| | #61 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Kimi sevsem, onun hep uzakta bir sevdiği vardı, unutamadığı ilk aşkı ya da onu terk edip giden sevgilisi... Kimi derinden sevsem, o bir başkasını derinden hatırlardı. Öylesine çok sevdim ki onları, başkalarına duydukları sevgiyi anlatmalarını sessizce, içim acıyla kanayarak dinledim. Beni yitirmekten hiç korkmadılar; çünkü onlara göre fazla iyidim; bu yüzden ilk anda vazgeçilebilirdi benden. Beni terk edenlerden tek bir isteğim olurdu. ''Ne olur, bir daha beni aramayın! Çünkü ben kolay unutamıyorum. Çünkü ben size duyduğum o akıl dışı aşk yüzünden keder bahçemi dağıtıyorum. Çocukluğumun o güzel bahçesini.'' Böyle derdim onlara ama yine de ararlardı beni... Soluksuz ve umutsuz kaldıkları bir gece mutlaka akıllarına ben gelirdim... O, yedek sevgili!... | |
|
| | #62 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NoranynnARKADAŞLIĞIN ELİ Merhaba sana güzel insan Hiçkimse sana söyledi mi? Ne kadar özel bir insan oldugunu Etrafina yaydigin isigi Bir yildizin isigi kadar Hiçkimse sana söyledi mi? Digerlerinin hisleri için ne kadar önemli oldugunu disarida biri gülümsüyor. ask için o kadar gerçek olan Hiçkimse sana söyledi mi? çogu zaman onlar üzgünken Senin emailin onlari biraz olsun güldürürdü ve onlari memnun ederdi. biseyler göndermek için harcadigin zaman Ve buldugun seyleri paylasmak tesekkür etmeye kelime yoktur ama birisi senin iyi oldugunu bilir Hiçkimse sana söyledi mi? Seni ne kadar sevdiklerini? neyse benim en sevgili arkadasim bugun sana sunu soyluyorum ki umarim bu emaili geri alirim inaniyorum ki arkadassiz geçen zamanlarda kaçirdigin seyler çok fazladir. arkadasi ve tanidigi birbirine karistirmayin. aralarinda bir fark vardir. çünkü ben seni önemserim, bu ulusal önemseme haftasi... ve bütün arkadaslariniza onlari önemsediginize dair mesajlar gönderin ve onlarin kendilerini iyi hissetmelerini saglayin eger size cevap yazarlarsa bu onlarin da sizi önemsedigi anlamina gelir. AMA bunu simdi göndermelisiniz!! bunu önemsediginiz herkese gönderin ve eger cevap gelirse onlarin da sizi önemsedigi anlamina gelir. ama sadece geri yollamayin, herkese yollayin iyi günler ve ben arkadas olmamizdan dolayi cok memnunum!!! BU ARKADASLIGIN ELIDIR!! | |
|
| | #63 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Ve gittin.. Öncesini düşünmek istemedigim sonrası ise meçhul bir aşktı yaşadığımız.. Ve aşk bitti.. Giderken geride bıraktığın, içinden seni de almayı unttuğun bir kalp.Biraz hasarlı, ürkek, bir o kadar da beceriksiz.. Seni unutmayı bile beceremedi bu kalp.. Aşk bitti... Sensiz uyuyamadığım geceler,karanlıktan korktuğumda çevirdigim numara, sabah kalktıgımda huzur verici sesin yok, gözlerin yok... Dedim ya gittin... Sen gittin gideli bu ilk ve son mektubum sana... Artık seninleyken yazdığım şiir ve mektupları düzeltiyorum ve düzeltecegim... Seni seviyorumları 'seni ne cok sevdim' yaptım,meğer ne çok seni seviyorum yazmışım, seni öpüyorumları 'seni özlüyorum ' yaptım... Yaptım da bir 'seni unuttum' yapamadım... 'Seni unutmalıyım'da kaldı hep... Seni unutmalıyım... Ve gittin... Sadece bitti dedin... Fazlasına gerek yoktu zaten... Herkes anlamak istediğini anlardı degil mi.? Ama inan hiçbir şey anlamıyorum... Sana lanetlermi yağdırmalıyım,yoksa yolun açık olsun mu demeliyim... Yok bu çok fazla,dilerim Allah'tan bensiz gittiğin hiç bir yol açık olmasın... Sensiz aldığım nefes nefes değilken, bensiz aldığın nefes nefes olmasın... Yok bu da çok fazla... Ben kıyamam ki sana... Ben sadece geride bıraktıgın bu beceriksiz kalp için yalvarıyorum... gel unuttur bana seni.. Herseyi tam sanmıştım hep, eksikleri görene kadar... Ama şimdi farketiyorum ki, eksiğin ötesinde kayıp var... Ellerim...Saklanmışlar gölgelere, bomboş ve soğuklar... | |
|
| | #64 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn kücücügüm Şimdi geleceğe bak! Geçmişi sil, satırlarını teker teker sildiğin defter niyetine... Şimdi içindeki yolculuğa doğru git, kendini kaybedersen, en büyük sermayeni yok edersin.. Başını yukarı kaldır, aldırma olanlara, korkma! Ne kadar bozuk bir düzen değilmiş şaşırdın aslında. Köşe başlarında hayatı bilmeyen küçücük yürekler, bir tarafta yoksullukla boğuşanlar, bir tarafta parayı hırs yapanlar, öbür tarafta sevgi fakirliği içinde olanlar... Bilinmezlik içinde daha nice insanlar. Ah küçüğüm şimdiden gör bunları ki; ilerde kafanı kaldırdığında şaşırma... Küçüğüm! Gurur, namus, dostluk arama çünkü son kullanma tarihleri geçti, kaldırdılar rafa, dostlukları bıraktılar.. Gökyüzündeki güneşe bak, şanslı hisset kendini ama aldanma asla, sanma akiam bırakmaz kendini karanlığa. Gözlerinin gördüğü yeri sev, sevmeyeni hak edeni sev ama sevmeyenin üzerine varma, çünkü senin yolculuğun gene sana... Denizin dalgayı sevdiği gibi sev hayatı, olmazsa masal oku çocuk ol, ayrılık dolu romanlar, ayrılık dolu romanları kaldıramazsın ya; ama asla ağlama.. Biten aşklara ağlama, gülerler hani aşk kalmamış ya; kıskanırlar aslında.. Yeni dünya bulamazsın. Dünyanı sen yarat. Bu yolculukta giderken yanına sadece dürüstlüğünü al, o yeter sana. Yosun tutmuş aşklar, geride kalış tutkulu aşklar, her taraf ***** dolu! Araya karışmış yürekli sevdalar, sevdası için ağlayanlar... Sana da bu arayışta iyi yolculuklar! | |
|
| | #65 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Yakınlaştıkça kaybolan bir kente dönüşürdün Keşfedilmezim olurdun içinde yolculuk etsem de... Günahkar mevsimimdin. Hiç umut yoktu sende o yüzden vazgeçilmezdin,vazgeçilmezimdin... | |
|
| | #66 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Azap Sevgin Ben gitmedim, gidemedim... Ama dönemedim de... Sen dönmedin, dönemedin... Belki hiç gelmemiştin de... Ağladım, sanki yine seni aradım bugÜn yine... Anladım, hayaline dokunmustum tekrar mazimde... Soramadım, o cesareti yine bulamadım kendimde... Saramadım, kimler sarar seni benim benliğimde... O tenin, bakışın, Ürkekçe kollarımdan kaçışın... Unuturum diye yıllarca kendimi aldatışım... Yıllar sonra bile olsa hesaplaştım mazimle... Seviyorum, haykırsam faydası var mı sevgime...??? Biliyorum yokum artık gönlÜnde, hayallerin de bile... Yetmez mi yaşamak bu acıyla, kabir azabının yerine...! | |
|
| | #67 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn telafisi yok bazı şeylerin. tekrarı yok. bir film sahnesi ya da bir melodi gibi geri sarması yok. yaşadığım ve yaşlandığımın telafisi yok. işte sadece bu yüzden vazgeçiyorum sevemediğim. hep yanıtı yasaklanmış sorular sordular o masal ülkesinin kapılarını zorladılar! gitmek; ne demek acaba farklı lügatlarda. benim gidişim, beceremeyişim sevemediğim. peki niye sana yazıyorum böyle umarsız, böyle çare arar gibi, böyle yitik... bir yerlerde aradığım sen misin yoksa? yok ya, sanmam... eğer öyle olsaydı, sen de seni aradığımı görür ve karşıma çıkardın... bu sefer kararlıyım, gidiyorum sevemediğim! artık arkamdan istediğin laneti oku... sevemedim, beceremedim çünkü seni sevmeyi... peki sen, az da olsa özledin mi beni. yokluğumun yerine, yenilerini koydun mu odalarına yüreğinin. tabiki evet! ne borcun vardı ki bana... gidiyorum sevemediğim. yüreğim buruk, gözlerim donuk, çareler, çaresizliklere yenik. sevemediğim hayat; gidiyorum! Ama beceremiyorum! | |
|
| | #68 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Güllerin Adı Konmayacaktı rüzgarın hafiften estiği birgünde yaşamın gölgesinde ilerlerken gözyaşları da bize eşlik ediyordu kim bilebilirdi ki birgün hikayenin yalnızlıkta biteceğini bu aşkın hikayesi bu aşıkın hikayesi dinlemek ister misiniz? gün ağarıyordu bense yine seni düşünüyordum tam o anda kapım çalındı senin olmanı o kadar diledim ki kapıyı açtığımda dileğim gerçek olmuşcasına seni karşımda görünce biraz şaşkınlıkla beraber dileğimin gerçek olmasına seviniyordum adeta sevincimden kimsenin ulaşamadığı gökyüzünün derinlklerine kadar gitmiş gelmiştim | |
|
| | #69 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn geldim!... bak seninleyim! kusların meleklerle sohbetini izlemeye geldim seninle... senin yanına gömeceklermiş benide galiba, tasımızın üstünede hiç ayrılmayacaklar yazacaklarmıs... hala duruyor yıldızlarla yazdıgımız hayallerimiz... kalemler yazdırmıyodu sensiz seni... zaten ellerimde isyan cıkarmıslardı buz tutarak , sensizliğe isyan.. yazamadım seni... ellerim ve kalemim engellemişti beni... ama artık geldim! bak seninleyim! kusların meleklerle sohbetini izlemeye geldim seninle... senin yanına gömeceklermiş benide galiba, tasımızın üstünede "hiç ayrılmayacaklar" yazacaklarmıs... Son Düzenleyen Blue Blood; 01-08-2006 @ 13:59. | |
|
| | #70 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn biliyorum yalnızlık paslı bir zincir, kollarımdan kırıp atamadığım bu kent acıların karargahı bırak git! sonra; ağlarsın,yanarsın,kahrolursun... çözülmez bir bilmece yaşam, arasamda cevabını bulamadığım bir bilmece. beni düşünme bırak git yoksa pişman olursun, ömür diyorum yalan yaşantılara kendimce nerede ve ne zaman biteceğini bilmediğim bir yaşam... belkide uzaklarda beni düşlüyorsun şimdi bir ayrılığa tutsak bakışlarla hep seni diledim, belki geleceğin korkusuyla sende üşüyorsun bir bilsen ben nasıl yorgunum sensiz bir duysaydın çığlık çığlığa nasıl öldü umutlarım, belki ölmediğini düşünüp dertlerle boğuluyorsun yağmurları seyrediyorsundur pencerende belki yağmurlarla bana çiseliyorsundur, yüreğimde sonsuz bir aşkın ateşi beni hep çaresiz bırakan bir türlü söküp atamadağım haydi durma sevdiğini söyle n'olursun ölme,acımasız bakışlarla süzme beni can adadığım, sevdiğim, herşeyim... içerleyip yalnızlığına sende ağlıyorsun ve dilerim bensiz de olsa umarım hep mutlu olursun... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Noranynn Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| NoRanynn | GÜLGECELER | Üyeler Hakkında | 6 | 19-03-2009 13:28 |
| NoRanynn | SatanpisT | Duygu Yüklü Flash'lar | 2 | 06-11-2007 18:02 |