| | #621 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn FazLa sevdim seni. FazLa sakındım seni gözümden.. FazLa özLedim,fazLa bekledim FazLa dinledim seni. FazLa anlattım sana.. DerinLiğim fazLa geldi sana. FazLa korktu gözün.. Sense en koLayını seçtin;görmemezLikten geLdin. Çırpınırken sana, Sense yaraLadın beni her adımda. BiLiyordun cünkü heryerimi,herşeyimi.. Bu acı fazla bedenime,ruhuma,kaLbime.. Yüreğim fazLa yaraLandı,kırıLdı.. ELinden geLenin en fazLasını yapsan da artık eskisi gibi oLamaz ki.. Zaten sende fazLasını yapmazsın ki.. İşte bende hayatımdaki tüm fazLaLıkLarı temizliyorum. ÖnceLikLe en fazLa yeri oLan "seni" gönderiyorum hayatımdan. Özgürsün artIk,fazLaLıkLar ağır geLmeyecek sana.. Bense temizLendikten sonRa, FazLaLıkLarı cıkarınca hayatımdan, Ruhum eksilmiş,kaybolmuş ama ben ÇoğaLmIş oLacağım bu hayata.. Doğru ya haklısın ben fazLa geldim sana.. işte bu yüzden fazlasıyLa bencillik yapıyorum ve terk ediyorum bu hayatı.. Öylece gidiyorum Fazlasıyla yalnız Fazlasıyla yorgun Fazlasıyla kırgın Fazlasıyla bıkkın Ve fazLasıyla dönüşü olmayan imkansız diyarlara gidiyorum... Gerçi bu elveda da fazla sana ya Neyse.. ELveda.. | |
|
| | #622 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Beklemek mi gitmek mi oldu adın, hiç bilmedim. Gittiğim zamanların bekleyeniydi yerin, geldiğim zamanların gideni. Kocaman uğultuların gözü yaşlı sessizliğiydi sende durmak, sana bakmak, ve belki her gelişte senden gitmek. Deniz gözlü bir kız olurdu sende kent ve sen kente her düşüşünde, ben sana her dönüşümde isli hatıraları çalardı şarkılar; sen susar, ben susar biz ağlardık… Katran karası acıların su üstüne düşmüş siluetiydi tenin ve sana yaslanmış bir hayatın ezim ezim ezilmesi olurdu kayganlığında gezinmek. Bir valiz dolusu kimsesizliği sırtlanmaktı sana gelmek; kente bırakılan yalnızlıkları umuruna bile almadan… Yalnızlık basamak olurdu kimsesizliğime ve sen kimsesizliğim olurdun. Gelmek alacanın beyaza döndüğü bir gülümseyiş, gitmek akşam kızıllığı kaplı bir ağlamaktı senin yüzünde ve sana her bakışta basamak basamak tırmanırdı gözyaşlarım yerçekimine inat gözlerimden gözlerine. Sen belli belirsiz bir yeşile dalardın, ben içinin duman kokan pencerelerinden bitip tükenmek bilmeyen bir maviliğe… Sana bakmak denize bakmaktı ve gözlerimin sana her değişinde su yeşile çalar, zaman durur, an yosun kokardı. Sesine de sessizliğine de yoldaş ederdin kıyına gelmiş çığlıkları. İnleyen her vapur düdüğü, yalnızlığına tecavüzdü. Sen kalabalıklaşır, ben yalnızlaşırdım. Bazen bir kaçıştın sen. İçinin duvarlarına suçumu haykırdığım. Kaçandım.. Tanıktın.. İs rengi sesin ihbar ederdi beni, kimseler duymazdı… ………… Ve ne zaman sana baksam gözlerimden avuçlarıma kusuyorum geçmiş diye içime kilitlediklerimi. Siyah beyaz hayaletler dans ediyor hayat ayamda. Müzik kırgın, gitar ağlamaklı… Nasıl bir senfoniydi yaşamak seni aşkın kimsesizliğinde. Can çekişen ruhlardan yapılma uğultuların ortasında kulağa fısıldanmış sevişmelerdi terimize bulaşan. Her dokunuşun içinde bin ah gizliydi dilimizden sakındığımız. Aynı söylemlerle açmışken kapılarımızı, ayrılığın pimi şimdi neden gözlerimde. Patlasa, tüm renkler dönecek ya kızıla. Oysa en çok yeşil yakışırdı hem sana, belki biraz da bana… Bir şarkının dizelerinden asıyorum kendimi boşluğa. Ellerin yok. Sesin gömülmüş içine. Bağır şimdi. Bağır çağır… Sustur çığlıklarımı sana. Yan,yak.Bırakma öyle;öleyim gitmelerin ertesinde. Bil sözlerin düştüğünden beri içime, an’ ın gerçekliğinde Hak’ tı her şey. Kelimelere asılı heceler tersine döndü, gizlendi isimler. alıntı | |
|
| | #623 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NoranynnHayatla Ölüm Arasında Koşuyorum hayat ile ölüm arasında biteviye Bir ölüyor bir diriliyor Bir gidiyor bir geliyorum Var ile yok arası bir med-cezir Sonunda her fani gibi Bir ömür Bir ölüm Ayrılan zaman dilimin sonunda Gelecek var mı bilmeden bilemeden Yaşam ile ölüm arası gelgitler Mezar taşlarında Bir safa Bir Merve Bir silüet silik soluk Hacer silüeti Telaşlar koşuşturmalar arasında Günde beş noktada göklerle irtibatlanan Dikey boyutlara taşınan Yitirilen ruhların çağrılması Göğsümün üzerinde birleştirdiğim Ellerimde hayatın önemsizleşmesi Sonsuzluğa uzanan köprü Toprakla buluştuğunda alnım Her daim beni beklediğini duyumsadığım Toprak ananın sevincini duyarım Dudaklarımda dinmez nağmeler Sonsuzluğa inat Bir ömrün bitişi Bir ateşle imtihan Payına düşen dur sadece dur Metanetle dur İstenen beklenen Hakikata ulaşmak Gerçekleri kavramak Koşuyorum hayat ile ölüm arasında biteviye Necmiye Sarpkaya | |
|
| | #624 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn İstediğin oluyor en sonunda gönlümden,hatıralarımdan,tüm benliğimden siliyorum seni bundan böyle yok olacaksın hayatımdan 3'e kadar sayacağım ve sen yok olacaksın nasıl bir anda girdiysen hayatıma aynı o hızla çıkıp gideceksin hayatımdan çıkıp gideceksin değil mi? bana verdiğin acıları, döktüğüm onca gözyaşlarımı, uykusuz gecelerin hesabını tutmadan toplayıp attım denizin en derin yerine senden kurtulabilmek için. şuan; sanki seninle hiç tanışmamışım gibi, ve hiç tutkunu olmamışım gibi gözlerinin, hiçbirşey yaşanmamış gibi, anılar biriktirmemiş gibi davranmaya çalışıyorum. seni unutabilmek için, resimlerimizi yakmakla başladım gözümden süzülen yaşlar ne kadar söndürse de inatla yakıyorum kül olmasını izliyorum. her ne kadar acı verse de dayanmaya çalışıyorum. bana seni hatırlatacak ne varsa evde toplayıp dağıtıyorum tanımadığım kişilere evet.. silmek seni zor hafızalarımdan ama ben zoru başaracağım ve seni unutacağım. senin ismin geçtiğinde bile üzülmemem için, kendimi toparlayabilmem için, yaralarımı sarabilmem, yeni bir hayata başlayabilmem için, en önemlisi.. bunu sen istediğin için, bitiriyorum seni bende ne kadar yer kapladıysan boşaltıyorum hepsini. | |
|
| | #625 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn![]() SUS YÜREĞİM SUS! gözyaslarım süzülüp dökülmesin üzerine... gökyüzü benimle aglarken ismini yüregine kazısanda sevdigini anlatacak gücün varmı?.. dudaklarım ismini söylesede, kollarım hayalini sarsada icimi acıtmaktan baska yaptıgın varmı?.. umutlardır insanın sarılacagı,gözlerin bakıslarıdır sevdigini anlatan... sözlerdir aciz kalıp sevgiyi anlatamayan.. yanlıs anlama yüregim aglamak istemiyorum.. icimi acıtmaktan,gözlerimi aglatmaktan baska yaptıgın varmı?.. her sarkıda hüzünlenip kahrolmaktan,bizim sarkımızda kahırlar dolusu aglamaktan... hayalleri ,kanayan yaralarına sarmaktan baska yaptıgın varmı?.. yıldızlara benzetip ellerimi uzatıp tutamamaktan, gökkusagını saclarına tac yapamamaktan, rüzgarların kanatlarına sevdamı yazmaktan, dudaklarımdaki buseleri kırılıp yerlere dökmekten baska yaptıgın varmı ? sus be yüregim sus!! köz yapma yaralarımı, yaralarıma saracak sevdammı var.. gözyaslarıma dokunacak ellermi var.. yoksa sana sunulacak bir dilim ask mı var.. ne olur sus yüregim !!! deli rüzgar olup esme, esipte canımı acıtma.. gözlerime kanları doldurma, kefen yapma bedenime herseyi... sus ne olur... sus ne olur!.. acıtma canımı bu kadar,dayanacak gücüm yok biliyorsun... senide cıkarıp canlı canlı gömerim yüregim ...ne olur sussss!!! alıntı | |
|
| | #626 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Seni, Seninle Paylaşamayacak Kadar Çok Seviyorum... Seni, seninle paylaşamayacak kadar çok seviyorum. Çabalama sakın anlamak için beni. Benim derdim bendeki benleri, bendeki senleri seninle paylaşmak değil ki...Seninle anlam kazanmadı sahip olduklarım. Ben zaten güneşin parlak bir tepsi gibi kapladığı göğe yabancı değildim ki! Ayın kızıydım ben senden önce de. Simden bir örtü gibi üstüme örter ayı, hıçkırıklarımla renklendirirdim dolunayı... Öpüşlerimi saklamadım hiç dudaklarına. İçimi kıpır kıpır yapan baharla taçlanan papatyaların sarı göbeklerinde de dolaştı dudaklarım, sahip olamadıklarının acısını inci tanelerine dönüştürüp yanaklarına bir kolye gibi dizen çocuğun acısını da tattı pembe yanım... İstediğim için vardın hayatımda. Sana uyanan sabahlar katmak istediğim için, düşlerimde soktum seni koynuma. Gülüşünün haylazlığını, gözyaşlarının tuzlu tadını tatmak istediğim için “aşk”a düştüm bu deli oyunun kucağında. Sokaklarda yürüyen, kendi geleceğine adımlar atan milyarlarca insandan ikisiydik yalnızca. Düşünsene olasılıkların sonsuzluğunu...Rastlantıysa, çarpışmalarımızı ben kattım adımlarımıza... İçimdeki melankolik kadını besledim yokluğunla...Bir kırmızı kadehin içinde boğuldum yalnızlığımla.Adaklar adamadım kavuşmaların uğruna.Çünkü sen kadar sensizliği de istedim ben aşkın tadına doyasıya varabilmek adına. Özlemek istedim seni, gecelerce uykusuz kalan bir kadının gözünü kapatıp rüyalara teslim olmasını istemesi gibi. Havai fişekler patlamalıydı gözlerimde seni yeniden gördüğümde...Kavuşmanın lezzetini sağlayan özlem değil miydi? Özlenmeyen bir yürekte aşk barınabilir mi? Bardaktan boşanırcasına yağan yağmurda elin elimde sarılmak istemedim yağmurlara. Yokluğunu yüklenip sırtıma, şeffaflığında hissedebilmek istedim seni umarsızca.Kolaydı ıslanmak sırılsıklam saçakların altında, zor olanı istedim; yağmurla değil, varlığının kattığı yoklukla yıkanmak...Başardım canözüm, az önce okşarken saçımın her bir telini bir sağanak, özleminle sırılsıklamdım sensizliği her bir hücremde anlayarak... Seni tüm bencilliğimle sevdim...Sevilme ihtiyacımın cevabıydın sen...Aşkın sendeki yansımalarıydı beni çeken. Yankılanan sesimdi, sesindeki. Ben sevmenin bana ait olan kısmını sevdim. Deniz dibinin büyüleyici evreninden çıkıp, vurgun yiyen yanını sevdim. Dingin doğanın içine kattığım fırtınayı sevdim...Belki seni değil, seni sevmeyi; belki seni değil, senin beni sevmeni sevdim... Bir senfoninin çok sesli ritminde, hayalini giyinip süslü bir elbise gibi üzerime, sonsuzluğa uzanan adımlarla dans etmekti istediğim. Sımsıkı sarıldığım bir beden yetmezdi ki bana. Kurallarla sınırlanmayan, dokunmakla doyulmayan bir eşti beklediğim...İşte tam bu yüzden sendin istediğim.. Uçurumların ürkütücü yüksekliklerinden uzanıp beni kurtaracak bir el istemedim. Zirvelerden diplere yuvarlanmanın tanımsız heyecanını tatmak istedim. Sakin limanlara, dingin havalarda demir atmak istemedim. Alabora olmak, deniz tuzuyla yıkanmaktı...Monoton bir huzuru değil, tutkulu bir kaosu seçtim.Bana göre değildir düz çizgiler bilirsin, sivri uçlu köşeleri severim... Bedenimin içinde sanki binlerce peri, efsunlu sihirlerle ihtirasımı besledi. Dokunmak istemedim hemen, artık benim için erkek kelimesinin anlamı haline gelmiş tenine. Beklemekti tutkunun dehşetini arttıran. İlk dokunduğunda delice istediğin kadına, içine yuvarlandığın zevk dehlizlerini anımsa...İçiçeydik, bütündük, tektik. İstediğim için karışmıştık birbirimize... Ayrılığın bir ahtapot gibi kollarını sardığı bir aşk istedim. Çünkü aşkı tüketecek kadar çok paylaşmak istemedim seninle...Paylaşıldıkça azalır tutku, paylaşıldıkça eskir aşk. İstemedim sıradanlığın gri ezikliğiyle renklenen bir sevdayı. Özeldi, özel kalmalıydı. Özlemeliydim hep seni, istemeliydin hep beni. Kavuşamamanın, yoklukların devasa gölgesi olmalıydı üzerimizde... Ben seni kavuşmak için değil, kavuşmayı özlemek için sevdim...Öyle bir imza attın ki sol yanıma, gizli gizli dolaşıyorsun bedenimin her yanında...Öyle bir yazıldım ki alnına, taşıyorsun gitsen de dünyanın öbür ucuna...Buydu istediğim hayatıma anlam katan adamım, ben sensiz, sen bensiz hep yarım kalacak bir yanımız... | |
|
| | #627 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NoranynnDosttan Mektup Yüce Rahman adıyla sana verdim selam Gel dostum oturalım edelim iki kelam Paylaşalım acımızı dinleyelim meram Can dostluk kolayına kazanılırmı Sızlayan yüreği dost gibi saran olmaz Her aradığında dost gibi can bulunmaz Yaralıyım yanmışım sesimi duyan olmaz Can dostluk kolayına kazanılırmı Derdim çok dostum beni dinlermisin Bir acı kahveni benden esirgermisin Dost kapını çalsam misafir edermisin Can dostluk kolayına kazanılırmı Yaren ile muhabbet hazzı bambaşkadır Sözleri bal gibi dili bülbül aşktadır Dostluk ne hısımlıkta nede yaştadır Can dostluk kolayına kazanılırmı Dostluk candan öte insana yoldaştır Yeri gelincede ciğer paren kardeştir Bazende can ahbap bazende bir eştir Can dostluk kolayına kazanılırmı Dost demek sevgilerin sevda çağıdır Dost demek gönüllerin yaren bağıdır Dost demek yüreklerin yüce dağıdır Can dostluk kolayına kazanılırmı Zeki Çimen | |
|
| | #628 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Yaza inat bir güz ayazı var yüreğimde...Gelişinde sıcacıktı hani,bir temmuz sabahı araladın yüreğimin kapısını .Gülüşün vardı güneşedasıyla içime doğan,bakışın vardı serin bir su gibi ferahlatan...Ve gidişin vardı canımı yakan,yüreğimi darmadağın eden.... Haykıramadım,gitme kal diyemedim...Sen bindin otobüse hani ben bakakaldım geride,son bakışını yakalamaya çalıştım ama sen çoktan dönmüştün bana sırtını... Sıcacık bir yaz sabahıydı bana gelişin.Ben sende kendimi temize çektim,tüm hırçın yanlarımı bir kenara bıraktım,o çocuk yüreğimi kocaman bir kız yaptım.Sana mucizem dedim sen beni duymadın.Neyi uğruma bıraktın ki ardında???Ben sana ''Can'' dedim sen yüreğini sımsıkı kapattın bana... Şimdi sana sitem etsem ne olur,seni seviyorum desem ne olur!!! Sen duvarları yıktığında ben Tanrıya bedelini ödüyordum gülüşünün,ama sen hiç umursamadın... Yaşam bir ''DÜŞ'' uyuşmasıymış meğer,sende hayatıma en güzel ''DÜŞ'' oldun...Bu düşten uyandığım gündür kabusun başladığı... Yaza inat bir güz ayrılığı yaşıyorum Karasal Yalnızlığımın Başkenti ISTANBUL`da... .....Senli sensizliğe bir dün daha... | |
|
| | #629 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn~:~HAYAT’A SON BİR MEKTUP~:~ Hayat;ne acımasız,ne zalimsin!Doğduğumdan beri yaşamadığım acıları yaşatıyorsun bana. Kim bilir benim çektiklerimi çeken kaç genç vardır.Ama bu acıları daha fazla çekip kendimi ezdiremem.Şimdi sana,hayata gözlerimi kapatıyorum.Bakalım bensiz yaşamak nasıl oluyor.Bir de bunu deneyelim.Sebepsiz,suçsuz yere ceza çeken;iftiraya uğrayan,emellerine ulaşamayan,kalbi kırık,boynu büyük bunca insan,niye bu yola başvuruyor dersin?Senin zalim oyunların yüzünden! Kim isterdi ki canına kıyıp eşini,dostunu bırakıp gitsin.Ama yaşayıp da her gün senin darbelerine maruz kalıp bu acıları çekmektense,gözümü bile kırpmadan kendimi feda etmeyi tercih ederim.Belki yine canım yanacak,acı çekeceğim.Ama şunu bil ki,bu çektiğim son acı her şeyin intikamı olacak.Arkama dönüp baktığımda ise beni hayata bağlayan hiçbir şeyin,bir ailemin bile olmadığını görüyorum.bana da en çok koyan buya!Hepsini sen aldın.beni de alıyorsun.Bunlar geçirdiğim son dakikalar,saniyeler.Yokum artık işte yokum.Sen kazandın!Mutlu musun?Bakalım daha kaç gencin canına kıyıp seni terk etmesine sebep olacaksın merak ediyorum,doğusu.Ben yaşamıma veda ederken,dilerim ,bu satırlarımla hatırlanırım!..Elveda satırlarım.Elveda!.. | |
|
| | #630 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Aşkın kültürlü olmakla, bilgili olmakla da ilgisi yoktur sevgili, kanımıza karışan ilkel acı, o yaban ağrıyla hiçbir kitabın yazmadığı hakikatlere daha yakınızdır, inan... Kim demişti hatırlamıyorum, aşk varlığın değil, yokluğun acısıdır diye. Belki de bu yüzden ilk gençliğimde, o yoğun aşık olduğum yıllarda, gözüme uyku girmez, dudağımda bir ıslıkla bütün gece şehri, o karanlık, o hüzünlü sokakları dolaşır, insanları uykularından uyandırmak isterdim. Uyanıp, içimde derin bir sızıyla uyanan o derin sancının acısına ortak olsunlar diye... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Noranynn Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| NoRanynn | GÜLGECELER | Üyeler Hakkında | 6 | 19-03-2009 13:28 |
| NoRanynn | SatanpisT | Duygu Yüklü Flash'lar | 2 | 06-11-2007 18:02 |