Arama

Astroloji - Fallar - Yengeç; - Sayfa 2

Güncelleme: 10 Aralık 2019 Gösterim: 330.452 Cevap: 1.758
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Aralık 2006       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - 25.12.2006 , Pazartesi

Sponsorlu Bağlantılar
Bugün, yolculuklarla ilgili konular için favori bir gün olacaktır. Seyahat kararı alabilirsiniz. Yeni yerler görmek isteğiniz son derece yoğun olacaktır. Özellikle 21–30 Haziran doğumlu yengeçler için seyahat konusunda olumlu gelişmeler var. Diğer yengeç doğumlular ise çalışmak veya para problemleri nedeniyle gidememek durumu oluşabilir. Bu durum doğal olarak canınızı sıkabilir. Fakat bu dönemde savurganlık olabilecek harcamalardan kaçınmanız da gerekir. Sizi zorlayacak bir girişimde bulunmamak gerekir.

Bugün, spor ve hobileriniz açısından da olumlu bir gün. Arzu ettiğiniz alanlarda çalışma şevkiniz güçlü olacaktır. Bugün, inancınızla ilgili bir konu için girişimde bulunabilirsiniz. Yapacağınız yardımla gönlünüz rahatlayacak ve iyi bir iş yaptığınızı düşüneceksiniz. Yardımseverliğiniz takdir edilecektir. Bugün öğrendiğiniz bilgileri ve becerilerinizi çevrenizdeki insanlara sunma isteğinizin yoğunluğu, onların çok işine yarayacaktır.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Aralık 2006       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
27.12.2006
Kendinizle ilgili aldığınız kararlara harfiyen uyduğunuz için kendinizle çok barışıksınız. Bunu kendini beğenmişlik sınırlarına da taşırmıyorsunuz. Sizi sürekli ve çok özleyen birisi var. Ondan ayrı kalmakla böylesi bir özleme düşeceğinizi siz de düşünmemiştiniz. Bu karşılıklı özlem çok seyrek kavuşmalarla giderilebilecek.
Sponsorlu Bağlantılar

Aşk Yaşamı: Karşı konulmaz bir aşka doğru hızla ilerliyorsunuz. Kendinizi karışık bir duygu yumağı içinde bulabilirsiniz. Hiç alışık olmadığınız bu durum sizi yorabilir, incitebilir. Uyarılar oldukça objektif.

İş Yaşamı: Bu günlerde yeni şeyler öğrenmek için sıkı bir çalışma içine girebilirsiniz. İş yaşamında daha donanımlı hale gelmek için, her fırsatı değerlendirmeye çalışıyorsunuz.

Para Durumu: Kalıcı bir ferahlama söz konusu değil, ama günlük yaşamınızı şimdilik sorunsuz hallediyorsunuz. Bir yakınınız tamamen sevgi kaynaklı bir sorumluluk duygusuyla sizi destekliyor

Dikkat: Tanımadığınız yeni sorunlarla ilk kez tanışacaksınız. Dikkatli olun! Yaşamınızda yeni bir dönem açılmak üzere olabilir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Ocak 2007       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Her ayrintiyi hissetmek, hayatin uyumsuzlugunu gormek, her seye Ragmen yasamin sundugu her seyi sevmek, kabullenmek ve ona
Guvenmek. Tum bunlar Yengec'in konularidir. Duygularin lisanini cok akici bir sekilde konusmasi, IC dunyasinin
Zenginligi Yengec'in kaynaklaridir. Yengec'te, subjektiflik ve Duygusal yogunluk sonuna kadar aciktir. Stratejisi korunmaktir.
Yengec kabugunda saklanip veya icine kapanip guc toplayarak bu IC Sureclerini korumak zorundadir. Sefkat ve ilgi Yengec'in kendini
Koruma gudusunden daha guclu ozellikleridir. Anaclik, koruyucu olmak, yardimci olmak sevginin guvenli bir
Cesididir. Radikal bir kendini koruma, guvenli sevgi onceleri Iyidir, AMA bir sure sonra Yengec'in cesaretini toplayarak
Kabugundan cikmasi -baska bir deyisle, gercekten sevme cesaretini Bulmasi- gerekir. Boyle oldugunda aktif olarak dunyayla butunlesir.
Once kendi ruhunun sisli diyarlarini arastirmak icin kullanmasi Gereken incelikli bakim surecini -iyilestirici, yardimci ve
Rahatlatici rollerini- dunyaya aktarir. Anaclik Yengec'in en yuksek ifade bicimi -ayni zamanda golgesidir.
Iliskide oldugu insanlardaki hassasiyeti ve kederi kendine cekerek Onlarin kendilerini guvende hissetmelerini saglar. Ustlendigi
Annelik rolunun sonucunda kendisini, gereksinimlerini ve firtinali IC dunyasini affedicilik ve anlayislilik perdesi ile ortebilir.
Diger yandan guvenlik icin gelistirdigi savunmalar gelisiminin
Onunu keser.

Ogrenmesi gereken; kabugundan siyrilmak, acilabilmek, guvenmek ve Sevgi icin riske girmektir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ocak 2007       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengec YYengec
TYengec
Yengeç - 08.01.2007 , Pazartesi

Bugün, mükemmel bir zihin konsantrasyonu içinde olacaksınız. Geçmiş olayları tekrar hatırlamak günün eylemleri arasında yer alacaktır. Eski dostlarınızı, eskiden yaşadığınız olayları sorgulayacak ve geçmişin tortularını silmeye çalışacaksınız. Çevrenizdekilerle bunları tek tek paylaşacak, kimi anlarda gülümseyecek kimi anlarda hüzünleneceksiniz. Yine çok eskiden tanıdığınız bir kişiden bir haber alabilir ve hatıraları yad edebilirsiniz. Gün boyu kendinize olan güveniniz gayet yerinde olacağı için en yakınlarınızdan bundan olumlu olarak etkileneceklerdir.

Bugün, bilinçaltınız ve sağduyunuzun etkin halde oluşu uyumlu ilişkiler kurmanızı ve bu ilişkiler sayesinde yaşamınızla ilgili yeni kararlar almanızı sağlayabilir. Yeni kazandığınız insanların yaşamlarına dolaylı da olsa tanık olabilir ve kendi yaşadığınız gerçeklerle benzeşen yönlerini saptayabilirsiniz. Eski tanıdığınız dostlarınızı arayabilir ve onları mutlu edebilirsiniz. sağlığınız gayet yerinde olduğundan tüm işlerinizi kolayca halledecek, eşinize dostunuza kardeşlerinize de yardımcı olacaksınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Şubat 2007       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
YYengec
TYengec

Yengeç - 03.02.2007 , Cumartesi

Bugün, kendi iç dünyanızla temasa geçerek sizin için gerekli olan duygusal ihtiyaçlarınızın farkına varacaksınız. Bazı anlarda bu durum tepkisel davranmanıza neden olabilir. Bunlar sırasıyla korku, kırılganlık ve endişeler olarak sıralanabilir. İsteğiniz maddi alanda güvenliğinizi ele almaktır. Ve yeteneklerinizi en iyi şeklide çevrenize göstermek isteğinizdir. Başarılarınızın başkaları tarafından takdiri sizi motive edecektir. Fakat burda sakıncalı olan, geçiminizi sağladığınız alanlarla ilgili yanlışlarınızı görmemenizden kaynaklanabilir. Geçmişteki hatalara takılmak yada sahip olduklarınızı kaybetme korkunuzu yenmeye çalışmalısınız.

Bugün, temel ihtiyacınız değerli bulduğunuz herşeye sahip olmaktır. Kendinizi maddi açıdan rahat hissetmek ve kimseye muhtaç olmamak isteği ile finans konularına önemle eğilebilirsiniz. Çünkü böyle yaptığınız takdirde güvenliğiniz tehlikeye girmez diye düşünebilirsiniz. Bu bir yerde doğru bir düşüncedir fakat siz geleceğinizle alakalı bugünkü enerjiyi, tüm yaşamınıza uygularsanız sonuçta sağlık açısından rahatsız olabilirsiniz. Duygularınızın düşüncelerinizle çatışmamasına özellikle dikkat etmelisiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Şubat 2007       Mesaj #17
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - 04.02.2007 , Pazar

Bugün, duygusal istekleriniz ile kişisel azminiz ve egonuz sizi yönlendirecektir. Bireysel duruşunuz dış ortamlarda size olumlu etkileşimler kazandıracaktır. Davranışlarınızdaki uyum ve ahenk birçok işinizde görselliğinizle birleşeceği için kolaylıklar sizinle olacaktır. Güzelliğiniz yada karizmatik duruşunuzla ilgi uyandıracak ve karşıt cinsiniz tarafından iltifatlara boğulacaksınız. Bugün görüntünüzle ilgili bir değişime gidebilirsiniz.

Bugün, zayıflıklarınızın kolayca üstesinden geleceksiniz. Kendinizde beğenmediğiniz yanlarınız varsa bunları bugün değiştirebilirsiniz. Alışkanlıklarınızı yeniden gözden geçirebilir, ne zamandır düşündüğünüz yeni adımlar için start verebilirsiniz. Kendinizi anlama ve gerçekten gözden geçirme süreci olan bugün, ihtiyaçlarınızın farkına varacak ve ne yapmanız gerektiği konusunda karar verebileceksiniz. Mükemmeli isteme dürtünüzün yükselişi bugün birçok alanda tatmin olmanıza neden olacaktır. Bugün detaylara bakış açınız gerginlikler oluşturmayacak ve siz amaçlarınızı kolayca gerçekleştireceksiniz. Bir gün sürecek bu enerjiden en iyi şekilde yararlanmanızı öneriyorum.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Şubat 2007       Mesaj #18
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - 06.02.2007 , Salı

Bugün, aile bağlarınız ve iç dünyanızdaki tüm dengeler yerine oturmuş olacaktır. Ailenizin sizin için ne kadar önemli olduğunun birkez daha bilincine varacağınız bir olay yaşayabilirsiniz. Size destek olan büyükleriniz yada aile kadar yakın gördüğünüz kişiler, bugün önemli bir konuda sizin yanınızda olabilirler. Yada siz onlara elinizdeki tüm olanakları seferber ederek mutlandırabilirsiniz. Bugün bazılarınız evlilik teklifi alabilir ve yaşamları için yeni bir sayfa açabilirler. Aidiyet duygunuzun yüksek olduğu bugün içsel güvenliğinizi en iyi şekilde kurduğunuza bir kez daha tanık olacaksınız.

Bugün, koşullarınız yada koşullanmalarınız ne olursa olsun pozitif bir gündür. Dikkat etmeniz gereken konu, kendi içinizde tüm yapı taşlarınızı oturtarak yine kendinize güvenerek yola çıkmak olmalıdır. Yuvanızdaki şartları en iyi şekle getirmek amacıyla yeni bir karar alabilirsiniz. Bazılarınız yeni bir eve taşınabilir, kimileriniz ailesinin de onayı ile ayrı bir eve çıkabilirler. Dengenizin bozulmasına sebep olacak terslikler görülmediği gibi, kendinizi huzurlu, mutlu ve rahat hissedeceğiniz birgün yaşayacaksınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Şubat 2007       Mesaj #19
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yengeç - 07.02.2007 , Çarşamba


Bugün, ikili ilişkinizle ilgili konularda daha kontrollü ve güçlü olma isteği taşıyabilirsiniz. Evli olanlar bugün yuvalarıyla ilgili konularda söz hakkının kendilerinde olmasını arzulayabilirler. İstediğiniz huzurlu ve dengesi kurulmuş bir ortamda yaşamaktır. Adil olmaya çalışarak daha düzenli bir hayat yaşamak isteğiniz yüksek olduğundan, bunu sağlamanın da yolunun kontrol ve disiplinden geçtiğini düşünebilirsiniz. İçgüdüsel olarak huzursuzluk hali yada acelecilik görülebilir. Eşiniz sizin bazı konularda son derece rahat olduğunuz halde, gereksiz konuları abarttığınızı düşünebilir.

Bugün, bekar olanlar birlikte oldukları kişiyle bir yuva özlemi içinde olabilirler. Fakat bir yandan bir yuva kurmanın zorlukları ve maddi çerçevesi nedeniyle erteleyebilir yada kararsızlık çekebilirler. Bu durumda karşınızdaki kişi sizin değişkenlik gösterdiğinizi düşünebilir. Kontrol harici içgüdüsel olarak kendinizi koruma altına aldığınız konusunda aranızda tartışma yaşanabilir. Öncelikle bu konularda onunla konuşmalı ve neden böyle davrandığınız konusunda açıklık getirmelisiniz. Sadece bir konuşmayla bile çözülecek bir şeyin problem yaratmasına müsade etmeyiniz.
AlCoLiC - avatarı
AlCoLiC
Ziyaretçi
8 Şubat 2007       Mesaj #20
AlCoLiC - avatarı
Ziyaretçi
08.02.2007 Perşembe
Bugün, iç dünyanızdaki bencillik, soğukluk ve kimi zaman kaygılı olma hali karşısında dikkatli olunuz. Üzerinizde güvensizlik hali hakim olabilir. Sanki hayalkırıklığı yada engellenmeler karşısında yılgınlık durumunuz var gibidir. Yorgunluk beraberinde yetersizlik duygusu verebilir size. Hedefinize ulaşmak veya kazanmak üzereyken sanki birşey elinizden en önem verdiğiniz değerlerinizi sarsıyor gibidir. Bütün bunlar günlük enerjinin yarattığı durumlardır. Bunların ne kadar bilincinde olursanız, mücadele gücünüz o kadar yüksek olacaktır. siz ailenizi yada yuvanızı ilgilendiren konularda asla pes etmemeyi ve kendi ruhsal dünyanızdaki kontrol duygunuzu yitirmemeyi özellikle başarmalısınız.

Bugün, resmi ve kurumlarla olan tüm ilişkilerinizde bir gecikme yada terslik görülebilir. İşlerinizi özellikle öğleden evvel saatlerde bitirmeye özen gösteriniz. Övgü yada alkış duymayı bugün kimseden beklemeyiniz. Başka insanlar sizin öneminizi anlamayıp görmezden gelebilirler. Siz kendinizi kanıtlamak zorunda kalabilirsiniz. Uyumsuzluk özellikle sizden büyüklerle yada pozisyon olarak sizden yüksekte olanlarla aranızda oluşabilir. Asla başarısızlık korkusuna yakalanmadan günü sessiz, sakin fakat yanlız kendinize ve yaptığınız işlere güvenli bakarak bitirmeye çalışınız. Yarınki enerjiniz akşam üzerinden itibaren etkisini gösterecek, kendinizi daha rahat hissedeceksiniz.

Benzer Konular

10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar
10 Aralık 2019 / Misafir Burçlar