| | #591 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn
Beklemiyorum artik seni.. Biliyorum artik, gelmeyeceksin; yine umut ciceklerim solacak, yine aglayacagim, yine hickiriklar arasinda bogulacagim.. Ama sen gelmeyeceksin. Ben hep burada kalacagim... Yasamayi deniyorum sensiz..... Pismanliklar icinde. Bogazimdaki dügümlenmis hatiralarin anisiyla, seni icimde bitirircesine resimlerimizi kestim tek tek, mektuplarimizi yaktim kül olana dek... Yasamayi deniyorum sensiz... Unutmanin zor oldugunu bile bile... Beni sevmediginin farkinda, bir ömür gecirdiginin gerekcesiyle... Yüregimdeki, icimdeki isyani susturmaya calisarak... Yasamayi deniyorum sensiz... Karanlik yollarda tek basima gezerek. Sabaha dek zamanla yarisip, günesi sahit tutuyorum tövbelerime. Biten her sey için yeniden baslatiyorum icimdeki mücadeleyi... Yasamayi deniyorum sensiz... Bir masal misali siliyorum seni düsüncelerimden... Hayalin gölgem gibi pesimdeyken, ben geceleri yasakladim kendime. Zaman gün isiklariyla baslayip bitiyor benim icin... Yasamayi deniyorum sensiz... Rüzgara saldim maziyi, alevlere verdim yüregimi.. Tipki ömrümü yoluna verdigim gibi... Ama bu sefer baska bir amac icin: sensizlik icin yapiyorum bunu... Yasamayi deniyorum sensiz... Sahile carpan dalgalarin, bizim müzigimizi kulagima fisildamasina izin vermiyorum. Artik mehtapli gecelerde yakamozlari gözlemiyorum. Hicbir vapura binmiyorum; kendime engel olamayip sana gelirim diye... Yasamayi deniyorum sensiz... O cok sevdigim aynaya bakmiyorum artik. Kendimi, gözlerimde gözlerini, yanagimda buseni, saclarimda ellerini görmekten korktugum icin. Dayanamayacagim yeni bir firtinaya kapilmamak icin... Yasamayi deniyorum sensiz... Aklimdan her gecisinde yüregimin burkulmasina katlanarak, ismin her anildiginda duymamazliktan gelerek... Sanki seninle hic olmamisim gibi devam ediyorum... Yasamayi deniyorum sensiz... Siirlerime düsman oldum, yazmiyorum artik. Bütün hislerimi, hayallerimi, düslerimi bir cöl yalnizligina mahkum ettim. Susuz birak onlari. Belki biraz akillanirim... Yasamayi deniyorum sensiz... Yüregimdeki acilarla, aldigim yaralarla, dayanmaya zamansiz gidisinle; alismaya çalisiyorum bu hayatta. Belki caresiz, belki acizim ama basim bir KARDELEN gibi dik ve ayakta olarak... | |
|
| | #592 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn son vapur - muhammer ertem karakaya Hadi git son vapur kalkmadan Gözlerim gözlerine dalmadan Sevgin yüreğimi sarmadan Hadi git,ardına döüp bakmadan Git belki gölün uslanır Git yağmurda durma öyle,yüreğin ıslanmasın Git ama;gölüne hasret dolmasın Üzülme,yüzün hep gülsün Biliyorum gidişin zor ama;gerçek Bu ayrılıktaki ateş,beni eritecek Senin gidişin hayatım da yeni bir sayfa açacak Hadi git,yoksa son vapur kaçacak Şimdi çiçeklere bakıyorum sensiz Şimdi çiçekler kokusuz Yine üşüyorum,rüzgar acımasız İnan sensizlikte heşey anlamsız Güneşin sıcağında öğrendim sevmeyi Demekki sevgide anlamlıymış,ayrılık isteği Sevmekte ayrılık demekmiş Ayrılıkla sevgi eşleşmiş | |
|
| | #593 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NoranynnÖlümdür Belki Sonum Ya da Gülüm! Bir cümlenin "tıp" dediği yer, O cümlenin bittiği yerdir Soluğun tutulması gibi; Ölümdür belki sonu / ya da gülüm... Gidişlerin satır arası Artık buna son ver. Beni al kollarına, Ya da Bana bir "son" ver. Bu kez farklı olsun; ‘Başladığım’ da olmasın. Sende tükensin soluğum, Ya da sonsuzluğum başlasın. Orhan TURAN | |
|
| | #594 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn | |
|
| | #595 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Seviyorum seni delicesine Hep sen varsin dü$üncelerimde....geceleri rüyalarimda, gündüzleri hayallerimde sadece sen varsin.. sagimda, solumda, aynadaki yansimamda, nereye baksam hep sen varsin... Artik ben “ben” degilim, anladimki ben “sen” olmu$um.. Yanimda olamasanda, sana dokunamasamda, hep icimdesin..nereye gidersem gideyim seni icimde ta$iyorum! Hissettigim duygularin esiri aklim, sadece delicesine ya$amak var seni seninle.. Elimdeki resminin her karesini ezberledim artik…kac kivrim, kac cizgi varsa yüzünde hepsi begnimin tam ortasinda. Her gecen saniyede sana kavu$acagim güne biraz daha yakla$iyorum.. kokunu icime cekecegim, sicakligini hissedecegim, sana dokunacagim o an! Zaman gectikce sabirsizlaniyorum..icimdeki sevgi öyle bir co$kuyla sana akiyorki ben bile kontrol edemiyorum kalp carpintilarimi.. Tanrinin bana verdigi mucizeyi $imdi yanimda istiyorum... Hayatimdaki en güzel varligi, “seni” istiyorum! Seviyorum seni delicesine, ugrunda ölürcesine… Herzamankinden daha cok seviyorum seni.. Artik bu sevgi o kadar büyükki icime sigmiyor... Özlüyorum seni, mesafelere isyan edercesine akiyor gözya$larim.. Hic kimsenin kimseyi özlemedigi kadar özlüyorum seni! Sana kavu$acagim ani bekliyorum..zamanin cabuk gecmesi icin uyumak istiyorum, fakat icimdeki heyecan buna engel oluyor..sana kavu$acagim anin heyecani öyle bir co$kuyla sariyorki bedenimi artik kontrolü kaybediyorum... “Yagmur, denize dü$tügünde deniz, ye$ile dü$tügünde ye$il, topraga dü$tügünde toprak kokar... Yagmur, Sacina dü$tügünde sevgi, eline dü$tügünde özlem, gögsüne dü$tügünde a$k kokar..” Ben yagmuru gögsüme dü$ürdüm, $imdide beni hayata baglayan yagmur damlama ”sana” kavu$acagim ani bekliyorum! | |
|
| | #596 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn ÇAPRAZ Biliyorum dedim, baktım, baktınız Zaman hiç geçmez mi Sordum, sorguladınız Camlara yapışmış çiçek ölüleri Yüzleriniz Sokaklar boydanboya Adresimi sildiniz Beklemek böyle bir şey Islıkla bir korkuyu geri çevirmek Ucu keskin bıçakla Bir bulutu kesmek Duman gibiydi, kadın gibiydi bulut Gölün üstüne dağıldı Yarasında koyu bir gece Ağdı suya Üstüne fotoğraflar çektiniz Unutulmus kadınlarin dalgın ve agırdır Anıları Sevmeyi bilseydiniz Define avcısıydım Bundan önceleri Haritasız dedektörsüz Pusulam yosun tutmus Ağaç gövdesi.. Gizli dehlizlerden geçmek kolay Toprak kökleri Bir geyik çalımıyla biçmişim Kendim soymuşum gizlerini En büyük aşk orda gömülü Toprağı elemişim Bedelini ödeyemezsiniz Üste bir ömür sürdüm Ödüllü bir yalnızlık benimkisi Var varanın Git gidenin Bir rüyayi getirenin Nereye kadardır becerisi Aralıktan rüzgar giriyor Ya tam açın Ya kapatın artık pencerenizi Özel Arabul | |
|
| | #597 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn ASIK OLMADAN BIR DÜSÜN Evinin seni içine sigdiramayacak kadar dar oldugunu fark edeceksin... Sokaga firlayacaksin... Sokaklar da dar gelecek... Tipki vücudunun yüregine dar geldigi gibi... Ne denizin mavisi açacak içini, ne piril piril gökyüzü... Kendini tasiyamayacak kadar çok büyüyecek, bir yandan da kaybolacak kadar küçüleceksin... Birileri sana bir seyler anlatacak durmadan... "Önemli olan saglik." "Yasamak güzel." "Bos ver, her sey unutulur." Sen hiçbirini duymayacaksin... Göz yaslarindan etrafi göremez hale geleceksin... Ondan ölmesini isteyecek kadar nefret edecek, az sonra kollarinda ölmek isteyecek kadar çok seveceksin... Hep ondan bahsetmek isteyeceksin... "Ölüme çare bulundu" ya da "Yarin kiyamet kopacakmis" deseler basini kaldirip Ne dedin?" diye sormayacaksin... Yalniz kalmak isteyeceksin.. Hem de kalabaliklarin arasinda kaybolmak... Ikisi de yetmeyecek... Geçmişi düşüneceksin... Neredeyse dakika dakika... Ama kötüleri atlayarak... Onunla geçtigin yerlerden geçmek isteyeceksin... Gittigin yerlere gitmek... Bu sana hiç iyi gelmeyecek...Ama bile bile yapacaksin... Biri sana içindeki aciyi söküp atabilecegini söylese,kaçacaksin... Aslinda kurtulmak istedigin halde, o aciyi yasamak için direneceksin... Hayatinin geri kalanini onu düsünerek geçirmek isteyeceksin.... Aksini iddia edenlerden nefret edeceksin... Herkesi ona benzetip... Kimseyi onun yerine koyamayacaksin... Hiçbir sey oyalamayacak seni...Ilaçlara siginacaksin... Birkaç saat kafani bulandiran ama asla onu unutturmayan. Sadece bir müddet buzlu camin arkasindan seyrettiren... Bütün sarkilar sizin için yazilmis gibi gelecek... Bogazin dügümlenecek, dinleyemeyeceksin... Uyumak zor, uyanmak kolay olacak... Sabahi iple çekeceksin... Bazen de "Hiç günes dogmasa" diyeceksin... Ne geceler rahatlatacak seni ne gündüzler... Ölmeyi isteyip, ölemeyeceksin... YAZARI BILINMIYOR | |
|
| | #598 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Iki yürek varki ayri bedenlerde ve ayri dünyalarda birbirleri icin yanip tutusan Icinde bulunduklari bedene can verdikce nerde olursa olsun koparildigi diger yarisinin ismini sayiklayan Yüzü gülse bile cevresine karsi cok derinlerde hasretlerin en acisini yasayan Bu yüce askini insanlara belli etmeyi zamanla ayip ve yasak sayan Yalniz kaldiginda ise kendince hayaller kurup avunmaya calisan Yerine kimseleri layik göremeyip onun yerine karanliklari sarip koklayan Sevgisini büyütüp kücücük dünyasinda ona hergün yeniden asik olmayi basaran Onun yaninda bütünlesip, tek dermaninin onda oldugunu anlayan Allah´ima kendi icin degilde onun mutlu olmasi icin yalvaran Bu sevdasindan yasama gücünü bulan Seven bu iki yürek olacaktir daima büyük asklarini en güzel sekilde yasayip ve bunu hayatlari boyunca herkeslerden saklayan Melahat GÖZ | | |
|
| | #599 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NoranynnBenim şarkılarım sensin senindir Yüreğimden kopup gelen şiirim Unutamıyorum geçse de yıllar Damarımda kanım canımsın benim Yine tut ellerimden sevgilerle Sarsın seni içli sımsıcak sevgim Unutamıyorum yıllar geçse de Damarımda kanım canımsın benim ... ![]() | |
|
| | #600 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Hayatbaz.. ../Yıldızsız geceler örtülüyor gözuçlarıma Derinlerim çamurdan derya Kendime batıyorum! .. I Kalabalık ağzımda boğuluyor sözcükler Saçlarımı okşuyor meltem esintisiyle annem Annemin adı Düş.. II Fire veriyorum bayram önlerinde Gölgeler emiyor düşlerimi Sendeleyen yağmurum şimdi Sevinçli fırtınalar gibi gürlüyor Omuzkuşum asi babam Babamın adı.. Gerçek III Seyrinde soru işaretlerinin Anıları batırarak ruhuma Adımlıyorum alacakaranlığı Gündoğumlarında aç insanların Hüznü kucaklıyor merhabamı Avuçlarımda uzaklar Merhaba.. IV Yalana karışmış sokağın ortasında Yama tutmayan hayatı giydim Melek sırtı yaşıyorum Yüreğime değen acı dillerin Bereketiyle besleniyor şiirim Benim adım Hayatbaz.. Nisan Serap Muratoğlu | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Noranynn Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| NoRanynn | GÜLGECELER | Üyeler Hakkında | 6 | 19-03-2009 13:28 |
| NoRanynn | SatanpisT | Duygu Yüklü Flash'lar | 2 | 06-11-2007 18:02 |