| | #551 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn SENSİZLİK Sensizlik acı veriyor bana birtanem, Sensiz yaşayamıyorum, çünkü uzaklardasın ve gelmeyeceksin Seni bekleyeceğim ve özleyeceğim. sensizlik eritiyor beni kahrediyor kalbimi, Ne olur dön kalbime geri dön. Dünyada seni on kişi seviyorsa Onlardan biri benim. seni beş kişi seviyorsa Onlardan biride benim seni tek kişi seviyorsa oda benim Bilki kimse sevmiyorsa BİLKİ BEN ÖLMÜŞÜM ÇÜNKÜ SENSİZİM | |
|
| | #552 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Adın Batsın yüreğime bir gül çizdim kanlı yaş ile yaktın beni küle döndüm dumana döndüm nasıl edem nere gidem dertli baş ile bilemedim teli kırık kemana döndüm canım aldın, can evimden vurdun ya sende küstüm sana, faydası yok, geri dönsen de sende vefasız çıktın, sende hayırsız çıktın .......... .......... İbrahim Sadri | |
|
| | #553 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Yüreğim zindan, gece zifiri karanlık.. Bu gece yine uykusuz yine karanlıklardayım.. Deği$en bir $ey yok açıkcası.. Sadece sen geldin aklıma birden.. Nerden çıktın böyle bilmiyorum.. Aldım i$te kağıdı kalemi yine elime.. Oysa içimde cümlelerim bitmi$ken.. Ne yazacağımı bilmiyorum ama aklıma her geli$inde yazmak geliyor içimden.. Oysa seni anlatacak hiçbir kelime kalmamı$ken.. Nedendir bilinmez... $u ana kadar öyle çok anlattım ki seni.. Artık boğazım düğümleniyor.. Ellerim titriyor.. Kalemim bile en olmadık yerde tükeniyor.. Yazdığım yazıların sonunu getiremiyorum hiçbir zaman.. Benim yarım kaldığım gibi onlarda yarım kalıyor.. Ve asla tamamlayamıyorum.. Gidi$in öyle çok $ey götürmü$ ki benden.. Sen yoksun diye her$ey eksik.. Tam seni unuttum derken, gene bir yerlerden çıkıveriyorsun..Bazen sabah yüzüme gülen güne$im.. Bazen aynaya bakan yüzüm, bazende gece odam da gölgem oluveriyorsun.. Tam elimi uzatıyorum, tam tutucam yokoluveriyosun.. Ve ben gene yarım kalıyorum.. Yarım kalan yeminlerimiz gibi yarım kalıyor kalbim.. Yarım kalan $arkılarımız gibi yarım kalıyor sesim.. Yarım kalan canım gibi yarım kalıyor ya$**.. Demek ki hala unutmamışım seni.. Seni öyle unutmalıyım ki, sesini hiç duymamı$ gibi.. Seni öyle unutmalıyım ki, ya$anmamı$ bir hikaye gibi.. Seni öyle unutmalıyım ki, sanki seni hiç tanımamı$ gibi.. Seni öyle unutmalıyım ki, her bir zerreni hatırlamayacak kadar.. Seni öyle unutmalıyım ki, unuttum kelimesini bile söylemeyecek kadar.. Seni öyle unutmalıyım ki, adını duyduğumda irkilip gözlerimin dolmasından kurtulmalıyım.. | |
|
| | #554 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn ,Uykusuzluğum V Hava kararmış bana ne Benim yüreğim aydınlık Sevgin düşmüş içime bir kere Seninle gündüzü yaşıyorum Koyu karanlık gecede bile. Sami Bağcı | |
|
| | #555 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynnseninleyim Ben ilk seni sevdim Ve biliyorum ki hep de seni seveceğim Senini yüreğini,sözlerini ve gözlernini Ömrüm boyunca yanımda götüreceğim Bir kalbim var senin için İçinde hep sen varsın Yaşamadığım bugüne kadar olan tek aşkımsın Tutsak mıyım yoksa deli mi? Veya da gözlerinin esiri mi? Fırtınalar var şimdi bu bedende Yüreğim çoktan kıyıya vurdu hasretine nöbette Seni bekliyorum şimdi bu sahilde Bu ıssız şehirde hayalinle Gelmesende farketmez cantanem KALBİM ZATEN HEP SENİNİLE...... | |
|
| | #556 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Yağdıkça Yerle yeksan, ıslak saçlı, kem gözlü, Kavim göçlerinden bu yana ağlayan Ve durmadan Cep kanyağı yakıcılığında ezgiler Çalan, çaldıran, yakalatan Adı bende gizli bir kadındı İstanbul Şehre bir yağmur yağdı Ben ağladım Sevilirken ayrılmak mı kaldı Bizanstan Yalan dolan yoktu gözlerde sadece ses Verilen sözler birdi edilen yeminler sıfır Eşyalar alındı fotoğraflar söküldü yerlerinden Bir aşkın izlerini yok edecek yeni bir aşk sipariş edildi yeniden Yılmaz ERDOĞAN | |
|
| | #557 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn **Kalamadın gidene kadar bile.. olmak istediğim yer değildi yanın durmak istedim içinde, yüzünde....... olmak istedim çocukluğun gibi sakin bir yerde.. elimi çektiğimde bile tut isterdim özlemek sığ, acı mahrem.. yalvarmak isterdim beni kıyılarında bırakma diye bir hoşçakal kadar durdum yanında içinde bir öfke kadar bile yoktu bana yerin... üstüme toprak örter gibi susma durma ulaşamadığım neresi varsa.. gidişin için bir acı matem.. uzanamadım tek bir gözyaşına bile sen bana gitmek için gelmiştin... kalamadın gidene kadar bile.. Melike Kaplan | |
|
| | #558 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NoranynnAŞKIN DİLİ Aşkın dili olsaydı Söylerdi ne çok sevdiğini Gözlerimin dili olsaydı Söylerdi ne çok görmek istadiğini Sayende sevmek haram oldu Umut ışıklarım söndü Sevmek artık sözlerde kaldı Güzel anlar birer mazi oldu Sevmenin ne olduğunu bilmezsin Bilmek içim sende sevmeliydin Sevmek için ölmeliydin İşte odur,odur sevmek. (aşkın dili olsaydı benı sana anlatırdı) | |
|
| | #559 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Ben Seni....... Ben seni Bana benzediğin için sevmiştim Bedenimi saran tenim de Ağlayan gözlerim de Terleyen avuçlarım da Seni Kalp seslerim olarak saklamıştım Ben seni Yıldızların geceleri Güneşin Gündüzleri sevdiği gibi sevmiştim Bitmez tükenmez Sevgi iksiriydi, gönlümde esen Yıllanmış acılarıma Kanımda sen olarak, renk veren Ben seni Ben de ben gibi Bana benzediğin için sevmiştim Sabır taşı yosunlarına büründüm Bir yanım ağrısa Hislerimle kestim Gözlerimi kapattım Sevgi tünelinden geçtim Ben seni Ben de benimsin diye sevdim Güneş tutulsa Yıldızlar kaybolsa Duygularım ben de ben diye yansa,kavrulsa Sevgi adına Tüm benliğim, kendim de kaybolsa Ben seni Bana benzediğin için sevmiştim Atıl Kesmen | |
|
| | #560 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Senden ne bir resim ne bir hatira, Yoklugunda hayalinde yetmiyor bana. Seni senle yasamak varken yalan askim, Seni sensiz yasamak gücüme gidiyor anlasana. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Benden öyle uzaklardasin, Sende benim gibi kiymet bilmez kollardasin, Doya doya kavusmalarin tadina bile varmadan, Söyle bu yürek ayriligina nasil dayansin &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Seni sevmek en büyük günah olsada, Cehenemde rabbim hesap sorsada, Askmin cezasi mahserde yanmaksa, Yolunu beklemekle ömrüm son bulsada, Seni yinede severim,bir degil bin ömür boyu Seni yine beklerim. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Hem bana hem kendine aci cektiriyorsun, Beni deli gibi sevsende gelemem diyorsun, Unutursun ask bu gecer, Gün gelir kalbin baskasini sever diyorsun. Unutmak öyle kolay degil bunu sende biliyorsun | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Noranynn Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| NoRanynn | GÜLGECELER | Üyeler Hakkında | 6 | 19-03-2009 13:28 |
| NoRanynn | SatanpisT | Duygu Yüklü Flash'lar | 2 | 06-11-2007 18:02 |