| | #651 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Yediveren güllerden duvarlardan sarkan güllerden Çocuklardan sabah erken okula giderlerken Atlardan bahsedeceğim Kan ter içinde atlardan Aç kapıyı bak ne diyeceğim Ne kadar küsülü çocuk varsa barıştırdım oynuyorlar Tam kırk çeşit sarmaşık gül buldum penceremin dibinde açacak Ekinleri dolu vurmadı çekirge gelmedi kurak olmadı Yorgunum demiyeceğim bir evimiz olsa demiyeceğim Yüreğim daralıyor demiyeceğim | |
|
| | #652 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn * Sitemdir..! Sözlere inanmadığı için Aşk' a inanmadığı için Kendine inanmadığı için Yüreğine sitem Seni dünyası yapıpta Dünyayı yıkamadığını görünce Utanmadan hala yaşayan Yüreğime sitem... Her günümü zehir ettiği için Yaşamayı haram ettiği için.. Sitemdir bu sitem.. Seni benden ayırdığı için kadere sitem.. *** sahipsizlik için.. karşı gelememezlik için asalak gibi yaşamak için dünyaya.. insanlara sitem.. *** Sitemse al işte sitem.. Yüreğimi sana emanet ettiğim için KENDİME SİTEM...! | |
|
| | #653 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NoranynnKırılgan kalbime, Kristal harflerle yazdım ismini. Yalvarırım kırma kalbimi. Hani diyeceğim o ki; Yazık olmasın ismine Yoksa boşver kalbimi... Noranynn'e sevgilerle... | |
|
| | #654 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NoranynnYABANCI Onceleri gecelerim vardi guzel giden dunyamda Simdi gecelerim bilem kabus oldu solgun ruyalarimda Beni hayattan ayirdilar bende hayata dusman oldum bu bahar aksamlarinda Dostlukmus arkadaslikmis kimse kalmadiki yanimda Birsen sen kaldin yabanci birsen benim yanimda O uzun suren dostluklar asklar hep yalan olmus Kara bahtim iste hep acilarla dolmus Yuregim kalbim sevgiden yana hep mahfolmus Dunya donse umrumdamiki he bir kere gonlum kahrolmus Hey yabanci sen sevmek nedir bilirmisin Geceler boyu askini zikretmek ozlemek bunlari bilirmisin Dogru ya yabanci nerden bileceksin Her gonulde ask bambaska deil mi zaten Ama en guzeli ne yabanci bilirmisin Ne seveceksin ne sevileceksin İste yabanci hayatin belki en acimasiz kanunu bu zaten Seversin ama bir bakmisin ki sevdigin kopmus senden Hic birsey degistiremezsinki hatta dunyalari bilem versen Bos nafile iste sevdigin el olup gitmisse senden Ne akan kani durdurabilirsin damarda nede gideni Ne gozlerini susturabilirsin nede kalbini Hayat bu deil mi yabanci hep gelenler aratir iste gideni Gonlum bir terminal olmus sanki Ne giden belli nede kalan belli Hayat bu yabanci Hayat hep acimasiz hep yalanci Dinmicek biliyorum gonlumdeki bu sanci Hayatin ozunde var iste ozunde var bu aci Ne sevdim diye kahrolacaksin Ne gidenin arkasindan aglicaksin Dedim ya yabanci sevmek mi onlari aticaksin Sevmeleri sevilmeleri hayatindan kaldiracaksin Bilirmisin yabanci aslinda Bu dunyada en guzeli yalniz kalmakmis Kimseye ne yaptigini ne ettigini hesapini vermiyorsun ya En guzelide iste buymus diyorsun hayatta Ama yabanci bazen ne yalan soyleyim Anilar pesini birakmiyor Hatiralar hep mih gibi gozlerinin onunde seriliyor Gecmisim mi gelecegim mi diyorsun iste o zaman Hatiralar benligini sarip savruluyor Sevmeler sevilmeler hepsi birer bos oluyor Sonra nasirlaniyorsun ustalik isliyor ruhuna Felegin cemberinden gecmisiz diyorsun Yardan mi gecemicez selden mi gecemicez bu hayatta Ama simdi hersey geldi gecti be yabanci Bende oldum artik hayatta usta bir yalanci Hayatin kanunu buymus iste kotuler hep kazanir İyilerse hep ceker aci Ah be yabancii Bu dunyada ne dostluklar nede asklar kalici | |
|
| | #655 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Anılarımız vardı...Yaşanmışlıklarımız...Onları yaşatmaya çalışıyorum yüreğimde... Ben yüreğimin kıyısında sakladığım anılarıma, anılarımıza zarar gelmesin diye çabaladım durdum...Olan olmuştu...Artık hiçbir şey eskisi gibi değildi...En azından diyordum en azından yaşattığım anılarım güzel kalsın...Buna bile izin vermedin... Anılarıma, anılarımıza dahi saygı duymadın...Yok saydın onları... Yok saydın beni...Hiçe saydın...Bu kadar mı değersizdim?..Bu kadar mı anlamsızdım?.. Hak ettiğim bu muydu?.. Çevremde ne çok insan vardı halbuki...Beni sevdiklerini, değer verdiklerini, önemsediklerini biliyorum...Tüm bunlara rağmen kendimi hiç bu kadar değersiz hissetmemiştim...Söylenecek belki çok söz var...Belki de hiç...Ne söylesem, ne yapsam değeri kalmadı...Anlamı kalmadı... Anlamsızlaştırdın...Artık acıya dayanmıyor yüreğim...Olmuyor...Ne olur daha fazlasını yapma artık ne olur... Ve artık sana son sözüm...Bir elveda cümlesi...Kendine iyi bak... Eskimiş zamanlarda yazdığım birkaç satır... | |
|
| | #656 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Vefa Ben olaylara yön veremiyorken, sen kendi basina bir olaydin. Arkadas dediklerim beni terkederken, sen yanimda kalmayi dogru saydin. Vefa dedin... çocukluk yillarindan kalma dostluga vefa! Digerlerine benzemedin... çektirmedin bana onlar gibi cefa! Ahmet Arslan | |
|
| | #657 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Kurgusu idama mahkum cümlelerin inadına, seni gözlerime hapsedişimle güncemde biriktiriyorum umut sözcüklerimi. Biriktirdiklerim kasırgam oluyor ve yaşanması geç kalınmış başkaldırmalarıma sürükleniyorum bir bir… Varlığın en asi yanımı sinsice dürtüyor. İçimde seni bir kaza kurşununa kurban etmek isterken hilekarlığım, sana yalancı şahitlik edebilmenin provasında, masumiyetim saflığını savuruyor inatçı ayazlarına. Bir serseri ıslığında savruk notalardan derleme yasak bir beste oluyor adın ve ben usanmak eylemini çıkarıp lügatımdan, dar ve ıssız sokaklarda şafak boyu yol alırken, köşe başlarında içimde çoğalan korkunun mutluluk figüranlarını oynamaktayım hala. Her gece kanayan bir düş görmekte gözlerim. Gece ki aynı taştan bulutlar arkasına saklar. Gece ki sönmüş yıldızlarını çocukluğuma satar. Bense hiç büyümemişim gibi gecenin sahteliğine aldanırım ve ben hep geceye ağlarım. Sen en iyisi mi hiç bulaşma ellerime! Gerekliğini saçma yanılgılarının kemirdiği, fikrime yenik sözlerini kusma avucumda son kalan ihanetine! Bırak da yıkılası kederlerime sürülsün bu beden ve ben her sürgünümde tekerrür eden pişmanlığımın kokuşmuş nefesini soluyayım doya doya! Bir hamlede devirip kahkahamı, ezilmişliğime arka çıkayım. Kaybedişimin baharı, kazanışımın hazanı olsun tutarsız mevsimlerim. Seni sevsem ne fark eder ki? Değil mi ki ben, hakikatliği yitirilmiş tebessümlerin uyduruk aşk masallarında hep başroldeyim! Ey nefesimin ve nefsimin çözülmeyen kargaşası ! Gözlerini bir düşledikçe aldırmazlığına düşüyorum bin kere… Düşlemek ve düşmek sonbaharlarından miras, kalkmayı bilmediği için sürünmeyi dost edinen dizlerime. Sen de bilirsin yar! Acının tarifi yoktur, aşkın tarifi olmadığı gibi… Ve ben aşk gibi değil, acı gibi devrileceğim bekleyişlerimin ensesine. Her acıyan yanım sen olacaksın. Nasıl olurdu senli yanlarımı dizebilmek ecelin ipine ve zaferimin pişkinliğiyle tövbesizliğe sığınabilmek … Kırlangıçlara özenti göç özlemini tadabilmek, özlemeyi bilmeden. Ve gölgeni güneşe çalabilmek bir öğlen vakti. Oysa kalman gecemin ağrısı ve bir yıkılışın yankısı beynimdeki uğultuların! Yarım kalan ibadet sancısı seni sevmek! Adına dualarım beş vakte çıkalı beri seccademde günah telaşı oldu gözlerin! Sen susmalara devam et. Zira konuşman her hecende senli heveslerimin eşkıya hüznüme yenik düşmesi demek yokluğuna eş sükutun ile sokak sokak yağmala huzuru kaybettiğim bu kenti. Ölümün gerçek yüzü korkutmasın seni bil ki vakit, seni kentime gömme vakti! …. | |
|
| | #658 (mesaj-linki) | |
| Bittin.... ’Ben seni unutmak için sevmedim, Gülmen ayrılık demekmiş bilmedim...’’ Gittin... Sustu dilim. Yüzümü döktüm yokluğuna... Avucumda hüzün... Bende gidiyorum, ayak seslerinin duyulmayacağı kuytulara... ‘’Bir demet yâsemen aşkımın tek hatırası, Bitmiyor ayrılık, dinmiyor gönlümün hicrân yarası...’’ Gittim... ‘Bitti’ dedim... Sensizliği sürgün ettim yüreğime, ayaz gecelerde... Bir yalnızlık sustu, senli uykuların hayalinde... Ve yüreğim dillendi, yokluğunu uyandırırcasına... Düştü yalnızlık gözlerimden... Sema’ya haykırdım, yüreğim elimde... ‘’Gelse de en acı sözler dilime, uçacak sanırdım birkaç kelime... Bir alev halinde düştün elime, hani ey gözyaşım akmayacaktın? ‘’ Yoktun... Düğümlendi sözcükler içimde... Süzüldü yüreğim gözlerimden... Gittin Bittim Gittim Bittin (Sandım) Ve yandı ömrüm gözlerimin önünde... | |
|
| | #659 (mesaj-linki) | |
| Saçlarını Rüzgara SataN Kız Bu gemi nereye gidiyor usta? içim bos gemiler bos! Bu gemi nereye gidiyor usta? Bir kız vardı! saçlarini ruzgara satan kiz Bir nehir kiyisindaydi bir gece karsiya gecmek istedi Göz kapaklarındaki kan çanaklarındaki sunulmuştu hayat hayat ağır geliyordu göz kapaklarına Çekik gözlerinde yüklü sevdalar yaşıyordu Nehrin karşısına geçmekti sadece niyeti birşeyler geri çekiyordu önce sustu! dinledi.. Nehri rüzgarı.. Yüzünü keşişlemeye döndü ve sattı saçlarını! kısınca gözlerini hayat akar giderdi kenarlarından karşısındaki nehir içinden geçerdi ve o hiç içinden nehir geçen şarkıları bilmezdi Susardı! Dinlerdi Sesleri.. Bir adam vardı karşıda susan bir adam! Konuşsa bilecekti gitse, gelicekti. Konuşmadı, gitmedi.. Öylece durdu! Nehir saçlarını rüzgara satan kızın içinden geçiyordu! Gerisi yokluk, gerisi hiçlikti! Bu gemi nereye gidiyor usta dedi! Biliyordu! köprü az ötedeydi.. içinden nehirler geçen şarkılar duydu! Keşişleme bir rüzgar vardı! Ve hala saçlarını rüzgara satıyordu Bitip yitip başlamanın hüzünlü bekleyişindeydi Ne kalabiliyordu ne gidebiliyordu Şimdi öyle bir yerdeyim ki diyordu Aşağı dökülsem aşk Yukarı aksam ben Bir su olduğunu anladı Sen istediğin kadar yarımla beni ben seni tamamlarım! Adam nehrin karşısında bekliyordu.. Gözlerinde Yılların birikimi çizgiler Ellerinde şiir kokulu bir akşam! Şiirler okununca unutulmalı dedi! Hasret dokununca uyutulmalı.. Adam Sakindi.. Adam Suskun! saçlarını Rüzgara Satan kız.. Bir şiirdi ellerinde Hiç bitmeyen! Beni tut! içine ser.. Çekilmemiş fotoğrafların banyosuna sakladım gözlerimi Beni Gör!Sesime gel.. Öyle inandır ki beni! güneşi Arkama alayım.. Ve kulağına içinden nehirler geçen şarkılar söyleyeyim.. Şarkıların bittiği yerde! Gözlerinde öleyim.. Oraya yatır beni! Gözlerine, Aşka! Bu gemi nereye gidiyor usta?! içim boş gemiler boş.. Bu gemi nereye gidiyor usta! Elimi uzatmaya kaç sebebim var.. Ve tutmamaya kaç bahanem.. Elini uzatsan nehirlerden de geçer misin? Köprü olur mu onlar? sana ve bana.. ve rüzgar saçlarınla oynaşan keşişlemeler.. zamanı uzatsam? İçinde ölebileceğimsin.. Sana dokunmaya öyle birikmişim ki Parmak uçlarım kanıyor.. Senelerdir su yüzü görmemiş topraklar gibisin! Sana aktıkça yutuyorsun beni.. Aktıkça içine çekiyorsun.. Bitmem ki çağlıyorum! çoğalıyorum.. Çünkü kaçmadım! kalmayı seçtim.. Bir uçuruma yuvarlanıyorum bilerek ve isteyerek.. Al sesimi susumu us'umu.. Ama Sen'ime dokunma! Saçlarını Yüzgara sat! Beni kendine kaç.. Otoğanı kır yüreğime.. Gecenin kırmızısında kaybol.. Az ötende köprüler.. Az kaldı! Geç.. Senden başka sevmeye beni.. Öleceksen! benden başla ölmeye.. Bu gemi nereye gidiyor usta! Biz aynı yöne gidildikçe aynı yere gelinir yazalım mı denizlere? Gözlerin kalsın! Nehirler ve şarkılar kurusun! önemi yok.. Sadece gözlerin.. Bu adam Dokunmadan gitmeyecek.. Gömüleceği yer orası! Gidersen! Sözün ayaklarına geçerse.. Geri de bıraktıklarını düşün! Gidemezsen belli sebebi.. Bazen kalmaktır,zor olan.. Gitmek ile kaçmak aynı şeydir bazen.. Ve o uçurumdan beraber yuvarlanır insan! bilerek ve isteyerek.. Gözlerindeki kan çanaklarına sunuyorum, Kendimi.. Burada kimim var ki? içimde benden başka,içimde bir dışım var! içimde yer yok başka.. Dışında kimin var senin.. içindeki yoktan başka? biliyorum.. Dışında bir yerdeyim İçimde heryer aşkın.. orada kimin var ki? içinde Senden başka.. içimde bin yerin var! Dışında herkes başka.. Ve sen şimdi yatağında o nehir, Kulaklarında.. Bu Gemi nereye gidiyor usta?! | |
|
| | #660 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Sakın çıkma karşıma.. Hatırlatma kendini.. Eskilerden bahsetme.. Lütfen git! Özlersem seni kimseyi dinlemez bu yürek.. Bi anda unutur ihanetini.. Ama ben yapamam unutamam hiçbirşeyi Bu yüzden bakma gözlerime Öfkemi dindirme O kadar çok şey varken sana söylenecek.. Sakın beni yolumdan döndürme.. Sus!! Bana bişeyler anlatma.. Bugünler senden uzak olmalı.. Saf bi yüreğe sahip olmanın gereği bu.. Kanması kolay .. Ondandır aklımın seni uzak tutuşu.. Sen = İhanet Sen = acı Seni anmak; ihaneti dolamak diline Senden bahsetmek; yalanı anlatmak birşeylere Hadi şimdi kabullen koca bi yalanı çıkardığımı hayatımdan.. Beni o gün kaybettin.. Dahası yok bunun !! | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Noranynn Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| NoRanynn | GÜLGECELER | Üyeler Hakkında | 6 | 19-03-2009 13:28 |
| NoRanynn | SatanpisT | Duygu Yüklü Flash'lar | 2 | 06-11-2007 18:02 |