| | #641 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Felek Gülü Sevince + Derd-i âşk-ı belâya sardı beni bu kader. Nerdedir gençliğimde kokladığım o güller? Âlemler yaratılmış yâr o günlere kaç var? Bu meşki anlayacak dostlara ihtiyaç var. Bezm-i elesten beri gurbette sayılırız, Bizler âşk sarhoşuyuz vahdetle ayılırız. Vuslâta ermek için koşarız her dem yâre, Üstât olmak değildir hiçbir soruna çâre. Aşkı bir dava bildik, sahiplendik biz onu. Bitiremezler dostlar yok bu yolun bir sonu! Gönlümüz eskidedir gözümüzse âtide. Yerle göğü biliriz kökümüzse mazide. Sohbet meclisi nerde toplansın dostlar nerde? Yâri alıp gelin de kalksın gözümden perde. Yanıp yanıp kül olduk, savrulduk ince ince, Bir gün biz de güleriz felek gülü sevince. CeLebRindaL ![]() ![]() | |
|
| | #642 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Ya gelmeyeceğini, gelemeyeceğini bildiğine özlem… ya orada olduğunu bildiğin ses vermeyene özlem…. Ya özlemekten korkana özlem… ya yaşamaktan korkana özlem.. ya düşlere özlem.. ya yarını olmayacak aşklara özlem.. gideceğini bilerek sevilene özlem.. Yaşanamayacaklara özlem… İşte sonu olmayan özlem.. İşte vazgeçilemeyen özlem.. işte çaresiz bekleyişe özlem.. İnsanın içini acıtan… boşlukta yaşanan özlemler… Peki var mı bu özlemin sonu…? biter mi….? bu özlem.. Söz verirsin kendine özlemeyeceğim diye… tutulur mu bu söz…..? Kalbindeki özleme söz geçer mi……? | |
|
| | #643 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Kadın sevdiği adama sorar: ' Neden Ağlıyorsun? ' Adam cevap verir: ' Seni sevemediğim için.' İşte bu yüzden bir kez daha iyi ki varsın diyorum sana. Senin de beni sevmeni elbette çok isterim. Belki de inanmayacaksın ama, olmasa da olur. Çünkü yıllarca sevgimin öyle çok düşmanı, öyle çok muhafızı vardı ki, ben seninle onları aştım, inan varolman bile yeterli ve seni seviyor olmak bile büyük bir nimet benim için. Ve şunu bil ki bu sevgime asla çoklarının yaptığı gibi yeteneksizliklerimi, kusurlarımı, yalnızlık korkumu, başarısızlıklarımı yüklemiyorum. Eğer öyle olsaydı, yitirmekten ölesiye korkar, seni kör bir tutkuyla sahiplenirdim. Oysa seni birine bağlanır gibi değil, kendi özgürlüğümü sever gibi seviyorum. Cezmi ERSÖZ | |
|
| | #644 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NoranynnHasret türküleri gibi yanıyor, yanıyorum... Özlemin büyüyor kâlbimde deli gibi; Hasretim birtânem ben sana hasret! Bilemessin nasıl yokluğun sarıyor bedenimi, Her gece düşlerimde sabahlıyorum seni, Bitsin bu ayrılık vuslatım ol yakalım geceleri, Hasretim birtânem ben sana hasret! Senden başkasını sevmedim sana hasretim, Her yanım sevdâ kokuyor, yanık yanık... Sevdân yakıyor içimi yağmurum ol söndür ateşimi, Hasretim birtânem ben sana hasret! Ben sensiz olamam sensizlik ölümdür bana, Toprağın yağmura hasreti gibi hasretim sana, Dudaklarım susadı dudaklarına bir damlan yeter bana, Hasretim birtânem ben sana hasret! Buluşsun artık ellerimiz sevdâm hasret sana, Yollarını bekliyor gözlerim tenim tenine hasret, Alın yazım, iki cihânda helâlim ol yeter bana, Hasretim birtânem ben sana hasret! ![]() ![]() | |
|
| | #645 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Alacakaranlığın tam orta yerindeyim bu gece. Hep hayalinle olduğum saatlerde, oluruna bıraktığım şu son günleri geçiriyorum gözümden. Geçmişi değerlendirdiğim zaman değişen beni görüyorum. Yaşlanıyor muydum? Yoksa olgunlarşıyor muydum? Bunun ayırımıydı kafamı kurcalayan. Her geçen gün biraz daha yavaşlatıyordu beni hayat. Daha çok düşündürüyordu vermem gereken kararlar ve daha tereddütle bakıyordum karşıma çıkan olaylara. Zamanın her dakikasını kendi ellerimle işleye işleye yaşadığım zamanlar şimdi geçmesi ve dolması beklenen saatlere dönmüştü. Neden böyle olmuştum? Sebebim neydi? Ben neredeydim? Bir çok soru... BAzen net bazen karma karışık cevaplar... Netice ne mi? İnsanı benliğinden alan Bambaşka biri yapan Deli divane eden Hayatını adamaya ikna eden ........................................ Kelimeleri kifayetsiz bırakan Şey ne ise oydu... Aşk'tı o.. Senin anlamadığın ve anlayamayacağın... Ben kendimi gördüm sende.. Seni o sandım sana kendimi verdim .... Karşılığını, beklemediğim gibi olmasa da çok güzel aldım... Ortak arkadaşımız hep derdi ya: Bitti diye üzülme, Yaşandı diye sevin... Yaşanmamışlarımı yaşattığın, umduğumdan kısa kalmış olsanda hayatımda yer aldığın, bana aşkı yaşattığın, sebepsizce olması burksada içimi bana acıyı yaşattığın, beni büyüttüğün için teşekkürler... Bitti diye üzülme yaşandı diye sevin... Hep sevineceğim yar,,, Düşündükçe bile... | |
|
| | #646 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Gönderme beni esaretinden, ne olur azad etme sevdamı... ayaklarımın üzerinde durmaya çalışacağım biraz. biliyorum yaşlanmış ruhumu taşıyamıyorum tek başıma. biliyorum, ayaklarım uzaklara gidemiyor.imkansız olsa da anla, yetmiyor dünya bana. içimde virüslü hücreler var. birşeyler beni kemiriyor. ben, ben ne kadar özlesem de olamıyorum artık hayatla... ne olur sen de git! ve sana ulaşmama izin verme. aklından çıkayım artık. | |
|
| | #647 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Sana artik ne desem bos biliyorum Söylemeye calisipta yutkundugum kelimelerim var benim Bilmeni isteyipte acilmaya cesaret gerektiren cümlelerim Sadece dinle istedim, beni degil; Kalbini Biraksaydin da o karar verseydi Benimle miydi Düsman miydi .. ..? Bastirma istedim duygularini Hakli oldugun yerde bagirsaydin, vursaydin herseyi yüzüme! Sadece susmasaydin. Bilmediklerini sorsaydin, anlatsaydim sana.. Beni suclamasaydin bos yere.. Olmazdik böyle.. Anladin mi simdi yanlislarin dogrulardan daha fazla acittigini? Ve bu yalana alisinca bagimlisi oldugunu Sonucu mu? Kaybedersin! Artik ben birsey yapamam bizim icin Savasamam coktan kaybetmeyi göze alan biriyle Bir kere daha vuramam yüzüne bilipte tersini yaptiklarini Beni bazen unutup bazen hatirlayan birinin yüregine zorla yerlesemem Belki de gercekten sevdin sende Ama tek bildigim benim kadar degil! Doyurmadi beni sevgin Ac biraktin beni Daha fazla ask dilenemem senden Tek basima beslenirim.. Zehrini katma duygularima. Kalbini Inatlik ve Gururla Besleyecegine Birazda Sevgiye Yer Verseydin! Biraksaydin da KALBİN karar verseydi KAYBEDEN SEN OLMAZDINNNN İNAN... | |
|
| | #648 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Ah! Benim hercai yüreğim.. Vazgeç bu sevdadan. Kaç kere umut sofrasına oturup, her seferinde boynunu bükerek sessizce aç kalktın? Uslanmadın mı! Sen ne zaman bu konuda hayal kursan gerçekler o hızla kaçtı senden. Umutsuz yaşamak nedir hala öğrenemedin! Ne kaldı ki, hayal ediyorsun? Dokunduğun yürek artık çok değişti kabul et. Gri ve ışıklı bir gecenin pencerene dolmasına izin verseydin aylar önce, görecektin aşkın seni nasıl da yaktığını.Güçlüyüm deme! Gücün bitti artık. O, artık çok uzaklarda aşk şarkıları söylüyor ellere.Başka başka tenlere dokundukça gökkuşağı açtırıyor yüreklerde.Yedi mevsimin solgun tüm çiçekleri bizim yanı başımıza çöreklendi anla artık! Gitmeliyiz. Her çalan telefonda büyüyüp - küçülme dayanamıyorum! Yok etmeyi bilmek gerek kendine gel: Öleceğim.Uyurken bile hızla çarpan hallerinden usandım artık.Kopup gidecekmişsin gibi geliyor benden. Gözlerimle belirsiz bir biçimde bir araya gelişlerin de canımı sıkıyor. Olur olmadık zamanlarda ağıtlar yakmak hiç hoş değil. Müzik bile dinleyemez oldum sayende; tansiyonumu yükseltecek kadar gümbürdeyip dengemi bozuyorsun. Kişisel denklerimi dahi alt üst ettin..Gecenin kör vaktinde, yangınını gevezelikle geçiştirmek için tüm enerjimi harcıyorum.Ne zoruma! Tozu yerinden oynatmak başımıza bela açacak.Bizim aşk kalemiz yıkıldı.Kapat bu sayfayı; kanadını kırasım geliyor! | |
|
| | #649 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Sevmek ölümüne, delice... Bendim uğrunda herşeyimi feda edebilicek olan... Gözlerimi kör etmişti bu aşk, senin kalbimi ne kadar hor kullandığını göz göre göre farkedememişim ne yazık ki...! Belkide aptallıktı benim ki... Birine kısa sürede bu derece güvenip sırtını dayayabilmek ve ondan hiç şüphe etmemek...!!! Hep benimsin sanmıştım, hep o pamuk eller benim, bu hayat sadece ikimizin...!!! O kadar uzun sürmedi yanılmışlığımı anlamam... Yalanlarına ibadet etmeye devam ettim ta ki seni ellerle görene kadar... herşeyimdin benim, hatırlar mısın sana 'KALP ATIŞIM' derdim... Acının hasını yaşattın sen bana... belki bi bakımada ii oldu biliyor musun? Büyüttü senin aşkının acısı beni... bu kadar güveniyorken sana sırtımdan vurman bidaha kimseye güvenemememe neden oldu! Şimdi daha bi dirençliyim acıya... Gamsız diyorlar artık bana, ağlamıyorum gözlerinin önünde gözyaşı akıtmıyorum diye... bilmiyorlar, anlamıyorlar... anlamıyacaklarda... ben yoruldum, utandım artık senin iki kuruşluk aşkın için milletin bana acımasından... benim ağrımda, acımda İÇİMDE bundan böle... Hani derdim ya sana 'KALP ATIŞIM' diye... İşte bir zamanlar kalp atışımdın ama artık 'KALP AĞRIMDAN' başka hiçbirşeyim değilsin...!!! bunları yaşadım sende lanet okumak yerine canın sağolsun diyorum ama her dogan güneşle yeniden ölüyorum sensizlikte... | |
|
| | #650 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NoranynnMil Ben böyle değildim önceleri, Yaşadıklarım bunları öğretti. İnanırdım insanlara, Bir yerlerde mutluluğun var olduğuna, Uğramamış olsa da bizim sokağa. Sevgi vardı,saygı vardı, Özgürlük,cesaret,aşk vardı. Bunu kanıtlardı, Yüzlerce,binlerce şiir. Bir de dilden dile anlatılan masallar. Benim umudum vardı. ''Sevgi'',derdim; ''Alt eder yalanı dolanı.'' Ümitler terk etti. Geride iz bırakmadan gitti; Aşık olduğum insanı bulduğumda, Bana arkasını dönmüş, Sarılmış yılanlarına. Hayret ettim kendime, Nasıl göremedim daha önce? Ama anladım ki, Aşk değilmiş insanı kör eden. Meğer biz aşk için, Mil çekermişiz gözlerimize. Çekermişiz ki görmesin kalp Aslında aşk diye bir şey olmadığını. Melike Birsen Ateş | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Noranynn Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| NoRanynn | GÜLGECELER | Üyeler Hakkında | 6 | 19-03-2009 13:28 |
| NoRanynn | SatanpisT | Duygu Yüklü Flash'lar | 2 | 06-11-2007 18:02 |