| | #51 (mesaj-linki) |
Cvp: NefretimsiN..! Onaramazsın ne yazık beni... Ellerin, ellerimdi, Gözlerin, gözlerim... İkiye ayrılan hayatımızın Yarısı senin, Yarısı da senin... Saatleri ikiye çarpan aşkımızın Anısı senin, Acısı benim... ...HOŞÇAKAL SEVGİLİM.. | |
|
| | #52 (mesaj-linki) |
Cvp: NefretimsiN..! ![]() | |
|
| | #53 (mesaj-linki) |
Cvp: NefretimsiN..! Gecelerim gündüze,gündüzler gecelere karıştı Elinle diktiğin fidanlar çicekle tanıştı Yüreğimdeki mutluluk kuşları kaçıştı Aklımdan silemedim nerdesin... Baharlarım kışa,kışlar bahara darıldı Limanıma yalnızlık bandıralı gemi yanaştı Bu yorgun kalbim sensizlikle savaştı Aklımdan silemedim nerdesin... | |
|
| | #54 (mesaj-linki) |
Cvp: NefretimsiN..! Ağıt Ne çigliklar kaldi, kulagimda yankilanan; Ne de mat bakislar, görmeden bakisan En devâsâ tebessümleri eskitti dudaklarim. En matemli haberleri isitti kulaklarim Hüzün dograndi yine, geceme, gündüzüme Ilahî, sendendir medet.. bitsin bu iskence?! Benim benden utandi.. firarda bu dem. Âhimla bogdum intikamina sayisiz adem Mahkûm oldu ömür kabûs uykularina. Mahzûn ve tesellisiz ölüm oruçlarina Esir kaldim elemli günlerin kampinda. Kan kirmizisi karda.. vuslat, ölümün ardinda! | |
|
| | #55 (mesaj-linki) |
Cvp: NefretimsiN..! Senden Nefret Edeceğim unutma seni senden çok sevmiştim, unutma sana deger vermiştim, unutma seni unutmayacagım, ama adın her aklıma geldiginde senden nefret edecegim, unutma benim hayatımı sen kararttın, unutmaki senden hep nefret edecegim, unutma seni artık sevmeyecegim, ama adın her aklıma geldiginde senden nefret edecegim. sana senden çok ben verdim deger, sana senden çok ben üzüldüm,senin için sana senin vermedigin degeri ben verdim, sen beni beş kuruşa sattın, ama adın her aklıma geldiginde nefret edecegim... seni artık sevmeyecegim, adını aklıma getirmeyecegim, seni artık sevmeyecegim, seni sildim görmeyecegim... Alıntıdır.. | |
|
![]() |
Nefretimsin Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Ömer Danış - Nefretimsin | GÜLGECELER | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 11-08-2008 07:53 |
| |||||
| MsXLabs® MK - Copyright ©2005 - 2008 | MsXLabs® ve Mavi Karanlık® tescilli markalardır. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||