| | #1 (mesaj-linki) | |
| Nefretimsin Sen zorsun. Yokluğun, daha zor Bu kadar kolay mı? Kendini masum mu sandın? Kaybolunca unutulacak, Sadece sen dönersen hatırlanacak. Sen ne sandın? Ben sana değer sandım! Sen yokken daha mı iyiydim? Görünüyor muydum? Sen varken daha mı kötüydüm? Hissediyor muydum? Aslında yoksun! Sen ne sandın? Ben seni sevdiğimi sandım! Baharda rüzgârla geldin. Yazımı zaten sen yaşadın. Kışımı bana yaşatmadın. İstediğini aldın! Beni bırakmadın. Sen ne sandın? Ben seni insan sandım Son Düzenleyen Blue Blood; 30-08-2006 @ 23:24. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NefretimsiN..!![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Re: NefretimsiN..!Sevmiyorum Seni, Sevemiyorum Sevmiyorum artık seni, Sevemiyorum, içimden gelmiyor Bakmak zulüm gibi geliyor, Keza dokunmak işkence bedenime Konuşmak yerine susmayı tercih ediyorum karşında Susarak anlatmaya çalışıyorum, Seni dinlemek istemediğimi Ama yok anlamıyorsun bir türlü Düşünemk zorluyor beni, Düşünmemek daha kolay Umursamıyorum artık seni, Umrumda değilsin açıkçası, Kusura bakma bunu bilmelisin Kutlamıcam doğum gününü Doğarken bana mı sordun sanki? İyi dileklerimi sunmıcam sana Zaten sunmaya ne gerek var ki? Bi kurtulabilsem, Ah bi yakamı kurtarsam senden Kimbilir neler olacak Konuşamıyorum, Hani derler ya konuşsa neler anlatacak İşte aynı durumdayım bende Gözlerimi oku diyorum sana Sense boş boş bakıyorsun, Sanki içinden tavşan çıkacak Hayır, olmuyor senle Anlamalısın yürümüyor işte Şimdi beni birisi görse Yazık delirmiş derler Aynanın karşısında dert yanıyor kendine İşte böyleyim bende Sevemiyorum kendimi Gelmiyor içimden sevmek Ayrılmalıyım artık kendimden Ne dersin belkide en iyi çözüm ölmek? G | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NefretimsiN..! Geceye vuruyorum kendimi epeydir Sahtekar çığlıklarımın suskunluğu Lacivert bir oturuştur kulaklarına Hepten karşı durur duvarlar Boşuna mıdır sükunetin dörtnalı İhtirasların kavurucu soğuklarına Ve.. huzurun kapı zili çalmaktadır Sihirli bir anahtar tutuşturuyorum Parmaklarına.. Kendimi geceye vuruyorum epeydir Gözlerimden kaydırılan yıldızlar Bir kucak dolusu çiçektir, ellerine Çoktan ayağımın altındadır Yumuşak dokunuşlarını İple çektiğimiz siğim siğim yağmurlar Ve.. kapanmıştır şimdilik, kaygının kapısı Pervazına tırmanan sarmaşık Bir gün mutlaka dolanır mı Ayaklarına.. Epeydir geceye vuruyorum kendimi Mestane kurt ulumalarında lezzet Savruk harmanlardan artakalan emektir Bir çobanın çeşme başı yalnızlığı İkindi üstlerinde uykuyla olan muharebendir Hiddet, şiddet, nefret, kasvet, şehvet.. Külleri arasında sigara izmaritlerinin Ve.. dudaklarımdaki yarım tebessüm Kelepçe olup yapışacak, görürsün! Tırnaklarına.. Geceye vuruyorum epeydir kendimi Pişmanlıkların ateşi ısıtırken odayı Halihazıra rıza, kirlerimizi soymaktadır Şaşkın ördek dalgaları, bu ummanda Sebeb-i vasl-ı zevk olan Cılız kulaçları kırmaktadır Bu ne zahmetli beton yapışkanlığı Martıların çöl kumu eşelediği hiç görülmüş mü Ve.. gecikmiş nedamet, kamçılayıp arzularını Devrilmiş dağlarca ter yürütecektir Şakaklarına... ****************************** BiLiyormusun.; Ben asLında Kendimden Nefret Ediyormuşum, Haberim OLmamış..!!! | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NefretimsiN..!yaşamaktan mı nefret ediyorum? bana bu hayatı mecbur kılanlardan mı? kin dolu bir kalbim var artık benim gözlerimden akan her damla yaş için bÜyÜyen bir nefret denizim var benim hırçın dalgalarım var denizimde bir de kendi denizinde boğulan ben karanlık denizlerde yol almaktayım,tek başıma! ne bir limanım var sığınacak ne de bir gemim... öylece karanlıkların sonsuzluğuna doğru boş umutlarla gözlerimde yaşlarla bir de içimde bÜyÜttÜğÜm nefret duygusuyla sonsuzluk içinde kaybolmak Üzere ELVEDA!! | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NefretimsiN..! Suskunluk hüznün rengidir gözlerde. Hüzün ki silinmez bir daha Yerleşirse gözbebeklerine... Anlat, Susma acılarını. Paylaşmaktır en çok yakışan acılara Nasıl ki çoğalırsa sevinçler paylaşıldıkça Acılar da eksilmez yürekte gizlenirse... Anlat, Sustukça çareler çıkmaz yollara girer. Gönül ırmakları kurur, Susuz kalır umudun Ceylanları Yağmurlar yağmaz, Bulutlar küser göğüne... Anlat, Kederler büyür sessizlikte. Mevsimler bile döker içini Yağmurla, Karla, Rüzgârla söyler, kendi dilince... Hep son cümlelerde kavuştum sana.. Dinlemeliydim,gözlerimi ayırmadan gözlerinden.. Senden sonra çok okudum yazdıklarını.. Anlamasına anladım da, artık çok geç(ti).. Hep geç kalınmış zamanlarda buldum kendimi.. Ne vakit yere bir kibrit atsam, neden sebepsiz yaktığımı düşündüm.. Oysa son pişmanlık kimseye fayda vermedi.. Şimdi ömrümü yakarak gidiyorum.. Geriye baktığında göremeyecek kimse beni.. Tutulmamış, hatta hiç vaad edilmemiş sözler gibi unutulup gidieceğim.. Bir zaman aralığında ve zamansız ilerliyor saatler.. Artık bana boş yaşama dair tüm hevesler.. Savaşımı kaybettim ben çoktan.. Savaştım ve bitti! Öykünün başı, sonu ve hepsi bu.. Gidiyorum aslında, her nekadar aldırmasanızda.. Kendimden bilerek ölümümü.. Bir cinayet diyebilirsiniz buna.. Masum bir ruhu katlettim ben.. Ellerimde günahlar.. Kalbimde haram bir ölüm dokusu.. Silinmeliyim akıllarda ki tüm zaman diliminden.. Söylenecek ne kadar sözüm varsa yuttum.. Paylaşılacak ne kadar acı varsa, içime gömdüm.. Ve aşk adına attığım tüm adımlarımı geriye saydım.. Şimdi bir metre kefenden ibaret ihtiyacım.. Toprak beni alır koynuna.. Utanırım cesedimden.. Varsın kayıp bilsinler.. Zaten çoktan kaybedildim ben.. "Kimseyi bir zerre üzecek kadar mutlu olmadım ben.." ... Ne olur dön, ne olur! İhtiyacım var sana.. ... Sahipsiz bırakılmış muhabbet kuşları gibiyim sokkalarda,üşüyorum.. Bu özgürlüğe alışkın da değilim.. Pencerenin arkasından hep hoş gelirdi ya.. Öğrenmek istediğim bu değildi.. Ben sadece uzaktan bakıp, hayal kurmayı sevdim.. Ayak bileklerimden çekiyor bir cesed.. Yürüyemiyorum, her adımda devriliyorum.. Biri kurtarsın beni bu ölümden.. Paçalarıma yapışan bu telaş bana ait değil.. Bu kokuyu sevmedim hiç ben.. Güzel günlerim yok mu? Ya da güzel günlerde ben yok muyum? Yaşamalıyım.. Uzatın ellerinizi.. Nerdeyim ben? Bu kader kimin? Son Düzenleyen electra_mai; 20-08-2006 @ 15:31. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Re: NefretimsiN..! Sen BulaŞıcısın... Aptallık BulaŞıcıdır! Yine gece oldu, seni düşünme mesaim başladı. Sabah 4-7 seni düşünme nöbetindeyim. Kız olduğum için askerliğimi yapmadım ama sanırım askerlik gibi birşey bu. Ben zaten seni sevmekle büyük bir suç işlemişim. Bitmez benim sözde askerliğim. Lafa nerden gireceğimi inan bende bilmiyorum. Elbet bir yerden gireceğiz. Şimdi gözlerinden girsem çok klasik olacak. Şöyle henüz denenmemiş birşeyler olsun istiyorum. Senin ve benim için özel olmalı.... Buldum! Kulak memen olabilir mesela ya da daha özel olsun diyorsan Örs Kemiği'nden de başlayabilirim. O kadar güzelsin ki Örs Kemiğin güzelliğinin yarısı kadarsa, bir roman bile yazabilirim. Neden kulağına ve duyma organlarına taktım biliyor musun? Bilemezsin tabi. Bilsen zaten aramız böyle olmaz! Sen beni duymuyorsun. Yüreğimi dinlemiyorsun. Aşkımı anlamıyorsun. Benim dinlediğimle senin dinlediğin aynı şarkılar. Fakat bende başka etki uyandırıyor, sende... belki uyandırmıyor bile. Sen uyuyorsun oğlum. Uyuyorsun! Ben, seni düşünüyorum o şarkılarda; Sen ise o şarkıyı söyleyenin ne kadar güzel, etkileyici olduğunu... Aramızdaki fark da bu işte! Ben sanata aşığım ve tabiki sana, sen şarkıya aşıksın ve tabiki şarkıcıya... Ben hep senin gibi aptal erkeklere mı aşık olmak zorundayım? O aptal erkeklerin bana aşık olma durumları bile olmadığına göre sanırım zorundayım. Aptal bir erkeksin ama bana aşık olacak kadar değil! Sen Top-10'lara takılırken ben sana şarkılar besteliyorum. Top-10'un en delikanlı şarkılarını... Öyle abuk sabuk şarkılar değil benimkiler. Adam gibi şarkılar. Bir erkeğe yazılmış adam gibi parçalar. Bu parçaları başka bir erkek dinlese, benim üstüme atlar ve beni parçalar. Senin adını taşıyan bir kaset çıkarsam ve listelerde 1 numara olsam, sonra da seni Miami'den arayıp "Aşk meşk palavraymış be güzelim! Param var, pulum var. Etrafımda her daim 100 küsür erkek var. Hepsi senden iyi! Bak Sibeller de burada. (Sibel Can'dan söz ediyorum) Benden yeni kasedi için parça istiyor. Unuttum seni oğlum. Şimdi sen düşün beni!" desem, ne yapardın acaba? O anki yüz ifadeni görmek için neler vermezdim bir bilsen! Ama yapamıyorum işte! Seni görünce herşey değişiyor. Dünyam küçülüyor. Sana bile sığabiliyor. Dünyamı sen rahat taşıyabil diye küçültüyorum iyice. Stress Topu gibi oldu dünyam. Stress atmamı sağlıyor senin elinde değilken. Asabiyetim, senin elindeyken başlıyor. Allah kimseyi senin eline düşürmesin! Stress topunu bile! Senin yüzünden birgün Almanya'nın herhangi bir üstgeçidinden atlayıp intihar edebilirim. Özellikle trafiğin yoğun olduğu akşam saatlerinde yaparım bunu. Daha eğlenceli olur kanaatindeyim. Özellikle de o Dom Kilisesi'nın ortasındaki üstgeçitten atlayabilirim. Otobüsler durmuş, tüm yolcular bana, yani cesedime bakıp "Yazık kizcağıza! Kimbilir ne derdi vardı?" gibi klişeleşmiş, salakça bir laf ediyorlar. Ordan yaşını almış, başı kalmış bir amca da "Aşk meselesidir!" yorumuyla, yolcuların kafasında hiç oluşmayan bir sorunun yanıtını verir. Bu işi o saatlerde yaparsam daha çok farkedilirim en azından. Sen haber bültenlerinde seyredersin olayı. Belki üzülürsün. Sonra arkamda bıraktığım son mektubumu bulurlar. Hep senden söz etmişimdir mektupta. Bir Reality Şov'da bu mektup okunur. Belki Savaş Ay seni bulur ve programında beni tartışırsınız. Savaş Ay, kendisinden nefret ettiğimi asla bilemeden beni savunur sana karşı. Sen, yüzünde hüzünlü bir ifadeyle "Bilmiyordum. Bana hiçbirşey söylemedi." türünde klişe laflar edersin. (İlla söylemek mi lazım? Anlayamadın mı beni?!) "Duygularını açsaydı, belki... bilmiyorum" dersin gözlerin dolarak. (Açsaydım n'olurdu ha?! Açıldığıyla kalırdı!) Bilmiyormuş beyfendi! Zaten neyi bildin ki bugüne kadar? Ridaniye Savaşı'nı sorsam onu bile bilmezsin! Adını sorsam 10 dakika düşünürsün! Aptalsın işte, aptalsın! Aptalsın ama hiç olmazsa sevilen bir aptalsın. Ben öyle bile olamadım. Ben hep seven bir aptal olarak tarihe geçmeyeceğim. Tarihe niye alsınlar ki beni? Aptalın ne işi var koskoca tarihte? Allah belamı versin seni seviyorum! Belamı vermiş zaten. Sen benim belamsın! ...ve aptalsın!! G | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NefretimsiN..! Kimdi o? Yanındaki kimdi? Ne konuşuyordunuz? İşte buna dayanamam. Kahrolurum... Dün gece ne yaptın? Nereye gittin? Ah otursaydın, beni düşünseydin ya? Eğlenebildin mi bari? Yatarken ne okudun? Sonra iyi uyuyabildin mi? Rüyanda neler gördün? Söylesene... Anladım artık beni sevmiyorsun. Sevdiğini sanmakla yanılmışım. Zaten çirkin bir adamım ben, sinirliyim, kıskancım, fazla hisliyim. Daima beni seveceğini düşünmemeliydim. Suçluyum. Kendime sevgilerimin bencilliğinden kurtaramadım. Zayıf, bencil bir adamım öyleyse. Sonra yalancıyım, iki yüzlüyüm. Kendime göre hesaplarım da var benim. Yanımda olman gurur veriyor, sevinç veriyor bana. Fakat sana kimse bakmasın istiyorum, kimse konuşmasın seninle. Hep benim ol, durmadan benim ol. Günün her saatinde ve ölünceye kadar benim ol. Beni seviyor musun? Evet mi? Öyleyse söyle, kimdi o? Yanındaki kimdi? Nereye gidiyordunuz? Seven zalimdir biliyorsun, aşk egoisttir. Sen zalim olma. Anlamıyorsun, anlamıyorsun... Biraz anla beni... Sana sitem etmeyeceğim artık. Bütün suç benim. Seni bu kadar sevmemeliydim. Şu köhne ve utanmaz dünyada ne bir kimse bu kadar sevilmeye değer, ne de bir kimsenin bu kadar sevmeye hakkı var. Kendimizi ne sanıyoruz? Biz neyiz ki? Sus, cevap verme. Teselliye ihtiyacım yok... Seni bu kadar sevmemin cezasını kendime ödeteceğim!.. Göreceksin... | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NefretimsiN..!LaNeT OlSuN SEVMEK BU KADAR BASİT Mİ ? insan bir kuşu severken , bi deger verir, ona sevgisini hissettirir onu besler, büyütür, bir emek verir aama senın için sevgi çok farklı bi kadın olsun güzel olsun benım olsun yazıklar olsun senın gibi adam olmaz olsun senı sevdigim güne evet dedigim güne LANET OLSUN | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: NefretimsiN..!Eskiden sana yazardım.. Bilmezdin sen, ve hatta ben bile bilmezdim; kime yazdığımı veya yazdığımın "kim" olduğunu... "Sana" yazarken eskiden, uzaklardaki "duruşun" başkalaşıverdi birden; sanki büyüdün... Ya da, sanki "beni" büyüttün gözünde... Veya benim gözümde "seni" küçültmeye çalıştın!.. Eskiden, sana yazardım; Sana yazmaya korkmadığım zamanlarda!.. Eskiden sana yazardım; Seni, sevdiğim sanıp!.. Eskiden sana yazardım... Kayaları kazıyıp! Ne yaptın, ne yazdın, veya ne dedin bilmiyorum... Ne yaptım, ne yazdım, veya ne dedim onu da bilmiyorum... Ama, karşımda duruşun değişti sanki... Ve sanki, kalbime vuruşun değişti; anlamadan... Ve, anlatılamadan. İsterdim ki; Dokunabileyim hâlâ en ince teline saçlarının... Ve sen, mızrap değmiş gibi titre yine!.. Eskiden, sana yazardım; seni, sevdiğim sanıp!.. Eskiden, sana yazardım; beni sevdiğini sanıp... Eskiden sana yazardım; Sana yazmaya korkmadığım zamanlarda!.. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| nefretimsin |
| nefretimsin, |
Nefretimsin Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Ömer Danış - Nefretimsin | GÜLGECELER | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 11-08-2008 07:53 |