| | #1 (mesaj-linki) |
Seni Seviyorum | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Seni Seviyorum cok güzel bi calışma secmışın recruıt87 sevdıgım parcalardan bır tanesı Kim bilir ne hallerdesin Kim bilir hangi köşe bucak bir yerdesin Yalvarsam koşup yanıma gelir misin Beni eskisi gibi sever misin Pişmanlığımı görüp gözlerime bakıp affeder misin Sensiz bir ölü gibiyim gülüm desem Döner misin, döner misin! | |
|
Seni Seviyorum Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Şiir Nehri -2- | virtuecat | Yazın Hayatı | 6450 | 1 Saat Önce 20:42 |
| Özlü Sözlü Doğrular | ByKatip | Yazın Hayatı | 1636 | 1 Gün Önce 11:09 |
| Dini Şiirler / İlahiler | ExTaSy | Müslümanlık/İslamiyet | 423 | 2 Hafta Önce 11:32 |
| Bitmiş Sevdalara -1- [Arşiv] | NoRanynn | Yazın Hayatı | 1769 | 03-12-2006 20:19 |
| Şiir Nehri -1- [Arşiv] | NoRanynn | Yazın Hayatı | 12496 | 02-12-2006 23:53 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||