| | #71 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Seni sen olduğun için sevendir Yüreğinin sesini uzaklarda bile dinleyendir İki eli kanda olsa derdine yetişendir Varolduğunu hissetiren,kıymet bilendir Dostdur sözde değil özdedir adı... Sabun köpüğü değil, darlık anında kaybolmaz Sözünün eri güvenirliği tartışılmaz Bilirsin, çıkılan yolda yarenlikden caymaz Hayatına girdi mi kolay kolay çıkamaz Dostdur sözde değil özdedir adı... Yüreğini menfaatsiz sunar İyiliğin için sözleri acıya bular, Vakti zamanı gelir söyledikleri bir bir çıkar Yoktur senle dolan kalbinde ne fitne fucur ne de çıkar Dostdur sözde değil özdedir adı... Yangınlardaki yüreğine, varlığı ile ferahlık Mutluluklarında, üstüne dikilen saf ipekden bayramlık Bilmez ne rol ne sahtekarlık En büyük özelliği yaradılışı doğallık Dostdur sözde değil özdedir adı... Yalnızlıklar rıhtımından alıp götürür, süt beyaz yelkeniyle Uçurum kenarından çeker,adı şefkat elleriyle İyiki varsın dedirttiren, avucunda tuttuğu yüreğiyle 'Sen cansın benim dostumsun ' ağız dolusu kelimeleriyle Dostdur sözde değil özdedir adı.... | |
|
| | #72 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Bir tek seni sevdiğim doğruydu ve bu doğru yüzünden hayatım yalana battı: sen beni dışladığından beri beni sevenlere bir hayalet hediye ettin. Tepeden tırnağa, aşka ; tepeden tırnağa, özleme batmış bir hayalet bu hayaletin içinde Beni değil, seni gördüler hep. Çoğu bu hayalete dayanamayıp çekip gitti; kimisi senin beni beklettiğin kapıda beni bekledi, seni beklemekten yorulur; onunla çekip giderim diye buralardan... Ve ben en çok onların sevgisine inandım, en çok onlara derinden üzüldüm ve hep merak ettim; karşılıksız ve onca yıl bir hayaleti nasıl böylesine nasıl sevebildiler diye... Dünyanın iyi bir yer olduğunu ve yaşamak için çok sebep bulunduğuna; bu insanların bir hayalete duydukları o akıl almaz o sonsuz sevgileri yüzünden, bir kez daha inandım.. Seni unutmak için başladığı her aşkı yine seninle aldatan bir hayalete; seninle kendini, bütün hayatını, düşlerini çocukluğunu aldatan bir hayalete... Bir tek sana duyduğu sevgisi doğru olan ve bu yüzden bütün hayatı bir yalan olan hayalete... Ben Bün AşkLarımı SeninLe ALdattım.. | |
|
| | #73 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Merhaba sana güzel insan Hiçkimse sana söyledi mi? Ne kadar özel bir insan oldugunu Etrafina yaydigin isigi Bir yildizin isigi kadar Hiçkimse sana söyledi mi? Digerlerinin hisleri için ne kadar önemli oldugunu disarida biri gülümsüyor. ask için o kadar gerçek olan Hiçkimse sana söyledi mi? çogu zaman onlar üzgünken Senin emailin onlari biraz olsun güldürürdü ve onlari memnun ederdi. biseyler göndermek için harcadigin zaman Ve buldugun seyleri paylasmak tesekkür etmeye kelime yoktur ama birisi senin iyi oldugunu bilir Hiçkimse sana söyledi mi? Seni ne kadar sevdiklerini? neyse benim en sevgili arkadasim bugun sana sunu soyluyorum ki umarim bu emaili geri alirim inaniyorum ki arkadassiz geçen zamanlarda kaçirdigin seyler çok fazladir. arkadasi ve tanidigi birbirine karistirmayin. aralarinda bir fark vardir. çünkü ben seni önemserim, bu ulusal önemseme haftasi... ve bütün arkadaslariniza onlari önemsediginize dair mesajlar gönderin ve onlarin kendilerini iyi hissetmelerini saglayin eger size cevap yazarlarsa bu onlarin da sizi önemsedigi anlamina gelir. AMA bunu simdi göndermelisiniz!! bunu önemsediginiz herkese gönderin ve eger cevap gelirse onlarin da sizi önemsedigi anlamina gelir. ama sadece geri yollamayin, herkese yollayin iyi günler ve ben arkadas olmamizdan dolayi cok memnunum!!! BU ARKADASLIGIN ELIDIR!! | |
|
| | #74 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Suskunuz… Hem de çığlık çığlığa bir suskunluk Evet ama bu konuşacak bir şey olmadığından değil.. Konuşmaya çalıştığımız şeylerin bizi alıştığımız yalnızlığımızdan uzaklaştırması aslında korktuğumuz… İkimizde cesaret edemiyoruz Öylesine alışmışız ki içimizde büyüttüğümüz yalnızlığımıza Seviyoruz onu Belki de Yaşandığında yok olacağı korkusu Bizi tereddütte düşüren Kaybetmekten korkacağımız bize ait bir şey oluşturma kaygısı… Sen Yapamadığın hamlenin, Hayatın boyu inanmak istediğin değerlere sahip gibi gördüğün düzeni yok etme girişiminden Başka bir şey olmayacağını düşündün hep… Ben ise yılların verdiği bir alışkanlık çerçevesi içinde var ettiğim varlığa daha fazla acı vermemek için tek yıkım çalışmasından sonra, susmayı tercih ettim… İçimden çığlık atarak susuyorum… Susuyorum… İçimde o kadar güzelsin ki… Sana susuyorum … Demiştim ya yüreğim susmayı öğreniyor.. Aslı yok .. Sevdiğini anladığında içinde duyduğun çığlığın yankısı hiç bitmiyor… O hiç susmayacak… Her gün, her saat bana haykıracak, bağıracak , parçalayacak içimi,benimse yüzümde o gülümsemem yer edinecek tekrar… ona her şey yolundaymış gülücüğü atmaya devam edeceğim… Sadece bundan sonra kimse onun sesini duymayacak ve bundan sonra kimse, onun tarafından sevildiğini öğrenemeyecek… Her soğuk üşütemediği gibi , her ateş de ısıtamazmış insanı …üşüyorum… alev alev üşüyorum… hani saatlerce sessiz, tek kelime etmeden sana bakışlarım var ya gözlerinde beni ısıtacak olan anlamları yakalamaya çalışma çabamdan başka bir şey değil… Ve her yakaladığımda kaybettiğimi hissetmemden öteye gitmeyen bekleyişler… Ve her kaybettiğimde yeniden yakalama çabam… | |
|
| | #75 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Yüksek, kalın duvarlar ördüm etrafıma Dışarı çıkmak istemiyorum İzin vermez bekçilerim bir daha içeri de girmene Sildim ayak izlerimi, girişi bulamazsın bile Anla artık seni istemez yürek Kabullen, bak! Isıtamıyorsun ellerimi Bitmiş o sağanak duygular içimde Yüreğimin çırpınışları artık senin için değil Başka gözler için yanıyor gözlerim Başka teni düşler ellerim Hayaldin, istemdin belki ama artık BİTTİN...! | |
|
| | #76 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn
KIRMIZI GÜLÜM sen gülüm kirmizi gülüm seni nasil unturum bilemiyorum galiba unutamam senin olmadigin gün ben sadece ölürüm sev gülüm en güzel gülüm bekle gülüm bekle kirmizi gülüm geliyorum seni gördügümde seviniyorum az kaldi gülüm geldim gülüm hergün mezarina gül getiriyorum gülüm cünkü öldügün günü unutamiyorum gülüm ve yanimda senin en sevdigin seyi getiriyorum NEYIMI (KIRMIZI GÜLÜ) GÜLÜM | |
|
| | #77 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn
Saçlarım hasret sevgiyle okşanışa. Yüreğim hasret sevildiğini bilmeye. Hasret yüreğim çırpınışlara. Bedenim hasret bir yudum heyecana. Duygularım hasret bir gün ışığına. Konuşmalıyım,konuşamıyorum. Haykıramıyorum... Anlatamıyorum... Yalnızca ağlayabiliyorum... Ne komik, ne acizlik! | |
|
| | #78 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NoranynnAyrılığın Soğuk Yüzü Ben bilmezdim Ayrılığın bu kadar soğuk ve Acımasız olduğunu. Çünkü ben hiç yalnız kalmadım Hep yanımda sen vardın. Şimdi ise, Yoksun. Hayatı boşa sayıyorum artık. Artık tek dostum , Kadehlerdeki içki ve Canına yandığım sigaram oldu. Onlar beni yalnız bırakmıyor hiç. Senin gibi zalimce Çekip gitmiyorlar. Senin gibi de acımasız hiç değiller. Ben bilmezdim ayrılığın bu kadar soğuk ve de acımasız olduğunu. Bu gece yine hayalini Karşıma alıp içtim Ne yapayım be!! Bu da benim kaderimmiş. Seni yok mu sayayım? Senli geçen günleri Ve senli şiirleri yırtıp atayım mı? Bir kalemde sileyim mi seni? Şimdi kim silecek göz yaşlarımı? Şimdi kim kahrımı çekecek? Utansın seni benden Ayrı koyan geceler. Ağlasın hayallerim mahşere kadar Senden ayrılmanın bir bedeli var Ve ben, Ağlayarak,sessizce o bedeli ödüyorum. Senin için çekip gitmek Bukadar kolay mı.? Bilmezdim ayrılığın bu kadar soğuk Ve de acımasız olduğunu. Bütün dostlarıma elveda dedim bu gece. Her şeyi sildim artık. Seni de. Senden ayrılmanın bir değil bin bedeli var Onuda ödedim birtanem Onuda… Ama yaşarken ölme sırası Bu defa bende değil, Sende bir tanem. ELVEDA…! | |
|
| | #79 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Alıntıdır: Denizin Dibine İnmek Ufuk yolcusuydum; uzak diyarların yolcusu.. Anılarımla baş başa bindiğim bu gemide bir kaptandım ama, yalnız ve rotası belirsiz bir kaptan.. Gemimi verdim suların kollarına; anılarımı attım arkamdan tek tek ekmek misali yollara, denize.. Bugün, gittiğim o yollardan geri dönüp anılarımı toplarken buldum kendimi; uzun süredir denize adım atmamışken üstelik. Ama hayalin bana denize dalmam gerektiğini fısıldadı. Bir şeyler için mücadele etmem gerektiğini; denizin dibinde nefessiz kalmak uğruna fedakârlıklar yapmam gerektiğini söyledi. Onu dinledim; şimdi denizin dibinde, denizin dibine attığım anılarımı toplamaya çalışıyorum. Çünkü onlar denizde, denizin dibinde de olsalar peşimi bırakmıyorlar. Deniz toprağının dibine değil, benim kalbime batıyorlar. Bugün, yine o ufuk çizgisine doğru giderken denizin dibinden; anılarımı da topluyorum inci misali. Birini bulunca okşaya okşaya koynuma koyuyorum; paketleyip sarıyorum.. Sarmalıyorum.. Bir daha açmamak üzere sarıp, yakmak istiyorum. Ama bunu yapmaya ne kadar gücüm var ? Bilmiyorum. Şu bir senede yaşadıklarımın hepsini toplayıp paketlesem, hepsini okşayıp koynuma koysam; sonra denizden çıkabilir miyim ? Bilmiyorum. Aslında pek de sanmıyorum. Gücüm bunca zaman kaldıramadı denizin dibine gömülü anıları taşımaya. Şimdi mi tutup çıkaracak hepsini denizin dibinden ? Olsun varsın; yine de deneyeceğim. Senin dediğin gibi fedakârlıklar uğruna her şeyimi vereceğim. Bir hiç uğruna her şeyimi verip, denizin dibini seçeceğim. Olsun varsın; deniz dibinde ölüm güzelmiş; insan hayaller görür dalıp gidermiş. Bakarsın bir denizkızı görürüm, alır beni götürür uzak diyarlara, hep gitmek istediğim ufuk çizgisine, hep mutlu olmak istediğim o uzak diyarlara.. | |
|
| | #80 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Noranynn Bu karanlık, bu uzun kış gecelerinde... Soğuk, buzdan bir perdeyle süslerken camı, Dolaşırken birçok siyah gölge odamı, Damarımda kurşunlaşıp donarken kanım; Yine seni düşünmekle geçer zamanım... Bu kimsesiz... Bu mahzun kış gecelerinde... Serpilirken pencereme avuç avuç kar... İçerimde hicranlardan bir nehir akar... Karların da lambam gibi rengi sarıdır... Onlar yırtık bir mektubun parçalarıdır: Rüzgar, sana yazdığımı geri getirdi... Pencereden dondurucu bir nefes girdi... Rüzgar yaptı her çatıda ayrı bir makam... Yine senin hayalini gördüm bu akşam... Hançeremden alev gibi çıktı bu çığlık: -Git istemem! .. Git istemem! .. Çık odamdan çık! .. Ah! .. Ne dedim? . Hayır gitme.. Hayır gitme... Gel! .. Ben git dedim, dedim ama sen işitme... Gel! .. Sensin beni en onulmaz yerimden vuran, Fakat sensin yine boş ömrü dolduran... Bu çılgının senden başka muini var mı? .. Gitme... Beni senden başka kimse anlar mı? .. Gözlerimi sen ki başka bir ufka açtın... Nerdesin ya? .. Nerdesin ya? .. Ah neden kaçtın? .. Yapyalnızım... Etrafımda yok senden bir iz... Odam sessiz... Dışarda yağan kar sessiz... Bu geceler dayanılır gibi değil ki... Ey şimdi bu satırları okuyan bil ki: Istıraplar yüz katlı kış gecelerinde... Fakat kızgın yanardağlar çıksa bağrımda, Senin için ben her derde katlanırım da Derim ki: 'Bu gecelerin ızdırabiyle, Ben ağlasam, harap olsam, çıldırsam bile; Sen ateşli vücudunla ısınan rahat, Yatağında bir rahibe saffetiyle yat... Yat ve uyu! .. Bu tatlı kış gecelerinde...' | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Noranynn Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| NoRanynn | GÜLGECELER | Üyeler Hakkında | 6 | 19-03-2009 13:28 |
| NoRanynn | SatanpisT | Duygu Yüklü Flash'lar | 2 | 06-11-2007 18:02 |