| | #751 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NoranynnKavuşursak biteriz biz, Biz mutlu sonlar katiliyiz. Kavuşursak biteriz biz. Sevgiyle bakan gözleri kör ederiz. Herkesin bildiği bir aşk, Herkesin attığı bir imza Herkes gibi değiliz biz. Belki biraz serseri, Belki biraz deliyiz, Ama kavuşursak biteriz biz. Pervane böceğinin mum alevine sevdası Ateş böceğinin susuzluğuyuz biz Yanar ama su içmeyiz Etrafında döner, ateşle dansederiz. Bize kimseden zarar gelmez, Biz zararı ancak kendi kendimize veririz. Severiz, özleriz, aşktan ölsek kimseye söylemeyiz. Biz artık biz değiliz. Ruhlar kavuşur ve konuşur gökyüzünde bir yerde Ama bedenen kavuşursak biteriz biz. Melekler bize ağlar, biz halimize güleriz. Onu bilir, onu söyleriz, Kavuşursak biteriz biz. İki sınır ülkenin dikenli telleriyiz, Dokunursak kanar ellerimiz. Kimselere söylemez gizli gizli severiz Ama kavuşursak biteriz biz. Bir kor var içimizde yanan, Onu küllendiremeyiz. Görüşemeyiz, konuşamayız ve sevişemeyiz. Bir aşk var bizi biz yapan, Kavuşursak biteriz biz. Biz herkes gibi değiliz. İstadeğimiz zaman gelip, İstediğimizde gidemeyiz. Kahve içip, gülüp, konuşup, başbaşa yemek yiyemeyiz. Ne bir filmdeki mutlu son, Ne de göz yumulacak bir kaçamak değiliz biz. Sadece özlemle severiz, Ve kavuşursak biteriz biz. Sevda iki kişinin birbirine aşkı değil artık. Artık her aşk her ağızda sakız. Biz birbirimize aslında her aşıktan daha yakınız. Belki ayrı şehirlerdeyiz, Ama her gece aynı mehtapta buluşur, Yağmur yağarsa, çıkar, Aynı yağmurun altında ıslanırız. Bu aşkı ancak biz biliriz. Şiirleri güvercinlerin kulağına fısıldar, Mektupları suya yazarız. Biz belki ayrıyız, Ama her gün aynı geceyi sabahlarız. Melekler bize ağlar, biz halimize güleriz. Onu bilir onu söyleriz. Kavuşursak biteriz biz. Uğur Arslan.. | |
|
| | #752 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn gözlerim yoluna düşmüş..hiç bir şey göremiyorum senden öte... senden öte sözler duyamıyorum..aldığım nefes seninle sınırlı.. ayağıma pırangalar vurmuş odaların..çıkamıyorum eşiklerinden..bir adım ötene atamıyorum adım..hapsoldum karanlığında,kaçamıyorum.. tutsaklık demişler bunun adına..hayır bu tutsaklık değil! tutsaklık değil benim senden gidemeyişim..! başka birşey.. daha yüce. daha akılalmaz. daha sınırsız. uçsuz bucaksız,dursuz duraksız.. daha da nefessiz bırakır insanı..daha da yapışır canına..etini koparırcasına hem de..kapıları kilitleyip anahtarları denize bırakır benim sana esaretim... çaresizlik demişler bunun adına..hayır bu çaresizlik değil! çaresizlik değil benim senden gidemeyişim..! başka birşey.. daha yüce. daha akılalmaz. daha sınırsız. uçsuz bucaksız,dursuz duraksız.. daha bir bağlar insanın elini kolunu..kanadını kırar..ateşlere salar tenini..tenine kor basar..gözüne mil çeker..içine ayaz emanet eder...baharlarını haraç keser senden.. aşk demişler bunun adına..hayır bu aşk değil! aşk değil benim senden gidemeyişim..! başka birşey.. daha yüce. daha akılalmaz. daha sınırsız. uçsuz bucaksız,dursuz duraksız.. daha bir sefil eder insanı benim sende kalakalmışlığım..insanı üstünde intiharlar taşıyan iplerle sırdaş eder benim gidemeyişlerim..benim senden gidemeyişim,aşkı kapısında köle eder!!.. Son Düzenleyen Blue Blood; 31-01-2008 @ 20:16. | |
|
| | #753 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NoranynnEn ağır şartlarda filiz veren mucizeler gördüm ben.. ya da en mucizevi anlarda kopan fırtınaları da… yalın ayak çocuk yürüyüşü gibi yüreğime batan cam kırıklarını görmezden gelmeliydim… gelemedim… gördüm tüm korku yüklü, ürkütücü, soğuk kırıkları… korktum bir kez daha;kendime dönememekten… şimdi ufkuma yeni yollar çiziyorum, beğenmeyip siliyorum… baştan çiziyorum… bir sürü söz biriktirip kendime saklıyorum… her gece ansızın kırıp, her sabah yeniden almaya yola koyuluyorum… yeni sözler öğreniyorum; yeni acılarıma süslü kelimeler kuruyorum… oysa ne çok söz varmış seni anlatmaya… ama hiçbir cümlenin tabiri caiz olmamış… Senin bu kadar fazla hatta özel sözleri hakkettiğini düşünmüyorum aslında. Senin için söylendiğini de düşünmemelisin, keza sana değil. Benim sevdamaydı sözlerim. ben sevdama ağladım ağladıysam, ben sevdama aşıktım aşıksam… çünkü ben aşık olabilmeyi özledim, ben aşık olabilmeyi; sen olmasan da öğrenirdim.... yani şu kadarını söylüyorum; sen değilsin bu hikayenin ne baş kahramanı ne de ilhamı… bir tek benim… tek başıma hakkettim, kimseye el sürdürmedim. Sevdama tek kötü söz gelmesin diye yüreğimi paramparça ettim. Bir kırık sözüm olmadı bu yüzden sana… yoksan… yoksun… var (?) hiç olmadın. ölüme hasret yazıldı adın. ben ölmeyi de yaşamayı da en az senin kadar istedim… gözlerimi kapatıp karanlığa yürüdüm ben… zifiri karanlıkta sana en yakışır sözü ayak seslerinden tanıdım... yokluğun yeni bir varlık oldu kimliğime… ben seni en çok yokken sevdim… şimdi seni her düşümden engelliyorum... Ve nihayet kendime dönüyorum… | |
|
| | #754 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn![]() Bu gemi nereye gidiyor usta? içim bos gemiler boş! Bu gemi nereye gidiyor usta? Bir kız vardı! saçlarini ruzgara satan kız Bir nehir kiyisindaydi bir gece karşıya gecmek istedi Göz kapaklarındaki kan çanaklarındaki sunulmuştu hayat hayat ağır geliyordu göz kapaklarına Çekik gözlerinde yüklü sevdalar yaşıyordu Nehrin karşısına geçmekti sadece niyeti birşeyler geri çekiyordu önce sustu! dinledi.. Nehri rüzgarı.. Yüzünü keşişlemeye döndü ve sattı saçlarını! kısınca gözlerini hayat akar giderdi kenarlarından karşısındaki nehir içinden geçerdi ve o hiç içinden nehir geçen şarkıları bilmezdi Susardı! Dinlerdi Sesleri.. Bir adam vardı karşıda susan bir adam! Konuşsa bilecekti gitse, gelicekti. Konuşmadı, gitmedi.. Öylece durdu! Nehir saçlarını rüzgara satan kızın içinden geçiyordu! Gerisi yokluk, gerisi hiçlikti! Bu gemi nereye gidiyor usta dedi! Biliyordu! köprü az ötedeydi.. içinden nehirler geçen şarkılar duydu! Keşişleme bir rüzgar vardı! Ve hala saçlarını rüzgara satıyordu Bitip yitip başlamanın hüzünlü bekleyişindeydi Ne kalabiliyordu ne gidebiliyordu Şimdi öyle bir yerdeyim ki diyordu Aşağı dökülsem aşk Yukarı aksam ben Bir su olduğunu anladı Sen istediğin kadar yarımla beni ben seni tamamlarım! Adam nehrin karşısında bekliyordu.. Gözlerinde Yılların birikimi çizgiler Ellerinde şiir kokulu bir akşam! Şiirler okununca unutulmalı dedi! Hasret dokununca uyutulmalı.. Adam Sakindi.. Adam Suskun! saçlarını Rüzgara Satan kız.. Bir şiirdi ellerinde Hiç bitmeyen! Beni tut! içine ser.. Çekilmemiş fotoğrafların banyosuna sakladım gözlerimi Beni Gör!Sesime gel.. Öyle inandır ki beni! güneşi Arkama alayım.. Ve kulağına içinden nehirler geçen şarkılar söyleyeyim.. Şarkıların bittiği yerde! Gözlerinde öleyim.. Oraya yatır beni! Gözlerine, Aşka! Bu gemi nereye gidiyor usta?! içim boş gemiler boş.. Bu gemi nereye gidiyor usta! Elimi uzatmaya kaç sebebim var.. Ve tutmamaya kaç bahanem.. Elini uzatsan nehirlerden de geçer misin? Köprü olur mu onlar? sana ve bana.. ve rüzgar saçlarınla oynaşan keşişlemeler.. zamanı uzatsam? İçinde ölebileceğimsin.. Sana dokunmaya öyle birikmişim ki Parmak uçlarım kanıyor.. Senelerdir su yüzü görmemiş topraklar gibisin! Sana aktıkça yutuyorsun beni.. Aktıkça içine çekiyorsun.. Bitmem ki çağlıyorum! çoğalıyorum.. Çünkü kaçmadım! kalmayı seçtim.. Bir uçuruma yuvarlanıyorum bilerek ve isteyerek.. Al sesimi susumu us'umu.. Ama Sen'ime dokunma! Saçlarını Yüzgara sat! Beni kendine kaç.. Otoğanı kır yüreğime.. Gecenin kırmızısında kaybol.. Az ötende köprüler.. Az kaldı! Geç.. Senden başka sevmeye beni.. Öleceksen! benden başla ölmeye.. Bu gemi nereye gidiyor usta! Biz aynı yöne gidildikçe aynı yere gelinir yazalım mı denizlere? Gözlerin kalsın! Nehirler ve şarkılar kurusun! önemi yok.. Sadece gözlerin.. Bu adam Dokunmadan gitmeyecek.. Gömüleceği yer orası! Gidersen! Sözün ayaklarına geçerse.. Geri de bıraktıklarını düşün! Gidemezsen belli sebebi.. Bazen kalmaktır,zor olan.. Gitmek ile kaçmak aynı şeydir bazen.. Ve o uçurumdan beraber yuvarlanır insan! bilerek ve isteyerek.. Gözlerindeki kan çanaklarına sunuyorum, Kendimi.. Burada kimim var ki? içimde benden başka,içimde bir dışım var! içimde yer yok başka.. Dışında kimin var senin.. içindeki yoktan başka? biliyorum.. Dışında bir yerdeyim İçimde heryer aşkın.. orada kimin var ki? içinde Senden başka.. içimde bin yerin var! Dışında herkes başka.. Ve sen şimdi yatağında o nehir, Kulaklarında.. Bu Gemi nereye gidiyor usta?! Son Düzenleyen Blue Blood; 31-01-2008 @ 20:14. | |
|
| | #755 (mesaj-linki) | |
| Ve ben ölüyüm artık senin çok uzağında... Tanrı bana ikinci el bir ömür vermiş, Kullanılmış ellerim,gözlerim,kalbim... Küçücük ellerim yetmiyor hayata sarılmaya, Kayıp gidiyor önümden yavaş yavaş... Bir ucundan tutsam,diğer uç ağır geliyor, Ve ben,ölüyorum diğer uçtan... Işığı çoktan sönmüş gözlerimin, Yorulmuşlar ağlamaktan, Neye baksam karanlık, Ve ben,ölüyorum seni yasarken... Bitirdi hayat sevgilerimi,umutlarimi, Ve ben ölüyüm artık senin çok uzağında... | |
|
| | #756 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Kapıyı vurup gidişinin ardından, bende ‘gitmelerin’ üzerine kapadım tüm kapıları…Benden gittiğini sandın ya hani, kitledim umutlarımı sanmaların üzerine… Gitmemişsin gibi, hiç bitmemişsin gibi uyudum sana dün…Uykumda içim ürperdi…Rüyamda bile sen yoktun…Gerçekliğini yaşattığın her ne varsa alıp, düşlerime kattın ve öylece gittin…Beni karmaşıklığının içine hapsedip, ellerini çektin…Şimdi bir sen yoksun birde sendeki ben yok… Ve yine benim, yine sensiz yine bomboş yine darmadağın… Düşündüm de ‘yok’ olan çok şey var artık… Önce sen yoksun… Sonra senin bana kattıkların yok… Her şey senden öncesi…Senden sonrası hiç yok ! Bir hiçlik bana kalan ! Sorma yok olanları, dokunuyor ! Var olanların zamanı şimdi ! Sensiz bir ‘ben’ var… Hüzüne karışmış umutlar var… Beni içime küstüren, sende tükenen bende bitmeyen sevgim var ! Dinmeyen yağmurlarım var… Anlattırma var olanları, canım yanıyor ! Kalemimin her darbesi gözyaşı misali… Kalbimde sayısız cam parçaları… Kırılmışım, dökülmüşüm… Kendi kendime kalmışım başı boş sokaklarda… Yok olanlara var olanları karıştırıp, susmuşum aynada ki halime… Ve yine; Sessiz bir köşede, kendimden düşmüşüm… Ve yine; Yüreğimde biryerlerde kaybolmuşum | |
|
| | #757 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NoranynnBu gece ay eski yerinde degil. Her gece parlayan o ay bu gece yok nedense. Gidisinle nelerin degistigini yeni yeni anliyorum. Yeni yeni fark ediyorum bazi seyleri. Yaz biteli uzun zaman olmus bense bugün uyandim o sicak rüyadan üsüdüm birden, her yer kapkaranlikti, soguk bir rüzgar esti yüregimden. Sen gideli hayatin aslinda o kadar güzel olmadigini, nefes almanin özel olmadigini anladim. Uyumanin nekadar gereksiz oldugunu anladim, kokunu icime cekmeden bir türlü uyuyamadim. Sen gideli sarkilarin ne kadar anlamli oldugunu bir defa daha anladim, ardindan aglamaninsa ne kadar bos oldugunu. Ciceklerin nasil bir bir soldugunu gördüm. Gidisinle ne cok sey degismis. Bense dünyadan bi haber yasiyormusum. Yildizlarda eskisi gibi parlamiyor. Gökyüzü solgun, belliki oda benim gibi mutsuz. Hayat durmus sanki, o civil civil sesleri duyamiyorum artik. Aslinda ne kadar siradanmis yasamak insan yanliz kalinca daha iyi anliyormus... | |
|
| | #758 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NoranynnÖlmek bana yakışıyor... Sessiz sedasız bir melek gibi sonsuza kadar uyumak... Bembeyaz o elbise içinde ağıtlar eşliğinde yatırılmak yatağıma Ölmek bana yakışıyor... Birsürü kişi ardımda bırakmak, Yalnızlığa sarılmak istiyor bedenim Başka bedenlerden uzak yaşamak... Mutluluğu hiç aramadım belkide; Bugün de aramıyorum...Aramayacağım... Ölmek bana yakışıyor... Ardımdan ağlatmak hoşuma gidiyor belki belki toprağa dokunmak... Ölmek bana yakışıyor... *aLıntı | |
|
| | #759 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NoranynnUmudun Adıydı HayaLLeR..!!! -------------------------------------------------------------------------- Her güne bir harfini ekliyorum... Seni yazıyorum. Seni anlatıyorum beyaz sayfalara… Ama artık sonlara geldim galiba. Sana dair o kadar satır var ki neyi yazmadım diye düşünüyorum… Her şeyden bahsettim… Her şeyi anlattım satır satır... Şimdi susma zamanıydı. Seni yüreğime gömüp susma zamanıydı… Hayallerin gerçekleşmeyeceğine inanıp hayallere küsme zamanıydı… Durdu zaman sanki. Kocaman bir boşluğa sürüklenmekteyim. Sana rastlamak istiyorum, ama yoksun artık biliyorum. Gerçeklere sarılacaktım. Yalnızlığımda bana eşlik eden sözlerini düşünüyorum. Mutlu oluyorum. Kısa da olsa bu hayatta sana rastladığım için mutlu oluyorum. Hayat kısaydı, verilen sözler söylenen sözler, yazılan satırların bir gün sonu gelecekti. İşte sonu görünmeyen bu yolda ilerliyorum... Ama halen hayallerden kopamıyorum. Yapamıyorum. Bir parçam eksiliyor sanki. Her ne zaman noktayı koysam noktalar gözümde bir çığlık gibi büyüyor. Engel olamıyorum. Yine hayallere dalıyorum… Anlıyorum ki ben hayaller olmadan yaşayamıyorum. Umudun adıydı güzel hayaller. Düşlerde bulduğum mutluluğu yitirmemek adına kopamıyorum işte. Ne zaman gidersin hayallerden? Ne zaman yok olduğunu kabullenir şu yüreğim? Birkaç gündür güneşime eşlik eden sözlerin yankılanmıyor bana… İçimde kopan fırtınalara bir yenisini eklemek istemiyorum. Sen konuştukça umutlarım çoğalır. Bir adım daha bana yaklaştığına inanırım. Yine yan yana gelirim seninle… Hayalin durur yanı başımda… Sonra yine gidersin, ben yine üzülürüm… Alışmalıydı bu yürek yokluğuna. Hayalinle yetinip seni uzaktan sevmeye devam etmeliydi. Ne zaman geçeceği belli olmayan bu sızının içerisinde can vermekse sonuna kadar vermeliydi bu canı. Payıma düşen hayalleri gönül cebime alıp giderim… Hayat her zaman her istediğini vermeyecek kadar üzerdi beni… Bense ona inatla savaşırdım almak istediklerimi almak için. Ama savaşmak çare değilmiş… Kaderim böyle ise kendi ellerimle değiştiremem ki! Ağlamak, üzülmek seni bana getirmeyeceğini adım gibi biliyorum. Hüzünleri mendilimin arasına sıkıştırıp uzaklaşmaktı en güzeli… Adın yazılmadıysa alnıma bunu ben değiştiremem ki! Seni seninle yaşamak kadar güzel bir duyguyu yaşamak yasaksa bana giderim senli düşlerin arasına sıkışmış duygularımla… Sadece varlığına yürüdüğüm yollarda akıttığım her bir damla gözyaşı için seni yaşamaktı savaşım… Ama kazanamadım… Payıma yine yalnızlık düştü sevdanın dikenli yollarında… *aLıntı | |
|
| | #760 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Umut Gök Yüzünde Gök Yüzü İse Gözlerinde Gözlerinde Aradığım İse Yitik Çocukluğumdur. Yitirdim Sandığım Ama Hiç Yitirilmeyeni... ![]() eMRe | |
|
![]() |
| Etiketler |
| noranynn |
Noranynn Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| NoRanynn | GÜLGECELER | Üyeler Hakkında | 6 | 19-03-2009 13:28 |
| NoRanynn | SatanpisT | Duygu Yüklü Flash'lar | 2 | 06-11-2007 18:02 |