Arama

Astroloji - Fallar - Yengeç; - Sayfa 11

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 330.452 Cevap: 1.758
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
19 Nisan 2008       Mesaj #101
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Yengec YYengec
TYengec
Sponsorlu Bağlantılar
Yengeç - Cumartesi , 19.04.2008
burcOzellik

Sevgili Yengeçler, 20 Mayıs tarihine kadar devam edecek olan Güneş Boğa sürecine girmiş bulunmaktayız. Boğa burcunda dinginlik, kararlılık, sabır, dayanıklılık enerjisi sunan Güneşin bu süreçte siz yengeçler için anlamı, maddi ve manevi anlamda kuvvetlenmek adına hedef çıtanızı yükseltmeniz ve sosyal hayatın içindeki yerinizi belirlemenizdir. Yalnız burada dikkat etmeniz gereken en önemli konu hızlı hareket etmektir. Çünkü boğa burcundaki Güneş sakinlik ve girişim konusunda temkinlilik verebilir. Oysaki kendinizi ifade için daha canlı ve aktif olmanız lazımdır. Siz bu gücü olumlu anlamda kullanmak için kendinize olan güveninizi kaybetmeden başarılı olmak adına çaba sarfetmelisiniz. Bunu yaparken tek başınıza hareket etmek yerine sosyal ilişkilerinizi güçlü tutarak ilerlemeniz halinde, hem tecrübelerinizden başkalarının yararlanmasını sağlarsınız hem de amacınıza daha kısa mesafede ulaşabilirsiniz. Bir yengeç daima kendine aşina olan alanlarda ve tanıdık kişilerle irtibatta bulunmaktan hoşlanır. Oysaki bu süreç kafanızdaki içindeki her türlü girişim için, gerek dostlarınız ve gerekse diğer kişilerle işbirliği yapmayı gerektirir. Ancak o zaman geniş bir alanda sesinizi duyurabilir ve düşüncelerinizle, yaptıklarınızla kendi gerçeğinizi yaratabilirsiniz.

Akşam saatlerinde kendi iç dünyanızda uyum ve huzuru yakalamak için en çok ihtiyaç duyduğunuz olgu bir başka insanla duygusal veya fiziksel manada ortak paylaşım içinde olmaktır. Sıradışı bir aşk ve cinsel anlamda uyum duygusu hissetmek size haz verebilir. Saat 22:55 itibariyle Ay gezegeni boşluğa gireceğinden daha temkinli hareket etmek gerekebilir. romantik hislerinizin sizi yanıltmasına izin vermeyiniz, gerçekçi düşünmeyi ihmal etmeyiniz. Boşluktaki Ay etkisi Pazar saat 11:00 de sona erecektir.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
20 Nisan 2008       Mesaj #102
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Yengec YYengec
TYengec
Sponsorlu Bağlantılar
Yengeç - Pazar , 20.04.2008
burcOzellik

Sevgili Yengeçler bugün 12:25 de oluşacak Dolunay etkisi altında bilinçli olarak kendinizi gösterme hevesi içinde olduğunuz alan sosyal hayatınız, hedefleriniz ve daha geniş bir çevrede sesinizi duyurma isteğinizdir. Bu istekleri gerçek hayatın içinde uygulamanız için herşeyden önce istikrarlı olmak şarttır. Yani siz duygularınızın etkisi altında kalarak, kendinize olan güven duygunuzu bir başkasından onay almadan da olsa ayakta tutabilecek şekilde düzenlerseniz emin olunuz ki önünüzde hiçbir engel kalmayacaktır. Tutarlı bir planla, kendi projelerinize sahip çıkarak, doğru bir ekiple hareket edebilirseniz ve kararsızlığa meydan vermezseniz hangi duvar önünüze çıksa kolaylıkla üstünden atlayabilirsiniz. Pasif davranmamalı, üşengeç olmamalı, çabuk yıkılmamalı, sabırlı davranmalısınız. Bir yengeç her zaman öncü bir enerji taşır. Bilinenin aksine o değişkenliğin altında aslında kararlı olması halinde amaçlarını geçekleştirmesini sağlayacak müthiş bir kuvvet vardır. bu kuvvet hem onun üretken olmasını hem de güçlüklerden yılmamasını sağlar. Tek sorun etki altında kalmasıdır. O nedenle bu zorlu olguyu kesinlikle içinizde hapsetmenizi ve yokmuş gibi girişimde bulunmanızı öneriyorum. Kimsenin ne dediğine ne söylediğine bakmayınız. Bu hayat sizin ve ancak siz şekillendirebilirsiniz.

Bugünkü dolunayı bilinçaltınızdaki duygular açısından ele alırsak, kendinizi ve yaratıcı ifade gücünüzü ortaya çıkarabilmek için, hayat size iki seçenekten birisini tercih etmenizi söyleyecektir. Burada karmaşaya düşmemek için öncelikle sizi en olumlu ve en doğru anlamda ifade edecek ve tercih ettiğinizde en çok mutlandıracak ve hayata dört elle sarılmanızı, mantıklı bir düzen kurmanızı, kendinizle barışık yaşamanızı sağlayacak tercihi yapmanızdır. Kesinlikle baskılar karşısında yılmayınız. Hem bilinçli adımlar atabilmek hem de duygusal açıdan doğru seçimde bulunmak için öncelikle yüreğinizin ve sezgilerinizin sesini dinleyiniz. O size doğruyu söyleyecektir.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
21 Nisan 2008       Mesaj #103
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Yengec YYengec
TYengec
Yengeç - Pazartesi , 21.04.2008
burcOzellik

Sevgili Yengeçler sosyal hayatınız açısından bugün sizlere yardımcı olacağını düşündüğüm birkaç nokta hakkında bilgi vermek isterim. Bildiğiniz gibi korunma, sevilme ve ilgi görme konusu sizin için son derece önemlidir. Ayrıca insancıl bakış açınız herkese örnektir. Yalnız güvenmek konusunda temkinlisinizdir. Bu yüzden değişik insanlarla tanışmak veya bir arada olmanız gerektiğinde, içe dönük yapınız gereği çekimser olabilirsiniz. Etkilenirlik özelliğinizden dolayı, aşina olduğunuz insanlarla ve alıştığınız çevrede yaşamak size emniyet duygusu verir. Günlük yorumlarda sözünü ettiğim gibi bugünlerde Güneş Boğa sürecinde ilerlerken maddi ve manevi değerlerinizi daha fazla koruma altına alma ve bazı sosyal alanlarda kendinizi gösterme gücü bulacaksınız. Tabi ki bu enerji çok fazla girişkenlik anlamı taşımasa da, inandığınız, sahiplendiğiniz ve size ait olan herşey adına mücadele vermeniz ve ileri bir noktaya çıkabilmeniz için bazı günlerde sizi fazlasıyla destekleyecektir. İşte bugünkü etkiler altında bu gayet mümkündür. Yapılması gereken yukarıda saydığım konularla ilgili gerek kendiniz gerekse size ihtiyaç duyan insanlar adına maddi ve manevi kazançlar sağlamak için girişimde bulunmak olmalıdır.

Kimileriniz yardım organizasyonları için parasal destek sağlama, aktif görev alma, kimileriniz dostları, yakın arkadaşları ve çevresi adına güvenlik oluşturmak için harekete geçebilirsiniz. Çok enerjik davranmasanız bile, güçlü insanlarla bağlantıya geçmeniz ve bizzat ilgilenmeniz son derece yararlı olacaktır. Sizin koruyuculuğunuz, öncülüğünüz başka insanlara ışık olabilir veya sizin yer alacağınız bir aktivite ses getirecektir. Böylece yetenekli olduğunuz konularda maddi güç elde edebilir, ikinci bir ek iş sahibi olabilirsiniz. Ayrıca bilgilerinizden diğer insanların yararlanmasını sağlayan hafıza gücünüz sayesinde, size danışılmasını sağlayabilirsiniz.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
22 Nisan 2008       Mesaj #104
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Yengec YYengec
TYengec
Yengeç - Salı , 22.04.2008
burcOzellik

Sevgili Yengeçler bugün, sahiplenme duygunuz, kendinizi ifade gücünüz ve hayatın keyifli taraflarını hissetmeniz konularında, saat 10:54-23:08 saatleri arasında Ay gezegeni boşlukta olacağından, kuşku ve kuruntuların sizi esir almasına izin vermeden hareket etmeniz gerekmektedir. Aşk hayatınız, yaratıcı ifadeniz ve her türlü aktivitenizde bu şekilde düşünerek düzenlemelerde bulunursanız, hem gerilimli tepkiler vermemiş hem de içinizdeki yoğunluğu arzuladığınız alanlarda güçlü görünmek adına kullanmış olursunuz. Çünkü İhtiraslı davranışlar kimi zaman insanı esir alarak olur olmaz şeyler düşünmesine yol açabilir. Öğleden sonra itibariyle, mücadele gücünüzü dış dünyada kendinize güvenli bir şekilde göstermeniz için, sıcak ve cana yakın davranışlar içinde olmaya özen göstermeli, sıradışı fikirlerinizi çevrenizle paylaşarak kararlı bir şekilde hedeflerinizin üstüne gitmelisiniz.

Burada dikkat etmeniz gereken konu, ikilem içinde kalmamak, çekingenlikten uzak durmak ve kendinize güvenmektir. Böylece kafanızın içindeki yeni fikirleri uygun platformlarda dile getirebilir, belirli alanlara yönlendirebilirsiniz. Saat 23:08 itibariyle Ay gezegenin boşluktan çıkarak Yay burcuna girişiyle, gündelik aktivitelerinizde empati gücünüz, çevrenizdeki insanlarla sıcak ve ılımlı bir diyalog kurmanızı ve hizmet konularında insanlara yardımcı olmanızı, şefkat hisleriniz ve pozitif gücünüzle çevreniz üzerinde etkili olmanızı sağlayıcıdır.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
23 Nisan 2008       Mesaj #105
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Yengec YYengec
TYengec
Yengeç - Çarşamba , 23.04.2008
burcOzellik

Sevgili Yengeçler, iş organizasyonları, parasal veya kişisel meselelerin idaresi için fikir geliştirmek adına uygun bir gün. Kendinizi korunmuş, kontrol altında ve ilişkilerin geliştirilmesi, sanat veya müzik alanında gerekli disiplin içinde hissedebilirsiniz. Bugün yeni bir ortaklığın başlaması adına sizden daha yaşlı birisi ile görüşmek için iyi bir zaman. Halkla ilişkiler ve kanuni çalışmalar yolunda yürüyecektir. Yalnız tüm bu olumlu etkilerin yanında insanlarla zıtlaşmamaya ve illa fikirlerinizi kabul ettirmeye çalışmamalısınız. Duygularınızı abartıdan uzak dengeli bir şekilde kullanmaya çalışınız.

Bugün içinizde herhangi bir ürkeklik ve korku hissetmeden önemli düşüncelerinizi rahatça açıklayabilirsiniz. Çünkü bugün anlaşılmama tehlikesi ortadan kalkmış durumda olacaktır. Mükemmelleşen iletişim gücünüzle çevrenizdeki insanları etkileyebilirsiniz. Düşünce tarzınız net, çabuk ve anlaşılır olduğundan bu durum insanlarla olan ilişkiniz de olumlu yansıyabilir. Tüm zihinsel uğraşlar için favori bir gün olacağını bilmelisiniz. Özellikle yaratıcı ve kendinizi ifade etmekte kullanacağınız faaliyetlerde başarı sağlayacaksınız.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
24 Nisan 2008       Mesaj #106
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Yengec YYengec
TYengec
Yengeç - Perşembe , 24.04.2008
burcOzellik

Sevgili Yengeçler bugünkü enerjiler, mesleki konularda girişimlerde kendinize olan güven duygunuzun son derece önemli olduğunu göstermekte. Öncelikle dikkat edilmesi gereken nokta isteklerinizi ifade ediş tarzınızın yetenekli olduğunuz konular üzerinde toplanmasını sağlamaktan geçiyor. Çünkü ancak o zaman başarılı bir şekilde kendinizi gösterebilirsiniz. Başkalarının sizden beklentisi ile sizin yapmayı düşündükleriniz kimi zaman farklılıklar içeriyor olsa da, siz hepsinin altından kalkabilecek öncü güce sahipsiniz. Şu aralar oluşan gerilimlerin nedeni ise, geleneksel değerler yargılarınızla içinde bulunduğunuz toplumun tuhaf işleyişi nedeniyledir. Namuslu olmak, doğru çalışmak, sorumluluklarınızı bilmek artık erdemden sayılmıyor gibi. Doğru kavramlar öylesine çarpıtılmaya çalışılıyor ki, siz ne kadar iyi niyetli davransanız da etrafınızdaki insanlar mevki ve para için insanları harcamaktan çekinmiyor. İşte bu nedenle kimi zaman bu sistemin içinde yer almanın gerilimini yaşıyorsunuz kimi zaman ise oyunun kuralı bu diyerek eliniz mahkum susmaya çalışıyorsunuz.

Bu sadece iş hayatında değil ki, ikili ilişkilerde de sizi tedirgin etmekte. Siz sahip olmaya, ilgi göstermeye ve ilişkiniz adına özveride bulunmaya, yarınlarınızı kurmak adına çabalamaya çalıştıkça, toplumsal hayatın zorlukları şöyle rahat bir nefes almanıza engel olmakta. Kimileriniz ise bütün bu duygularla hareket etmenize rağmen partnerinizin pasif tavırları ve ileriye dönük kararlar konusundaki yavaşlığı nedeniyle tedirgin olmaktasınız. İşte bugün bütün bunlar kimi anlarda agresif tepkilerde bulunmanıza yol açabilir. Güven duygunuzu kesinlikle kaybetmemenizi, sakin olmanızı öneriyorum. Saat 23:38-Cuma 11:47 saatleri arasında Ay Yay burcunda boşlukta olacağından günlük hayatınızda her türlü konuda verimliliğin önüne geçebilecek abartılı tepkilerde bulunmayınız. Çevrenizle olan bağlantınızda elinizden geldiğince sakinliğinizi koruyunuz.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
25 Nisan 2008       Mesaj #107
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Yengec YYengec
TYengec
Yengeç - Cuma , 25.04.2008
burcOzellik

Sevgili Yengeçler, duygusal yönden sizin için her zaman önemi olan, güven duygusunu, sevdiğiniz kişiyle oluşturma isteğiniz bugün saat 11:47 itibariyle hissedilecek Ay oğlak sürecinin bir yansımasıdır. Bugün size karşı olan davranışlarında temkinlilik, ciddiyet ve belirli bir ağırlık söz konusu olabilir. Bu durum kafanızın içinde soru işaretleri oluşturabilir. Bu nedenle ona bazı sorular sorabilir, nedenini öğrenmeye çalışabilir ve tedirgin olduğunuzu belirtebilirsiniz. Aslında bu, onun kendi içinde yaptığı bir ayarlama olabilir. ilişkinizin onun dünyasındaki yeri, ona kattığı sorumluluklar ve ciddiyet üstünde belirli ayarlamalar yapıyor olabilir. bunu yanlış bir yönde değerlendirmek yerine onunla ılımlı ve sakin bir şekilde konuşmanız faydalı olacaktır.

Gün içinde ilişkinizi yakında ilgilendiren konularda, minicik güzellikleri bile büyüterek hem kendinizi hem de onu huzurlu kılmanız en güzel yoldur. Dinlendiğiniz yada huzur bulduğunuz en güzel zamanın onunla birlikte geçirilen bir gün olacağını düşünerek ondan beklemek yerine siz böyle bir ortam hazırlarsanız, gayet etkili olduğunu göreceksiniz. Birlikteliğiniz adına çabalarda bulunmak, ona destek olmak, onun her ihtiyaç duyduğunda yanında olmak size huzur verecektir. Birlikte olduğunuz anlarda ençok hoşlandığınız aktiviteleri yapmak, birlikte gezmek, konuşmak size mutluluk verecektir. Fakat bunları yaşarken baskı kurmaktan, neyin ne kadar gerçek olduğunu anlamak adına garip sorular sormaktan vazgeçmelisiniz.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
8 Mayıs 2008       Mesaj #108
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Yengec YYengec
TYengec
Yengeç - Perşembe , 08.05.2008
burcOzellik

Sevgili Yengeçler günün ilk saatleri olan 04:35-14:00 arası İkizler burcunda ilerleyen Ay, sizin burcunuza girmeden önce boşlukta olacaktır. Bu saat dilimi içinde, kendinizi ifade gücünüz yüksek olduğu halde, arzuladığınız ortamda olmayışınız nedeniyle biraz gerilimli olabilirsiniz. bazılarınız için bu okula gitmek zorunluluğu, bazılarınız için işin sıkıcı tarafı, kimileriniz için görüşmek zorunda olduğunuz insanlar veya genel olarak yapılacak işler dolayısıyla hissedilebilir. Gayet normaldir, bildiğiniz gibi ay boşlukta olduğunda duygular devredışı kaldığından insan kendini böyle ürkek, çaresiz, güvensizmiş gibi hisseder ya, işte bu da öyle bir durumdur. Fakat birkaç saatlik bir haldir ve kolayca üstesinden gelinebilir. Sakin olmak en doğru harekettir. Saat 14:00 den itibaren yönetici gezegeniniz burcunuzda ilerlemeye başladığında sizin için yakınlık, duyarlılık, dış dünyada olabilecek her türlü konuyla baş edebilmeniz kolaylaşmaya başlayabilir. O güzel gözleriniz ışıl ışıl parladığında etrafınızdaki insanlar sizin ne kadar hoş olduğunuzu bir kez daha düşüneceklerdir.

Bilmem hiç duydunuz mu, dünyanın en güzel gözleri Koç ve Yengeçlere aittir. Onlar etrafa şöyle bir mahzun baktığında dikkatleri anında üzerlerinde toplayabilirler. Tabi yengeçlerin hassasiyetleri, doğalarına ait o hafif ürkek halleri, kendi kabuklarındaki saflığı, kolay kolay her insanda bulunmaz. İşte bütün bunları bu saat diliminde çevrenizdeki insanlar hemence farkederler. Ay burcunuzda dolaştığı zaman sizi, kötülüklerden, her türlü karmaşadan ve zararı dokunabilecek insanlardan korumak üzere yoğun bir enerjiyle sarar. Fiziksel bir çekicilik verir. Onun için hiç tedirgin olmayın ve size bahşedilen bu güzelliği dış dünyada hem tavırlarınızla hem de davranışlarınızla göstermeye çalışın. Hayata yakın olmayı, sevdiklerimi korumayı ve her türlü güzelliğe sahip olmayı istiyorum demeyi unutmayın.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
10 Mayıs 2008       Mesaj #109
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Yengec YYengec
TYengec
Yengeç - Cumartesi , 10.05.2008
burcOzellik

Sevgili Yengeçler bugün saat 03:05-16:10 saatleri arasında Ay gezegeni boşlukta olacağından özellikle ilişkinizle alakalı konularda siz duygularınızın son derece farkındasınızdır partneriniz de ilişkinizle alakalı konularda denetim hakkının kendi elinde olmasından yanadır. Sanki böyle yapmakla sizinle arasındaki dengeyi korumaktadır. Burada sizin yapmanız gereken empati kurabilmektir. Eğer sorunlarınız varsa bu oldukça işinize yarayabilir. En azından onun ne hissettiğini anlamanız mümkün olabilir. Ayrıca yine bu zaman dilimi içinde hem kendiniz hem de ilişkiniz adına koruyucu, anlayış gösteren kişi siz olursanız, onun bazı konularda ilişkiyi yöneten taraf olmasının önüne geçebilirsiniz. Yani ben sana karşı saygılı, sevgi dolu davranıyorum sen de bana karşı eşit hak ve anlayış içinde hareket etmelisin der gibi. Alçakgönüllü davranmanız sabır göstermeniz, değişkenlikten uzak durmanız son derece önemlidir. Eğer aranızda sorunlar varsa bugün her iki taraf kendi değerlerini koruma altına alacağından uzlaşmaya yanaşmak ancak tarafların isteği, iyi niyeti ve olgun düşünceleri sonunda gerçekleşebilir. Kaldı ki Ay boşlukta enerjisi altında uzlaşmazlıktan bilakis kaçınmak gerekir.

Saat 16:10 itibariyle Ay boşluktan çıkarak Aslan burcuna girdiğinde, sizin için hem maddi hem de manevi değerleriniz önemli hale gelebilir. bu etki altında kendinizi koruma altına alma isteğiniz yoğundur. Sorunlarınız varsa, kendi kendinize ben güçlüyüm imajı sergileyebilirsiniz, keyfiniz yerindeyse minik bir alışveriş yaparak kendinizi şımartmak isteyebilirsiniz. Her ne olursa olsun güçlü olmak, güçlü görünmek isteğiniz yoğundur. Buna bir yengecin her zaman hakkı vardır ama bir şeye dikkat etmesi gerekir. Bu değeri yüreğinin en ücra noktasına kadar hissederse. Eğer sadece göstermelik olarak yapıyorsa, kısa süren sert bir rüzgarda yine aynı medcezirli duygulara kendini kaptırarak hassaslaşabilir. Kendinize şunu söyleyin. Ben özelim ve ben çok güçlüyüm, kimse onaylamasa bile ben buna inanıyorum. İşte buna kendinizi alıştırdığınızda günün geri kalanında herşey emrinize amade olabilir.
KENCISii - avatarı
KENCISii
Ziyaretçi
11 Mayıs 2008       Mesaj #110
KENCISii - avatarı
Ziyaretçi
Yengec YYengec
TYengec
Yengeç - Pazar , 11.05.2008
burcOzellik

Sevgili Yengeçler bugün, ileriye dönük hedeflerinizle ilgili konularda karmaşık duygular içinde olabilirsiniz. Bir yanda, yaşam karşısında güçlü durmak isteğinizin getirdiği güvenlik duygunuz, bir yanda tümüyle hassas tepkiler gösterişiniz, öncelikle dostlarınız tarafından hissedilebilir. Sahip olduğunuz arkadaşlıklar, grup içi faaliyetleriniz konusunda da birbirinden farklı düşünceler içinde olabilirsiniz. Arkadaşlarınıza olan düşkünlüğünüz ile onlardan uzak durma isteğiniz paralellik oluşturabilir.

Bugün, yenilikler yaşama isteğiniz güçlüdür. Yeni bir çevrede yeni dostluklar kurmak amaçlı faaliyetlere yönelebilirsiniz. Sizin gibi eskiye her zaman önem veren bir kişi için bu hakikaten hoş olabilir fakat tanıştığınız bazı insanların sizin için pek birşey ifade etmediğini düşünebilir, kendinizden uzak tutmaya çalışabilirsiniz. İleriye dönük kafanızın içindeki projeler için karamsarlaşır, hiçbir şeyin yolunda gitmeyeceğini düşünerek herşeyden elinizi ayağınızı çekebilir veya durup dururken olmayacak bir hedefe yönelebilirsiniz. Çok büyük tersliklerin veya düzeltilmeyecek kadar kötü şeylerin görülmeyeceği bugünü, olduğu şekliyle yaşamalı fakat kesin kararlardan uzak durmalısınız. Bu karmaşık etkili ve zihni yorabilecek enerjilerin tüm burçlar için yoğun olarak hissedileceği bugünü olabildiğince sakin bir şekilde geçirirseniz hiçbir sorun çıkmayacaktır.

Not: Tüm Annelerin ve Anne duyarlılığına sahip herkesin mutlu gününü kutlar, yavrularıyla bir ömür boyu sağlıklı ve huzur içinde yaşamalarını temenni ederim.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar