| | #661 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NoranynnVAZ GECEMEDİM Gözlerin bir kilit vurdu gönlüme Senden başkasını hiç sevemedim Ne engeller koydu kader önüme Yine de ben senden vazgeçemedim Aşkın ateş oldu kahrolmam için Hasret kurşun oldu vurulmam için Günler asır oldu yokolmam için Yine de ben senden vazgeçemedim Ne büyük bir aşktın anlatamadım Kimler gelip geçti unutamadım Uğrunda mevsimler yıllar harcadım Yine de ben senden vazgeçemedim... | |
|
| | #662 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn![]() Ne zaman canım sıkılsa, gitmek isterim uzaklara Ne vakit seni düşünsem ki düşünmesem olmuyor Gözlerin gelir aklıma, ah o çocuk gözlerin Tam göğsüme saplanır, bıçak gibi sözlerin Ne hayalin terk ediyor beni ne de geriye tek bir umudum kaldı. Yine de ne zaman bir şiir okusam mısralarındasın. Ne zaman bir şarkı dinlesem hala sözlerindesin. Bir kitap okuyorum dökülüyor sayfa aralarındaki kurumuş kır çiçekleri. Uzanıp alamıyorum düştüğü yerden. Ben ölüyorum ve sen bunu bilmiyorsun… Ne kadar kaçsam kendimden, bir o kadar yakalanırdım Ne kadar seni istesem, sen hiç yanımda olmazdın Gözyaşı biriktirdim, gözyaşım ince sızı Düşündüm de bir zaman, bunu ben hak etmedim Ne garip bir hayat bu yaşadığım, bir papatya falı gibi; mutluyum/mutsuzum diyerek koparıyorum hayatımın sayfalarını tek tek. Tüketiyorum yaş**ı, tükeniyorum ağır ağır. Ben ölüyorum ve sen bunu bilmiyorsun… Her limandan bir gemi, alır götürür beni Hayal bu ya üstelik, gitmeler üzer bizi Geçmiyorsam içinden, sevemedim bu fikri Gidiyorum inadına, al aşkını ver beni Öyle çaresiz hissediyorum ki kendimi. Yine yağmur olup yağsan diyorum avuçlarıma, filizlense yine yok olan umutlarım. Yine geceler boyu bıkıp usanmadan yazsam, duvardaki gölgelerde seni bulsam, gözlerim kapansa senin sıcaklığın kaplasa bedenimi. Ama olmayacak biliyorum. Ben ölüyorum ve sen bunu bilmiyorsun… Sen beni öldürüyorsun Sen bunu bilmiyorsun Sen beni öldürüyorsun Sen bunu hep yapıyorsun Geceler büyüyor içimde, bir de yalnızlığım. Yıkılan umutlarım, hayallerim de terk ediyor artık birer birer. Gecenin koyu ve can yakan karanlığına inat bir tek çocuk bakan gözlerin terk etmiyor beni. Sen beni öldürüyorsun ve bunu hep yapıyorsun… ![]() | |
|
| | #663 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn![]() ![]() ![]() KaLpSi!i!zZ sevgiliye... | |
|
| | #664 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn
Bir gece yarısı uyanıp uykudan Göz yaşlarını sildin mi sen Rüyalarında beni görüp Benim için ağladın mı sen Bir gece yarısı kalkıp sıcak yatağından Benim yokluğuma ağladın mı sen Pencerenin önünde oturup Yağmurla birlikde benim için ağladın mı sen Bir gece yarısı bırakıp tatlı uykunu Oflar çekerek bensizliğe isyan ettin mi sen Yanaklarından yaşlar süzülüp Sensizim deyip göz yaşlarına boğuldun mu sen Yanarken ben hasretinle Düşündün mü beni bir kere Sevdiğim askerde diye İki damla gözyaşı dökdün mü günler uzun diye | |
|
| | #665 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Tutkulu Tutsak olacağını bilerek yine bu sabah demirparmaklıktan içeri usulca sızdı güneş Yasaklanınca görüş gününde çiçek getirilmesi arka duvarın dibinde sarmaşık tohumu dikmiş annem Oysa el bile sallayamamıştım ona kuyrukta saatlerce bekleyip doldurduğu içme suyunu dökerken ardıma Sunay Akın | |
|
| | #666 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Bir rüyadaydım Uyandım Etrafım yine karanlık Görmüyorum Umut ışığını ellerinde Sevgim burkuldu Gözyaşımı yüklediğim yağmur Pencerenden süzülürken O an gözyaşım kayboldu Gözlerini benden kaçırırken Ne ben varım şimdi hayaller âleminde Ne de sen erişilmez düşlerimde Bir şeyler kopup gitti benliğimden Sevgiye inancım kalmadı senin yüzünden Yeşermeye hazır umutlarım Solmaya başladı yeniden Eskiden belki dosttuk Birbirimiz tanımaz olduk Şimdi iki yabancı Aynı duvarda sırt sırta durduk Bir rüyadaydım Uyandım Etrafım hep karanlık Başucumda çaresizlik nöbette Kurtulamıyorum Bir türlü bu sürgünden Bitse şu paylaşılmaz yalnızlık Umutlarım tükenmeden Bir rüyadaydım Uyandım Oysa uyanıkmışım Hiç uyumamışım Aradığım ruhuma eş Senmişsin sanmışım Anladım ki ben Çok yanılmışım... ŞİRİN HAYALOĞLU | |
|
| | #667 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NoranynnGözlerin yağmur damlası olup düşecek ya bir gece denize İşte O gece ay olup saracağım seni yakamozun kalbinde | |
|
| | #668 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Seni seviyorum diye Gelişine kadar rötar yapmış hayatımı Seninle yaşamaya hazırlanırken Sana uzanan yollarımı kapaman niye? Biliyorum haykırışlarım boşuna Şahin pençesinde asılı serçe gibi Nafile tüm çırpınışlarım Boşuna sesleniyorum duymayacağını bile, bile Seni beklemem nafile Gözlerinde zifir siyah bir perde Alkış tutuyorsun alabildiğine Şamdandaki mum gibi eriyip bitişime Sen kulaklarını değil Yüreğini tıkamışsın sana seslenişime Oysa ben Tüm yokluğuna inat varlığını yaşatırken içimde Gül pembesi çizgilerle resmini işliyorum Karanfil moru gecelere Şiirleri seninle yüklüyorum kanatırcasına Dizeleri ağlatıyorum. Seni işliyorum hecelere Tüm yaşayamadıklarıma inat Seni yaşamak istememdi ütopyalarım Tek sana adanmışlığımdı ölümüne Tek senin doldurduğundu rüyalarım Şimdi Bir tutam gücüm kaldı en sona sakladığım Bilmiyorum Ansızın çıkıp gelecekmisin aniden Bir avuç toprak olmadan sonunda Sen diye kucakladığım. Bir gün Anlayabilme ihtimalin var ya sevdiğimi Düşüp gelme umudun var ya yüreğinin peşine Yüreğin bende emanet biliyorsun Ve ben Yüreğin yüreğimde Yüreğin ellerimde Çok yakında Çekip gideceğim yok oluşun koynuna Beni düşürdün ya bu hale Günahı boynuna. | |
|
| | #669 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Sarı Şekerim -I- sarı şekerim / yalnızım bilemezsin, nasıl da ürperdim. sessizcay ay, sessizce gece; bir de sen gidince... -II- sarı şekerim, işte ben böyle; arada bir ya da sık sık... çık düşlerimden çık! -III- ay bulutla bir olmuş, hüzünlü bir yağmur göndermiş... penceremde oturmuş, öylece seyre dalmışım. gökte kanlı bir dans, kanadım kırık, güneşe hasret, sesim kısık. bir karanlıktayım ki sorma... İlge Cem Tarımcıoğlu | |
|
| | #670 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Sen bir çiçeksin Buz tutmuş dağlar Zirvesinde kardelensin Kurumuş bataklıklar Ortasında açmış birtek gül Sen bir çiçeksin Hiç solmayan. Boynu bükük bir sarı gül misali hüzünlü Hüzünlü ve de o sımsıcak bakışın yokmu,yakar beni Ta derinlerde, çok derinlerde Bir kibrit çakarlar sanki içimde Alev alev yanar yüreğim. Her bakışımda sana Yüzünde hiç eskimeyen o tatlı tebessüm Ve gözlerin deryalar kadar güzel Deryalardanda güzel Sen, kışın ortasında ilkbahar mevsimi Mevsimlerin en güzelisin Sen bir çiçeksin Hiç solmayan. HALİL BOZ | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Noranynn Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| NoRanynn | GÜLGECELER | Üyeler Hakkında | 6 | 19-03-2009 13:28 |
| NoRanynn | SatanpisT | Duygu Yüklü Flash'lar | 2 | 06-11-2007 18:02 |