| | #761 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Biraz boş, biraz saçmasapan, çokça yalniz bir gece daha.. Nerden başlarsan başla, sonlarin hep kaçınılmaz olduğu, film gibi biraz hayat. Toparlamaya kalktığımda kendimi beceriksiz saymam, bana her daim ders olmamıştır mesela. Sayfayı çevirmekten hep korktum, o sayfaya uzun uzun bakıp düşünmeyi, marifet sayıyorum hala. Sanki herşey yoluna girecekmiş gibi, sanki tüm bunlar kendi kendime uydurduğum aptallıklarmış gibi. Aslında kabul etmenin yürek istediği bir yolun ortasındayım, ne yana baksam, bir adım daha atıp atmamanın hesabını yapıyorum. Bazen geri dönmek daha mantıklıdır diyorum, bazen hiçbir şey diyemiyorum, zaten çoğu kez de saçmalıyorum. Mesela bugün, içimde hiç umut yok. İçimde başka bir şey de yok, öyle bir boşluk işte, nedenleri çok, çaresi yok.. Yarın da günlerden soğuk mesela, içim şimdiden üşüyor.. Uzak şehirlerin, beni anlamadığı, anlamadan yargıladığı, sevgi nedir bilmeyen, öylesine bencil, öylesine vurdumduymaz, öylesine sağır dokunuşlarından sancılanıyor ömrüm.. Ve ben “Bitsin artık” cümlelerini saklıyorum aklımda hala.. Bu kadar zaman var olan doğrularım, bazı bencilliklerin üzerine çıkamadıysa, alıp başımı bu boşa geçen yıllara çarparım, çarpa çarpa büyürüm, büyüyünce unuturum.. Bu hale ne zaman geldim hatırlamıyorum, iki güzel söz bana fazla mı bilmiyorum, kelimelerin anlamları sana çok mu uzak kestiremiyorum, var mısın yok musun göremiyorum.. Öylece kalıyorum, kanıyorum ama anlatamıyorum.. | |
|
| | #762 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NoranynnBir yaprak daha düştü yarısı boş takvimlerimin sensiz yaşanan sayfalarından sen yoksun şimdi yaşadığım zamanlarım artık yarım... saatler çoktan geceyarısını terk etti sensiz zamanların sonu olmadığın zamanların başlangıcı elvedaya hazırlanırken sensiz saatler kapıda çoktan beklemeye başladı bile gelmeyeceğin saatler yarım saatler... yarım doğuyor güneşlerim yarısı koyu bir kahverengi yarısı azbeyaz sabahlarım yarım, ikindilerim yarım akşamlarım yarım... gökyüzünde ay yarım, yıldızlar yarım samanyolunun yarısı yok baksana takvimlere ait ne varsa dünyamda yarım akrep varsa yelkovan kayıp, dakikalar varsa saniyeler firarda seninle olmadığım bütün zamanlarım yarım... tam olan tek zaman... gecelerim... kapkaranlık... | |
|
| | #763 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Bu AkŞam Evlenen YakiŞikli Damat Bana Bİr Zamanlar Sevgİlİm Derdİ. Gel Bİr Defa Dans Edelİm DedİkÇe; Nİkahimizda,dÜĞÜnÜmÜzde Ederİz Derdİ. Şarkimiz Çalinca DÜĞÜn BaŞlarken, İÇİm Sizladi ÖnÜmde Dururlarken, Son Kez Bakti Bana DuvaĞi Kaldirirken Kapandi GÖzlerİm Gelİnİ Öperken, O Zaman Haykirmak Geldİ İÇİmden Utandim Kutlarken Tuttum Elİnden ÇirpindiyÜreĞİm Koptu Yerİnden Bİr Ses Artik Çok GeÇ Dedİ. ÇÜnkÜ Sevgİlİm Evlendİ Gİttİ........ alıntı | |
|
| | #764 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NoranynnSONSUZLUK UYKUSU Hiç Unutulmayana... Rengi akmış bir ilkbahar düştü yollarıma…Yol alma umuduyla attığım her adımda ruhuma dolanan kader zincirlerim var benim…Geçmişimi kendine köle etmiş,geleceğimi bir gecede ele geçirmek isteyen keşkelerim var…Bir ses geliyor yakınlardan…Nahoş olmuş halimin son demine kadar güçlükle gözlerimi açıp,kulak kesildiğim bir ses var beni kendine hapseden…Yankılanan sesler mi onlar?Vicdanım mı?Yoksa içleri yaşama sevinciyle dolu olan insanların değişmez fikirleri mi başımda dolanıyor?Bir mevsim kadar uzağımda ama bir camın öteki tarafı kadar yakın olan eski benin sesi mi bu?Yoksa o eski ben miydi kara gözlerinin rıhtımında beklerken ömrünü yokluğunun çığlıklarında kaybeden…Varlık-Yokluk savaşının sonucunda mı belli olacaktı bedenimle ruhumun aynı kafese kapatılması?Ruhumu saran beden,bedenimi saran bir dünya…Sen ise en yükseklerde belki benle dalga geçerek belki de halime acıyarak bakan,cennetin kaybolmuş meleği…Yorganın oldu bir avuç toprak ve üstüne yığılan kar taneleri…O hiç bitmek tükenmek bilmeyen bencilliği ve açgözlülüğüyle seni sonsuza kadar içinde tutacak olan toprak.Vücudun mu o etiyle kemiğinin birbirinden ayrıldığı,yoksa senle ben miydim? Şimdi yönünü şaşırmış olan bir bahar kokusu giriyor benden içeri.Durmalı diyor,ileri gitmemeli…Dönmeli ait olduğu yere…Ben tarafı ona o kadar çok uzak ki…Güçlükle hatırladığım bir bahar vardı bir zamanlar.Çiçekleri şimdiki koyu karanlığın inadına aydınlık saçan…Çiçekler miydi dersin o aydınlığı saçan,yoksa sen miydin?Şimdi senden geriye kalmış gözlerle bakamıyorum o çiçeklere…Çiçekler hiç değişmedi diyor bazıları.Sen öyle görüyorsun…Ama öyleyse seni niçin bembeyaz bir kefen içinde görüyorum…Siyah değil miydi sana yakışan?Hani şu çok sevdiğin ablanın düğününde giydiğin takım elbisenin asil rengi…Beyaz sana hiç yakışmadı ki…Artık senden sonra yarım kalmış benle yaşıyorum seni,çöken yalnızlığın gölgesine çekilerek…İçimde olan o koskoca senle,sana geleceğim gün için damla damla birikiyorum… | |
|
| | #765 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynnvazgeçtim Vazgeçtim bu dünyadan tek ölüm paklar beni, Degmez bu yangin yeri, avuç açmaya degmez. Degil mi ki çignenmis inancin en seçkini, Degil mi ki yoksullar mutluluktan habersiz, Degil mi ki ayaklar altinda insan onuru, O kizoglan kiz erdem daglara kaldirilmis, Ezilmis, horgörülmüs el emegi, göz nuru, Ödlekler geçmis basa, derken mertlik bozulmus, Degil mi ki korkudan dili bagli sanatin, Degil mi ki çilginlik sahip çikmis düzene, Dogruya dogru derken egriye çikmis adin, Degil mi ki kötüler kadi olmus Yemen' e Vazgeçtim bu dünyadan, dünyamdan geçtim ama, Seni yalniz komak var, o koyuyor adama | |
|
| | #766 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn F arzet seni Hiç Görmedim U tanmadan bıkmadan seve bilmişsem seni N asıl olsa Yine sevecem D ayanırmı sandın şu kalbim A ğlamadan sesini duymadan... eMRe | |
|
| | #767 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn![]() Boyandı geceye, Düş sandığı.. Şal, Kayıyor omuzlarından, Hayat, Mum olmuş eriyor.. Odasının içinde, Küçülmüş gölgesi Büyüktü hani yüreği.. Işığı sönüyor, Zaman siluletinde.. Soldumu gelincikler, Ne çabuk.. Siyah çizgi yarın, Acıtan.. Elveda deyişlerde, Belki istemeden.. Yada, Aldırmadan çığlıklara.. Sevgiler ketum ebediye, Sökülmez dil, konuşamaz.. Dizilir boğaza hıçkırıklar, Duvarları boğar.. Vurdular! umud`u sormadan.. Sessizlik, Solgun ışığında dinleniyor, Sonunu görüyor.. Akisleri vuruyor yüzüne, Yüzünde derin yaraları kanıyor.. | |
|
| | #768 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NoranynnŞimdi biz neyiz biliyor musun? Akıp giden zamana göz kırpan yorgun yıldızlar gibiyiz. Birbirine uzanamayan Boşlukta iki yalnız yıldız gibi Acı çekiyor ve kendimize gömülüyoruz Bir zaman sonra batık bir aşktan geriye kalan iki enkaz olacağız yalnızca Kendi denizlerimizde sessiz sedasız boğulan… uzakmavi... | |
|
| | #769 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NoranynnSen asksin... ![]() Güneş’in doğuşu gibi doğuyorsun dünyama. Doğuşuyla ısıttığı yüreğimin buz sarkıkları damla damla çözülmeye başlayıp Her bir damlanın çoğalarak birleştiği sevgiyle taşan bir şelaleyi andırıyor adeta Ay’ın dünyamızı aydınlattığı gibi Zifiri karanlıklardan çıkarıp, ışıklarını saçıyorsun etrafıma Öyle büyülü bir ışık ki bu, hayallerin gerçekleşmesi gibi adını koyamadığım düşünceler gibi kapımı her an çalacak beklenen biri gibi .. Beklenen sen misin ? ..... Yoksa aşk mı? ... Hayır hayır, SEN AŞKın ta kendisi olmalısın. Çalan her telefona sen diyerek koşmak yine aramadı diyerek meraklanmak.. Beklenmedik anlarda seni karşımda bulup mutlulukların en güzelini hissetmek .. En hüzünlü anlarında, hüznünü kalbimde yaşamak sevincini sevincim, derdini derdim bilmek Doğan her yeni güne, senin için hayır duaları ile başlayıp "günaydın" diyen yazını okumak için, uykuların en tatlısından uyanmanın sevincini yaşamak Bana bunları hissettirdiğin için.. Bu duyguları yaşattığın için, ADINI AŞK KOYDUM SENİN, SEN AŞKın ta kendisisin... Telefonum her çaldığında içim titreyerek "o arıyor" diyorsam.. Bana baktığında, saç diplerimdeki fırtınalara dur diyemiyorsam Gözlerine bakarak, denizlerin en derinlerine dalıyor ve bir türlü çıkamıyorsam .... Ellerimi, titrek ve bir kor gibi yakıyorsa tenin.. Yüreğimde alaboralar kopuyorsa eğer.... Bunu başaran sen misin?. Yoksa sen aşk mısın?... Bana bu duyguları yaşattığın ve hayatıma girdiğin için .. Aşkı yalnız sana yakıştırdığım için ADINI AŞK koydum senin .. Sen aşk olmalısın.. Sen asksin... | |
|
| | #770 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Elimde kalem senli birşeyler yazmak isterken, hani küçüklüğümüzde defter kenarlarına yaptığımız süsler vardır ya, onlarla dolduruyorum kağıdın her yanını... " SEN BİR YERLERDE BEN BİR ŞEHİRDE AKŞAM OLUNCA BENİ HATIRLA!..." Seninle konuşur gibi konuşmak istiyorum kağıtla... Ama olmuyor cümlelerim kenar süslerinin arasında asılı kalıyor!... Aklımdan deli fikirler geçiyor, sonra kendi düşüncelerime oturup kendim gülüyorum, yok olmaz diye... O en sevdiğim resmini açıyorum, bakıyor, bakıyor, sonra susuyorum!!!... Ben senin resimlerini değil ki, ruhunu özlüyorum, bunu bal gibi biliyorum!... Cümlelerini, paragraflarını, onlara kattığın manayı seviyorum, bunu ben bal gibi biliyorum ama kimbilir sen bilmiyorsun?... Aklıma yolculuklar geliyor, yolun sana varacağını bildiğimden iptal ediyorum tüm biletleri... Korkuyorum, geldiğim de, seni gördüğüm de, içimdeki seni bulamıyacağımdan çok korkuyorum İNAN!... Yokluğun da, içimde büyüyen sen, sana benziyor mu, kestiremediğimden çok korkuyorum!!!... Bir kartalın ki kadar keskin bakışların, bakıyor mu başkalarına?... Düşüncesi bile kanımı donduruyor, iliklerime kadar üşüyorum, O AN!!!... Seni düşünmeye başlayınca, hani derler ya, kelimenin tam anlamıyla çin işkencesi yapıyorum kendime, olabileceklerin en acısını düşünerek!... Sonra durup düşünüp içime düşürdüğüm yangınlara, yine kendim su serpiyorum... Hayalinle, hasretimin sınırlarını ölçüyorum!!! Öyle bir an gelecek ki, hasretimin sınırı bulunduğum şehrin sınırlarını aşacak, yolculukları göze alıp sana koşacağım!!! Sonu, hayalimdeki seni kaybetmek bile olsa ( belki de olmaz), göze alacağım bunu!!! Göze alacağım!... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| noranynn |
Noranynn Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| NoRanynn | GÜLGECELER | Üyeler Hakkında | 6 | 19-03-2009 13:28 |
| NoRanynn | SatanpisT | Duygu Yüklü Flash'lar | 2 | 06-11-2007 18:02 |