| | #611 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn![]() AĞLIYORUM... sen geliyorsun aklıma ağlıyorum... hüzünlendiğin geliyor ağlıyorum... muhtaçlığın geliyor ağlıyorum... çaresizliğin geliyor ağlıyorum... ağlayışın geliyor ağlıyorum... canının yandığı geliyor ağlıyorum... sana haksızlık ettikleri geliyor ağlıyorum... aklına gelirim ağlarsın diye ağlıyorum... yorarlar seni diye ağlıyorum... isteyipte alamadıkların vardır diye ağlıyorum... sesin geliyor aklıma ağlıyorum... dokunuşın geliyor ağlıyorum... öpüşün geliyor ağlıyorum... gözlerin geliyor ağlıyorum... günah işlersin diye ağlıyorum... beddua okurlarsa sana diye ağlıyorum... gülüşün geliyor aklıma ağlıyorum... sevişin geliyor ağlıyorum... telefonlar çalıyor ağlıyorum... bebeğim diyorlar bana ağlıyorum... seni bulmaya çalışırken ağlıyorum... pencereden her bakışımda ağlıyorum... izlediğim filmlerde ağlıyorum... dinlediğim müzikte ağlıyorum... okuduğum kitapta ağlıyorum... sensizliğe ağlıyorum... bensizliğe ağlıyorum... sessizliğe ağlıyorum... hayallerime ağlıyorum... yokoluşuma ağlıyorum... ve sonra bütün bunlara ağladığım geliyor aklıma, ben yine ağlıyorum | |
|
| | #612 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NoranynnSesin Onca zaman sonra Tek birşey istedim Sadece sesini duymaktı derdim Nerde,kiminle olduğun umurumda değildi Sesin tek isteğiydi kalbimin. | |
|
| | #613 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Gözlerini martılara anlattım.Gülüşlerini ise bahardaki güllere..Sevginle ömrüme ömürler kattım..Acılarımda çıbanlaşan yaralarımı kanattım..Ve sevdana delicesine kanatlandım..Bak hadi ceplerime göreceksin ki ceplerimde mutluluklarım var sana verilmek için ..Ve avuçlarımı aç, sana gökteki en güzel yıldızları var senin gözlerinde yeniden parlaması için...Hayat eğer senin gözlerindeki mutluluklar ise ben sana söz veriyorum ; Yaşayacağım.. Katmerleşmiş acılarım olsak da ellerindeki sıcaklıkla üşüyen yüreğimi ısıtacağım...Gözlerim bir an sensiz karanlıklarda ürperirse dışarıya senin gözlerinle bakacağım...Sen ağlama diye ben senin yerine yağmurlara karışıp ağlayacağım.... | |
|
| | #614 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NoranynnSensizlik Nasıl olmaya başladı bende biliyormusun ? Uçsuz buçaksız bir ummanda durmadan , bıkmadan kulaç atıyormuşum gibi.... kaçıcı gündü bu gün seni görmeden geçirdiğim. Sesini duymadan geçirdiğim kaçıncı gün ? Kayıp bir kıtaya doğru yüzüyorum her geçen gün biraz daha kaybolana ilerliyorum diye hissediyorum... Ulaşırım , yetişirim batmadan kaybolmadan ümidi beni dirençli kılan. İçinde bulunduğum denizin rengi değişiyor kimi zaman Akıntısı güçleniyor , dalgaları hırçınlaşıyor... 40 yıllık denizci değilim ne yaparım..! bilemiyorum bakarsın çok aciz , bakarsın çok çaresiz kalırım... Ürperiyorum birden irkiliyorum korkuyorum ilk defa korkusuzluğumdan korkuyorum. Yem olmak istemiyorum köpek balıklarına içimdeki kuruntulara... Bir yardım eli bekliyorum... Bu kimsesizliğin çaresizliğin tam ortasında. | |
|
| | #615 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Aşk bu dünyanın ölçüleriyle açıklanamaz sevgili. O ilkel bir acıdır, yaban bir ağrıdır. Gelir ve içimizdeki o çok eski bir şeye dokunur. Sonra bir perde açılır ve yolculuk başlar. Bu yolculukta artık para, tarifeler, beklentiler, randevular, taksitler, iş, anneler ve korkular yoktur. Aşkın kendi gerçekliği vardır sevgili. İnsan bir başka ışığa teslim olur... Aşkta yarın yoktur sevgili. Zaman ileri doğru değil, içeri, yüreklere, derinlere doğru işlemeye başlar, bilgeleşir. Hiç bilmediği sezgileriyle buluşur. Yükü çok ağırdır, kendiyle buluşmuştur. Hem dışındadır dünyanın, hem de ortasında. Hindistan'da Ganj Nehri'nin kıyısında yakılan yoksul adamın hissettikleri de onunladır, yitirdikleri de... Newyork'ta, bir sokakta, o kartondan kulübesinde yaşayan kadının çıplak yalnızlığı da. Her şey onunladır, ona emanettir sanki, ama o, çıldırtıcı bir yalnızlık içindedir yine de... Aşkın kültürlü olmakla, bilgili olmakla da ilgisi yoktur sevgili, kanımıza karışan ilkel acı, o yaban ağrıyla hiçbir kitabın yazmadığı | |
|
| | #616 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Savrulan Külleri Ömrümüzün Bir kızın kocaman gözlerinde gördüm bulutların dağlara sessizce çöküşünü Çocuksu susuşları gördüm, kırılan sevinci Ve kalbimi puslu yamaçlardaki pusulara saldım çobanlar çoktan inmişlerdi ovaya bense yapayalnız bir ağaçtım doruklarda Harelenen sularda bir yanık kokusu ve uzun boyunlu bir kızın gülümseyişi Işık zamana bağlı zamansa onun kocaman gözleridir artık Anladım tarih de yazılmaz bir aşkın sayfalarına düşmüyorsa gün Yalnızdım, yapraklarım dökülmüştü bir bir deryalara savrulup çöllere düşmüştü Bir duman tütüyor yine hangi kent yandı hangi sokakta vuruldu sevgilim Bir demet menekşe bir avuç toprak burkulan bir yürek miyim hep Sesimde bir yanma bir kekrelik uzayıp giden bir çöl yalnızlığı Gazeteleri okumuyorum başım dönüyor sulanmamış çiçekler gibi kuruyor her şey her şey bir yolculuğun hüznünü taşıyor gidip de gelmemek üzere bütün yüzler Puslu yamaçlarda bir çakal gölgesi bir dağ suskunluğu yürüyor kentlere yenilen biz miyiz yoksa aşklar mı bir kızın kocaman gözlerinde görüyorum savrulan küllerini ömrümüzün Bu kenti ayrılıklar yıkacak birgün biliyorum Ölümden şikâyeti yok ölüp gidenlerin ama bir kızın kocaman gözlerinde yangınlar çıkıyor Acılar dehşetli kinlendiriyor beni Kabarıp duruyor içimde, kabarıp duran bir okyanus yurdumu arıyorum batık bir tekne değilim yurdumu arıyorum kızgın küller ortasında Ahmet Telli | |
|
| | #617 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Sensizlik Ne zaman düşlesem gözlerini Sana akar sevgimdeki nehir Çözülür tutsak arzular Kirpiklerine yüreğimi asarım Gecede yıldızlar sönümlenir Açılır kilitleri ıssız duyguların Biter ayrılıkların yası Güllerin gülüşüyle bozulur sessizlik Başlar yeniden sevgide Buluşmanın gizemli fırtınası Çekilir azgın sular Ağır kanatlarıyla yaklaşır sensizlik Ahmet İnce | |
|
| | #618 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn NE SENİNLE, NE SENSİZ Bak gülüm, söylemiştim sana Ne seninle, ne sensiz olmuyor işte Duymadan gözlerimden anlasana Sevginin ateşi sönmüyor işte Yanımda olsan yakıyor tenin Uzağa gitsem, dinmiyor hasretin Her an kulağımda, gitmiyor sesin Anlatmaya dilim varmıyor işte Kimi zaman alevlenir küçük yüreğim Bazen de tutup nehirleri serperim Bu kararsızlık da, bu umut da benim Gözlerim başkasını görmüyor işte Sende başlayanlar, sende bitecek Ruhum hep seninle, bedenim ölecek Bu coşku sonsuzlukta sürüp gidecek Senin sevgin olmadan ölünmüyor işte. İrem ÖZYURT | |
|
| | #619 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Ellerimin içine, koydum söyle basimi..Tutamadim, koyverdim, gözlerimden yasimi Daha ne kadar sürer, yoklugunla dostlugum?..Kendimi unutturdun, adim sabir tasi mi? Veremedigim yüksük, son sayfada duruyor..Sanki o da kederli, sâhibini soruyor Hiçkiriklarim artip, yigiliyorum yere..Tasan gözpinarlarim, zannetme ki kuruyor!....Kanepeye yaslanip, hüngür-hüngür agladim Erkekler aglamazmis, seller gibi çagladim Verem olurcasina, cigerimi dagladim..Yoklugunda varligin, zâten tek avundugu..Bir gün dönersin diye, yine ümid bagladim... | |
|
| | #620 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn ''Sus" dedin sustum ... Oysa Dilimin ucunda öyle çok kelime vardı ki .... Yuttum .... Kendi cümlelerimde boğdun , Ne yapsanda bendeki "sen" 'i kirletemezsin "Sen" 'i öyle bir derine sakladım ki Sen bile ulaşamassın ...... Bırak ! Dokunma ! İçimdeki mabedin öylece kalsın... "Bırak" Diyorum! Daha fazla uğraşma "Sen" 'i benden alamassın Canımı yaksın, ruhumu kanatsın, bırak "sen" 'i, bende kalsın İçimdeki "sen"'i sen bile yıkamassın... Bırak ! Dokunma ! Dokundukça derine batarsın, Hançerlerini sapla en derine, Ne farkeder, GİTTİN Bundan fazla acıtamazsın... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Noranynn Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| NoRanynn | GÜLGECELER | Üyeler Hakkında | 6 | 19-03-2009 13:28 |
| NoRanynn | SatanpisT | Duygu Yüklü Flash'lar | 2 | 06-11-2007 18:02 |