| | #1 (mesaj-linki) |
Nefretimsin Sen zorsun. Yokluğun, daha zor Bu kadar kolay mı? Kendini masum mu sandın? Kaybolunca unutulacak, Sadece sen dönersen hatırlanacak. Sen ne sandın? Ben sana değer sandım! Sen yokken daha mı iyiydim? Görünüyor muydum? Sen varken daha mı kötüydüm? Hissediyor muydum? Aslında yoksun! Sen ne sandın? Ben seni sevdiğimi sandım! Baharda rüzgârla geldin. Yazımı zaten sen yaşadın. Kışımı bana yaşatmadın. İstediğini aldın! Beni bırakmadın. Sen ne sandın? Ben seni insan sandım Son Düzenleyen NoRanynn; 30-08-2006 @ 22:24. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: NefretimsiN..! ![]() | |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Re: NefretimsiN..! Sevmiyorum Seni, Sevemiyorum Sevmiyorum artık seni, Sevemiyorum, içimden gelmiyor Bakmak zulüm gibi geliyor, Keza dokunmak işkence bedenime Konuşmak yerine susmayı tercih ediyorum karşında Susarak anlatmaya çalışıyorum, Seni dinlemek istemediğimi Ama yok anlamıyorsun bir türlü Düşünemk zorluyor beni, Düşünmemek daha kolay Umursamıyorum artık seni, Umrumda değilsin açıkçası, Kusura bakma bunu bilmelisin Kutlamıcam doğum gününü Doğarken bana mı sordun sanki? İyi dileklerimi sunmıcam sana Zaten sunmaya ne gerek var ki? Bi kurtulabilsem, Ah bi yakamı kurtarsam senden Kimbilir neler olacak Konuşamıyorum, Hani derler ya konuşsa neler anlatacak İşte aynı durumdayım bende Gözlerimi oku diyorum sana Sense boş boş bakıyorsun, Sanki içinden tavşan çıkacak Hayır, olmuyor senle Anlamalısın yürümüyor işte Şimdi beni birisi görse Yazık delirmiş derler Aynanın karşısında dert yanıyor kendine İşte böyleyim bende Sevemiyorum kendimi Gelmiyor içimden sevmek Ayrılmalıyım artık kendimden Ne dersin belkide en iyi çözüm ölmek? G | |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: NefretimsiN..! Geceye vuruyorum kendimi epeydir Sahtekar çığlıklarımın suskunluğu Lacivert bir oturuştur kulaklarına Hepten karşı durur duvarlar Boşuna mıdır sükunetin dörtnalı İhtirasların kavurucu soğuklarına Ve.. huzurun kapı zili çalmaktadır Sihirli bir anahtar tutuşturuyorum Parmaklarına.. Kendimi geceye vuruyorum epeydir Gözlerimden kaydırılan yıldızlar Bir kucak dolusu çiçektir, ellerine Çoktan ayağımın altındadır Yumuşak dokunuşlarını İple çektiğimiz siğim siğim yağmurlar Ve.. kapanmıştır şimdilik, kaygının kapısı Pervazına tırmanan sarmaşık Bir gün mutlaka dolanır mı Ayaklarına.. Epeydir geceye vuruyorum kendimi Mestane kurt ulumalarında lezzet Savruk harmanlardan artakalan emektir Bir çobanın çeşme başı yalnızlığı İkindi üstlerinde uykuyla olan muharebendir Hiddet, şiddet, nefret, kasvet, şehvet.. Külleri arasında sigara izmaritlerinin Ve.. dudaklarımdaki yarım tebessüm Kelepçe olup yapışacak, görürsün! Tırnaklarına.. Geceye vuruyorum epeydir kendimi Pişmanlıkların ateşi ısıtırken odayı Halihazıra rıza, kirlerimizi soymaktadır Şaşkın ördek dalgaları, bu ummanda Sebeb-i vasl-ı zevk olan Cılız kulaçları kırmaktadır Bu ne zahmetli beton yapışkanlığı Martıların çöl kumu eşelediği hiç görülmüş mü Ve.. gecikmiş nedamet, kamçılayıp arzularını Devrilmiş dağlarca ter yürütecektir Şakaklarına... ****************************** BiLiyormusun.; Ben asLında Kendimden Nefret Ediyormuşum, Haberim OLmamış..!!! | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: NefretimsiN..! yaşamaktan mı nefret ediyorum? bana bu hayatı mecbur kılanlardan mı? kin dolu bir kalbim var artık benim gözlerimden akan her damla yaş için bÜyÜyen bir nefret denizim var benim hırçın dalgalarım var denizimde bir de kendi denizinde boğulan ben karanlık denizlerde yol almaktayım,tek başıma! ne bir limanım var sığınacak ne de bir gemim... öylece karanlıkların sonsuzluğuna doğru boş umutlarla gözlerimde yaşlarla bir de içimde bÜyÜttÜğÜm nefret duygusuyla sonsuzluk içinde kaybolmak Üzere ELVEDA!! | |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| artık nefretimsin, artık nefretimsin resimler, artık nefretımsın, artık seni sevemiyorum, nefretimsin, nefretimsin - msxlabs, nefretimsin artık, nefretimsin,, nefretimsin..., nefretimsin.com, nefretımsın, nefretımsın.com, nefretmsn, sevmiyorum artık seni nefretimsin, susma, |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||