bulutlar firar etmiş, güneş beni unutmuş. Ben o bildiğin kekeme aşık, ben o meczup. Gözlerinde yaş, gönlünde telaş... | |
|
![]() |
Noranynn Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| NoRanynn | GÜLGECELER | Üyeler Hakkında | 4 | 1 Hafta Önce 23:01 |
| NoRanynn | SatanpisT | Duygu Yüklü Flash'lar | 2 | 06-11-2007 18:02 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||